Sveikos mamytės, peržiūrėjau krikštuką kurį buvau atsiuntusi ir radau nepatenkintą mama, ir kitų kurios prašėt atsiūsti krikštuka, nepykite, tiesiog ten nežiūriu ir nežinau ką rašot, yra ir tokių kurios ir šiandien paprašėte atsiūsti, bet aš nematau, tad geriau kas norite rašykite čia ir aš atsiūsiu, nenorių kad pyktumėt, tiesiog taip išėjo.
Ačiū visoms, kas padėjot 😉 krikštynos nusisekė labai gerai. O ir saldainiukai su laikraštuku labai jau visiems patiko 😀
Sveikutės. Turiu prašymėlį 😀 Iki mano krikštadukros krikštynų liko savaitėlė. Noriu jai surengti kuo gražesnę šią šventę. Ir prašau, jūsų visų, man padėti 😀 Jei kas galite, atsiūskite laikraštuko pvz. Tai po gi, labai laukiu jūsų pasiūlymų ir idėjų, kaip surengti krikštynas. (kokie turėtų buti žaidimukai, koks krikštatievių vaidmuo tą dieną, gal kas darėtė saldainiukus su savo šablonais, kaip pvz.ir t.t.) Žodžiu, lauksiu visų jūsų pasiūlymų ir idėjų. Lauksiu visko, ką turit 😀 mano email: jurgituxas325@gmail.com IŠ ANKSTO DĖKOJU 😀
Vaikų auklėjimo taisyklės
(subalansuota tėvams, bet tinka ir kitiems)
1. Kai baigsite žaisti su vaiku, padėkite jį ten, iš kur paėmėte.
2. Visi vaikai mėgsta žaisti slėpynių, bet tėvai nenori prisidėti -atseit labai užsiėmę. Pamėginkite suderinti darbą ir žaidimą. Pasislėpkite nuo vaiko, tarkime, komandiruotėje, ir jis jūsų ieškos visą savaitę.
3. Jei nebeturite ką pasakyti vaikui, pritrūkote žodžių, liepkite jam eiti praustis.
4. Jei vaikas žagsi, užsikimškite ausis. Taip kurį laiką atsikratysite žagsulio.
5. Jei vaikas retkarčiais nušvilpia iš jūsų pinigų, nerėkite ant jo, kad netraumuotumėte psichikos. Geriausia surengti linksmą kratą vaiko kambaryje, o po to visai šeimai kartu pažaisti teismą arba sušaudymą.
6. Kad geriau suprastumėte savo vaiką, galvokite ir jauskite kaip jis. Pamėginkite parūkyti slapčia nuo savęs cigaretę ir iškulkite laidyne porą trejetą langų.
7. Priežasčių, kodėl vaikas neklauso, gali būti daugybė: jis blogai girdi, jūs tyliai kalbate, jūs patys nesuprantate, ką kalbate, ir t.t. Ką daryti? Laimė, yra priemonė: per užpakalį, per užpakalį ir dar kartą per užpakalį.
8. Kad neįvarytumėte vaikui nevisavertiškumo komplekso, niekada nerodykite esantys viršesni: kalbėdamiesi su juo rimtomis temomis šnairuokite į šonus, krapštykite nosį ir seilėkitės.
9. Jei vaikas ilgai verkia ir negali nusiraminti, liaukitės jį mušti, ir nutils
10. Jūsų vaikas niekada neras uogienės stiklainio, jei jį užrakinsite, o raktą padėsite muilinėje po muilu.
11. Jei dėl vaiko patekote į aklavietę, pastatykite jį į kampą. Niekada nekelkite rankos prieš vaiką - taip paliekate neapsaugotą saulės rezginį.
