Mamytės iki 25 metų

07. Jul, 03:44

Sveikutes,as Dovile man 24 metukai esu is panevezio:)

06. May 2013, 11:55

sweikutes as ir mastau kaip cia vaikus rengt i lauka

liuks liuks 06. May 2013, 11:36

Aprenk truputi silciau,o paskui matysi,jei per silta nuimsi kazka😉

06. May 2013, 11:31

sveikos mamytes😀 as ir mastau eit i lauka bet nezinau kaip rengti ta maziuka kad nesukaistu

liuks liuks 06. May 2013, 11:29

Labas rytas😀Matyt visos mamyciu diena minejo😉As dar tik nesenai atsikeliau,tai kavyte siurbcioju ir galvoju kaip vaikus aprenkt,nes pranesa iki +20 ant pavesio,tai ant saules bus dar silciau...Pas mus laisvadienis siandien,net nezinau kokia proga😀Ka tu beveikineji?Kaip pilvukas sprogt nezada?😀

06. May 2013, 11:21

labas rytas,kazko tylu cia,ka mamukai veikiat?

liuks liuks 05. May 2013, 19:31

Visas su mamyciu dienele🌷

05. May 2013, 19:06

aciu ir jus mamytes su musu dienele

05. May 2013, 16:21

Nuo pat 5 val ryto, kai atsibudo mano žiogai - prasidėjo mano darbo diena. Koks šiltas ir saldus tas ryto snaudulys - jau nebesi sapne, bet atsimerkti dar nenori. Girdi, kad ir mažieji jau pabudo, tyliai ropščiasi iš lovų, tuoj „tvarkys namus“, paslapčia stebėdami ar tu nekili iš patalo... Reikia keltis – mintis nupurto... Neeeee, MAMA, dar 5 min... Nenoriu dar į mokyklą 😀))))) Tik, deja, dabar mama esu aš 😀 Mamoms švenčių nebūna – jos švenčia kasdien. Ai nesikelsiu, kas gi blogo gali nutikti? Dar 15 min nuostabiausios dovanos – miego, poilsio ir ramybės (bent jau laikinos – nuojauta sako, kad po to gailėsiuosi tų 15 min). Panyru... Sapnas... Ir rankos, ne rankos o rankytės... miltuotos, miltuotos... Lėtai nudelbiu žvilgsnį žemyn – takelis baltų pėdučių, keli makaronai, sauja ryžių kruopų...ir baltos nosytės, plačios šypsenos – mano mažiukai sveikina mane su MAMYČIŲ DIENA! Kaip aš juos myliu :wub:

Ką gi – poilsis baigtas, keliamės ir šviečiam (taip, taip be klaidų parašiau – šiandien net virtuvės grindis šveičiau su šypsena, šviesdama – tik kodėl iki dabar pasakyt negaliu, nesijaučia kažko namuose šventės, o gal tai ir yra šventė – ramu, nėra nuovargio, skubėjimo). Prisėdau prie kompiuterio... ir... o jergutėliau, kokio tik grožio sveikinimų neprirašyta, visa virtualioji realybė mirguliuoja gėlėse – gražu, net širdis apsala skaitant. Apie mamą, tiksliau apie buvimą mama, ir pasakyta, ir prirašyta tiek, kad vargu ar įmanoma būtų išrasti kažką naujo. Kas yra mama? Kiekvienas mamą mato savaip, širdis diktuoja protui kokį paveikslą nupiešti. Bet skaitant sveikinimus nori nenori iškyla stereotipinis vaizdas – gyli naktis ir jauna moteris su kūdikiu ant rankų, meiliai niūniuojanti švelnią lopšinę... Hmmm... Kodėl kurpdami sveikinimus mamoms, kažkodėl pasąmoningai sudedam visus mažučių kumščiukų ir pirštukų simbolius, kalbam apie gimimo stebuklą, melodingai dainuojam kokias nuostabias gėles mes paklotumėm savo mamytėms po kojomis... Ech, tas tobulybės ir idealo siekimas. O realybė?
O realybėje mamai tenka tvarkyti namus (šiandien dar kartą įsitikinau, kad nėra išimties ir šventinei dienai), jei reikia mes be problemų ir kokį vinuką į sieną įkalam, mums tenka pirkti produktus, gaminti valgį, plauti indus, prižiūrėti naminius gyvūnus (kuriuos šventai dievagojosi prižiūrėsią mūsų vaikai), kambarines gėles, skalbti bei lyginti krūvas drabužių ir t.t.t.t.t.t.…Dar mama turėtų tiksliai žinoti vyro daiktų koordinates (nes jei ne mes – jiems GPS sistemos prireiktų juos rasti net jei ir patys juos pasideda), patarti jam dėl elgesio su vaikais, išmanyti jo profesijos subtilybes, būti intelektualia pokalbininke, paguosti, palaikyti, atsipalaiduoti… O ir vaikai maži buna taip trumpai... Vėliau mamos auga savo rūpestėliais kaip ir jų vaikai: visa įvairiaspalvė, įvairialypė karuselė - jausmų, rūpesčių, darbų ir pergyvenimų, kurie, rodos, niekuomet nesibaigia... Misija iki gyvenimo pabaigos. Žodžiu – mama tai nuolatinė meilė, nes kas, jei ne ji, mūsų varomoji jėga?!

