labutis 😀 šiandien jau oras pasitaisė ,iškentėjo neliję
ir sušilo 😀 buvom į svečius išvažiavę ,o paskui pas kaimynę
svogūnų laiškus skyniau ,prašė išskinti ,ryt su Ieva pas
logopedę ,jau baigėsi logopedei atostogos 😀
25. Jun 2014, 12:07
Prognozuoja gerus orus,. kaip bus pamatysim.
24. Jun 2014, 23:01
Sveikutes, kad lietingas oras negadintu nuotaikos,
kvieciu sudalyvauti konkurse😉
sveikutės 😀 kažin šiemet bus vasariškų orų ? mes vienos
namie ,tėtis dirba ,nebedaug liko ,dar viena pamaina ir bus
atostogos ,kad tik orai pasitaisytų 😀
spintoj ir man reik kuistis ,ale rankos nekyla 😃 aš
laukiu draugių į svečius atvykstant,paplepėsim mergaitiškas
😀
20. Jun 2014, 13:08
labas😀pas mus permainingas oras
siandien:vejas,saule,lietus,vakar vakare palijo😀,siandien
aplankem kapus,pasiemem Emilio kortele,uzsukom i
parduotuve😀,eisiu gamint pietus ir bus diena be darzo
😀reikia spintoj kuistis,bet tingiu😃
oi ,o pas mus tai debesys aplink tik vaikšto ,užeina
,nulija ,vėl kurį laiką ramu ,po to vėl ... nuo pietų jau
taip . Šiandien buvom draugės mažos mergytės lankyt ,jau du
mėnesiukai suėjo ,šiaip tai kažkada ji priklausė MK ,ir pas
mus buvo užsukus ( čia gal labiau Birutė prisimena ,Irma
buvo tokia ,Inetos pusseserė ),čia jau antra jos dukrytė
.
19. Jun 2014, 20:09
pas mus be lietaus,grazi diena siandien,lauke
praleidom😀
o pas mus braškių labai daug ,merginos jau atsivalgė ,
šaldytų ir jau gana ,tai šiandien išviriau uogienės ,bus su
blynais 😀
18. Jun 2014, 18:30
labukas😀vejuota diena siandienpas mus😀braskiu simet nera
daug ,truputi uzsaldziau vakar,Emiliui puodeli siandien
trintu padariau,pietums-balandeliai,Emiliui-bulviu kose ir
vistienos kepsniukas😀,beveik visa diena lauke praleidom😀
labas rytas 😀 aš braškes išsiskyniau ir galvoju ką čia
valgyt padaryt 😀
18. Jun 2014, 09:19
Labas rytelis. Kokios Jūsų nuotaikėlės. Ką veiksite. Aš
pritūpiau su kavos puodeliu.
17. Jun 2014, 17:31
Pas Mus tai škvalas buvo. Vilhelmas tai po celafanu. O
mano striukė stora kiaurai perlyjo.
17. Jun 2014, 17:30
Ulrikai 3, Helgai 2. O lietučiu draugiškai
pasidalinom.
17. Jun 2014, 17:13
Sveikutes,ir pas mus lijo,o dabar saulute sviecia,lietu
matit bus pas mus nuo klaipedos atpute😀 Dovile,primink
kiek metuku tavo mergaitems yra,nes pamirsau
17. Jun 2014, 17:06
Pas mus jau saulėta. Be abejo kai turėjau išeit tai pylė
kaip iš kibiro bet kai grįžinėjau tai saulutė dangumi
ridenos. O netrukus eisim į darželį mergaičių. Gal dar
laukelyje pabūsim.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
labutis 😀 šiandien jau oras pasitaisė ,iškentėjo neliję ir sušilo 😀 buvom į svečius išvažiavę ,o paskui pas kaimynę svogūnų laiškus skyniau ,prašė išskinti ,ryt su Ieva pas logopedę ,jau baigėsi logopedei atostogos 😀
Prognozuoja gerus orus,. kaip bus pamatysim.