12. Jei jūsų vaiko itin bjaurus neįskaitomas raštas, ruoškite jį tapti gydytoju.
13. Jei norite, kad vaikas jus išgirstų, pamėginkite kalbėti tyliai su kuo nors kitu.
14. Jei vaikas neturi apetito, paruoštus pietus išmėtykite po visą jo kambarį ir įleiskite ten savo brangutį. Mažylis būtinai ims nuo žemės visokią bjaurastį ir kiš burnon. Greit jis bus sotus - ir lėkščių plauti nereikės.
15. Yra geras būdas išmokyti vaiką netempti iš mokyklos dvejetų. Reikia pasiimti diržą ir prilupti mokytoją.
16. Jei vaikas zyzia nupirkti jam dviratį, pirkite. Juk nespėsite apsidairyti, ir vaikas suaugs, o dviratis liks jums.
Labas rytas, buciau labai dekinga jeigu kas galetu atsiusti "Instrukcija, kaip elgtis su vaiku". Nes pati busiu kriksto mama, tai noreciau pati padaryti savo kriksto suneliui Krikstuka.
Is anksto labai dekoju. l.sprainaityte@gmail.com
buciau dekinga jeigu ir man atsiustumet😀 pasistegčiau pagaminti savo sūneliui 😀
vaida.kilbauskaite@gmail.com ,
aciuu......😀
zaaneciukas@gmail.com
as taip pat noriu 😀 zaaneciukasČgmail.com ACIU 😀
as irgi noooooriuuuu 😀 😀 😀 rasa.sarkiene@gmail.com ACIUUUUU
nejau niekas negali pasidalinti?nes as tai negavau dar ☹
sveikos, gal galite pasidalinti krikstuku maketais ? sypsenele.g@gmail.com. Buciau be galo dekinga 😀
sveikos, buciau dekinga jog mamytes pasidalintu, ruosiuosi buti kriksto mama 😀 mano email sveikauskait@gmail.com
rasyte,buciau i as dekinga😉jurgastakutyte@gmail.com
buciau dekinga jeigu ir man atsiustumet😀 kristaliukai190@gmail.com aciuu......😀
ir as lb noriu i.cekaityte@gmail.com
is anksto lb dekoju 😉
ingamazulyte@yahoo.com
ingamazulyte@yahoo.com
Labutis mamukai, o gal ir man gali kuri atsiusti krikstuko maketuka?
ingamazulyte@yahoo.com
sveiki. buciau labai dekinga taip pat jei ir man aumete krikstuka el pastu basandra@gmail.com ...jau galva susisuko nuo ivairiu minciu. Dekinga is anksto
m.vaiva2@gmail.com
aciu labai 😉
milda.bliudziute@gmail.com asioo
varle, pagrindiniam puslapyje, yra straipsniai mamyciu, o sone desinej pusei surask apie krikstynas, ir paspausk ir ismes tau temas apie krikstynas ,tarp tu puslapiu yra ir krikstukas😀
sveika rasyteee 😀 gal galetum ir man atsiust? mikute2@gmail.com aciu laaabai
aciu labai 😀 puikus laikrastukas 😉
As atsiprasau, bet kur tie straipsniai? 😃 nezinau kur ieskot 😃
gerai rasyte, bandysiu ieskot, as tik forumuose cia lankausi ir nieko neskaitineju, bet bandysiu surast 😃
varle krikstuka galima pamatyti ir MK as ji idejus ,pajieskok tarp mano straipsniu pamatysi😀
Labas visoms, as taip pat noreciau paziuret kaip krikstukas atrodo, vasara musu krikstynos, niekada nesu regejus krikstuko, tik girdejus,kad daro tokius... Galvojau savo panelei tikrai nedarysiu, bet gal pamacius susigundysiu 😉 😃 Labai noreciau, mano adresas istratovaite@gmail.com Aciu is anksto 😀
sorry ne toki adresa parasiau
inga.kanaporiene@gmail.com
Sveikutes gal irman galetumete atsiusti krikstuko laikrastuka 😀
Inga.kanaporiene@gmail.com
Labas visoms, aš ir noriu krikštuko gal galite ir man atsiųsti? zymoniuke@gmail.com išanksto AČIŪ