Kyšis už gimdymą

13. Dec, 09:02

davet ar ne? kaip jusu manymu yra geriau???

03. Feb 2010, 01:17

Pacios duoda daktarams,o jau paskui kai yra kokia beda,dejoja,kam ir kiek ideti.Per tokias davikes nukencia nepasiturincios mamytes,nes jos neturi is ko duoti,o jau i tokias daktarai ir akuseres nebeziuri,nes nepelninga auka.

01. Feb 2010, 15:07

va pritariu "niekas" visiskai teisi 😀

30. Jan 2010, 17:23

vat tos kur duoda as asmeniskai nepalaikau tokiu,esat zioplos taip manydamos,kad daktaras jus geriau priziures,su tais pinigais juos islepinat ir atsiranda visokiu idijotu,kur veliau mato pinigus o ne zmogu,geram daktarui ikisti pinigu BUTU JO PAZEMINIMAS,,

29. Jan 2010, 23:29

Mes davem ,daktarui 200 lt o akuserei 500 lt ir visai nesigailiu .akusere buvo salia visa laika nesitrauke nei minutei tai padedavo patogiau isitaisyt tai palinksmindavo laiku ir vietoje nors tikrai nezinojo kad zadam duot nes davem po visko..gavau ir palata su atskiru dusu tuoletu ir dar viena lova kurioje galejo vyras pasilikt na zodziu aptarnavimas super... Ir tikrai nesigailiu kai gimdysiu vel prasysiuos pas ta pacia akusere... 😀

29. Jan 2010, 11:27

labukas as tai nedviau nei vienai toks juk ju darbas yra ir pagimdziau ir prieziura buvo viska o uz uos pinigelius vaikuciui pripirkau vaikuciui ko reikia nereikia,bet cia tavo reikalas nori duok nori ne

29. Jan 2010, 10:11

as ir klausinejau ar verta duoti pinigu mano teta pasake taip tu duosi ar nia vistiek teks istverti skausmus tokius pat. tai manau kam tusciai svaistyti pinigus . na zinoma isenant is ligonines nunesiu daktarui sampano ir saldainiu dezute kaip padekos zenkla

27. Jan 2010, 20:49

as manau kad nereiketu... jej bus miela ir paslaugi taj nereiks nej pinigu...

27. Jan 2010, 16:13

gerai as manau kad reikia atsizvelgt i situacija.. o jei tiesa pasakius as buciau visiskai pries kad jiem duot... juk jie dirba savo darba.. gauna atlyginimus ir gana didelius.. o dar jiem kist.. as ir tai sakyciau kad kokius 50lt dar dar.. bet ne 200,300 ir daugiau ir juolab ne 1000lt...... nes nematau uz ka... jie turi savo drba atlikt kruopsciai ir be inigu.. taip ir pripratina paskui juos prie pinigu... ir dar savo kainas paskui skelbia... gymdymas yra nemokamas o uz mus nepagimdys ir to ka mes jauciam jie nejaucia ir nemanu kad jiem rupi ka mes jauciam kad ir duodi.. man paciai dabar neuzkalnu gimdyt tai as jau tikrai atsizvelgsiu i situacija... man pinigeliai tikrai nesimeto..

blogietee blogietee 27. Jan 2010, 13:10

Aš asmeniškai daviau vien dėl to, kad buvau su ja asmeniškai susitarusi dėl gimdymo, ir kaip prasidėjo sarėmiai ji tuo metu nedirbo, net iš namų pasiėmėme.. Daviau 100lt, gimdžiau Vilkaviškyje, o išvykdami namo seselėms nupirkome kavos ir saldainių dėžutę..

27. Jan 2010, 13:07

Man tai jau baisu darosi, niekad nesu davusi niekam kysio, net nezinau kiek duoti ir ar reiks duoti. Vyras irgi nezino ka daryt, sako reiks pasiimti pinigu ir ziuret pagal situacija ar duot ar ne

23. Jan 2010, 17:09

As buvau pasitikrinti,ttai idejau i kisene 50lt,tai taip kruopsciai apziurejo,o va kita ir dar kita karta kai buvau nedaviau nieko,tai jau apziura suprastejo.....tos ginekologes

23. Jan 2010, 15:35

manau kad reikia nes susiduriau su kauno daktarais, kurie be pinigu ir vaiko pirstuku nebemato ir smegeneliu, kai visi kiti daktarai mato 😤

20. Jan 2010, 14:18

kiek beduotum visviena,paciai skaudes ir nieks nepagimdys uz tave😀 o atsidekojant gi galima kazka nunest, ar ten tortuka ar vel ka😉

20. Jan 2010, 13:32

Manau, kad jei žmogus profesionalas, tai tikrai jam nesvarbu ar davėte pinigėlių ar ne. Jis savo darbą atliks gerai.

