Koks jausmas sužinojus, kad laukiatės?

03. Aug, 06:00

koks jausmas kai suzinojote kad laukiates? ir kokios reakcijos buvo artinu zmoniu? :)

20. Jun 2010, 21:31

o as zliumbiau biski, draugui pranesiau sms zinute, sake ilgai ruke ir daug kartu ta pacia zinute skaite, o mama gyvena anglijoj tai suzinosjus, pasake "gerai", po 5 min perskambino, o po 2 savaiciu atskrido aplankyt😀

20. Jun 2010, 21:17

Kai pirmąkart pastojau, tai buvo sunku patikėti, nes gerų žinių laukėm pusę metų, jau net pas gyd. kreipiausi. Tačiau vaikelis nesivystė. O dabar iš laimės turbūt apsiverkčiau, jei tik pavyktų vėl pastoti.

23. Feb 2010, 12:57

siai dienai sunui ne uz kalnu metukai esu labai patenkinta kad nepadariau klaidos

23. Feb 2010, 12:56

su dukryte buvau labai laiminga nes planuota o su suneliu turejau savaite streso minciu begales buvo 😃

laurora laurora 22. Feb 2010, 16:34

man irgi teko telefonu pasakyt, nes iki jo atvaziavimo butu teke laukt 2 men. o as tiek istvert negaliu 😀

14. Feb 2010, 00:06

Ir pasimečiau ir apsidžiaugiau viskas viename 😀

13. Feb 2010, 23:03

Na musu mazylis buvo planuotas,tik nesitikejau,kad nustojus vartoti kontraceptines iskarto pastosiu,o pasirodo,pastojau pacia pirma diena.Kai pasidariau testuka mano mazyliui buvo tik dvi savaiteles,jausmas buvo toks,kurio neimanoma nei aprasyti,nei apsakyti.Tik gaila vyrui teko pranesti telefonu,kai pasakiau lb apsidziauge,ir dar po 5 min paskambino pasitikslint.Artimieji taip pat labai dziaugesi

laurora laurora 13. Feb 2010, 22:33

as tai nustebau labai. mat buvo taip: kelias dienas pries mmm vaiksciojau maximoj ir pamaciau, kad pardavineja kazkokius kinietiskus testus. nusipirkau is durnumo, nes nemaniau, kad laukiuos (bandem pastot gal jau metus) ir dar labiau nemaniau, kad kazka parodys, jei ir laukciausi. o tas kiniskas daikciukas taip staigiai parode 2 juosteles... net keista pasidare. tik po lengvo nustebimo aplanke dziaugsmas 😃

26. Jan 2010, 17:36

as tai buvau sokiruota 😃 nesitikejau, bet su laiku apsipratau su ta mintimi 😃 vyras padejo labai, uztare ir palaike.. o dar ir kitu dziaugsmas jogas laukiuos .. bet istikro tokio savo jauso patirto nepamirsiu niekad.. 😀

13. Nov 2009, 12:26

Manau kaip ir daugumai jausmas buvo tikrai geras,juk vaikelis tikras stebuklas 😀 suzinojau kai buvo 7savaites, per ekrana pamaciau kaip plaka mazylio sirdute,tai paciai taip sirdi suspaude... Vaikucio tevelis buvo uzsienyje,tai buvau su mama,mama irgi vos neapsiverke 😀

07. Nov 2009, 14:36

buvau devintam dangui, o pirma echoskopa padare 13svaite, dare isvidaus , kai pamaciau kedej net pasiverkiau, kai suskaiciavau mazylio pirstukus, pamaciau veiduka, labai aiskiai viskas matesi 😀

01. Nov 2009, 22:17

apsiverkiau,lb norejau leliaus,bet kai pamaciau du bruksnelius negalejau patiket kad tai istikruju vyksta😀

