Sveikos...:) norėčiau sužinoti ir gauti patarimų, kokio amžiaus geriausia būtų susilaukti pirmagimio? Man 21m. turiu vaikiną, ir tėvai jau spaudžia mus, kad nori anūkėlių ir panašiai...
Sveikos...:) norėčiau sužinoti ir gauti patarimų, kokio amžiaus geriausia būtų susilaukti pirmagimio? Man 21m. turiu vaikiną, ir tėvai jau spaudžia mus, kad nori anūkėlių ir panašiai...
nu jo siaip anksti 😀 tai jo geriau,kaip viskas jau yra sutvarkyta,mokslus galima baigt ir vaikiuka auginant,o susituokt tai kas kaip nori,o popierius manau nieko nekeicia,galima ir taip vaika augint ir vis tiek buti siema 😉
tai aisku, as ir nesakau kad tu buvai nesubrendus 😀 bet pripazink austyte 18 dar tikrai per anksti, nors ir esi pasiruosus😀 aisku jei jau taip atsitinka tai lieka tik dziaugtis 😀 reikia mokslus baigt, susituokusiai but, darba pastovu turet ...😀 man teko viska daryt jau pastojus o butu buve daug geriau jei viskas jau butu buve "sutvarkyta"iki pastojant, nestumas butu buves planuotas, bet buvo kitaip😀
nu matai visu mastymai apie tai yra skirtingi 😉 ir vienos greiciau tam subresta ir pasiruosia kitos ne 😉
na manau kad nereikia niekur skubet, spesit dar tikrai, o del tevu nereikia vaiku gimdyt :p man atrodo pats tas apie 25 metus, o db pati manai kad nesat pasiruose. as gimdziau 21m.palyginus savo mastyma kai buvau 18 tai skirtumas yra didelis 😃 taigi nuo 25 iki 30 pirmojo susilaukti jau reiketu 😀
as 18 pasigimdziau savo stebukleli ir labai esu tuo patenkinta ir pasiruosus augint daug demesio skiriu jai,bet ir mokslu neapleidziu 😀
o as pasigimdziau budama 17 😀
As tai manau, kad visu pirma pati moteris turi jausti, kad jau yra visiskai pasiruosusi tapti mama. Jei 20-ties mergina jau subrendusi motinystei, tai kodelgi ne. Svrabiausia suprasti kokia tai atsakomybe ir zinoti ko nori is gyvenimo. Na ir zinoma geriausia butu, kad ir partneris to pacio noretu ir butu tam pasiruoses. Man lb grazu kai mamos jaunos. As tai iki 30m noreciau tureti 2vaikucius😉
as irgi 26 pagimdziau. sako iki 30 geriausia pagimdyt pirma vaikeli.
mano nuomone, kad 25 metu pats tas😀 pvz mano drauges,kurios bendraamzes su manim,tai jau turi vaikelius ir ju nuomone tokia,kad jau geriau vaikelio susilaukti iki kokiu 22m,bet manau tada daug sunkiau jei dar nesi toks "atsistojes ant koju"😀 juk vaikelis tai ir pinigeliu reikia😀
as kazkur skaiciau, kad pirmagimio susilaukti reiktu iki 35 metu, nes paskui kazkaip sudetingiau pastoti, isnesioti ir t.t.
siaip as irgi visada norejau but jauna mamyte, bet sita reikaliuka vis atideliodavome... siuo metu laukiuosi, man 25, bet gimdysiu jau budama 26 😀 pakankamai jauna manau 😉
tai as irgi taip manau😀 norėčiau būti jauna mamytė, tačiau ir draugas dar nepasiruošęs😃..
ir dar noriu pasakyti kad cia tik jusu reikalas yra,jei jau su savo brangiausiu pasiruose buti tevais tai kodelgi ne,seneliai visada tu anuku nori,bet mazyliu rupintys tai jus turesit
pirma vaikeli gimdziau 19metu,labai dziaugiausi kad esu jauna mama,tikrai nepastebejau kaip uzaugo😃db ziuriu biski kitokie laikai,kol nesulaukia 30metu nelabai kalba apie vaikus
Sveikos...😀 norėčiau sužinoti ir gauti patarimų, kokio amžiaus geriausia būtų susilaukti pirmagimio? Man 21m. turiu vaikiną, ir tėvai jau spaudžia mus, kad nori anūkėlių ir panašiai...