tai panašiai,o su pirma aš ir jau buvau bedarbė,po to
paaugo išėjau į biržą (nuo 3 m ),o tada uošvienė susirgo ,ir
vėl teko likt namie ,ji beveik 2 metus visai ant patalo
išgulėjo, o kai mirė pastojau ,va ir vėl namie 😀
25. Jan 2010, 21:18
aisku,kureni namu zidini😀nu as asmeniskai tai jokio noro
neturiu ben jau dabar gristi i darba:kai didiji pagimdziau
po poros men.isejau i darbeli,leliuka palikau vyrui😀.
o aš bedarbė ,tai kaip ir nėra kur eiti,o mūsų mieste
nedarbas nemažas ,tai kol kas vilčių mažai,vyras sako pigiau
kai būnu namie ,valgyt padaryta ,vaikai pažiūrėti,šilta
namie ,kai jo nėra 😀
25. Jan 2010, 21:09
neri tavo mazoji jau bene 2metu,o kada i darba zadi
pradeti eiti?pradzioj zadejau pabuti iki metu ir eiti i
darba,bet kad ten tokie bardakai dedasi☹,tiek temoka,tai
tikriaus busiu iki2 metu😀
tai visada atsiranda tokių kur ateina 😃 mūsų mokytoja
ir sakė vistiek bus kas ateis 😀
25. Jan 2010, 20:47
greiciausiai kad ne,nes jau vakare pas mus buvo-17.as
skambinau karolio mokytojai,pasitteirauti ar buvo ateje
kokie vaikai,pasirodo buvo 4 ateje,nu sakiau tos mamos isvis
negalvoja ka daro☹
kad mažina ,tai tikrai,visur tas pats 😀 vyras tai sako
,na kad mažina tai dar galima kentėt,kad tik laiku mokėtų 😀o
darbą tai kelių reikia nudirbti ir dar kabinėjasi ,visi kas
netingi 😀
25. Jan 2010, 17:20
nu tolokai reikia vazineti,bet kai siais laikais
nepasirinksi,dziaugemes ir tuo,kad pinigeliu parveza,nes
visur tik mazina ir mazina,o mokesciu didina☹buvo atejusi
bendradarbe tai dar nuo atliginimu 30procentu nueme☹o darba
vistiek reikia padirbti i tai nieks neziuri
tolpkai važinėja 😀 o mūsų slenkantis grafikas ,nesvarbu
,šventės ar ne ,mes taip ir gyvenam tėčio ritmu - parą dirba
tris namie,jei nėra kokių renginių didelių mieste 😃
25. Jan 2010, 17:09
o musu tecio darbas,savaite dirba savaitgaliai
iseigines,isvaziuoja ryto 6val,ir grista vakaro6,nes jam
reikia apie 60kmvaziuoti iki darbo
25. Jan 2010, 17:05
oi tas maistas,dar pats gaminimas tai nieko,bet kol
sugalvoji ka gaminti(as tai aiep lietinukus galvoju
tai va,tėtis grįžęs iš darbo pamiegojo,o kai mažoji nuėjo
miegot ,tėtis nebenorėjo,tai kompą užėmė 😃 man liko tik
žurnalas 😀 o kai vaikas atsikėlė tai tada laisva 😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
labanaktukas 😀
sunku mažiukams su tom ligelėm😉
varkciukas Emiliukas,nu gikit greiciau biruciuliuke😀
taip,jau praeita nakti mazai miegojau,noretusi,kad pamiegotu,tai ir jam lengviau,as dar gerai jauciuosi.
tai va du viename ,laikykitės,ir laukia naktis bemiegė😀
oi,mano Emilikas jau serga,neramus,vis verkia,blaskosi,buvom poliklinikoj,sloga,ciaudulys,uzsikosti(pasigavo nuo seses bacila),o dar dantenos patine,gydytoja sake neuzilgo dantukai digs,tad kamuojames,nesioju,guodziu,gaila maziuko...