22. Oct 2009, 10:00

kai pirma karta suzinojau kad laukiuos buvau be emociju (kai pamaciau 2 bruksniukus). kai nuejau pas gyd ir ju patvirtino, tai isejus is kabineto apsiverkiau, nzn kodel, nors ir visada svajojau apie kudiki. O antra karta kai suzinojau kad vel laukiuos, tai labai apsidziaugiausi, nes ta pirma praradau

07. Oct 2009, 19:53

O as isvis nesupratau, kas tuo metu daresi...Leliuko laukem beveik tris metus, testa pasidariau irgi dar menesiniu nesulaukus, kazkaip itartinai per daug dienu anksciau pilva maude ir negalejau pakest cigareciu kvapo, kas anksciau neerzino.Ryte pasidariau kavos, pasidariau n'taji testa...o nuo tada kaip i sulini koki, tas drebuliukas, panika kazkokia, ir asaros😃 Dabar kai pagalvoju, net juokinga-juk tiek lauktas, galvojau pasoksiu iki dangaus suzinojus, o cia lyg issigandau, net paaiskint sunku. Draugas pabudo, sako-"kodel tu kavos negeri", o as tokia apspangus visa sakau-"as negaliu"(kazkoks blokas iskart uzsidejo) atsiremiau i siena ir pradejau zliumbt, draugas apsikabino, jauciau kaip net virpejo visas, sako-"negi mes kazka turesim???"I darba isejom abu kazkokie pasimete, matyt patys dar nesuvokdami, kad stebuklas jau pakeliui😃DDVa tokios skirtingos tos reakcijos suzinojus, kartais logiskai nepaaiskinamos...😉As tik po keliu dienu atsigavau ir pradejau sokinet is laimes😃;D;D

03. Sep 2009, 23:16

tiesiog neapsakomai geras.vaikutis buvo planuotas ir ne taip greit pastojau.kelis menesiukus vis nieko. jau buvom pradeje panikuot.tai kai isvydau tas dvi juosteles......nusvito visas pasaulis😀

28. Aug 2009, 21:33

turbut as busiu vienintele kuri taip parasysiu 😀 bet as verkdavau gal pora menesiu kad laukiuosi, pirmas savaites tai isvis nebesneku, nusizudyt norejos. tik vyras tai beproto dziaugesi. ir kartu su manim verkdavo kad as nenoriu ☹ o kodel tai net pati nezianu, nes visada taip norejau kudikio, o kai pamaciau tas dvi juosteles... supanikavau. kaip buna pogimdyvine depresija tai man buvo priesgimdyvine 😃 db man labai geda kad as taip galejau elgtis... nors kad ir kaip protas buvo susisukes apie valyma ne nepagalvojau.

