tai matyt bus viskas viename,raminta 😀 mes tai sveikos
,va mažoji basa laksto,apmauni kojines o po poros sekundžių
jų nė kvapo,😀 grūdinasi 😃
24. Jan 2010, 10:36
o musu sese serga.
24. Jan 2010, 10:36
Labas rytas😀 Mes šiandien vėlyvi, tai vis dar rytas😀
Namie šalta, lauke gal ir gražu pro langą pažiūrėti, bet
laukan nosies kišti nesinori. Gerai, kad prieš kelis metus
buvo atlikta šiluminio mazgo renovacija, tai nors truputį
daugiau pašildo
24. Jan 2010, 10:33
ir musu tetis peciu kurena,tai kambari silta😀va o mano
maziukas apsirgo,kosti ir slogele atsirado☹ir taip
zizliukas yra gal dantukai diksta nes teturim tik du☹
ar dar kas nor cia yra?tikriausiai ne,viena likau☹
23. Jan 2010, 23:14
buvau truputi pabegusi,nes maziukas atsibudes buvo,matit
varksiukas pervargo sveciuose☹tiesa sakai neri geriau veliau
negu niekada😃.bet ben vienas dalykas gerai jau tos dovanos
kurias gavo anksciau jau atsibodusios,o dabar nauju
gavo😀vaikui dar vienos kaledos😃
sveika,o akmenligę gal gimdymas išprovokavo 😀,o iš kokio
miesto būsi 😀
23. Jan 2010, 22:41
sveikos, gal ir mane priimsite i savo rateli 😀 Man 33 m.
Dukrytei neseniai 10 men. suejo. Siuo metu praktiskai
gyvename pas mano tevus, as po akmenliges operacijos
dukrytes kelti negaliu. Gaila, nelabai turiu kada prie pc
pasedeti, bet kai tik rasiu laiko, butinai noriu su kuo
pabendrauti
va ką reiškia savaitgalis,niekas nieko nedaro 😀 o kur
raminta šiandien dingo,vyrukai nepaleidžia turbūt 😀 tai
nutis jei iš darbelio,tai turbūt tingisi šiandien kuo ir
užsiimti 😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
tai matyt bus viskas viename,raminta 😀 mes tai sveikos ,va mažoji basa laksto,apmauni kojines o po poros sekundžių jų nė kvapo,😀 grūdinasi 😃
o musu sese serga.
Labas rytas😀 Mes šiandien vėlyvi, tai vis dar rytas😀 Namie šalta, lauke gal ir gražu pro langą pažiūrėti, bet laukan nosies kišti nesinori. Gerai, kad prieš kelis metus buvo atlikta šiluminio mazgo renovacija, tai nors truputį daugiau pašildo
ir musu tetis peciu kurena,tai kambari silta😀va o mano maziukas apsirgo,kosti ir slogele atsirado☹ir taip zizliukas yra gal dantukai diksta nes teturim tik du☹
mes ir praktiškai visą dieną,tik va pačioms teks prižiūrėt nes tėtis tik rytoj grįš 😀
gerai nuosavam name kiek nori tiek pasisildai,o mes simtais mokam o buna tokiu dienu kad rankos nusala prie kompo sedint
musu tete siandien priziures peciu,kad nebutu salta,taip visa diena ir kurenam,nes salta..
marijampoleje 8 val.ryto
Labas rytas,mamytes.Su dar viena saleta grazia diena.Pasakiska ziema.Geros dienos visoms-nesusalkit.
pas mus 23 rodė ryte,mūsų tėtis pečių užkūrė pusę septynių ir išėjo į darbą ,dabar patys šildomės 😀
o kur cia rode -25 biruciuliuke,pas mus tik -21rode
pas mus 20ryte buvo,mes vieni namie su Benu,tetis musu isejo,net nzn kur😃busiu kazka pramiegojus😃😃
labas rytas,mamytes,kava isgerta,pusrycius pavalgem,mazylis kelesi 8,tad ir visi su juo pradejom sekmadienio ryta,tete isskubejo peciu kurt,as suneli maitinti,atsikele mociute,o sese apie 10,ji ilgiau pamiega...O salcio ryte rode -25.
labas rytas,katik atsigeriau😃
labas rytas😀,yra yra norinciu,rytines kavytes😀
labas rytelis ,šiandien vaikai anksti sukilo,dabar multikus žiūri ,kas rytinės kavytės 😀
ar dar kas nor cia yra?tikriausiai ne,viena likau☹
buvau truputi pabegusi,nes maziukas atsibudes buvo,matit varksiukas pervargo sveciuose☹tiesa sakai neri geriau veliau negu niekada😃.bet ben vienas dalykas gerai jau tos dovanos kurias gavo anksciau jau atsibodusios,o dabar nauju gavo😀vaikui dar vienos kaledos😃
sveika,o akmenligę gal gimdymas išprovokavo 😀,o iš kokio miesto būsi 😀
sveikos, gal ir mane priimsite i savo rateli 😀 Man 33 m. Dukrytei neseniai 10 men. suejo. Siuo metu praktiskai gyvename pas mano tevus, as po akmenliges operacijos dukrytes kelti negaliu. Gaila, nelabai turiu kada prie pc pasedeti, bet kai tik rasiu laiko, butinai noriu su kuo pabendrauti
pasitaiko ir taip 😃 sako geriau vėliau ,negu niekad 😀
buvom isvyke i sveciu,geda net prisipazinti savo krikstasuniui kaledines ir gimimo dienos dovanas nuvezem☹😀o jau visas mienuo kaip tai praeje
tai ką šiandien nuveikėt su savo vyrukais 😀
tai apie ka snekam😀
labas vakarelis mergaites😃
o mes duetus žiūrėjom,dukra kompiuteriu žaidė 😀
tikrai taip,jau nei duetu neziurau,ji dabar prie tw,reikia proga isnaudot.
konkurencija ,biruciuliuke 😃
o as neseniai prisedau,dukryte vis prie kompo ir mamai sunku prisesti
va ką reiškia savaitgalis,niekas nieko nedaro 😀 o kur raminta šiandien dingo,vyrukai nepaleidžia turbūt 😀 tai nutis jei iš darbelio,tai turbūt tingisi šiandien kuo ir užsiimti 😀