Kur geriausia imti paskola?

19. Jun, 09:24 kempiniuke11 kempiniuke11

Sveikos. Situacija tokia, kad pritrukai pinigu. Lyg tycia su seima kraustomes i kita buta, neseniai visas santaupas isleidome automobiliui, o dabar truksta pinigu elementariam pragyvenimui... Reiketu nedideles sumos, nei as nei vyras nera eme jokiu paskolu, tai nelabai nusimanome. Tu imoniu kur siulo paskolas tai n+1, tai nezinom net ka pasirinkti kad neapsigautume. Gal kas patartumete?

Triukė Triukė 22. Jul 2020, 15:42

Laba, gali pasidometi TFBank teikiamomis vartojimo paskolomis. Kiek teko girdeti, tai nedidelemis palukanomis jie teikia vartojimo paskolas su galimybe anksciau grazinti paskola be kazkokiu papildomu mokesciu. Tai siulyciau uzeit pas juos i svetaine https://tfbank.lt/vartojimo-paskola/ ir pasiskaityti. Arba iskart pabandyti paraiska uzpildyti 😀

roisabaiso8 roisabaiso8 23. May 2019, 06:41

Greitieji kreditai - http://tonzes.com/kreditlt.htm

meta meta 27. Jun 2018, 23:10

Aš pati stengiuosi susitaupyt reikiamam daiktui, bet pripažinsiu kartais tikrai būna tokių situacijų, kai nepasiskolinus gali pražūti. Tai jeigu žadi imti mažą paskolą, 1-3K eur, nebus labai didelio skirtumo, iš kur imi. Gali imti iš paprastų kreditų bendrovės (https://www.paskoliukas.lt/greitieji-kreditai/) arba savo banko, Luminor kiek girdėjau geriausias palūkanas pasiūlo. Tik imant paskolas svarbu neįprasti prie to, nes jeigu tai taps įpročiu, tai labai kkentės tavo finansinė laisvė, nes visgi už dyką niekas neskolina 😀 Tad geriau imti kreditą kai jau kitos išeities nėra, jeigu yra galimybė tai pasiskolink iš tėvų arba giminaičių.

estuarija estuarija 27. Jun 2018, 23:05

Jeigu imi nedidelę sumą, tai realiai nelabai yra net skirtumas, iš kur imi, vistiek mėnesinė įmoka bus labai panaši. Asmeniškai, jeigu prireikia nedidelės sumos, imu iš P2P skolinimosi platformų. Didžiausia yra Paskolų klubas (https://www.paskoluklubas.lt/kreditas-internetu), ten skolina iki 10 000€, minimalios palūkanos 6%. Žinoma, gali skolintis iš iš banko, jie džiaugsmingai tau paskolins 😀) Ypač jeigu kokiam Luminore turi sąskaitą, tai ten tikrai gan neblogus procentus duoda.