Sveikos,mielosios, noreciau kad kartu pabendrautumem ir pasidalintumem savo isgyvenimais ir dziaugsmais..... pasipasakotumet kaip elgiates vienokioj ar kitokioj situacijoj.AR isdristat aplinkiniam pasakyti kad jusu vaikas su negalia? asmeniskai as pati turiu 2gr. ir niekada nesigedijau,nes ant mane stiesiog nesimato. o del dukrytes yra artimuju kurie ne nezino
o saunuolis 😀 labas rytas, sveikit aurime 😀 😘 🌷 , na va as jau ruosiuos i darbeli,ui vakar buvo pirma diena,laaaabai patiko 😀
Sveikos mamytes.dziaugiuosi uz jusu dziaugsmelius,mums ne nezinau nuo ko pradeti.dukryte jau yra parvezta y skyriu taciau visdar intensyvios prieziuros palatoje esam,tie plautukai kelia nerima gilu,buwo atjunge nuo aparato,deja...neina mazylei vienai paciai kviepuoti,dusta,pradejo kauptis ant plauciu pradzioj gleives o dabar vanduo.jai pliauritas berods;-(
Uoj smagi diena jum😀 o va ka tik mane Domantas nustebino😃 as cia skaitinejau straipsniukus MK, o jis kitam kambary zaide savo zaislu kampely, ateinu paziureti kaip jam sekasi, ogi jis jau ziuriu kitam kambario gale sedi ir televizoriaus mygtukus maigo😃 nesuprantu kaip jis ten nusliauze😀greiciausiai kaip ir Vilte, ant uzpakalio😃 ale kaip smagu kai atsiranda vaikui savarankiskumo😀
labas rytas,ryt linkime geros keliones ir zinoma parsivesti puikias sveikatas ir nuostabiausia nuotaika 😀 juk jodas vieni is geriausiu vaistu musu mazuleliams 😀. na o man siandiena pirmoji diena darbe,kad ir trumpa bet siektiek nerimauju 😀
Ir as nebekasdien cia uzsuku😀 Laikomes neblogai, va ruosiames ryt i nida vaziuoti, kad ir nelabai geras oras nusimato, bet bandysim😀
Sveikutes,kaip cia tylu. Retai beuzsuku i MK 😀 kaip laikotes,kaip mazieji? aurime kaip tavo angelelis????? 🌷
kas liecia del finansu tai faktas kad lengviau pasidarys,o ir vasara ant noseis,daugiau pramogu laukia 😀 tik va labai jau sunku palikti maziuke bus,nes dabar nuo ranku tarsi nujausdama nenulipa ☹
Nu smagu😀 aisku, prasiblaskymas yra gerai😀 o man tai nera galimybiu dar dirbti, nes musu tetis dirba kasdien☹
pagal specialybe,kulinarija esu baigusi,tad dirbsiu vireja 😀 o vyras kas ketvirta para dirba,tad problemu neiskils,o kai negales jis tada sake mama paziures 😀 bet vis lengviau ir finansiskai ir man sioks toks prasiblaskymas 😀 smagu pas jus visus ziuriu taip pat 😀
Sveiki😀 dziugu, kad padejo masazai😀 koks darbas?o kaip Vilte? su teciu bus?😀 mes tai vis taip pat, va kita savaite vaziuojam i nida siek tiek pailseti, o nuo geguzes 30 dienos eisim mankstintis ir masazuotis😀
sveikutes,kaip laikotes?😀 na mes neblogai,dantukas dar neprasikale,tad kankinames. pabaigem masazu kursa,o jau ir sekasi zymiai geriau 😀, kas liecia musu seima,tai jau nusvito saulyte,nusisviecia man darbas 😀 pagaliau iseisiu dirbti 😀 labai pasiilgau darbo 😀
o kaip jus laikotes,dziugu girdeti auriame 😀
O kaip gerai! Labai dziugu!
Vis gereja,del ko be galo dziaugiuosi.zinoma dar ilgai reikes rebilitacijos,daug prieziuros,taciau man nustojo riedet asaros ir eme sviesti sypsena.
