tai dar kokios smektos duok gal koks virusas kimba 😀
11. Mar 2010, 21:21
tai , kad nei koseja , nei snargliuojasi , pykina truputi
ir temperatura auksta,lakstau virtuve-kambarys su arbatom,
bulijonais...pagrandukas nustebes, kad tetukas su juo
nezaidzia 🤔
tai kokią bacilą pasigavo ? virk arbatų visokių ,vaistų
dar pridėk ,ir atsistos 😀
11. Mar 2010, 21:07
toiau parduotuves nebuvom...namie sesele isidarbinau ,
plusu visa diena,niekaip neina tetuko ant koju pastatyt, i
vakara is vis nekas temperatura kyla, jauciu sestadieni
gimtadienyje nebeteks dalyvauti😀
sveikos visos,štai ir mes ,jau grįžom iš kaimo ,dar vyrai
malkas pjovė,tai valgyt ruošiau ,,sakau žvilgtelsiu čia
.tai erikiux ,pyragas nepavyko ,kaip suprantu 😀tai teko kitą
kept šeimynai 😃
11. Mar 2010, 14:07
Labutis visoms😀 Šiandien tokia graži diena, o man
nuotaika nuo pat ryto susigadino. Vakar pabandžiau naują
receptą - pyragą su kukurūzų kruopomis, tai šiandien
paragavom ir iškart visą mano "šedevrą" sudėjom į maišelį -
vištoms kaime atiduosim☹ Teks grįžti prie išmėgintų receptų
ir baigti eksperimentuoti😃
11. Mar 2010, 13:55
mes eisim į laukutį,gal pas sesę dar nuvažiuosim,jei
namie,pasiskambint reikia😀
11. Mar 2010, 13:42
Ziurau,ir cia siandien liudnoka.☹Nieko
nepadarysi,jauciasi kad sventa diena,visos turbut seimos
ratelyje dziaugiates😀Na,dar reiks uzsukti vakare
paziuret,gal gyvu dar bus,o dabar ir mes leksim kur nors
pagastroliut😀
11. Mar 2010, 13:02
Nu,atsigule vaikinukas pamiegot,o paskui ir leksim i
laukuti,gal iki kaimo pavaziuosim.
11. Mar 2010, 12:57
mes vakar su vyru pas Tito logopede vaziavom,norejo ji
pasikalbet su mumis,tai prastai jam ☹ jis mikcioja,bet taip
keistai,kazkaip uzsikirsdamas,gyd.mane ,kad tai ta stadija
kai vaiko mintys greiciau bega negu nori pasakyt,bet cia yra
rimciau,mes vakar kiek nupasakojom apie ji,jo veiksmus ,sako
ji gan rimta cia,tai gali net islikt visa gyvenima...bet
dirbs su juom ir sako turetume istaisyt tai 😀 klausiau kodel
taip buna,dazniausia priezastis stresas..isvis jsi toks
jautrus yra,jei ka padaro subaru tai ziuri tokiom zuikio
akytem ir tttai ieskau pati info nete apie tai ir pati
dibsiu su juom ta tema..
