nu va kaip cia Ievutei nutiko,nu gal kai pabus bus jau
sveika😀mano pipiras jau pabudo,bet dar lovoje
gulineja,multikus ziurineja😀,o as kava begerdama indus
suploviau,dabar reiks eiti kambarius tvarkytis,o poto i
lauka keliausim.reik potruputi braskias raveti,jau beveik
puse nusiravejau😀
labas rytas 😀 mano Ieva ir dar miega,vakar iš kažkur
temperatūra sukilo ,gal kur perpūtė ar kas ,šiandien dar
nežinau kaip .Mes buvom į svečius išvažiavę Vaivos krikšto
mamą su gimtadieniu pasveikinom ,trečiadienį planuojam į
kaimą ,nes per motinos dieną vyras dirbs .
29. Apr 2013, 07:56
labas rytas😀kol Orestas miega as su kavike prisedau prie
kompo,nes per savaitgali nebuvau isijungusi😉,bet kaip ziuriu
jus irgi neviena cia nebuvot uzsukusios☹
labas rytas 😀 pas mus nelijo ,tik vėjas visą naktį pūtė
smarkus ,ir dabar apsiniaukę ,bet nelyja . Vakar nebuvo kada
,iš ryto Ieva žaidė su tėčiu ,vėliau valgyt dariau ,o po
pietų Vaiva projektą darė ,skaidres 😀 tai mamai ir neliko 😃
šiandien taip pat reiks valgyt pridaryt ,vyrui nuo pietų į
darbą ,o po pietų jau bus laisviau ,nes tokiu oru ir kieme
nieko nesinori daryti 😀
24. Apr 2013, 22:33
per visa diena taip ir neviena nepasirode☹o naglis sulija
apie orus pataike,kaip pirstu i aki,sake kad sutemus
zemaitijoje prades lyti,tai jau ir sulaukem lietaus☹
24. Apr 2013, 10:29
labas rytas😀as su kavyte prisedau😀
23. Apr 2013, 22:01
aciu Birute😉bus matit kaip jausiuos po tu keliu men.,o
gal ir noras bus praejes😃
23. Apr 2013, 21:34
Raminta labai neskubėkit darbuotis😃,atsigauk
normaliai😀linkiu,kad būtinai išsipildytų tavo svajonė🌷
23. Apr 2013, 17:11
sveikutes.nebepritupiu.mazasis mazai diena bemiega,skuba
gyventi,bijo praleisti ka.praeita savaite sukausi,nes Igneli
i kelione ruosiau.nuo sestadienio mano vaikina globoja turku
seimyna.ir smagu,ir sopuliukas,nerimas kaip jis
ten.susiskambinam,paraso.jau savaitgali keliavom pas
senelius.aplankem abejus,suteikem dziaugsmelio.sia savaite
tetukas dirba,tai busim namukuose.o kt treciadienio dickio
sulauksim.parvaziuoja per savo gimtadieni.
23. Apr 2013, 17:07
arbata nesusilde☹einu kurti paciaus😉
23. Apr 2013, 16:53
Karoliui daug rubu lieka nuo pusbrolio,Orsetui tai ir nuo
brolio lieka ir taip su drauge dalinames😀
23. Apr 2013, 16:50
o ir man reik savo bernams spintose krata padaryti,nes
jau daug isaugtu rubu prisikaupe😀
tai jau tada Raminta ir nesnauskit 😃 pas mus vėjo nėra
,ir lietaus gal keli lašai nukrito ,mes buvom iki pusseserės
nulėkę nuvežėm Ievos išaugtinius ,nes jų mažesnė mergaitė ,
o Ievai sočiai tų rūbų ir Vaivos ir draugė dar atiduoda ,nes
jos jau pirmokė 😀
23. Apr 2013, 16:43
labas😀nu siandien oras tai tragiskas☹nuo ryto lijo,o
dabar vejas sukilo☹buvom su Oresteliu i lauka iseje,bet
greit parejom,nes salta pasidare,dabar pasidariau arbatos ir
prisedau paskaitineti.taip Neringa jau sulaukiau
atsakimo,bet ,kad ten nieko aiskaus nera parasyta☹tik tiek
supratau,kad maziukas 8sav. nustojo vystitis,gimda
padidejusi kaip 10sav.,o mum jau buvo 12sav.ir ant galo
parasyta,nestuminis pakitimas.siryt buvau pas daktares,tai
dar pratese biuleteni😀tikejausi,kad ji ka daugiau paaiskins
is tu parasymu,bet ir ji nieko nepasake,nes ten nieko
neparasyta del ko taip atsitiko☹,tai taip susinervinau,bet
kai pradejom kalbetis,kada galesim pradeti planuoti kita tai
pyktis isgaravo😀,nes nereiks ilgai laukti ir jau po
2-3men.galesim kipti i darba😃
23. Apr 2013, 14:14
aš krepšį rūbų gavau dovanų Emiliui,oi kaip gerai,nes
