Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

19. Apr 2010, 16:45

o as viska susiruosiau pietums,misraine jau pasidariau krabu,geriu kavike dabar ir cia landzioju,eisiu migdyt maziukes neuzilgo😀

19. Apr 2010, 16:42

mes grįžom iš susitikimo,oras puikus,bet ilgai nebuvom,Emiliui patiko daug mamyčių ir vaikučių matyti,neteko dar su visom susipažinti,laikas taip greit bėga,pabendravom su keletu😀

19. Apr 2010, 14:57

labukas merginos😀,trumpam prisedau pasilabinti😀geras oras keliausim i laukuti😀,isryto buvau isvezusi savo Karoli pas gyd.,apziureti lupos,nes dar tebebuvo siulas kur buvo prasikirtes .kai susiuvo sake kad tirpstantis siulas,tai laukem kol istirps,bet siulas neistirpo,o pradejo puliuoti☹tai istrauke siula,buvo prisikaupe nesvarumu,tai isvale,liepe ir mum praplauti su dezinfeksiniu skysciu,tai turetu dabar buti viskas gerai😀

19. Apr 2010, 13:33

sveikutes😀.pas mus viskas OK laimonda,NEZINAU KODEL KITOS PASAULIO SALYS PUCIA TOKIUS ORO BURBULUS,niekas cia pas mum nevyksta,diena kaip diena,naktis kaip naktis,net pelenu debesis musu dar nepasieke,dangus svarus,grazus,lauke silta,saulute sviecia,zodziu liuks orelis.visi artimieji ir draugai pamate zinias nerimauja,raso,skambina,bet jau spejom visus nuramint,pasakem kad lietuvai turbut palanku yra dumt akis zmonems,gi islandija toli ir nelabai kas gali pasakyt kas istiesu ten vyksta.visos kitos pasaulio salys labiau kencia nuo tu pelenu debesies nei mes patys,nes tas pelenu debesis yra tose apylinkese kur issiverze ugnikalnis,iki islandijos sostines kur mes ir gyvenam jie dar nedaejo ir tikimes nedaeis😀tai va tokios naujienos

19. Apr 2010, 13:23

Pas mus pagerejo oras,ryte labai apsiniauke buvo,tai mano mazasis lauke su mociute😀

19. Apr 2010, 13:20

Tai va dabar abi skabminsim varpais raspos ir djdoviles beieskant😀
Dziugu uz jus , vakar tik labai gero oro truko 😀 Panasu,kad balandis siluma nelepins,o galetu😀
Tokiu laiku praeitais metais siltesnis laikas buvo , viskas 10 dienu veluoja ir musu kaimynas kastonas tik dabar subrandines pumpurus laukia saulytes silumos 😀 Siandien mes su pagranduku vieni namie seimininkaujame , sese su broliu tik po pietu grys , tetukas tik penktadieni...

neri neri 19. Apr 2010, 12:59

tai nedaug trūko kad tektų ieškot 😃 ,dabar raspai reiks skelbt paiešką 😃 djdovile ,kaip visada ,dingsta ,kaip į vandenį 😀 o mes vakar labai smagiai laiką leidom ,net nesinorėjo skirtis 😀

19. Apr 2010, 12:35

Sveikos merginos!😀 Dovile , malonu susipazinti😀 ...buvau prapuolusi 2 dienom😀 Neri, ciut paieskos nepaskelbe😃 Si savaitgali su draugais sode darem saslyku piknika😀 Nors ir oras ne koks pasitaike, bet buvo smagu pabegti is miesto😀 Ir merginos ziuriu smagiai laika leidot , nuotraukyciu prikelta su susitikimais😀...o kur musu djdovile prapuolusi?😀

19. Apr 2010, 11:59

antrą😀ruošiuos😀

neri neri 19. Apr 2010, 11:57

tai va Birute ,erikiux ir tik išlipus iš mašinos sako ,šitą jau žinau ,iš vaikų pažįstu 😃 o kelintą valandą jūsų susitikimas 😀 būtinai nueik ,tikrai smagu ,save parodysi ir į kitus pažiūrėsi 😀