11. Mar 2010, 12:54
as namie jau,verduos sau morkas pietums 😃 saulute
spiginas pas mus...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
o jūsų sesė dar miega ? kad mama prie kompiuterio 😀
oras gražus,saulė šviečia,Emilis jau numigo 20min😀
o koks oras pas jus ,pas mus išryto ,kai atsikėlėm tokia graži saulutė buvo ,o dabar apniuko ,rūkas kažkoks užslinko ,visai nebegražu 😀
tai jau greit ir miegelio turbūt eis Emiliukas 😀 o mano tai apie 13 val.kažkur turėtų 😀
labas rytas😀mes ir ankstyvi 😀nuo 6h,bet dar pasivartėm lovoj,paskui močiutė paėmė valandukę,dabar vaikštynėj trumpam vaikinukas😀
labas rytelis 😀 kas jungiasi prie kavytės 😀 ar dar miegat ,mes jau nebe ,labai jau anksti pradėjo mažoji keltis ,turbūt per šviesu jau už lango 😃
va to labiausiai ir bijom☹...aciu,Neri , laikysimes isikibe,labos😀
eisiu ir aš jau ,Ievukas miegučio prašo 😀 laikykis idora ,gydykitės ,kad mažiukui tėtis ko neužneštų ,labanaktukas 😀 iki rytdienos 😀
gavo porcija, dabar barankas griauzia😀
tai dar kokios smektos duok gal koks virusas kimba 😀
tai , kad nei koseja , nei snargliuojasi , pykina truputi ir temperatura auksta,lakstau virtuve-kambarys su arbatom, bulijonais...pagrandukas nustebes, kad tetukas su juo nezaidzia 🤔
tai kokią bacilą pasigavo ? virk arbatų visokių ,vaistų dar pridėk ,ir atsistos 😀
toiau parduotuves nebuvom...namie sesele isidarbinau , plusu visa diena,niekaip neina tetuko ant koju pastatyt, i vakara is vis nekas temperatura kyla, jauciu sestadieni gimtadienyje nebeteks dalyvauti😀
ką nuveikėt šiandien idora ,gal kur išėję šventės pažiūrėt buvot 😀
aga, nu reikia palepinti😀
tai kas čia tiems tėčiams ,kažkokie neatsparūs pasidarė ,o jau kaip jie dejuoja ,tik spėk lakstyti 😀 jau maniau ,kad visai viena 😀
ne viena, ne viena 😀...pritupiau ir as prie kompo😀 musu tetukas apsirgo☹ lakstau kaip sesele su termometru...
tai viena pati pasišneku ☹
o kurgi kitos dingę ,švenčia 😀 raminta tai turbūt namus blizgina ,kad dingus ,niekur nematyti ,ar vyrai kompiuterį okupavę 😃
o mes eisim pasispardyt,paskui maudytis,valgyt košės ir turbūt šiandien jau nepavyks prie kompo☹
mano tai mažai miegojo ,numigo kol iš kaimo važiavom ,nepilną pusvalanduką ,tai bus tokia zirzliukė iki vakaro 😀
dabar skaito akcijinius laikraščius😃
o mes aplankėm tetą,grįžę pavalgėm ir nuėjo Emilis miegot,valandžiukę visą😃
sveikos visos,štai ir mes ,jau grįžom iš kaimo ,dar vyrai malkas pjovė,tai valgyt ruošiau ,,sakau žvilgtelsiu čia .tai erikiux ,pyragas nepavyko ,kaip suprantu 😀tai teko kitą kept šeimynai 😃
Labutis visoms😀 Šiandien tokia graži diena, o man nuotaika nuo pat ryto susigadino. Vakar pabandžiau naują receptą - pyragą su kukurūzų kruopomis, tai šiandien paragavom ir iškart visą mano "šedevrą" sudėjom į maišelį - vištoms kaime atiduosim☹ Teks grįžti prie išmėgintų receptų ir baigti eksperimentuoti😃
mes eisim į laukutį,gal pas sesę dar nuvažiuosim,jei namie,pasiskambint reikia😀
Ziurau,ir cia siandien liudnoka.☹Nieko nepadarysi,jauciasi kad sventa diena,visos turbut seimos ratelyje dziaugiates😀Na,dar reiks uzsukti vakare paziuret,gal gyvu dar bus,o dabar ir mes leksim kur nors pagastroliut😀
Nu,atsigule vaikinukas pamiegot,o paskui ir leksim i laukuti,gal iki kaimo pavaziuosim.
mes vakar su vyru pas Tito logopede vaziavom,norejo ji pasikalbet su mumis,tai prastai jam ☹ jis mikcioja,bet taip keistai,kazkaip uzsikirsdamas,gyd.mane ,kad tai ta stadija kai vaiko mintys greiciau bega negu nori pasakyt,bet cia yra rimciau,mes vakar kiek nupasakojom apie ji,jo veiksmus ,sako ji gan rimta cia,tai gali net islikt visa gyvenima...bet dirbs su juom ir sako turetume istaisyt tai 😀 klausiau kodel taip buna,dazniausia priezastis stresas..isvis jsi toks jautrus yra,jei ka padaro subaru tai ziuri tokiom zuikio akytem ir tttai ieskau pati info nete apie tai ir pati dibsiu su juom ta tema..
as namie jau,verduos sau morkas pietums 😃 saulute spiginas pas mus...