Mamytės, auginančios 3 ir daugiau vaikiukų

04. May, 02:25

labutis,gal yra mamyciu norinciu paplepeti apie dziaugsmus ir vargus auginant tris ir daugiau vaikiuku

10. Mar 2014, 20:36

kolkas auginu 2 bet pilvelyja jau 3 kovo menesi turetu gimt ir3

05. Mar 2014, 01:27

Mamytems besilaukiancioms mazyliu,bei auginancioms mazylius paprastas, patogus ir greitas budas apsipirkti neisejus is namu, uzsisakyti mazyliui norimu drabuzeliu.
Netenkina kainos ir kokybes santykis? Iseitis yra, uzsukite y musu el.parduotuvele adresu
https://www.facebook.com/pages/Vaikiski-geros-kokybes-rubeliai/608882095849216?ref=hl, bei https://www.facebook.com/mazasis.nojukas

cia rasite stilingu,patogiu, graziu spalvingu, kokybisku rubeliu savo mazyliui, nuo gimino iki 3 metuku, mergaitems ir berniukams. Prekiaujame tik gerai zinomu pasaulyje gamintoju rubeliais George, Early days, Rebel, Disney, Peppa Pig, Dora, Hello Kitty.
Kodel verta apsilankyti? Del keliu prizasciu: apsipirkti galite bet kuriuo paros metu, nereikia derinti apsipirkimo laiko su savo mazylio poreikiais, apsipirkti galite bet kuria savaites diena, o prekes gausite tiesiai y namus, arba y artimiausia pasto skyriu, jums nereikes ismainyti siltu namu i saltus darganotus orus, jums tereikia issirinkt, uzsisakyti,apmoketi ir prekes keliauja pas jus.
Iskilus bent menkiausiam klausimui kreipkites el.pastu mazasisnojukas@gmail.com, skype (skype vardas) vaida.rimkeviciute, ar sms zinute tel.nr +447969164349.

siunciama i visus miestus

04. Mar 2014, 01:02

Ar nori jau i mokykla???Dziugu ir liudna kaip greit auga mus mazuciai😉

03. Mar 2014, 04:26

Kovas kadangi buvo pradejes lankyti datzeli,tai virusiuka,bet jau sveikas,o i ta darzeli nevesim,pereisim i ta kur vyresni ejo,jau ten buvo,jam patiko,tikiuos eis be oziuku.Visad sakiau,kad jei vaikas nenori,vadinas prasti pedagogai!neatsiduoda darbui....vat ir verkia mus kleckai.Vyresni vis dar dirba ir mokosi,tik dukra maziau darbo turi,nes mokos 5 dienas,tad savaitgali kokia diena padirba.Bet vis,jau rubus bent patys sau nusiperka,jau del to galvos nesuku,tik Kovas su vyru liko apiprekint,na ir saves nepamirstu😃

28. Feb 2014, 10:18

Man iseigines prasidejo.Kaip tavo seimyna,nesergat?

28. Feb 2014, 02:21

Veiksmo sociai,aviu visa banda,namo statybos,aplinkos tvarkymas,tik spek suktis,o dar pavasaris arteja,darzoviu reik pasisodint😉

27. Feb 2014, 03:42

Kol pastoviu pajemu nebus,kojos ten nekelsiu......as nemoku taip gyvent,nezinioj.....Man labai svarbu pastovus uzdarbis,kad nereiktu sukt galvos uz ka ryt duonos pirksiu.....tad ir sedziu....maniskis prasuka koki darbeli,bet dar nepavadinsiu to pastoviu,gal kai atsils ir tada isitvirtins???

26. Feb 2014, 02:13

Sveikutes,tylus mus forumas.......Matyt issikvepem,rutina ta pati....buvau LT,po to vyruciai valentinkai pas mane atguzejo,Kova kalbinau likt,taciau jam cia nepatinka......sako:-mamyte pasiimsiu su savim.Ir viskas,vel ziuresiu kada cia palekus???

25. Feb 2014, 12:55

sveikute,kaip jus gyvenat,kaip jum sekasi?

22. Jan 2014, 16:40

Sveiki. Labai norėčiau nufotografuoti šeimą 😀 Siūlau NEMOKAMĄ šeimos fotosesiją studijoje Vilniuje. Jums tereikia užeiti ant mano darbų puslapio Facebooke: https://www.facebook.com/pages/Agne-Mejer-Fotografija/509329732446180 tapti mano puslapio draugais LIKE ir parašyti žinutę man su žodžiu NORIU. Burtų keliu išriksiu vieną šeimą, kuriai padovanosiu fotosesiją 😉

16. Jan 2014, 01:34

Manyciau nuo pervargimo ir naktinio darbo,issikrove baterijos😛reiktu atsipust kokia savaituke...