19. Apr 2010, 10:58

malonu susipažinti😀

19. Apr 2010, 10:56

Na manau kad busiu veterane siame forume 😀 esu triju dukru mama siuo metu laukiuosi stebukliuko ketvirto . Dodziosios jau dideles mazajai 13 bus didziajai 25 bus o pagrandukas liepa susitiks su manimi 😀Malonu butu pabendrauti tik gaila kad kolkas interio nera namie ta galiu padaryti tik darbe .O dar galiu gal mamytes kuo pamokyt tokiais ukiskais klausimais😀 apie auginima ar liaudiskais gydymais,o gal sudomintu mano darbas esu finansu konsultante ir dirbu labai uganciai gyvybes draudimo firmoje tai galiu pakonsutuoti kaip musu leliukams uztikrinti ateiti kad galetu mokytis be problemu ir kad aisku turetu augant apsaugas.😀 Tai lauksiu atsiliepimu esu Dovile mano nr 860484844

19. Apr 2010, 10:09

o pas mus oras nekoks,apsiniauke☹

19. Apr 2010, 10:01

taip,paskaitinėjau apie susitikimus,tavo paneles mačiau😀

neri neri 19. Apr 2010, 10:00

tai va ,vakar galėjo toks oras būti 😀

19. Apr 2010, 09:50

labas rytas😀rytas labai gražus ir šiltas😀atlikau būtiniausius rytinius darbus ir prisėdau,šiandien MK susitikimas pas mus,galvoju gal ir Emilį vežtis,jei nebus vėjo,jau lyg ir geriau jaučiasi,net nežinau😀

19. Apr 2010, 09:48

labas rytas,mes katik atsikelem,dabar lekiam pusryciaut😀

neri neri 19. Apr 2010, 09:27

labas rytas 😀 tai ką šiandien kavos nėra norinčių 😀

19. Apr 2010, 07:43

Laba ryta,mano seimyna dar miega,vyras jau i darba isleke,o as kavinuos ir eisiu rengtis,prasides dieneles rupesteliai..
STEPA kaip ten pas jus,ziuriu vis tv rodo,kap naktis diena nuo pelenu..

neri neri 18. Apr 2010, 21:55

o kurgi šiandien idora ,turbūt tiek prigamino tėtukui valgyt ,kad kojų nebe pavelka 😀

18. Apr 2010, 20:48

turesiu omenyje nutis...
gero vakariuko atsijungiu,einu kojas ilsint..beje buvau pas gyd.tai man kremzles nykimas kelene ☹

18. Apr 2010, 20:47

man lt is vis ziauru,kai buvau vasara dar ne taip o dabar tai vien kainos neatitinka algu mokamu ir vel nemokejimas algu prasidejo ☹

18. Apr 2010, 20:46

na pirkti man neapsimoka,nes tik men vaziuoju pakeisti moterytes.o sese noretu ilgam.ji su magistru😀ot laikai atejo.

18. Apr 2010, 20:46

as ir lt kai dirbau baigus magistra tai tik administartore statybineje imoneje ir tai tks lt nesieke alga o dabrelio tai oho ..

18. Apr 2010, 20:45

taip,musu kolege isejo,tai ne naujo zmogaus,ne pavadavimo.kruvi tik padalino uz ta pacia alga.va po paros siandien antradieni,penktadieni,sekmadieni vel dirbu paras.

18. Apr 2010, 20:45

jei zinosiu pasakysiu,mamos paklausiu,bet cia motersi pardavineja savo darbo vietas kazkaip...

neri neri 18. Apr 2010, 20:43

taip su algom ne kas ,o krūvis tik didėja 😀

18. Apr 2010, 20:40

o ka daryti,mediku algos baisios.as dar ir aukstaji baigiau,bet kas is to.neleidzia didesniu kruviu dirbt,priedus nueme,algas nukirpo.jokios pagarbos.

18. Apr 2010, 20:38

jo,menesiukui per atostogas.as medike,tai slaugysiu senute.geguzes men parleks pussesere,tada aiskiau zinosiu kada tiksliai isvaziuoju.laimonda,jei zinai kam reikia slauges gal pasakyk mums.

18. Apr 2010, 20:00

nutis i vokiecius vaziuosi?mano mama dirbo ir cia ir keleta pazystamu,tai vis mikriukais vazineja namo,uzvaziuoja pas mane paimt kokio siuntinuko tevams,tai pasnekam,dirba dauguma slauges ,senelius priziuri,gauna 1tkc iki 1,200eur,kelione dar ampoka kuri kainuoja apie 80 eur