Sveikutės, visai neseniai buvo visokių užsienio serialų era. Šiuo metu pasipylė lietuviškieji serialai. Ar žiūrite? Ir kokius? ;)
Sveikutės, visai neseniai buvo visokių užsienio serialų era. Šiuo metu pasipylė lietuviškieji serialai. Ar žiūrite? Ir kokius? ;)
lietuviski serialai yra meslas palyginus su gerais uzsenietiskais 😀) http://103.155.93.198/3873-begedis-shameless-1-2-3-4-5-6-7-sezonas-2011-2016.html
Aš paauglystėje žiūrėdavau daug serialų. Dabar irgi retkarčiais įsijungiu. Mane labiausiai pritraukė keli: 1. "Turtuolis vargšas" - mano mėgstamiausias. 2. "Meilė gydo" 3. "Tobula kopija" 4. "Moterys meluoja geriau" 5. "Paveldėtoja" ir dar daug kitų. Bet šituos verta pažiūrėti. Mano pusseserei nepatiko serialai, bet kuriuos aš patariu tai žiūri ir jai patinka 😀
man taip pat moterys meluoja geriau patiko pats fainiausiias ir geriausias serealas lietuviskas, dabar kaip per tv3 rodo kartojimus paziurekit merginos😀ryte po 2 ar 3 serijas
gal kitame sezone vėl pasirodys moterys 😃
man tai labai patikdavo ,,Moterys meluoja geriau,, toks su humoru visada laukdavau😀
dar prisiminiau vieną - moterų alėja. bet man jis nepatinka..
Patinka ir man lt filmai 😀 maniskis zr naisiu vasara kadangi anksciau gyweno kaime tai wis ji paerzinu ar da kaime neatsibudes 😃 😀
man pats geriausiais lt serialas 'nemylimi' daba jau 'svetimi' . toks gyvenimiskas, nepagrazintas ir ne muilinas 😀
labai patinka naisiu vasara,tie kaimo vaizdai ,gamta..
as ziuriu beveik visus lietuviskus serijalus .man jie super...gal kad ne lt gyvenu😀
Man tai geriausias ''Moterys meluoja geriau'', tikiuosi dar bus kitas sezonas. Dabar tai ''Svetimi ''paziuriu, o daugiau tai nieko gero, is vis kazkaip per lietuviskus kanalus nera ka ziuret☹
mano pats mylimiausias filmas buvo nemylimi,dabar rodo svetimi tai irgi labai dievinu,tikiuos bus ir trecia dalis pasmerkti,dar megau moterys meluoja geriau
man emilija tai visia nepatiko, lygiai taip pat kaip Naisiai...O va svetimi labai patinka. Bet pirmoj vietoj Moterys 😀
o aš buvau ir pamiršus apie tokį 😃
Pastebėjau, kad kažkaip niekas neužsiminė apie Emilija, man tai buvo visai nieko
aga, tas serialiukas nepamainomas 😃 o ypač Meda 😀 na, dar robertėlis 😃 😃
visiskai sutinku su tavimi doovvile 😀 va moterys liuks serialas buvo 😀
Visai šauniai vaidina tie lietuviai, ir serialai neblogi 😀 Aš visada žiūriu "Nemylimi" "Mano mylimas prieše" ir kartais "Naisių vasara" , bet dar nėi vienas nepranoko "Moterys meluoja geriau" O ten tai buvo superinis serialas 😃 😛
''Naisiu vasara'' 😉
As tai ziuriu ''Svetimi'' ir ''Mano mylimas priese...'', na dar kartais ''Naisiu vasa'' pasiziuriu 😀
taij gal ir sulauksim naujajame rudens sezone?kas zino...😀
Galetu vel pradeti rodyti "Moterys meluoja geriau" 😃 👍
anksciau ziurejau tuos meksikietiskus, o kai prasidejo lietuviski, tai perejau ziureti, ir visai patiko, nes meksikietiskuose jau zinai kas kaip kur kada vyks, ten viskas vienoda, o lietuviski, va idomesni😉)
Nekviestos meilės pirmojo sezono nemačiau, nes tuo metu nebuvau LT, antrąjį pažiūrėdavau kai prisimindavau, o dabar tai man jis visai nebepatinka. Va patiko moterys meluoja geriau, o labiausiai Meda😃 ir Nemylimi patiko, dabar žiūriu svetimi ir kartais Naisių vasarą.
"nekviesta meilė" šiaip man labiau patiko nei tas jo tęsinys "amžini jausmas", pasidarė panašus į meksikiečių serialus 😃
moterys meluoja geriau 👍
man ir labiausia moterys meluoja geriau patiko, dabar svetimi ziuriu
as ziuriu svetimi, dar kartais amzini jausmai, naisiu vasara, bet tas naisiu vasara man nelabai ☹ o mylimas priese tai nemacius dar...
man tas naujasis nelabai patinka, tas "mano mylimas prieše"
Gaila, kad neberodo "moterys meluoja geriau " labai patiko, kiti man nelabai idomus 😀