Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

13. Sep 2011, 19:40

aha ... kas ten giedras numauti sunku, daug laiko uzima ... nemanau, o jei prisikakojes tai ka tada daro .... 😀 mano manymu nesamone kazkokia. Man kursai buvo puse metu , aisku jei buciau norejusi ir dar puse metu galejau eit, bet nebuvo galimybiu tada.

13. Sep 2011, 19:26

tik keturius menesius,as beveik metus😉

13. Sep 2011, 19:18

As lankiau norvegu kursus 4menesius,man tai dave dideles naudos,beabejo pradzia buvo labai sunki...db susisneku darbo reikalais tik norvegiskai,ir kas butina...rasyba kiek lengvesne,bet gramatika norvegu yra lb sunki,manau daug meteliu reikia...tai pripazysta patys norvegai...nes as kai lankiau kursus mane mokino visko kas susije su kalba,rasyba ir t.t. tad sekmes...😀

13. Sep 2011, 18:54

kur tinginyste?darzeliuose?

13. Sep 2011, 18:53

dar labai padeta telikas,bei praktika.kalbantis su paciais norgais.bet kursai manau butini,kad ismokt svarbiausiu dalyku,teisingos rasybos

13. Sep 2011, 18:53

nu jo o jau su klipsais kelniu maut nereikia. Tinginyste manau , nu paklausiu brolienes kaip pas ju yra . Tai aisku duoda naudos, teisingai tarti ismoksti, perskaityti teisingai, tik reikia aisku mokintis .

13. Sep 2011, 18:52

tai aisku,kad imanoma ismokt,jei ismokt norisi😉nes paciam namie,manau daug sunkiau,nei su mokytoju

13. Sep 2011, 18:43

Taip,apie norvegu kalbos kursus. Ar jie duoda naudos? Imanoma pramokti kazka?

13. Sep 2011, 17:39

siaip namie as irgi dedavau uzmaunamus,buvau nusipirkus.bet dabarkai eina i darzeli tai tokiu nebeperku

13. Sep 2011, 17:38

yra skirtumas,nes jiems tada tenka nuimti visus apatinius rubus keiciant pampersa,jei jis uzmaunamas.tai uzima daug laiko ir nepatogu...be to jei eina på tur,tai galimybes nebutu uzmaut tokius pampersus.todel privaloma i darzeli atnesti tik su lipdukais...

13. Sep 2011, 17:32

o koks skirtumas cia jiems ? su lipdukais dedu nakciai.

13. Sep 2011, 16:59

siaip inga,kai i darzeli pradesi vesti,ten maunamu negalima pampersu palikti,tik su lipdukais sonuose.

13. Sep 2011, 16:57

ne orgu,o norgu😉 tai taip inga,jug nuo visko neapsaugosim vaiku ir saves...kiekvienas renkasi,kaip geriau.vieniem vienas daiktas tinka ,kitiems ne...

13. Sep 2011, 16:56

sveika ingute.jo lankiau,jei apie orgu kursus kalbi

13. Sep 2011, 16:47

Sveikutes😀
pas mus irgi bjaurus oras,lyja ir tamsu. Ausra,gal Tu esi lankiusi kursus? Ar kuri kita mamyte? Noriu pradet lankyt,nezinau,ar bus naudos.

13. Sep 2011, 16:40

pampersuos sysiu sutraukia i zele , ,o libero pradzioj kelis kart ir buvo prabege, bet kai ismokau gerai uzdeti ne kartelio nera prabege ir sugeria gerai ,ten gi naturali vata viduj. O nuo pampessu kai buvo mazytes vos beisigydem sikniuka tik su ekologiskom sauskelnem. O serveteles naudoju kai kaku prisidaro nuvalau ir iskarto , visada plaunam sikniuka po tekanciu vandeniu. Kuo maziau chemijos tuo busim ir augsim sveikesni ..... aisku sunku visiskai nuo jos apsisaugoti.

13. Sep 2011, 16:26

nu nesu girdejus jog daug hemijos😉man jie geriausi ir naudojam nuo gimimo😀o per libero mums sysius prabegdavo,nes sunkiai sugeria...o uzpakaliuka plaunam vandeniu,nenaudoju serveteliu...nes taip geriau,bent ligonineje,kai gime,taip patare ir ten taip mazylius prausia.