27. Aug 2009, 01:58

mes planavom keleta menesiuku ir nieko,buvo apemusi "depresija" ir kilo mintys negeros kad taip niekada ir nepastosiu..☹dariau nemazai testu ir nieko-visi neigiami..☹ir stai isauso balandzio 1-osios rytas..turejau eiti pas daktare,vyras kaip tik ta diena nedirbo,pasiuliau palaikyti man kompanija.
daktarei uzsiminiau kad man skauda pilvo apacia,ji klause ar saugomes,pasakiau kad ne,nes norime vaikelio,bet deja,naujienu nera..☹sako padarykim nestumo testa,nors nemanau kad tu laukiesi..,o as buvau dariusi testa namie pries kokia savaite o gal siek tiek daugiau..
pridaviau slapima,paprase iseiti uz duru ir palaukti..,po keliu min pasikviete mane..supratau kad kazkas ne taip is jos veido,sako tau gal stikline vandens atnest,-as aisku atsisakiau ir laukiau nekantriai "nuosprendzio".o ji sako: TU LAUKIESI,sveikinu! is laimes net apsiverkiau..😀sako gal vyra pakviest,pasakysi pati ar nori kad as tai padaryciau..sakau as pati..😀su asaromis akyse isejau is kabineto pasikviesti,atsisedome,daktare paliko mus minutei vienus ir su drebandzia sirdimi ir asarotom akim Nezinojau kaip pradeti,nors abu to norejome,bet as tiesiog buvau pati pasimetusi ir soko busenoj..pagaliau susikaupusi pasakiau geras naujienas, ir PIRMA kart pamaciau savo vyra su asarele akyse(antras buvo kai gime) 😃buvom tokie LAIMINGI..
bet kadangi man skaudejo,tai liepe nueit i priimamaji pas ginekologe,nuejom...laukem kelias val kol prieme..padare nestumo testa..atejusi sako zinok NEIGIAMAS..☹taip ir nusviro rankos,dingo dziaugsmas,sypsenos...rodos svajone suduzo...☹pamaciusi mano mina puole raminti kad jai ankstyvas nestumas,tai slapimas svyruot gali,tada geriau pagal krauja nustatinet..ir isivaizduokit vel vyrui turejau pasakyti "naujienas"..sakau:ale dievas juokauja su mumis balandzio 1-aja..tai taip ir pasakiau ka daktare sake☹
na teko gryzt ir duot krauja,laukt kelias dieneles..nors atrode kad ilgai laukem sios naujienos,bet tos kelios dienos buvo toookios ilgos,nezinojau kur detis,ka daryt,mintyse vis galvojau kad laukiuosi ir glosciau pilvuka su viltim kad turiu maziuka..😀
praejus dienai paskambina daktare su tyrimo rezultatais ir gerom naujienom..5savaites kaip laukiuosi😀
manau niekada npamirsiu sitos dieneles..

22. Aug 2009, 03:08

dziaugemes neapsakomai,,vyras buvo kaip sviete,,sako vyras bus,,saukt pradejo bernas bernas,,aciu gydytoja,,,tai dabar juokiames abu

19. Aug 2009, 19:36

zinia kad laukiuosi labai mus su vyru nudziugino ,planuotas nestumas.. tik kazkaip pati testais netikejau .. vis galvojau o gal pamelavo, bet kaip savo akimis pamaciau tada patikejau..
Su vyru nuėjome į daktaro kabinetą... tyla , tamsa, lova ir šviečiantys monitoriai..Atsigulu patogiai ant lovos... nunuoginu pilvuką... toliau eilinė procedura... Daktaras pradeda savo darbą...Tik staiga, jo veidas surimtėja,ranka sustoja ir nenuleidžia akiu nuo monitoriaus.. sunerimau:

-Darktare, kas atsitiko, kažkas negerai? - sunerimus paklausiau..

-Viskas gerai- ir toliau rimtu veidu žiuri į monitoriu..

Neištvėrė mano vyras tokios įtampos ,tylos, nežinios.. Iš daktaro išraiškos aiškiai matėsi, jog kažkas netaip.Tada vyras pakartojo ta pati klausima:

-Ar tikrai viskas gerai?

-Taip,viskas gerai.- su tais žodžiais daktaras atsuku į mus monitoriu ir paklausė:

-Matot?

Mes žiurėjom į monitoriu ir nieko nesupratom. Daktaras pradėjo mums aiškinti, tik tada jo veide atsirado šyprenėlė.

-Žiurėkit.-braižydamas ant monitoriaus apsktitimus, rodė- čia viena galvytė ,o va čia antra galvytė.. sveikinu, turėsite dvynukus...

Net nepajutau kaip tuo momentu pradėjo riedeti mano skruostu ašaros.. tai buvo labai netikėta žinia...šokas.. net nežinojau kaip elgtis ..ir juokas ėmė ir ašaros byrėjo kaip pupos..nežinojau ar čia džiaugtis ar ką.. tada prisiminiau ,kaip koki menesį laiko vyrą vis erzinau.. vis sakydama kad bus du.. Atrodo jautė mano širdis, ir po truputi paruošinėjo mane ir vyrą šitai naujienai...

