Mama ir aukštakulniai bei trumpi sijonai. Dera?

04. Oct, 06:33

mielos mamos, pries susilaukdama savo saulytes labai megau mini sijonus, o be aukstakulniu turiu tik "plezenkes".. ka jus manot apie kudiki auginancia mama ir aukstakulniu nesiojima? nejau mama turi rupintis tik kad vaikas butu grazus o save i antra plana numesti?

08. Oct 2009, 16:35

netik spoksot,bet greit ir pabegtu

08. Oct 2009, 13:03

visada stenguosi atroditi gerai,as pati tada jauciusi puikia😀 ir kiti tada pagalvoja kokia grazi mamyte 😉ir vyrui malonu 😀o jei apsileistumem tai manau vyrai greit spoksot i kitas pradetu 😃

08. Oct 2009, 09:44

del vyru reikia stengtis, o dar labiau del saves. nereiskia kad turi vaika negalima atrodyti gerai ir graziai

07. Oct 2009, 23:32

tai kas beko,kad reik savo vyrams atrodi grazios bei seksualios 😀 👍 ausktakulniai is vis merginoms yra grazu,nu o apie sijonukus nu aisku mamytes turetu padoresnio ilgio,kad neatrodytu kaip is gatves mergina 😉 cia mano nuomone 😀

07. Oct 2009, 18:36

butent del vyro ir as stengiuos 😃 savo grazuolius reik gi gundyt 😃

07. Oct 2009, 18:17

na mano figura po gimdumo pasikeite gal tik tiek kad krutine didesne, nes visdar pati maitinu.. ir kazkiek sukudau, nors visa gyvenima buvau plonute😀 taciau priziureti save visada megau, nesakau jog kasdien reikia detis kg spakliaus, bet juk ir savo vyrams turime atrodyti grazios😀

07. Oct 2009, 15:39

nesiok i sveikada svarbausia kad tu pati gerai jautiesi,r mazau kreip demesi i kitus ziurek kaip tau geriau

07. Oct 2009, 15:22

nu kartais ir ne mama taip apsirengusi atrodo juokingai, o dar daznaiu vulgariai, kai viskas su saiku tai tikrai grazu 😀 man paciai labai grazu paziuret kai eina grazi mama su graziu vaikiuku,miela. As ir pati daug laiko sau skiriu, mano amzius dar tas, kad geriau daugiau laiko skiriu sau nei namam 😉

07. Oct 2009, 14:03

Jei tik leidžia figurytė ir taip apsirengusi mamytė jaučiasi gerai-pirmyyyn😃 Bet nuo žmogaus priklauso, asmeniškai aš tokio labiau sportinio tipo, tai su mini sijonu man nėra labai patogu. O dėl apsmukusių treningu...Nu apsmukę negražu aišku, bet gražus sportinis kostiumėlis ir gražu ir patogu😀

07. Oct 2009, 10:21

As ir pritariu zivilei25 😉

07. Oct 2009, 10:06

sutinku su zivile25

06. Oct 2009, 16:44

As tai nenesioju sijonu, nepatinka, tik va vyrams zinau, kad labai patinka 😀 o aukstakulnius retai nesioju, nes pati auksta ir liekna, tai ne kaip atrodo 😀

06. Oct 2009, 11:25

ziurint ,kaip atrodai, nes kitos tai vulgariai atrodo...siaip man patinka kai mamos pasipuosusios, pasitempusios, pati save griauziu ,kad skiriu sau per mazai laiko... 😀

06. Oct 2009, 10:55

tik uztai kad ir mamos graziai atrodytu, kai mano figura nekokia tai negaliu nesioti sijonu ar trumpu bliuskuciu, anksciau ir as nesiojau aukstakulnius, nes esu nedidelio ugio kaip ir oxyte. per nestuma pripratau prie zemesniu, kaip ir dar nesioju tik tokius

05. Oct 2009, 11:28

jolituke, jei tau patinka, tinka ir yra patogu - nesiok tuos aukstakulnius!!! tikrai niekas kreivas neziures 😀 o jei kam ir nepatiks, tai koks tau skirtumas, svarbu,kad tau tai patinka ir suteikia daugiau pasitikejimo savim ar dar ko... 😀

