Mamytės, auginančios 3 ir daugiau vaikiukų

04. May, 02:25

labutis,gal yra mamyciu norinciu paplepeti apie dziaugsmus ir vargus auginant tris ir daugiau vaikiuku

08. Nov 2013, 16:58

Sveikutes,kaip jus gyvenat,kaip vaikuciai?kazkaip vis ner kada cia prisijungt,mes laikomes gerai tuoj svesim mazes 3 gimtadieni

08. Nov 2013, 15:09 ingeborga8

kas cia pasidare po du kart pasispaudzia ,kazkas jau su rankytem drebanciom bus arba ir man klavetura strgineja

08. Nov 2013, 15:07 rasvyda

pasirodo yra bedraminciu ir del darbo kartu su muzika😀 ,kuo daugiau tokiu zmoniu ,viskas linksmiau,greiciau ir maloniau darosi su muzika.Man kad ir jau 40m bet vis dar sirdele jaunute😃 ,megstu linksma,judria muzika ,galima sakyt skonis atitinka su paugliais vaikais☺ .Va Panevezy saulyte vakarop pasirode tai visai linksma.Na ka namuciai tvarkoj,belieka uzsikurti peciu ir baikti vakariene o tada jau gris mazylis ir duosim dziazo😀 ,tikiuosi nesusirgo,nes jau sloga kabintis nori,vakar vesu laukia buvo,lietus lijo o juos laukan istempe paslakstyt tai neaisku kaip baiksis pasibegiojimai

08. Nov 2013, 10:20 ingeborga8

mes iseinam visad taip 8.15 ,nes darzelis labai netoli,gryztu neskubedama,lovas pakloju o tada darausi kava tai mazdaug apie devynes kartais anksciau pasikavinu😀 ,ramiai pakavinu,papusriciauju lengvai ,isijungiu muzika ir pirmyn drauge sluotele,sluoste ir puodai,be muzikos nieko daryt negaliu,iskarto miegan traukia,liudna,niuru darosi

08. Nov 2013, 09:11 rasvyda

labas rytas.Ir vel nespejau i kompanija kavos,matai as vedu maziuka i darzeli tai mano kava buna apie 9val ryto.kazin ar mes nesusirgsim vel,kaip ir sloga nori kabintis,o jau apsidziaugiau kad net dvi savaites ejom i darzeli,o gal per savaitgali susitvarkysim

08. Nov 2013, 09:07 ele

nepersunku?vien naktim dirbt,vistiek seima yra as taip pat esu naktim daug metu dirbus bet budavo 2 rytines 2 naktines ir 3 iseigynes tai visai neblogai budavo,bet kai peledziukas tada tai taip,na rytais ilgiau pamiegot ir as noreciau bet pareiga saukia😃

08. Nov 2013, 01:53

As tik naktinej pamainoj ir nekaitalioju,tad man labai gerai,esu ,,peleda",anksti keltis per 6-7metus nepripratau😉o naktim kuo puikiausiai☺

07. Nov 2013, 20:47

sako nebuna blogo oro buna tik bloga apranga,mes su mazuoju kad ir lija iseinam buna i lauka pabraidyt

07. Nov 2013, 20:46 rasvyda

ir pas mus nebloga diena buvo kad ir tarpais palijo,ejau pas okulysta ,isplete vizdzius,tai namo ejau issprogusiom akytem,nes isplestos buvo ,kaip tik eit tokiom kai tamsu,geriau matosi 😃 ,sake akys geros,šnipinet galiu eit 😃

07. Nov 2013, 19:53

Ir kaip mamytes jums prabego diena?nesugadino oras nuotaiku?😀

07. Nov 2013, 09:10 ele

a vat kame reikalas😃 ,sunku naktim dirbt,pati esu pamainom dirbus,bet ipranti zinai kad reikia ir kaip ir nieko tokio

07. Nov 2013, 02:16

As naktini darba dirbu,tad nakti prasniukstineju😃

06. Nov 2013, 12:46 rasvyda

tai vat,o dar visai savaitei zada tokiuos niurokus orus,geriau truputi pasaltu iki kokiu 5 salcio ir gana,bet nelytu

06. Nov 2013, 09:35 ingeborga8

😃 ,tuo momentu vedziau maziuka i darzeli ,siandien labai tingejo keltis,bet su dainelem ejom darzelin,labai netoli darzelio gyvenam,tad pasikavinimas buvo veliau.Siandien tamsu,niuru lauke tai truputi zeme trauke.Turbut reiks traukt pasivaikstynet,pasiblaskyt