Sveikutes😀 visi lauke siltu oru dziaugiasi turbut, mazai beuzsuka cia😀 mes per pacius pietus neinam, nes taip jau karsta kad vaje...😀 kaip jus laikotes?auriame, kaip mergyte?kaip Viltyte? gal jau dantukas isdygo?😀
Sunku pati pradzia po operciju, bent jau as tai visko bijojau, atrodo visaip vaikui negerai...siaubas...na bet viskas praeina...😀
Sveiki, uoj darbavomes darze...😀 tai nieko, laikomes, dziaugiames kiekviena diena praleistalauke😀nes pernai jau nuo balandzio 2 dienos gulejom klinikose puse metu, tai nematem nei pavasario nei darzu😀 stiprybes jum! vadinasi gereja! O ko tai Viltyte dabar?nuo dantuko sakot?gal dar ka skaudejo?nu svarbu kad padeda😀
sveikatytes jums 😘 na bet atjungs kazkada aparaciuka ir kvepuoste pacios 😀 😀
Sveikutes.Deimante mums sepsis,o ir koplikacijos.na sendien ryta jau atjunge sirdies darba palaikanti aparata.sirdute plaka jau be pagalbos.tik plautukams negerai,plauciukams dirbti tures padeti aparatai.kadangi cia sepsio padariniai.TOMA kaip tavo mazylis?kaip laikosi VILTĖ?
sveikuciai,na masazai super,jau oi kaip mes mokam daug ka palyginus 😀 tik va dantukas kalas ir paskutini masaza anksciau baigem,nes buvo kazkas baisaus ☹ kaip vaikas cype.tai ziuresim kaip ryt,tikiuos nuotaikoj atsikels. kaip jus laikotes?😀
Kaip Vilte gyvena?😀 kas naujo jusu pasaulely?😀 kaip masazai?
Sveiki, na kaip laikotes? kaip, auriame, tavo mazyte?
oi santariskese auksinei medikai, linkiu stiprybes 😘 o kaip bukle? geriau bent kiek? ir kur dabar gulit,kokioj ligoninej,kokiam mieste?
Labuka mamytes.nu nieko laikausi,nors tik ant vaistu bet laikausi.dukryte dar renimacijoj ryt jau visa savaite kaip ten.mums gyditoja patare su renimobiliu vesti y kauna ar santariskes,kai tik pageres truputi,sake ten kitaip ziuri o dar kai tokia liga sergat.taip ir padarysim.
sveikos mamytes noreciau pabendrauti su mamytem kurios augina vaikus su autizmo pozymiais mum jau greit trys metukai mes dar nekalbam ir nepazystam dar kai kuriu daiktu daktarai sako kad yra autizmo pozymiu
sveikutes as per savo mejos amzeli esu su daugybe daktaru sutikusi bet aciu dievuj kolkas visiems tik didelis ACIU. o po vakar laidos vos neapsivemiau tikraja ta zodzio prasme. atrodo tas daktaras zmogus issilavines ir viska o pats sako pats sau priestarauja maisosi, ir tie visi kiti istorijos veikejei jei neturetu manau ko slepti ir nebutu prisidirbe nebijotu kalbeti, o cia visi bega slapstosi baisu buvo ziuret. kazkaip as niekaip nesuprantu juk visi zmones kaip taip galima neziureti nzn as man galvoje netelpa...
auriame laikykis siprybes tau
siaubas ☹ man medike mano.ginekologe liepe sau laikyti dokumentus,lyg nujausdama,o visas nestumas buvo nepriekaistingas,nors pati miastenija sergu
nu siaubas!!! As nesuprantu, kaip jiem sazine leidzia taip sneketi. Tai jau geriau visai tyletu jeigu nezino, arba jei nesugeba tegu nedirba...Kas is dukrytes girdet?
Buna daktaru žiauriu.va man po chemoterapijos padare tyrimus issiunte y vln.o po poros savaiciu pareiske:ji nepadejo,jums su taip progresawusia liga mazdaug liko ir numykė:apie pusmetis. Tai gerai kad mano gyditoja sumaste pakartoti tyrima ir reikejo laukti dwi baises savaites vos neisprotejau,rezultatas atsiprasome-sumaiseme.
As to israso, kai jis apziurejo mane pirma karta visai neturiu, kavaila buvau, atidaviau☹ tik nepamenu ar kaune atidaviau, ar cia kelmej. o reiktu pasidometi.
O tu jetus jetus...vargsiuke... nu laikykites kaip nors
Taip pat sirdeles darba palaiko aparatura plauciukus taip pat aparatura.del sirdeles tai negali dabar savarankiskai funkcionuoti,;-(;-( pirmadieni poliklinikoj kur eme krauja atliks audita,jai paaįskes kad jie kalti,duosim y teisma.