Sveikos mamytės, peržiūrėjau krikštuką kurį buvau atsiuntusi ir radau nepatenkintą mama, ir kitų kurios prašėt atsiūsti krikštuka, nepykite, tiesiog ten nežiūriu ir nežinau ką rašot, yra ir tokių kurios ir šiandien paprašėte atsiūsti, bet aš nematau, tad geriau kas norite rašykite čia ir aš atsiūsiu, nenorių kad pyktumėt, tiesiog taip išėjo.
sveiki, ar dar turite kriktuko maketa?
Sveiki.Gal galite man atsiųsti laikraštuką ,,krikštuką''?Mano el paštas:lauciutegiedre1999@gmail.com
Sveiki, labai džiaugčiausi gavusi šabloną gretukas.gs@gmail.com
www.idejasventei.lt viskas Jums ir jūsų šventei
Labukas. Ir as noreciau sabloniuko, aciu. egle.savolskiene@gmail.com
Sveiki, gal galite atsiusti krikstuko sablona ar maketa siuo el pastu: karolina1992@gmail.com. Krikstukas bus skirtas mano dukrytes sventei. Aciu labia.
Laba diena. Ir aš labai norėčiau paprašyti krikštuko laikraštuko šablono mergytei 😀 ačiū. regvitaj@gmail.com
Sveiki, gal galite kas nors atsiųsti krikštuke?
vidddmulis987@gmail.com
Laba diena,jei galite atsiuskite maketa sio kriktuko,pukelis05@gmail.com.aciu labai😀
Sveiki. Gal turite krykstuko maketa? 😀
Sveiki 😀 Ir as labai noreciau krykstuko, gal kazkas pasidalintu? kotrynastep@gmail.com 😀
Atsiuskite prasau krikstuka taryte@yahoo.com. Aciu!
Ir as noreciau krikstuko maketo (word formatu) berniukui, bei ideju kaip suruost grazia krikstynu svente. buciau labai dekinga
El pastas zivile.paskauske@gmail.com
Sveikos, man taip pat reiktu krikstuko maketo berniukui. AČIŪ
Ir as noriu krikstuko maketo berniukui 😀 vileroberta@gmail.com aciu is anksto 😀
atsiuskit ir man prasau, aciu ;]
kamila.fazylova@gmail.com
atsiuskit ir man krikstuko maketa.aciu didziausias
Sveikos mamytės, gal kuri galėtų atsiųsti krikštuko šabloną word formatu (mergytei).Mano el.p. dskikaite@gmail.com Iš anksto esu JUMS DĖKINGA 😀
Laba 😀 Gal kas galėtų pasidalinti krikštuko .word formatu? (Berniukui). mano elektroninis paštas: lijana.kutut@gmail.com ačiū!!!
Labutis mamytes, labai reikia Krikstuko maketo mergytei 😀 . Is anksto dekoju.
ritackaa@gmail.com
Labukas, as irgi labai noriu Krikstuko maketo 😀 Aciu Aciu Aciu is anksto!!! simona.jautakaite@gmail.com
Sveikos mamytes 😀 kas turite ir kas galite atsiuskite krikstuku sablonu . busiu labai dekinga ACIU... gamadagas@gmail.com
gal galetute atsiusti krikstuko maketa,is anksto dekoju😀 vaidina@yahoo.com
atsiuskit ir man krikstuko maketa.aciu didziausias. alicijuke@gmail.com
as irgi noriu,buciau labai dekinga 😀 kristtina.kazlauskaite@gmail.com
Aš taip pat noriu. Airiduksa@gmail.com. Labai Jums aciu.
laba diena, gal kuri turit ir galit pasidalint laikrastuko-krikstuko pavyzdeliu? buciau labai dekinga😀
Sveikutės, gal kuri turite gerų idėjų mergytės krikštynoms? gal turite kokį scenarijų? Noriu gražios šventės savo dukrytei bet nieko gero nerandu. Taip pat gal kuri galėtumėte pasidalinti krikštuko maketu? 😀 s.vorosilkiene@gmail.com ačiū 😘
Sveikutes, visu atsiprasau kurios negavo krikstuko,tiesiog paskutiniu metu neuzeinu cia, daug darbo ir nemaciau jusu prasymu, jai kas dar nores krikstuko butu gerai kad parasytumet man i el pasta karlonai@zmail.lt ir tuomet butinai atsiusiu.😀