06. Nov 2013, 09:32 rasvyda

Laba ryta,na pavelavau i pakvietima pasikavinti

06. Nov 2013, 09:31 ele

Pavydziau tau😀 ,nes ta vadinama meile ir maistavimas sunkus reikalas ,gerai kad dukra dar neisimilejo 😃 ,labiau i mokslus susitelkus,sako meile mane dabar tik blaskytu ir nezinia kaip butu su mokslais.Bet tau ele ir nesimiega

06. Nov 2013, 01:25

Pas mane dar ramu sitoj vietoj😃

05. Nov 2013, 10:36 ele

Tikimes ,nes sunui tai paugliski harmonai labai jau veikia,maistauja,buna kad labai graziai sutariam o buna kad pikstames kasdien ir jau tenka ultimatomus statyt.O dabar kai gyvendamas panevezyje susirado panele is vilniaus tai oiiii meile☺ ,teko sestis pasikalbeti kad mastytu kaip elgesi,ka daro kad nebutu staigmenu veliau,galetu tetis pasisneket,bet musu tetis vengia kazkaip pokalbiu su vaikais tokiom temom

05. Nov 2013, 02:05

Niekis,isaugs,gal del to,kad paaugliai dar?☺

04. Nov 2013, 19:28 ele

na pas mus kaip sakant viresnieji tikrai nesamdomi uz aukle mazajam😃 ,nebuvo prasomi kad priziuretu ,nebent labai butinas reikalas bet tai buvo vos kelis kartus per 4m tai kaip ir neaisku kodel taip

04. Nov 2013, 02:08

Labutis,as jau apie save parasiau kitam skyriuje,o is pradziu ir mano vyresni taip ziurejo,taciau issaiskejo,kad jie galvojo,kad bus pristatyti kaip aukles prie mazojo😃taciau as ju NIEKAD neverciau ir neprasiau priziuret,jie su mazuoju zaidzia kada nori,tad ir poziuris pasikeite,nes pavydo irgi buvo😉

30. Oct 2013, 12:28

Sveikutes mamytes.Na ,kad ir dvi atzalos pas mus jau ir paugliai bet turim ir maziuka,pagranduka 4m.Vyresni mergaite su berniuku ,mazasis berniukas,kai laukemes treciojo mazylio kaip ir atrodo viskas buvo gerai,visi laukem ,dziaugemes,bet kai gime vat tada viresnis brolis kaip bebutu keistoka pajaute konkurencija,pasimate kaip ir pavydo pozimiai ir jauciais iki siol,atrodo kad niekas nepasikeite tarp bendravimo bet nelabai noriai zaidzia,bendrauja su mazesniu broliu☹ ,o maziukas labai matosi myli ir nori but su broliu,bandem sneketis su vyresniu kas vyksta,jis tik nusipsojo sako mama juokauji ,bet is salies matosi kad kazkas netaip,nesakau kad visai nebndrauja su broliu bet ne taip

27. Oct 2013, 07:59

O cia gan silta,tik va veja smarku siandienai pranasauja🤔

24. Oct 2013, 01:13

Kaip ligos nekamuoja,Rasvyda?maniskis laikos,jei tik sloga,as jam duonos su cesnaku😃

23. Oct 2013, 15:08

Gerbiamos mamytės, labai reikalinga Jūsų pagalbą! Vykdau tyrimą savo magistriniam darbui, taigi norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie vaikų drausminimą 😀 Anketa yra anoniminė, apklausos duomenys bus panaudoti tik magistriniame darbe. Iš anksto nuoširdžiai dėkoju.
http://manoapklausa.lt/apklausa/509839684/

23. Oct 2013, 03:05

Oi kaip senai uzsukia buvom cia....as ir begime...kaip jus laikotes?☺

30. Sep 2013, 16:14

as ir vis reciau uzsuku,vis laiko trukumas...

29. Sep 2013, 05:51

Sveikutes,as ir nerandu laiko cia uzsukt,lakioju tarp LT ir UK,vis nerimstu...tad darbas ir skrydziai.Namuose baisiai gera.Laikykites visos ir visi,nesirkit!!!🌷

25. Sep 2013, 12:07

sveikit,Rasvyda. o kur isidarbinai?

24. Sep 2013, 13:09

Sveikutes,visai neberandu laiko ar noro net nzinau cia uzeiti ...kaip laikotes?Rasvyda ir Modesta tai dar fajebuke matau 😃 pas mane nieko naujo apart to,kad dickiu tevas atsirauste is airijos i LT ir gyvena su nauja seima musu kieme namas salia ☹ ziauru kai reik vos ne subinem trintis,ligonis turbut jis ir jo zmona negi jiem malonu tap ....???

1 2 3 4 5 6 ... 240