Sveikutes, kad lietingas oras negadintu nuotaikos, kvieciu sudalyvauti konkurse😉
https://www.facebook.com/pages/Agneta-Photography/875526345795090?ref=tn_tnmn
Sekmes visoms🌷
sveikutės 😀 kažin šiemet bus vasariškų orų ? mes vienos namie ,tėtis dirba ,nebedaug liko ,dar viena pamaina ir bus atostogos ,kad tik orai pasitaisytų 😀
labutis 😀 nu jooo 😃 davė vakar pasidžiaugt geru oru ,o šiandien ir vėl lietus 😀
man turbut nei neisdzius skalbiniai,kitus dar neisdzioviau,reiks eit,prastas oras😀
o pas mus saulutė žeme ridinėjasi 😀 vėjas gerai džiovina ,jau dvi skalbimo mašinos rūbų išdžiuvo 😀
pas mus salta siandien ,kolkas nelyja.apsiniauke😀pasidarem pietus ir sedim kambary😀
pas mus vis dar ramu 😃
Atokvėpio minutėlė Sau. Pas mus Judesys kaip reikiat. Einu kaistis kavutės.
labas rytas 😀 gal bent šiandien bus graži diena ,gana jau to lietaus 😀 vyras išvarė mašiną remontuot ,merginos dar miega 😀 ramybė namuos 😃
siaip labai atveses oras😀smagu kartais pasiplepet,mes su Emiliu pas sese popiet buvom,pasiplepejom,pasveikinom su Joninem😀
pas mus tai šiandien ledų buvo ir nemažai ,gerai tik ,kad nedideli 😀
Vaje mergaitės apie spintą geriau nekalbėkit. Net į tą pusę atsisukt nenoriu. Ir pas mus tai pila kaip iš kibiro tai saulutė švysteli.
spintoj ir man reik kuistis ,ale rankos nekyla 😃 aš laukiu draugių į svečius atvykstant,paplepėsim mergaitiškas 😀
labas😀pas mus permainingas oras siandien:vejas,saule,lietus,vakar vakare palijo😀,siandien aplankem kapus,pasiemem Emilio kortele,uzsukom i parduotuve😀,eisiu gamint pietus ir bus diena be darzo 😀reikia spintoj kuistis,bet tingiu😃
oi ,o pas mus tai debesys aplink tik vaikšto ,užeina ,nulija ,vėl kurį laiką ramu ,po to vėl ... nuo pietų jau taip . Šiandien buvom draugės mažos mergytės lankyt ,jau du mėnesiukai suėjo ,šiaip tai kažkada ji priklausė MK ,ir pas mus buvo užsukus ( čia gal labiau Birutė prisimena ,Irma buvo tokia ,Inetos pusseserė ),čia jau antra jos dukrytė .
pas mus be lietaus,grazi diena siandien,lauke praleidom😀
mes šiandien šieną bandėm vežti ,vieną vežimą spėjom parvežt ir užėjo toookia liūtis ,kad per 10 min viskas plaukė 😀
Darbštuolytės. Aš tik svogunus šiemet ant palangės auginu. Dar salotas. Galvoju ką galėčiau dar balkone užaugint. Pritūpiau kavutės atsigert.
uogienes as isviriau 4.5l,kazin,ar daugiau bus😀,vakarop dar siltnami apsiravejau,pakaupiau ir pasiliejau😀
o pas mus braškių labai daug ,merginos jau atsivalgė , šaldytų ir jau gana ,tai šiandien išviriau uogienės ,bus su blynais 😀
labukas😀vejuota diena siandienpas mus😀braskiu simet nera daug ,truputi uzsaldziau vakar,Emiliui puodeli siandien trintu padariau,pietums-balandeliai,Emiliui-bulviu kose ir vistienos kepsniukas😀,beveik visa diena lauke praleidom😀
labas rytas 😀 aš braškes išsiskyniau ir galvoju ką čia valgyt padaryt 😀
Labas rytelis. Kokios Jūsų nuotaikėlės. Ką veiksite. Aš pritūpiau su kavos puodeliu.
Pas Mus tai škvalas buvo. Vilhelmas tai po celafanu. O mano striukė stora kiaurai perlyjo.
Ulrikai 3, Helgai 2. O lietučiu draugiškai pasidalinom.
Sveikutes,ir pas mus lijo,o dabar saulute sviecia,lietu matit bus pas mus nuo klaipedos atpute😀
Dovile,primink kiek metuku tavo mergaitems yra,nes pamirsau
Pas mus jau saulėta. Be abejo kai turėjau išeit tai pylė kaip iš kibiro bet kai grįžinėjau tai saulutė dangumi ridenos. O netrukus eisim į darželį mergaičių. Gal dar laukelyje pabūsim.
pas mus taip pat nulijo ,buvom į svečius išvažiavę ,grįžom ,dabar valgyt daromės - višta kepa orkaitėj ,kad namie šilčiau būtų 😃