auga kaip ant mielių😃,kaimynė atidavė😀pasėjau gėlių
šiltnamy,lauksiu rezultato,nes nr viską žinau,ką
pasėjau😃(radau mamos sėklas ,neužrašyta,žinau,kad pasėjau
gvazdikų😀pasisodinau broliukų į vazonus,gal vakare dar ant
kapų važiuosim apsodint,jei nelis😀 Ievai turbūt
nereikia pirkt,Vaivos lieka😀
gražu žibutės,net Emilis norėtų mamai priskint😃pas mus
būdavo,bet gal iššąlę,nematyt😉,aš darbuojuosi
namučiuose,truputį aplinką,braškes sujudinau,šeštadienį
pomidorus į šiltnamį susodinau,poryt į darbą😀tik spėk
visur😀 kaip skaniai sulos pasidarei neri😀seniai aš jos
neragavus😉
o mes zibuciu prie namu miskelyje randame😉pries kelius
metus isdidesnio misko,kelius kerelius parsinesiau ir
pasodinau,tai dabar ju tiek prisidaugino,kad net melyna😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
nu va kaip cia Ievutei nutiko,nu gal kai pabus bus jau sveika😀mano pipiras jau pabudo,bet dar lovoje gulineja,multikus ziurineja😀,o as kava begerdama indus suploviau,dabar reiks eiti kambarius tvarkytis,o poto i lauka keliausim.reik potruputi braskias raveti,jau beveik puse nusiravejau😀
labas rytas 😀 mano Ieva ir dar miega,vakar iš kažkur temperatūra sukilo ,gal kur perpūtė ar kas ,šiandien dar nežinau kaip .Mes buvom į svečius išvažiavę Vaivos krikšto mamą su gimtadieniu pasveikinom ,trečiadienį planuojam į kaimą ,nes per motinos dieną vyras dirbs .
labas rytas😀kol Orestas miega as su kavike prisedau prie kompo,nes per savaitgali nebuvau isijungusi😉,bet kaip ziuriu jus irgi neviena cia nebuvot uzsukusios☹
mes svečių turėjom 😀
tai ka veikiat tokiu sliksciu oru☹?as siandien sulaukiau prekes is topshop😀
mes mieste buvom reikalų tvarkyt ,pas mus tai nei lyja nei nelyja ,trys lašai nukrito ,o galėtų taip normaliai palyt ir viskas ,o dabar apsiniaukę 😀
labas rytas😀as jau miete buvau reikalus susitvarkiau😀lauke lija☹,tai teks kambary sedeti☹ir as pasikavinsiu,ir eisiu bulviu skusti,pietums zadu kugeli kepti
labas rytas 😀 tik kažkoks apniukęs ,gerai ,kad nelyja 😀 Ieva dar miega ,tėtis darbe dar , galima ramiai pasikavinti 😉
pas mus ir buvo didžiulis vėjas su lietum prieš rytą,o dieną nelijo,bet ne šilta😉,bet jau gal tuoj atšils,reiks daržus sodint😀
labas rytas😀ir as su kava😉
labas rytas.kas kavos
labas rytas 😀 pas mus nelijo ,tik vėjas visą naktį pūtė smarkus ,ir dabar apsiniaukę ,bet nelyja . Vakar nebuvo kada ,iš ryto Ieva žaidė su tėčiu ,vėliau valgyt dariau ,o po pietų Vaiva projektą darė ,skaidres 😀 tai mamai ir neliko 😃 šiandien taip pat reiks valgyt pridaryt ,vyrui nuo pietų į darbą ,o po pietų jau bus laisviau ,nes tokiu oru ir kieme nieko nesinori daryti 😀
per visa diena taip ir neviena nepasirode☹o naglis sulija apie orus pataike,kaip pirstu i aki,sake kad sutemus zemaitijoje prades lyti,tai jau ir sulaukem lietaus☹
labas rytas😀as su kavyte prisedau😀
aciu Birute😉bus matit kaip jausiuos po tu keliu men.,o gal ir noras bus praejes😃
Raminta labai neskubėkit darbuotis😃,atsigauk normaliai😀linkiu,kad būtinai išsipildytų tavo svajonė🌷
sveikutes.nebepritupiu.mazasis mazai diena bemiega,skuba gyventi,bijo praleisti ka.praeita savaite sukausi,nes Igneli i kelione ruosiau.nuo sestadienio mano vaikina globoja turku seimyna.ir smagu,ir sopuliukas,nerimas kaip jis ten.susiskambinam,paraso.jau savaitgali keliavom pas senelius.aplankem abejus,suteikem dziaugsmelio.sia savaite tetukas dirba,tai busim namukuose.o kt treciadienio dickio sulauksim.parvaziuoja per savo gimtadieni.