tai panašiai,o su pirma aš ir jau buvau bedarbė,po to paaugo išėjau į biržą (nuo 3 m ),o tada uošvienė susirgo ,ir vėl teko likt namie ,ji beveik 2 metus visai ant patalo išgulėjo, o kai mirė pastojau ,va ir vėl namie 😀
aisku,kureni namu zidini😀nu as asmeniskai tai jokio noro neturiu ben jau dabar gristi i darba:kai didiji pagimdziau po poros men.isejau i darbeli,leliuka palikau vyrui😀.
o aš bedarbė ,tai kaip ir nėra kur eiti,o mūsų mieste nedarbas nemažas ,tai kol kas vilčių mažai,vyras sako pigiau kai būnu namie ,valgyt padaryta ,vaikai pažiūrėti,šilta namie ,kai jo nėra 😀
neri tavo mazoji jau bene 2metu,o kada i darba zadi pradeti eiti?pradzioj zadejau pabuti iki metu ir eiti i darba,bet kad ten tokie bardakai dedasi☹,tiek temoka,tai tikriaus busiu iki2 metu😀
tai visada atsiranda tokių kur ateina 😃 mūsų mokytoja ir sakė vistiek bus kas ateis 😀
greiciausiai kad ne,nes jau vakare pas mus buvo-17.as skambinau karolio mokytojai,pasitteirauti ar buvo ateje kokie vaikai,pasirodo buvo 4 ateje,nu sakiau tos mamos isvis negalvoja ka daro☹
mes pusę septynių pavalgėm ,dar televizorių žiūrėjau ,kol vyras su mažąja indus plovė 😃 vyresnioji žaidė kompiuteriu 😀
aha ,kažkaip išsilakstė,mes vienos temą palaikom 😀 kažin kaip ryt ,eis vaikas į mokyklą ar ne 😃
cia jums ne vakariene,o naktipieciai gavosi😃
idomu kur visos mamytes yra dingusios siandien?likom tik dviese☹gal kompai usalo😃
aš tai dariau kepenėlių kotletukus su bulvėm 😀
ka skanaus gaminai neri?as tai praviriau makaronu skaniai ir greitai,prasisukau😀
panasiai😃
tai turbūt prisivakarieniavot ir sutingot 😃
kad mažina ,tai tikrai,visur tas pats 😀 vyras tai sako ,na kad mažina tai dar galima kentėt,kad tik laiku mokėtų 😀o darbą tai kelių reikia nudirbti ir dar kabinėjasi ,visi kas netingi 😀
nu tolokai reikia vazineti,bet kai siais laikais nepasirinksi,dziaugemes ir tuo,kad pinigeliu parveza,nes visur tik mazina ir mazina,o mokesciu didina☹buvo atejusi bendradarbe tai dar nuo atliginimu 30procentu nueme☹o darba vistiek reikia padirbti i tai nieks neziuri
tolpkai važinėja 😀 o mūsų slenkantis grafikas ,nesvarbu ,šventės ar ne ,mes taip ir gyvenam tėčio ritmu - parą dirba tris namie,jei nėra kokių renginių didelių mieste 😃
o musu tecio darbas,savaite dirba savaitgaliai iseigines,isvaziuoja ryto 6val,ir grista vakaro6,nes jam reikia apie 60kmvaziuoti iki darbo
oi tas maistas,dar pats gaminimas tai nieko,bet kol sugalvoji ka gaminti(as tai aiep lietinukus galvoju
mūsų tėtis tai ryte grįžo iš darbo 9 val.,jis parom dirba 😀 tai dažniausiai pusę dienos pramiega 😀 bet apie jį ir tankai gali važinėt 😃
pas mus tai dukimo metas 😀 dar galvoju kas vakarienei 😀
o vyras tik 18val. tegris po darbu
pas mane siuo momentu tylos ir ramybes valandele😀maziukas miega,o didisis isejo i lauka su draugais pasidukti
tai va,tėtis grįžęs iš darbo pamiegojo,o kai mažoji nuėjo miegot ,tėtis nebenorėjo,tai kompą užėmė 😃 man liko tik žurnalas 😀 o kai vaikas atsikėlė tai tada laisva 😀