20. Jan 2010, 13:24

kad jau pripratintos 😃

14. Jan 2010, 17:10

nera reikalo pratinti😀

14. Jan 2010, 17:00

Sveikos busimos mamytes, as jau po gimdymo ir noreciau pasakyti, kad tikrai nebutina sklaidytis pinigais, bet kai labai profesionliai atlieka akusere savo darba,tai negaila ir padekoti

14. Jan 2010, 14:36

manau, kad dabar tokie laikai, kuomet reikia duoti, nes kitaip i tave niekas nekreips demesio ir perdaug nesistenks ☹ ziauru 😀

11. Jan 2010, 09:49

antra karta kai gimdziau kaip padeka daviau truputeli pinigeliu, nes akusere pasiliko po darbo kol nepagimdziau, tai kazkaip buvo nepatogu, kai atvargo visa nakti ir dar pasiliko beveik iki pietu

11. Jan 2010, 09:44

nedavem, ir net nesiruosiu duot 😀 gimdymas juk ir taip kainavo

10. Jan 2010, 23:03

Man taip pat pasitaikė labai gera akušerė ir gydytoja. Gimdymo metu keitėsi pamaina, kuri taip pat buvo šauni. Esu prieš kyšius, bet už padėkas. Kad manim rūpinosi - padėkojau, bet ne pinigėliais.

10. Jan 2010, 20:46

nedaviau abu kartus ir nematau prasmes uz ka duoti. uz tai kad savo darba dirba????? abu gimdymai praejo taip kaip turi buti. nesiskundziu absoliuciai niekuom. ir pati gera gimdyve buvau - nesokdinau, nerekiau ( be reikalo 😃 ), klausiau nurodymu...
zmogiskumo is abieju pusiu reikia ir viskas bus gerai 😉 ir vyro pasonej 😃

10. Jan 2010, 20:27

cia kaip kam.kai as gimdziau,prie manes visada buwo akusere.daktaras per puse paros du kart buwo atejas.tai akuserei atsidekojau po gimdymo.daktarui nemaciau uz ka.

10. Jan 2010, 19:37

netiesa kad akusere viska padaro. pas mane daktarai abu kartus dirbo, o akuseres tik asistavo. o pinigus davem po visko, kaip padeka, bet ne kysy. kadangi gydytojai jau juokauja kad bus tuoj alkoholikai ir debetikai, nuo padeku. tai geriau ta suma su atviruku voke, nei saldainiai , brendziai ir t..t

10. Jan 2010, 19:26

verta akuserei, bet neverta daktarei.. akusere visa darba padaro o daktare tik priziuri..

10. Jan 2010, 17:28

mes davem po visko akuserei, o gydytojui ne lito.Akusere pasitaike superine😀 linkeciau visoms tokiu geru akuseriu, o ne raganu, kurios nepatenkintos, susiraukusios, baisu. Gydytojas tiek teziurejo, o akusere visa darba padare.Greit susidraugavom su ja.Labai gera buvo.Na siais laikais, siuo metu sunku yra su pinigeliais, tam reikalui geriausia pasedeti jau is anksto.

10. Jan 2010, 17:17

as galvojau kad nereikia akuserei duot bet patikekit kai pamaciau ja kaip iejo i gimdykla tuoj vyras bego pinigu ieskot pikta kaip ragana susiraukus kai kisenen gavo issyk pasikeite rupinosi gerai o is pradziu galvojau kad sakes bus nes labai bijojau gimdymo pirma syk baisu

rainiukas rainiukas 10. Jan 2010, 16:55

mes davėm po gimdymo iš to dziaugsmo, bet patarciau pries duoti, tik as nezinojau kam duoti, nes labai daznai visi keitesi, o ir gulint nesupratau kas vaiksto ar akusere, ar slauge, ar gydytoja...Tuo turi vyras pasirupinti ar giminaite, tegu jie suranda ir paduoda, kad pagelbetų gimdant, nes kol nedavėm, nieks net nesiruošė prisistatyti

10. Jan 2010, 16:29

Mes davėm akušerei, bet tik todėl, kad buvo labai maloni ir paslaugi su manimi. Ir nesigailiu, nes man ji labai padėjo - geru žodžiu, rūpesčiu. Šauni moteriškė pasitaikė

10. Jan 2010, 16:07

As nedaviau kysio niekam per gimdyma, is ties tj net nepagalvojau tik po gimdymo paklause manes mama su kuria gulejau vienoj palatoj ir tik tada susimasciau, bet prieziura buvo tikrai gera, mane priziurejo gerai, akusere ir masazus dare, nors turejo vienu metu priziureti ne viena gimdyve. o vyras negalejo ziuret i mano skausmus jam silpna budavo todel jis tj ateidavo tj iseidavo ir niekas nieko nesake, o kai pagimdziau tada jis ilgiau pabuvo😀 tad ir antra karta gimdydama tikrai neduosiu...

1 2 3