Ar yra mamyciu, kurios augintu mazaji stebukleli ir kartu studijuotu? :) rudeni istojau i magistrantura, puse metu jau praejo ir viskas puiku, bet va kovo menesi i pasauli atkeliaus musu lialius, tai galvoju, ar pavyks viska speti....
Ar yra mamyciu, kurios augintu mazaji stebukleli ir kartu studijuotu? :) rudeni istojau i magistrantura, puse metu jau praejo ir viskas puiku, bet va kovo menesi i pasauli atkeliaus musu lialius, tai galvoju, ar pavyks viska speti....
metams, kitų metų vasario mėnesi jau lėksiu į paskaitėles. o be to kai sausį buvo egzaminai aš jų nelaikiau tai per akademines atostogas kai mažylis bus didesnis varysiu išsilaikyti. o tu kuriame rajone gyveni? 😀
astonja, man taip buvo irgi... gavau diploma, istojau i magistrantura ir ziuriu, kad jau lialius beldziasi i si pasauli... taigi visko mesti nenorejau, is pat pradziu atrode, aj, kas cia tokio, spesiu viska, bet dabar jau nestumo pabaiga ir savijauta silpnesne... o dar kas laukia gimus lialiui, tai isvis kosmosas 😉
aisku, visai kitame miesto gale nei as 😀 o kiek laiko akademines emei?
iš fabijoniškių, gyvenam prie Big'o, man 22 metukai. 😀
Pagarba mamytes, as dziaugiuosi kad pastojau iskart gavusi diploma, nes kai studijavau tai ir dirbau jau buvo sunku kasdien nuo 7 ryto iki 23 val namie nebudavau, buvo tikrai sunku, o jei dar lelius namie butu tai nzn kaip butu reikeje suspet viska
miroleta, is kokio rajono? ir kiek tau metu? 😀
aš iš Vilniaus 😀
miroleta is kur jus? 😀
vajetiau, koks dar mazytis... 😀 nu jei jau niekaip neina suderinti, tai aisku, kad lieka vienintele iseitis - akademines atostogos...
sveikos mamytės. 😀 na o aš ir kai laukiausi ir į paskaitas ir į darbą su pilvuku važinėjau ir maniau, kad kaip nors ištempsiu, bet... ☹ pagimdžiau gruodžio 25 d. tai mano mažylis labai dar mažas, mums tik 1 mėnuo, o man 4 kuras, paskutiniai metai ir niekaip nebe sugebu viso šito suderinti, todėl štai tik ką grįžau iš kolegijos, nes parašiau prašymą dėl akademinių atostogų. ☹ gal viskas būtų kitaip jei galėčiau mažyli kam nors palikti, kad pasaugotų, bet neturiu kam, nes visi tolokai nuo mūsų ☹
o as siuo metu ir padirbu namie, dirbu su programelem, gaunu tikrai nemazai uzsakymu ir net gi tai speju padaryti 😀
As pati studijavau universitete antram kurse, ir tuo paciu laukiausi maziukes😀 prie to dar ir pamainini darba dirbdavau po 12 val...niu ir nieko zinokit, nesakau, kad paprasta buvo, bet tikrai viskas imanoma😀 vis klausdavo kaip taip galiu ir dirbti ir studijuoti ir mazyle nesioti, bet va sugebejau, ir pagimdziau nuostabia, sveika, druta mergina, kuriai 1.4 men dabar😀 galeciau tik paskatinti visas, nes tame jokiu kliuciu nematau😀 nebent nebutu kur vaikucio palikti jam gimus, bet tai irgi ne beda😀
pritariu austytei
jai yra kas padeda tikrai nesudetinga 😉
dziaugiuosi, kad viska speji suderinti... taigi vadinasi tikrai nieko neimanomo nera 😉
dekui 😀 studijuoju higienines kosmetikos kosmetologija 😀 einu siaip kas antra diena i paskaitas ir tai ne visas bunu, daugiause ruosiuos viskam savarankiskai 😀
ipusit optimizmo... svarbiausia pirmus 3 menesius kazkaip pratempti, o po to jau lengviau bus... tikiuosi 😀 austyte, nu tu ir saunuole, su tokiu mazyliu speti dieniniam studijuoti - nerealus sugebejimai 😉 kur studijuoji?
sveika 😀 as ir studijuoju, istojau kai buvau niescia, o jau dukrytei metukai ir trys menesiukai, jau truputi daros sudetinga studijuoti,nes sunku suspeti... as dar studijuoju dieniniame skyriuje 😀
sveikos mamytes buvo laikas kai pastojau td ir mokaiusi ir dirbau ir su pilveliu vaiksciojau buvo isties sunku nes ryta i darba vakare i paskaitas, bet kai nori viskas imanoma, as pagimdziau spalio men . tai visa men buvau su mazyliu namie o po menesiuko atgal i mokslus, db esu 4 kurse, mes gyvenam kartu su uosviais todel man paprasciau as turiu kam suneli palikti, tik pienelio prisitraukiu ir islekiu trumpam.
na manau viskas bus gerai😀 tik nepergyvenk ir megaukis paciu nuostabiausiu gyvenymo etapu - nestumu😉
tai va, merginos, as labiausiai bijau tos pradzios, kai tik lialius gims - matinimas ir visa kita... po to tai jau viskas gerai, kai jau paaugs...