13. Sep 2011, 16:19

Mes naudojam Libero maunamas, pampersuos per daug hemijos, nuo to geliaus mums beria sikniuka, Huggies nelabai patinka man , O tie papigiai tai isviso .... prasti ....

13. Sep 2011, 15:59

as tai pampers.isbandziau ir libero,bet man jie nepatiko-kieti jie kazkokie...

13. Sep 2011, 15:54

mano irgi apie 10 men sedo ant puoduko padarydavo o dabar nenori ir viskas pasodini tai nulipa ir bega. Arba mataukad jau nori kakupaklausiu ar nori sako nea o po 3 min reik keist parmersa... O kokius jus pampersus naudojat?

13. Sep 2011, 15:41

pas mus ir lyja, tamsu, pagaliau uzmigo panele, eisiu kavos atsigerti

13. Sep 2011, 15:40

manoji nakti nepaleidzia istikro ir zandukas ziuriu atserpetojo gavosi kaip nutrintas, tepu vaistukais diena praeina o ryte vel yra....

13. Sep 2011, 15:28

jooo😃 tai gerai,kad tavoji padeda tiute,manoji isvis jo nenori paleist is burnos.tai todel ir nusprendziau biskuti greisciau imtis.nors,kai darzeyje buna,ji ten ispraso aukletoju...bet namie,as duodu tik miegeliui einant...aisku jei uzsigauna ar dar kas,tai duodu.ka veikinejat?lyja ir lyja lauke.niuru

13. Sep 2011, 15:08

as tucio dabar neatimu, dygsta dantys tai vienintelis palaimingiausias dalykas. Ant stalo yra padetas kai jei reikia jin pasiima ,atsiseda,pabuna ramiai, kai praeina padeda ir toliau varo 😃 (savo keliais) Siandien prisidare i kelnes ir jei dzin vienodai varineja toliau 😃 😃 😃

13. Sep 2011, 11:15

tokio amziaus jau nori parodyti,jog viska gali daryti pati ir bando ribas...ka tevai pasakys😉 musiske irgi priestarauja,buna bando asaromis,arba saukia.bet as tiesiog nenusileidziu,tuomet nusileidzia ji.supranta jog nieko nebus😉 su tuo tiuciu pas mus biski.visad nori buti su juom.tai nusprendziau grieztai jog diena tiucio nereikia,tik isskirtiniais atvejais.tai ji bando visaip.bet pasakiau ir viskas jog ne...gudrus tie vaikai...

12. Sep 2011, 23:46

as jos nespaudziu, 10 menesiu sededavo ant puoduko puikiausiai ir padarydavo,o dabar nepasodinsi ,lipa zemen, uzdaro dankti ir pastumia ten kur buvo 😃 o kai reikia keistis pamperi tai bunai oi koks skandalas, nenori gulet,nenori sikniuko pløauti leisti, tai manau reikia tokiu atveju kazka daryti, nes tie cypinimasis ir nera gerai psihologiskai .

12. Sep 2011, 19:48

o kiek tavajai?

12. Sep 2011, 19:16

a supratau maniske tai ant puoduko nedaro visai net nezinau kaip ja pripratint gal jus zinot kokiu budu?

12. Sep 2011, 17:14

gali buti.bet mano nuomone reikia pratinti nuo dvieju metuku,ar net 2-3. jug dar jie tokie mazi istikro tie vaikai.o jau tiek reikalaujama...aisku kiekvienas daro savaip.ai suspesiu dar ismokyt😀

12. Sep 2011, 15:18

As tai verdu sriuba, panele snaudzia laukelyje, geriu kavyte . Mes zinok siandien pradejom eksperimenta, nededu pamperso (kai nemiega) prisidaro tai nepatinka slapiai buti.... zodziu.... kelias dienas pavarksime ir turetu suprasti kur daryti reikia,ir pati prasysis. Musu geguzinukai keleta taiop mokes ir dabar daro i puoduka. Kazkur skaiciau kad geriausias budas toks .