Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

23. Apr 2010, 18:12

Na reikia vaikui gi kramtukų. Oi iki šiol pamenu ir pati kaip sesers vaikas viską seilėmis nuželiodavo. Ir mano mokytojos prisimena kokie mano seilėti namų darbai buvo ( tada dar parkeriais rašydavom ).

23. Apr 2010, 18:10

oi su tais dantukais...mes jau entras menuo jei ne daugiau kankinames su maziuke,dygsta iltiniai dantys,tai nuotaiku kaita labai didele,vienu metu linksma,kitu jau zirzia,verkia,gali nesiot ka nori daryt,nepadeda,tai patepu tepaliuku dantenas biskuti apsiramina,bet neilgam,o naktim isvis prastai miega,pabunda verkdama,skauda maziukei☹gerai,kad temperatura nekyla ir neviduriuoja,nors tiek.vienas beliko iltinis neislindes tai manau greitu laiku baigsis kancios mergytei😀

23. Apr 2010, 18:03

dabar seilės vėl upeliais teka,trečias dantukas kyšo ir dar daug pakely😃

23. Apr 2010, 18:02

jis visokių mimikų parodo,kaip vaikas😃

23. Apr 2010, 17:51

Birute, kaip Tu pagavai savo viruką su tokia mimika. Smagu žiūrėti. Savąjam vakar rodau: - Jis sako oho burbuliukas.

23. Apr 2010, 17:37

Kaip pas Jus orelis ar nepagerėjo? Pas mane tai pasakišas. Ir vėjelis šiek tiek aprimęs. Pirštines visgi dar tenka dėtis.

23. Apr 2010, 17:31

Man tai pasisekė į darbo pabaigą, jau praktiškai einant namo simtomai pasireiškė. Papilvėj lengvai lyg su drugelio sparnais praplasnojo ir sugurguliavo. Sekundžių reikalas ir pas mane jau pilnos kelnės ir batai buvo. Niekaip nesustabdysi. Gerai, kad žiema ir, kad prisimuturiavus. Kaip būčiau namo vasarą parsigavus nežinau. Ir namai prie pat darbo tai parskuodžiau. Manasis tarpdurį kaip tyčia manęs laukia o aš pro Jį tik šmurkšt ir į vonią nesveiku greičiu o Jis po paskos. Sakau eik lauk man taip nesmagu. Sakau pati susitvarkysiu. O Jis mato, kad blogai ir neatstoja. Padėt man reikia ir viskas. Nurengė sutvarkė išprausė. Bėgom į vaistinę. Kai jau atsigavau tai pasijuokė smagiai. Kitą dieną aš į darbą visokių priemonių prisipumpavus nuėjau. Gryžtu o pas Jį tas pats nutikę. Tik manęs tuo momentu nebuvo negalėjau niekuo padėti.

23. Apr 2010, 17:19

Laimonda ar yra tekę jogurtinių kapsulių pagert labai gerai žarnyną atstato. Aš prieš porą metelių Rotą buvau pagavus tai tos kapsulės greit padėjo atsistatyt. Jos palankiai veikia ir gerai, kad šeimos nariai profilaktiškai panaudotumėt. Net jai ne rota tai nepakenktų.

neri neri 23. Apr 2010, 16:20

negerai ,kai tokios ligos prikimba 😀 sveikit laimonda 😀

23. Apr 2010, 16:09

labukas😀oi kaip nesmagu,laimonda,kad serga mažylis☹

23. Apr 2010, 14:30

sveikutes..as jau is po mokslu ir daktaru,sianakt keiciau tiek savo tiek Pascal patalyne,ir pizamas 5 kart veme,nuo puses naktie nieko,nuvedziau i darza sakau jei kas skambinkit ,na ir skambina uz 2 val,viduriuoja juodai,nuvaziavom pas gyd.tai sako roto virusas siaucia,bet negali pasakyt ar jam jis,nera tempes,bet pokolkas kogero,dave kaki atnest,gerimo tokio nuo viduriavimo,zvakuciu nuo vemimo,ir bakteriju..

neri neri 23. Apr 2010, 14:12

tai kad reiks į kirpyklą važiuot ,ryt mokykloj susirinkimas tėvų ,negali gi tokia žmonėms pasirodyt 😃

23. Apr 2010, 13:39

Užjaučiu dėl spindulėlių trūkumo. Po namus pasikrapštykit o vėliau ir pas Jus pragiedrės.

neri neri 23. Apr 2010, 13:33

saulutės nė su žiburiu nerasi ,lietus tik ir vėjas šaltas 😀

23. Apr 2010, 13:24

Skaitau ogi pas Jus saulutės nematyt. Pas mus išsišiepus ritinėjas. Tik žvarbus vėjelis. Spindulių siunčiu kiekvienai. Negi gaila.