Tikrai įmanoma... aš pati mokinuosi.. pradėjau, kai vaikui buvo 7mėn. Dabar aišku sunkiau pasimokyt, nes vaikas daug dėmesio reikalauja, egzaminams ruošiuosi vakarais, kai vyras namie. Studijuoju neakivaizdžiai, tai paskaitos 5dieniais vakarais ir 6dieniais visą dieną būna, tai vaikas būna su seneliais arba su vyru.
matai man prasciau,as gimdziau birzeli tai nereikejo eit i paskaitas. o maitinau pati tik 3 men,tai jau kai ejau i mokslus,deja nebemaitinau☹ bet pas mus mokosi ir mamytes kurios maitina,tai nusitraukinedavo pienuka.as man ir mokslai sestadienais nuo ryto iki vakaro,tai ta diena vyras su vaikeliu budavo
o siaip tai budavo ir buna su vaiku,kai tik pasakau. man net keista jei nebutu,juk mazylis ne tik mano bet ir jo 😀
as neakivaizdziai, bet paskaitos kiekviena 6ieni nuo ryto iki vakaro ir taip dar 1,5 metu... apie dienini nei kabos nebutu... bet bijau, reikes toj pradeti rasyti magistrini darba, o ten ne juokas... man baisu, panikoj beveik esu 😀 zinau, kad neimanomo nera, bet... dziaugiuosi, kad pasirinkau neakivaizdini, dieniniam bakalaura studijavau, tai dabar be sansu butu... tu saunuole, dolciukas... viliuosi, kad ir man pavyks. o vaika vyras paziuri? o kaip budavo su mokslais, kai maitinai? o gal dar ir tebemaitini... 😀
sveika simute😀 o kaip tu planuoji mokintis? as tai studijuoju bakalaura,bet neakivaizdziai ir mano maziukui jau tuoj sueis 8men. tai man problemu kaip ir nekyla,na tik kai sesija bna truputuka sunkiau,nes diena pasimokint jau laiko nebuna,tai ta darau vakarais kai grizta vyras.
bet manau jei yra noras tai tikrai viskas yra imanoma 😉
paciai neteko patekti i tokia situacija, bet turiu drauge, kuri laukdamasi studijavo, laike egzus, ir gyveno UK, o mokesi LT, tai skraidydavo daznai. bet nieko, pries kelis menesius gime mergaite, ji parase diplomini ir apsigyne. aisku, kai vaziavo i gynima, vaikuti paliko mamai. tikriausiai imanoma, bet labai sunku
tai kol nera mazojo, tai be problemu tie mokslai man atrodo... einu i paskaitas, i egzus, o vaikiukas pilvukyje sau ramus buna... bet greitai situacija pasikeis, mastau, kaip reikes spet ar eis suderinti... nenoriu daryti pertraukos studijose, nes turiu griezta plana, nuo kuriuo jokiu budu negaliu atsilikti.. 😀 rimapec, manau, jau su vieneriu metuku vaikiuku yra lengviau, vis tiek jau ne kudikelis ir ne problema kazkam palikti trumpam...
Sveikos mamytės, aš kaip tik esu susiplanavusi pradėti studijas kitą rudenį, kaip mano mažąjam jau bus metukai, pagalvojau kad noriu įgyti naują specialybę, ir gal net esant galimybei pakeisti savo darbą dekreto pabaigoje.. O tarp kitko, mano sesuo gimdys kovo pradžioje ir šie metai jai buvo gana sunkūs, nes kaip tik baiginėjo studijas universitete, tai aš labai pergyvenau, nes ir dirbo ir studijavo ir dar leliukas pilvelyje jau buvo, pamaniau kad jau per sunku turėtų taip būti.. ☹
Ar yra mamyciu, kurios augintu mazaji stebukleli ir kartu studijuotu? 😀 rudeni istojau i magistrantura, puse metu jau praejo ir viskas puiku, bet va kovo menesi i pasauli atkeliaus musu lialius, tai galvoju, ar pavyks viska speti....