15. Jan 2014, 09:53

Labas mamytės😉 .Laikykitės visi,nesirkit kam jau taip nutiko,kad susirgot sveikit greiciau.Kas dabar nutiko ele kad net antras menuo sirguliuoji?☹ ,aš tai jau sergu geras pusmetis ,su kepenim beda fermentu per daug,gavosi medikamentinis kepenu apnuodijimas nes geriau labai ilga laika vaistus nuo reumatoidinio artrito ,bet labai tikiuosi greit issikapstyti tik labai reikia maisto saugotis,nieko suraus,astraus,riebaus,kepto,rukyto ,sunkoka laikytis su maistu.Dar galva svaigsta nezinia kiek laiko,padare kraujo tirimus kraujas geras ,israse vaistu kad nesvaigtu galva neieskodami tikros priezasties,paskui issiaiskinau kad gali taip darytis del per mazo estrogenu kiekio ,vadinasi reikia eiti pas ginekologa,jei per mazai estrogenu pasireiskia galvos svaigimas ,pikinimas,plauku slinkimas o man ir beveik panasei viskas vyksta,dar niekad nemaniau kad turint bedu su stuburu gali skaudeti ausis,krutis,oi perdaug issipleciau☺ .Ele gal tau stresas kaip ir gaunasi ,juk ne namie,toli nuo artimuju o juk ne paslaptis kad nuo nervu,streso visos ligos apsilanko,gyvas pavyzdis as,nuo 2012m rudens iki pat pernai vasaros pastoviai maziukas sirgdavo persalimo ligomis tai tiek nervu apturejo kad siaubas,o tada pamazu ir prasidejo visos mano ligos,maziukas aprimo su ligom tai estafete peremiau as jei ne viena liga apsireiskia tai kita.Bet viliuosi kad greit ir as atsitiesiu,vaikus uzaugint reikia,anukeliu sulaukti,vaiku vestuves atsokti oi dar kiek daug dar reikia nuveikti😃

15. Jan 2014, 02:17

Labutis,as apsiligojus,antras menuo,nezinau,teks turbut i LT lekti gydytisTikiuosi gersniu metu nei pernai,but su savo vyriciais....

13. Jan 2014, 15:32

labas mamukai,tingiu skaityti...kaip gyvenat?
😀

13. Jan 2014, 03:05

Rasvyda?sveikateles jums🌷as ir vis sprangsiu...

13. Jan 2014, 03:03

Jau greit atves dar stipriau pas jus,o cia jau nebus sniego,nors maciau penktadienio ryta masina,kuri barsto kelius,nesupratau ka ji veike prie +8😃

10. Jan 2014, 11:38 Rasvyda

žinoma ,kad pasveiksit😉 .Kur gi dėsitės be žvejo botu kai taip lija😃 .Taip vat užtai,kad labai nebepataiko oru prognoziu ,neaišku kaip bus.Geriau pašaltu,bacilas visas išnaikintu,virusus,nes bus blogai pavasary,vasara kai kenkejai apsireikš su visokiom ligom vat tada bus blogai

10. Jan 2014, 11:04

Laba,laba mamytės😉 .Gali but kad vienos pabego su kaledu seneliu ,o kitos turbut su visu sniegu emigravo i amerika😃 .Musiskis dovanos tai pat buvo labai kuklios,simbolines,maziukas gavo dovanu kareivio rinkinuka ,o mes visi kiti pasidovanojo,saldainiu,sausainuku rinkinius.Užjaučiu Rasvyda ,kad sirguliuojat,laikykitės,sveikit,sako ,kad sniegas ateina jei vėl nemeluoja😀 .Mes tfu,tfu dar visi jau nemažai laiko sveiki ,kažin kaip toliau bus ,bet tikimės kad nebesuims taip smarkiai kaip budavo ,baisu ir prisiminti.Laikykitės visi ir visos nesirkit,kas jau susirgo greičiau sveikit.Kas po sniega voliosis,kas gniužtėm mėtisis jei tikrai duos to sniego.Viskas bus gerai😉

10. Jan 2014, 06:25

Kur mamukai prapuole po svenciu???negi su kaledu seniu isleket???🤣😃

31. Dec 2013, 02:11

Chanel kvepalus,labai gera fena kuris susuka tobulai sruogas (Babyliss curls)lyg taip vadinas☺keptuve,visa nugara masazuojancia kede,dideli sakoti,zinoma stipriuju gerimu😃LT nemanau,kad kas ka dovanos.....nors grisim 2 sausio.O kaip jusu dovanos???

27. Dec 2013, 02:44

😀

24. Dec 2013, 14:53

Visas mamytes sveikinu su artėjančiomis šventėmis ,daug laimės,stiprios sveikatos,stiprybės.Gražiu artėjančiu naujujų metų😉🌷🌷🌷

24. Dec 2013, 04:11

Kovas jau vakar dali dovanu gavo,nes 4 metai vyrukui,o per Kaledas antras ratas suksis😃

24. Dec 2013, 04:10

Lai geroves ir laimes Sv.Kaledos Jums teikia,
Te pildosi viskas,ko tik sirdziai reikia,
Daugiausiai-sveikatos,giedriausiu dienu,
Seimynines laimes ir metu ilgu!!!🌷🤗
Su graziausiom sventem mielosios🎉

09. Dec 2013, 01:26

Visos pries kalediniam pasiruosime.As ir sulauksiu iseiginiu,reiks dar dovanu paieskot.Nes teko grazint bendradarbiui jo dienas,kai as LT buvau,tad baisiai ilga darbo savaite.....uz viska gera tenka moket😛

28. Nov 2013, 01:59

Na vel sparnus kelsiu ir penktadieni i LT trim dienelem.Nors tiek...

27. Nov 2013, 01:32

Bandom isspaust kiek imanoma😃

26. Nov 2013, 02:35

Tai ir sakau,kad ne ideja,o keliones kompensacija😀dar si bei ta vis tenka is cia sau parsivezt(uz ka moket nereik)kitaip tektu siust busiukais😛

25. Nov 2013, 06:21

Po £10/25kg,tik neskubekit i litus verst ,nes mums beprotiskai daug kelione kainuoja,jei ne vezama masina ant tralo atgal,tai absoliutus minusas butu...

1 2 3 4 ... 240