arbata nesusilde☹einu kurti paciaus😉
Karoliui daug rubu lieka nuo pusbrolio,Orsetui tai ir nuo brolio lieka ir taip su drauge dalinames😀
o ir man reik savo bernams spintose krata padaryti,nes jau daug isaugtu rubu prisikaupe😀
tai jau tada Raminta ir nesnauskit 😃 pas mus vėjo nėra ,ir lietaus gal keli lašai nukrito ,mes buvom iki pusseserės nulėkę nuvežėm Ievos išaugtinius ,nes jų mažesnė mergaitė , o Ievai sočiai tų rūbų ir Vaivos ir draugė dar atiduoda ,nes jos jau pirmokė 😀
labas😀nu siandien oras tai tragiskas☹nuo ryto lijo,o dabar vejas sukilo☹buvom su Oresteliu i lauka iseje,bet greit parejom,nes salta pasidare,dabar pasidariau arbatos ir prisedau paskaitineti.taip Neringa jau sulaukiau atsakimo,bet ,kad ten nieko aiskaus nera parasyta☹tik tiek supratau,kad maziukas 8sav. nustojo vystitis,gimda padidejusi kaip 10sav.,o mum jau buvo 12sav.ir ant galo parasyta,nestuminis pakitimas.siryt buvau pas daktares,tai dar pratese biuleteni😀tikejausi,kad ji ka daugiau paaiskins is tu parasymu,bet ir ji nieko nepasake,nes ten nieko neparasyta del ko taip atsitiko☹,tai taip susinervinau,bet kai pradejom kalbetis,kada galesim pradeti planuoti kita tai pyktis isgaravo😀,nes nereiks ilgai laukti ir jau po 2-3men.galesim kipti i darba😃
aš krepšį rūbų gavau dovanų Emiliui,oi kaip gerai,nes auga kaip ant mielių😃,kaimynė atidavė😀pasėjau gėlių šiltnamy,lauksiu rezultato,nes nr viską žinau,ką pasėjau😃(radau mamos sėklas ,neužrašyta,žinau,kad pasėjau gvazdikų😀pasisodinau broliukų į vazonus,gal vakare dar ant kapų važiuosim apsodint,jei nelis😀
Ievai turbūt nereikia pirkt,Vaivos lieka😀
aš šiandien Ievos spintą perkračiau ,surinkau mažus rūbus 😀 ne mažai vietos liko laisvos 😃 dabar išvažiavo Ieva su tėčiu Vaivos ,dar į biblioteką 😀
labas rytas😀pasidariau arbatos,pažiūrau naujienas ir einu darbuotis😀
labas rytas 😀 kas kavos 😃
gražu žibutės,net Emilis norėtų mamai priskint😃pas mus būdavo,bet gal iššąlę,nematyt😉,aš darbuojuosi namučiuose,truputį aplinką,braškes sujudinau,šeštadienį pomidorus į šiltnamį susodinau,poryt į darbą😀tik spėk visur😀
kaip skaniai sulos pasidarei neri😀seniai aš jos neragavus😉
Raminta ,o tu dar neturi atsakymo kodėl išskrido mažiukas ... gal kas aiškesnio ???
gražu kai žydi žibutės ,mėlyna 😉
o mes zibuciu prie namu miskelyje randame😉pries kelius metus isdidesnio misko,kelius kerelius parsinesiau ir pasodinau,tai dabar ju tiek prisidaugino,kad net melyna😀