11. Aug 2009, 12:22

Pas mus buvo planuotas nestumas ,bet ilgai negalejau pastoti,jau net galvojau kreiptis pagalbos.Bet pries kaledas pas mus atsitiko nelaime,musu namus apvoge,o veliau ir menesiniu nesulaukiau,vyrui pasakiau kad tikriausei del patirto streso,del viso pikto nusipirkau nestumo testa .Pasidariau ji pirma kaledu diena ir jis buvo teigiamas.Dziaugsmas buvo neapsakomas,sirdis virpejo is laimes.......

10. Aug 2009, 21:01

jausmas neapsakomas!!!

07. Aug 2009, 13:15

kai musu nestumas buvo planuotas, tai buvau isties kaip isprotejusi, jau po savaites laksciau ir kas kelias dienas dariausi nestumo testa nors dar menesines net nevelavo, nes labi laukiau, taip pralaksciau tris savaites, kol pagaliau pasirode nestumo teste vaiduokliukas, kaip tik tapacia diena kaip busimo tevelio gimtadienis tad nebereikejo galvoti ka pirkti jam dovanu, nupirkau du mazycius bateliu ir juos padovaojau jam, buvo dziugi zinia mums abiems,neapsakomas jausmas 😀

Gintarep Gintarep 05. Aug 2009, 16:05

Pats, pats nuostabiausias jausmas,koks gali buti!

04. Aug 2009, 19:13

Buvo sausio 15d.rytas.Nuvaziavusi i vaistine nusipirkau testa,nors menesines dar tik turejo buti,taciau kazkas mane trauke kad reikia pasidaryti nestumo testa.Ir stai po poros metu didziojo stebuklo mano testas parodo dvi juosteles.testa parodziau vyrui,tai apsikabine verkem.Tai buvo didelio dziaugsmo ir laimes asaros.Dekojom Dievuliui,kad turesim mazaji angeliuka😀

04. Aug 2009, 16:03

Panasiai man buvo kai ryta supratau,kad jau gimdysiu uzlipau pas vyra i miegama sakau:viskas gimdau!!,o jis : leisk dar biski pamiegot😃

04. Aug 2009, 15:09

as taj ryte pries darba pasdariau testa ziuriu teigiamas sakau vyrui: taj va turesim vaikuti, o jis : nu taj gerai. Ir nuejo miegot😃

04. Aug 2009, 13:27

Pykino,pykino ir dar karta pykino....nuejom pas daktarus padare echoskopija ir pamate 2centimetru leliuka😃 vyras laimingas kaip rublis buvo😃 o jausmo apsakyt zodziais nemoku,tiek laimes kad rodes manyje netelpa😃

04. Aug 2009, 08:42

Visi džiaugėsi ir buvo alukats mažylis , o kad laukiuosi, tai nenustebome nes kaip ir buvo planuotas.

03. Aug 2009, 20:47

man velavo menesines jau keleta dienu, nezinau kodel bet pati jauciau kad turiu savyje nauja gyventoja todel net nestumo testu nepirkau, iskart ejau pas daktare, apziuroje ji nieko nepastebejo, todel padare echo ir parode man 7savaiciu maziuka, drebejo sirdis pamacius ta maza butybe kuri pulsuoja tavyje.. 😀

03. Aug 2009, 20:18

as tai ziuriu kad nesergu 😀 nors visad diena i diena susirgdavau.. galvoju reikia nusipirkti testa paziureti ka ten piesia tos juosteles.. nuvaziavau kokia 22 h i Maxima nusiprkau testa.. ziuriu teigiamas.. ne galvoju cia per pigu nusipirkau-reikia dar viena nusipirkti. vel nuvaziavusi nusipirkau vel parode ta pati.. tai toks drebuliukas, laime, drugeliai pilvelyje ir tooooks beprotiskas dziaugsmas 😀

1 2 3