Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

09. Mar 2012, 17:21

Tai cia Eglute grynai nuo slogytes,ar tinka ir nuo kosuliuko???

09. Mar 2012, 17:21

Tai cia Eglute grynai nuo slogytes,ar tinka ir nuo kosuliuko???

09. Mar 2012, 15:26

o i baseina faina,uzvakar kaip tik buvau,i pirtele dar nulekiau,tai liuksiskai pailsejau 😀 faina ir Ugne butu nuvest,bet kad visiem 4 ten eit tai nzn,nepasiplaukiosim patys 😃 taip tai pasikeisdavom o db abieju rankos uzimtos butu 😀

09. Mar 2012, 15:24

aha Vaida receptas toks kaipIngute ir parase,mano Ugne buvo gal kokiu 6 ar 8 men kai pirma kart slogyte gydem su tais cesnakais...nemanau kad pakenks,na gal jei lb mazuliukas leliukas butu,tai kad odytes nesudirgintu tai maziau reiktu gal to cesnako.Inga as tau veliau prisedus paieskosiu to recepto riestainiu,db du vaikai ant ranku,sunku 😃 tai kaip vyrai pasveikino vakar visas? 😀 mum savaitgalis ramus nusimato,bandysim ryt vaziuot Ugnes apipirkt pavasariui,reik ir striukytes ir dar sio vbei to.bet pranesa lietu visa savaitgali tai nieko daugiau ir nenuveiksim...

09. Mar 2012, 13:47

Kai busit drasesnes butinai nuleksim kartu 😉 Pas mus vejo dar nematyti , pavalgem sriubytes dabar i laukeli leksim , rodo jog +5 . Aciu Raimonda, jums taip pat smagaus savaitgaliuko 😉 gero mezgimo , as kita savaite pradesiu suknele, rastelius pratestuosius,. Visoms linkim smagiai praleisti savaitgali !!! 😉

09. Mar 2012, 13:47

Kai busit drasesnes butinai nuleksim kartu 😉 Pas mus vejo dar nematyti , pavalgem sriubytes dabar i laukeli leksim , rodo jog +5 . Aciu Raimonda, jums taip pat smagaus savaitgaliuko 😉 gero mezgimo , as kita savaite pradesiu suknele, rastelius pratestuosius,. Visoms linkim smagiai praleisti savaitgali !!! 😉

09. Mar 2012, 13:32

mano panele bijo,reiks palaukt dar kol pauges,bet pasiulymas gundantis 😉 pas mus vejas didelis,neisim siandien i kiema, o tai vel pripus vejas i gerkle,issiziojus juk laksto ☹ kaip pas jus,Inga,oras?eisiu megzt sau salio, damai kostiumeli baigiau,isploviau,puosimes per velykas 😀 pamezgus darysiu vakariene kugeli cenakinese su vistienos gabaliukais,ka kitos siandien gaminsit? 😀 gero gimtadienio jum,Inga, ir kitoms gero savaitgalio 😉

09. Mar 2012, 13:22

Nera uzka Vaida . Labai gaila kad tos ligos uzpuola, parasytk jei tikrai turetu padeti , stiprybes ji 🌷 Tai jau tikrai pasakokit visos kaip einas, kokie savaitgalio planiukai !!!! Matutis tikiuos jau geriau jauciasi ? Mes ryt i gimtadieni uzkviesti , siandien ir po namucius , eisim jau i laukeli 😉 sekmadieni planuose baseinas . Gal kas norit prisijungti 😉 baseine pasipliuskenti ??? Vaikam labai smagu pliuskentis.

09. Mar 2012, 13:13

Mes Ingute esame sveiki,bet musu pusesere su mergyte labai serga ir niekas nepadeda joms,o ji dar nescia 8menesi,tai norisi kazka naturalaus pasiulyti,ji gyvena Angluose tai net nezino ko griebtis...Aciu Ingute Tiau🌷einu jai parasyti si receptuka😉

09. Mar 2012, 13:08

Labas visoms 😀 na ka,vel savaitgalis? Kokie planai siandienai,savaitgaliui? Mes kol kas nieko nesugalvoje,ziuresim pagal norus ir nuotaikas 😀 eisim gal i laukeli siandien, o taip po namus tvarkinejames 😀 kaip Neringos Matas kazin? Gal jau pasveiko 😀? Gerda,kaip koncertai? Kaip Vanesa ? Kada grisit? 😀 kur Jurga dingus? 😀
Vakar dienele praskriejo neitiketinai greitai,aciu mergaitems 😘
mums tas cesnakiuko receptas irgi truputi pagelbejo,apmazino slogyte,aciu Eglei uz recepta 😉