05. Oct 2009, 11:27

Pries partojant pas mane visi batai buvo tik aukstakulniai, tik tapkes namines ne😉 As labai megau ir megstu aukstakulnius, labai grazu😀 O dar esu nedidelio ugio, tai tik aukstakulnius nesiojau. Per nestuma teko nusipirkti zemakulniu. Dabar vel nesioju kablus, tik kai su vaiku einam pasivaiksciot, apsiaunu kedukus. Ir labai megstu sijonus😉 Tik va dabar figura jau nekokia. Kieno grazi fugura, labai grazu trumpi sijonai. Ir siaip labai grazu, kai mama graziai rengiasi ir graziai atrodo😉

05. Oct 2009, 11:18

labai saunu kad jus taip manot.. as labai megstu vaiksciot su aukstakulniais..
o su zemais man net nepatogu vaikscioti, as kai zemo ugio austakulniai man suteikia daugiau zavesio bei pasitikejimo savimi..😀 juk kiekviena norime buti palydetos salcziu zingsniu gatveje, nesvarbu jog esame memos ir turime vyrus😀

05. Oct 2009, 09:51

nesiojau ir nesioju zema pakulne batelius, nemegau tu,,kablu" ,nes man niekada nepatogu buvo su jais vaikscioti.Nuolat visur skubedavau, tai aukstu kulniuku batu net nesirinkdavau.Isimtis man budavo, tik tada kai kokia grazi svente😀 na, bet kas megsta aukstais kulniukais batelius tai puiku, galima vaikscioti ir su vaiku.O jei uz vis mamai yra patogu😉

05. Oct 2009, 08:49

o ka, jau jeigu pagimdziusi moteris, tai jau viskas? 😀 ne, ir mama ir vaikelis turi buti graziai apsirenge ir susitvarke 😀 beabejo, jei eini su vaiku i smelio deze pasdet, tai nemanau, kad tiks aukstakulniai.... 😀 bet siaip tai ir trumpas sijonas, ir bateliai - man grazu, svarbu mamai patogu 😉

04. Oct 2009, 20:37

man labai grazu, kai ir lelyte graziai apredyta ir mama pasipuosus, pasitempus, o ne apdribus su treningais 😉

04. Oct 2009, 20:08

visada megau aukstakulnius, o dabar jau antri metai lygiu padu, kai pripratau visai nieko. mama su aukstakulniais ir mini pasilenkusi prie vaikucio, kazin ar grazu, bet jei sijonas ilgesnis ar kelnes, tai aukstakulniai, manau tada tiks. kartkartemis issitraukiu aukstakulnius ir smagu, vis ivairiau

04. Oct 2009, 19:37

na as siaip vaikstau su aukstakulniais, bet zinoma su vaikiuku patogiau ant zemesnio kulno.

04. Oct 2009, 19:02

kai pasiziuriu i mergynas su ilgiausiai kablais, tai galvoju ir kaip imanoma su tokiais vaiksciot? o pati gi vaiksciojau ir net patogu buvo.bet db sijonuko nemanau, kad uzsideciau, labai trumpo tikrai ne

04. Oct 2009, 18:58

kodel gi ne. bet mama taip apsirengusi ir stumtianti vezimeli, tai tai nelabai butu vaizdelis. kai neturejau vaikelio, tai turejau batus tik su aukstakulniais. aukstakulnius jau nenesioju 2 metus. neperseniausiai bandziau su jais pasivaiksciot, nepatikesit, nebemoku, taip sunku db vaiksciot su jais😀

04. Oct 2009, 18:33

mielos mamos, pries susilaukdama savo saulytes labai megau mini sijonus, o be aukstakulniu turiu tik "plezenkes".. ka jus manot apie kudiki auginancia mama ir aukstakulniu nesiojima? nejau mama turi rupintis tik kad vaikas butu grazus o save i antra plana numesti?

1 2