05. May 2013, 14:04

su mamyciu dienele!!!

05. May 2013, 12:07

Labas rytas nieko nepavyko su myliu myliu,man patiko bet leliukas ne nerodo pozymiu ,kad noretu eiti i dienos sviesa,taip kad as manau teks laukti vizito pas ginike...

liuks liuks 04. May 2013, 23:29

Tai gal pasiseks priprasyt😉Pas mus ir silta ,nors toks idomus oras siandien buvo,bet susitvarkem kiema,issikepem saslu😀

04. May 2013, 20:03

pas mus ir kaip vasara 18 silumos,jega pagaliau galima sakyti kad vasara ant noses....

04. May 2013, 16:16

Sveikutės 😀 Šiauliuose šiandien oras - pasaka, vos ne kaip vasara, kaip smagu 😀

04. May 2013, 15:25

jis kai isgeres ir pavrges tai silkinis ko paprasau ta ir gaunu....😉

04. May 2013, 15:25

jis kai isgeres ir pavrges tai silkinis ko paprasau ta ir gaunu....😉

04. May 2013, 14:02

dekui laukiu kad tik greiciau dienele prabegtu😀

liuks liuks 04. May 2013, 14:01

Prajuokinai su tuo klausys manes😀

04. May 2013, 13:58

pas mus kaime dabar pats darbymetis vyras is traktoriaus siandien nelipa,tai bus pavrages,klausys manes tikiuosi😉

liuks liuks 04. May 2013, 13:38

Sekmes jums dideles😉As labai nemegstu persikraustymu...As savojo,kai sunaus laukiaus neprikalbejau niekaip tokiu nesamoniu prisigalvojo,kad juokiaus puse vakaro atsisedus😃

04. May 2013, 13:17

liuks mastau vakare kalbinti vyra😀Tajaus mamyte tai reikalu turi kai kiaule pasipjovusi😉

04. May 2013, 12:45

sweikutes o mes sendien kraustysimes i kita buta tai greit savaitgalis praleks😀

liuks liuks 04. May 2013, 11:30

O tu pasistenk nebeateit iki treciadienio vyro pagalos paprasyk😉

04. May 2013, 11:26

mano ir prastos buvau pas ginike jokiu pozymiu kad terminas gimdymo,tai va teks jauciu vel eiti kita savaite ,treciadieni sake jei ateisiu jau sius i ligonine😉

liuks liuks 04. May 2013, 11:10

Labas,kadangi dabar maziukas vejaraupiais susirgo,tai nuotaikos jokios nera...Busim ikalinti namie☹

04. May 2013, 09:15

labas kokiom nuotaikom savaitgali pradedat?

03. May 2013, 12:41

Ir svarbiausia nebrangus,nevisad i parduotuve vykstu ka nors vaikam is miltu nupirkti tai prakepu pati ir pieno naminio kai turim jiem patys skaniausi pusryciai,o man gera ziureti kaip jie kerta viska😉

liuks liuks 02. May 2013, 12:44

As namus apsitvarkiau,kiema aptvarkiau,o dabar jau tuoj dukrytes eisiu parsivest😀

02. May 2013, 12:11

Sveiki, 😀 Kreipiuosi į visas, ištekėjusias moteris, kurioms nuo 20 iki 40 metų. Šiuo metu atlieku bakalauro baigiamąjį darbą, kurio tyrimui labai sunku rasti tiriamųjų. Todėl labai prašau, Jūsų, Gerbiamos moterys, skirkite laiko ir užpildykite šią anketą. Tyrimo tikslas - išsiaiškinti moterų pasitenkinimo santuoka ir savęs atskleidimo partneriui ryšį. Iš anksto labai dėkoju. 😀 nuoroda į anketą: http://apklausa.lt/f/apklausa-hprhsxm/answers/new.fullpagernrn

02. May 2013, 11:10

mes jau po mamkstu,maze pavalgys,ais pamegoti,o as tuo tarpu apsitwarkysiu namus,ir po to i lauka lysim😀

liuks liuks 02. May 2013, 11:00

Labas rytas😀As saskaitas apmokejau,o dabar eisiu namie tvarka ivedinet😀

1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 248