09. Mar 2012, 13:06

o tikrai visas vyras, smagu kad gerai augate 👍 taip ir toliau . jo sutarkuok cesnaka smulkia tarkute , as Ajanai dejau dvi tokias skilteles, vidutinias , jei buvo kazkur kai dejau 1.5 metuku . O jei Kevinukui net nezinau ,kad nebutu per daug tokiam mazuciui to cesnako , gal viena skiltele pamegin ,jei per daug gali padukus nudeginti . Eglute gal parasytu kokio amziaus dejo savaijai . Bet mano suprtimu neturetu pakenkti,gi naturalios priemones .

09. Mar 2012, 12:57

mums jau po 9 dieneliu bus 4 menesiukai,sveriame 8kg,ugis 65 cm😀jau dideli mes...o Ingute mazdaug kiek to cesnakiuko deti,o ji tarkuoti smulkiai ar kaip daryti?o maziems vaikiukams tinka???

09. Mar 2012, 12:51

o ten tas cesnakiuko receptukas paprastutis,bet veiksmingas . Jei suaugusiam zesnako nepagailek ir su saukstu sviesto sumaisyk ir padalink ant padu pusiau ,kojines ir per nakti ismiegoti . Mums tai labai padejo , sloga uztrauke iskarto.

09. Mar 2012, 12:49

Va kaip smagu girdeti 👍 saunuoliai kad puikiai laikotes 🌷 Kevinukas jau visas vyras, kiek sveria ? kiek dabar menesiuku ?

09. Mar 2012, 12:46

aha Ingute Vaida😀saunu labai,kad Jums viskas gerai🌷mes gyvename gerai augame,valgome,esame sveiki😀

09. Mar 2012, 12:42

Inga gauna jei susitverko dokumentus , jei dirba legaliai ,LT atsisakius ismokas - jei ten ka bemoka vaikams .Darbuotojai,kuriu seimos LT gauna . Aciu WWW 😉 mes gerai laikomes ,o kaip jus ? pakeitusi nika , nezinau kas raso 😀 gal Vaida? siandien pagalvojau kazin kaip Kevinukas auga ?

09. Mar 2012, 11:57

Eglut,o man savo riestainiu receptuka,jei gali. Anakart kepiau is interneto,kazkaip ne tokie gavosi,kaip mokykloj kad budavo😀

09. Mar 2012, 11:44

Labukas visoms😀Insa kaip Tiu issilaikiusi,kaip kitos mamytes?Eglute parasyk man savo receptuka su cesnakais kur deti ant kojyciu padu,nuo persalimo ir t.t....aciu

09. Mar 2012, 11:33

O del tu 970,idomu man,visokiu cia nuomoniu isgirdau,kad susitvarko ir gauna pinigus,jei vaikai LT gyvena. Kokiu budu? Nu nesuprantu?...

09. Mar 2012, 11:32

Oi pas mus irgi pliaupia lietus visa nakti ir dabar☹ Siandien be sansu islist i lauka. ima nervai,nes del darzelio jokiu ziniu☹ Vel reiks vaziuot lauzyt liezuvi,jauciu😀 Net nezinau,ka veikt reikes siandien,lovoj dar trinames😀

09. Mar 2012, 11:23

Sveikutes, pasmus atrodo normali laukelyje , tikrai nefaina jei lyja , feee........ Eglut pas juos cia nesupaistysi . Dar pamenu kia krikstasunis givent atvyko cia , pusbrolis nezinojo del tu pinigeliu kai tvarkes gavo uz visus metus atgaline data . Net nezinau . Tai kaip vakar vakara praleidote ?

09. Mar 2012, 11:12

Sveikutes 😀 niu Inga jo mes visi kartu atvaziavom,vyro kontraktas nuo kovo 1 buvo,tai jis pirmas dok susitvrake,o kai jau gavo savo ID tada vaziavommes su Ugne i policioja ten visur irgi tai kokiam kovo gale ar balandzio pradzioj tvarkem,o tuos benefitus tvarkemes po Ugnes gimtadienio kai 2 metai suejo,kad abu iskart pildyt,tai pinigus gavom rugsejo gale tik,tai cia tuos po 900,tai ir gaunas 4 menes nuo pildymo del benefitu,nes uzsiregistrave ilgiau buvom,o poto perpildyt del darzelio reikejo,tai va gruodi ir tegavom uz 4men,irgi gaunas nuo tos dienos kada uzpildem poipierius.vat teip mums buvo😃 o man nuotaikos siandien vissai nera,lauke lietus,galva skauda....zodziu...