23. Apr 2010, 10:42

Tai ne ka tetukas gali ir nuveikti su rankenuku ant ranku😀Atsikele mano mazasis,einu ziuret,uzteks jam tinginiaut😀

23. Apr 2010, 10:40

nu jau taip, is akiu tetuko nepaleidzia , savaitgali buna tetuko rankinukas , jei ka tetukas dirba tai ir jis butinai turi but salia ,dalyvis visuose reikaluose , manes kaip ir nebereikia😀

23. Apr 2010, 10:30

O kaip mazasis po savaites reguoja i tetuka?Jauciu vaikui dziaugsmo buna ojojoj

23. Apr 2010, 10:27

kepsiu pyraga , karbonada su bulvytem ir kaip visada kalna salotu😀 zupe butu neblogai isvirt , bet valgytoju jauciu po tokiu patiekalu nebeatsiras😀

23. Apr 2010, 10:22

Jo Jo ir vakariene sventiska😃

23. Apr 2010, 10:16

pas mus ryte ziema buvo 😀 snigo , o dabar slapia ir niuru kaip spalio menesi . i lauka nosies nekisim su mazuoju 😀 Aistis prisizadino sese zirzdamas , tai patenkintas isdume i kita kambari 😀
Siandien vistiek mums smagi dienele - tetukas gryzta is po darbu , reiks skanumynu visokiu pridaryt sutikruviu proga😀

23. Apr 2010, 10:14

Labutis visom.Pas mus nuo pat ryto apsiniauke,jau spejo ir keli lasai nukrisyi😀Mano mazasis dar miega,tai mama su arbatos puodeliu nutare paskaitineti cia😀

neri neri 23. Apr 2010, 09:56

labas rytas 😀 mes tavęs raspa ,taip pat pasiilgom ,na darbelių nemažai laukia prieš pirmąją šventę 😀 o pas mus lietus bando lyti ,apsiniaukę ,šalta ,vėjas ,o dar mašina sugedo tėčiui ,tai dabar tvarko ,nes Vaivą reiks iš mokyklos parsivežt,o be stabdžių netoli nuvažiuosi 😀

23. Apr 2010, 09:33

Sveikos merginos😀 valio raspa , kad darbeli pridavei , beliks tik diploma aplaistyt😃
Laiskas labai mielas buvo, kaip visada savo braizu😀
Dideliausi linkejimai seimynelei... ruosiantis pirmajam Matuko gimtadieniui😀

23. Apr 2010, 08:12

Labas rytas mano išsiilgtosios, taip senai su jumis labinaus 😀, nepatikėsit, bet pasiilgau 😃
BUČIUOJU jus visas tokį nuostabų rytą 🌷
Mes ruošiamės rytojaus šventei 😉, parašiau Matukui laišką (bet per anksti sšspauzdino, apsiskaišiavau 😀), šiandien darysiu tortą ir mažą torčiuką (skirtą Matukui, kurį galės pats sudoroti, be niekėnos pagalbos 😃), na ir daugiau visokių maisto ruošinių laukia 😀.
Savo baigiamąjį darbą jau vakar galutinai pridaviau 😃, koks palengvėjimas, dar liko pačiauškėt 😃 prieš komisiją ir pasiimti diplomą 😃
Gražaus savaitgalio, mano brangiosios 😀

23. Apr 2010, 06:59

Labas rytelis. Pas mus klaipėdoj saulėta tai nekiurksosiu namie. Einu su reikaliukais tuo pačiu kojales pramankštinsiu o dar ir po parduotuves teks truputuką pasitrinti. Geros Jums dienelės.

22. Apr 2010, 20:26

Pas mus tetis labai daug su mumis užsiimdavo tai visada į jį kreipdavomės visais klausimais. Tai niekada ir kažkokių barjerų nebūdavo. Nors tai ir dabar ne kitaip. Todėl kažkokio gėdijimosi nėra viskas kažkaip natūraliai. Jis su mumis ( dukterimis kantresnis buvo ), mama kitokioj aplinkoj augo šiek tiek kitas požiūris ir bendravimas.

22. Apr 2010, 20:18

Aš dešimties metų buvau kai į namus atsikraustė švogeris. Tai mama pravedė instruktažą, kad svetimas žmogus ir jau nebegerai plikinėti. Tai tuo momentu pasijutau truputį nuskriausta.

22. Apr 2010, 20:14

Tai tegul vaikas plikinėja. Per daug pas mus viskas draudžiama. Užaugs tai kažin ar bus galimybė paplikinėti.

neri neri 22. Apr 2010, 20:12

mano mažajai nesilaiko nei kelnės ,nei kojinės ,kartais ir marškinėlius sugeba nusirengti 😃