08. Mar 2012, 21:42

Sveikutes 😉 dienele prabego akimirksniu , labai smagiai pasibuvome 🌷 Dziuku Inga kad gausit pinigelius 👍 Egle o kada vyras gavo kontrakta ? jei pildet atgaline dien atai nuo tos dienos, nes jus gi kartu atvykote ,registravotes kai vyras prisiregistravo . Bet seip atgaline data moka , nes yra darbuotoju kurie nezinojo,uzpide dokumentus ir nuo sutarties pasirasymo gavo pinigelius,nors ir po 5 men susitvarke dokumentus . Taip turetu but visur, net nezinau . O del knyguciu Inga nieko cia daugiau nepasiulysi ,tik va ta På vei yra sudetingesne , otoje Stein på stein daugiausiai vien tekstai , siuliciau taip laikrastukus skaityti , verstis ir tobulintis taip . Saunuole tu kad taip sparciai savarankiskai mokaisi 👍

08. Mar 2012, 18:07

Kazkuri mamyte,atsimenu,lanke daugiau kursu,nei tik pradedantiesiem...Bet cia seniau rase,nebeatgaminu kas☹ Gal patartumet,kokias knygas pirkt toliau? Ingut,gal Tu zinai? Sitas NY i NORGE man taip gerai rekomendavai...😀

08. Mar 2012, 16:30

Nu neaisku cia pas juos niekas. Man dabar parasyta,kad gausim nuo tos dienos,kai prisiregistravom. Ir tuos 970,ir 3000. Kovo gale abu turi pervest. Tai as dziaugiuos labai😀. dar tik saskaita gaut reikia😀 O ar norvegai svencia moters diena?

08. Mar 2012, 16:23

mane tai istikro vakar jau pasveikino vyras,vaziavau pasiimt is kelto kad kartu i parde nueitume,sako pinigu neturejau gelei bet su moters diena,tai kol as jam irodziau kad ne siandien o rytoj 😃 o del tu pinigu tada nesuprantu pagal kokius kriterijus jie cia skaiciuoja,nes mes tikrai ne nuo registracijos dienos gavom.😀

08. Mar 2012, 16:09

Na tada tikiuos,kad nebebus bajeriu ir gausiu. Reikes kita savaite vel trenktis. Eglut,mums irgi skaiciuoja nuo registracijos dienos. O Lt turi tuos pinigelius atsiimt iki metu,paskui nebeduoda. Musu tetis geliu neparves,nes masina pas mane😀😀 As ji pati pasiimt turesiu😀

08. Mar 2012, 15:46

sveikutes 😀 su Moters dienas visas 😘 linkiu geliu kalnu jums siandien 😃 Taip Ingut as su tapatybes kortele atsidariau sask,man iskart parase jos nr,db tik sake laukt kol atsius kortele,lygtais sake per 2 sav gausiu.taip atsidariau sparebanke,nes vyras ten pat,tai sakau ir as tam paciam.Dar pagalvojau kad Inga tu uz Ajana gal gavai 10 men atgal kad cia gimdzius buvai,nes taip pagalvojau kad mes pvz gavom nuo popieriu pildymo dienos atgal tik 😀 gal cia dar kazkas yra..o va kad lt pinigelius dar galim gaut tai negalvojua,visai nesitikejau,geras....nu reiks tada nuvaryt ir ten.O Gerda fainiai pasikoncertuosi,pasizmonesi,atsipusi nuo rutinos 😀 kitos visos susitikime siandien ,moters diena svencia 😃 jau kazko jauciu kad be sampes tokia diena susitikimas nesibaigs 😃 o as tai ka,pasibuvom lauke,saulute sviecia,db vaikai miega,as keksiukus su kavyte geriu😀 eisiu plova daryt vistienos 😀 tecio lauksim su gelem 😃 tik kad lb velai grys siandien vel...

08. Mar 2012, 15:10

Labas😀 Nu faina,Gerda! Gero Tau laiko! Duoduos as su bankais. Siandien buvau mieste. Nu man labai "sekas". Banke uzluzus duomenu baze. Reikes dar vaziuot kita savaite. Is navo jau gavau atsakymus,kad gausiu pinigelius😀. Eglut,dar karteli noriu patikslint,kad gerai zinociau. Tu gavai saskaita ir gausi kortele,o tvarkeisi irgi be paso tik su tapatybes kortele? Ar taip? Ar Sparebanke ?

08. Mar 2012, 11:51

Su KOVO 🤓aja Mielosios Jus!!!

1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 942