Laba diena, visoms mamytems, noreciau su Jumis pasikonsultuoti kaip butu galima idomiau apkirpti ir susukuoti savo mazaji vyruka, mums labai trumpi kirpimai netinka, nes yra siek tiek kreiva galvyte
Laba diena, visoms mamytems, noreciau su Jumis pasikonsultuoti kaip butu galima idomiau apkirpti ir susukuoti savo mazaji vyruka, mums labai trumpi kirpimai netinka, nes yra siek tiek kreiva galvyte
Aciu 😉 sukuosenas keiciam daznai,nebijom isbandyt kazka naujo,nes plaukuciai labai greit auga,buna kad per menesi ir du kartus kirpykloj apsilankom 😀
ms grazios sukuosenos tavo bachuriuko 😀
alioniukas ne spec nekerpam turim pakraunama skutimosi masinele vyras apskuta ,gale truputi trumpiau o priekyje ilgiau.Senokai savo sunu maciau ilgesniais plaukuciais 😀
MS, na tavo ir vyrukas ir keite sukuosenas, bet jos visos labai stilingai atrodo
Mano mazylio plaukuosenos 😀 😀 😀
Laura,vienas prie vieno sukuosena kaip mano berniuko😀cia jus spec taip kirpot ar apskute buvot?mes nuskutom,db laukiu nesulaukiu,kad vel bus ilgi kaip pries tai😀
maniskio
Na gal jau ikels
nu nieko 😀
neikelia foto kazko tai☹
Dabar mes taip atrodom
ziezula tai pasirodikite 😀
na ne visiems tas bliuduku kirpimas tinka, na mano kai toks storuliukas tai labai galva atrodys didele, nors ji ir nemaza yra
Lila tinka tavo vyrukui toks kirpimas, bet manau cia jau didesniam vyrukui tinka toks kirpimas, olenka panasiai ir as apkirpau savo klecka kai tavo paskutiniame pvz, bet vistiek ne taip gavosi gal per prasta kirpeja esu😀
neikelia foto ☹
va taip jau apie pora metu nesiojam
trumpai mes kerpam masinele nes greit prieky atsiranda ragiukai 😃
Lila va tavo berniukui tinka tikrai toks kirpimas,bet cia manau labiau kai dedesni berniukai buna,mano dar mazas tai man ilgesni graziau atrodo,laukiu,nesulaukiu kada ataugs😀
lila 😀 nu maniskis panasiai tik trumpiau apkirptas 😃
manau tavo maziukui tiks tokia 😀
Olenka na si sukuosena tikrai stilinga ir graziai atrodo
ziezula,gal kazka tokio pabandykite 😀 man rodos panasi forma galvytes sito bernioko 😀 bet labai grazi sukuosena
Aloniukas tavo vyrukui tinka toks kirpimas, na ir mano vyruko stori plaukai ir ju daug, mes prie ausyciu trumpai nukerpam o kitus paliekam ilgesnius, bet as noriu kazko naujesnio bet pagal jo galvos forma sunku kazka padaryti grazaus, savaigali bandysim kirpti tai imesiu foto
sita foto buvo diena pries nukirpima,va panasiai tokius ir noriu laikyt savo mazyliui,man labai graziai atrodo,bet db jam storesni ataugineja tai ziuresiu ar betiks jam kai ataugs😀o db tokius turim plaukucius
man ilgesni graziau atrodo mano breniukui,bet metuku nukirpom db ataugineja,imesiu foto pries ir po😀
Na ir man graziau vaikui trumpi plaukai, bet mus galvyte yra nelygi tad mums labai netinka trumpi kirpimai, galvyte baisiai atrodo
Mano vyrukui garbanojasi plaukiukai... Buvome porą kartų nukirpę trumpai, kadangi tuomet vis teta namie apkirpdavo... db jau einam į kirpyklą, ten Emilį "prisijaukino" labai faina kirpėja ir kaip ji sako jai gaila nukirpti mano baltapūkio garbanėlęs. Todėl vis trumpina aplink ausytes, priekį, o gale vis palieka garbanikes. Šiuo metu per vasarą užsiauginom jau visas "kasas", todėl artimiausiomis dienomis trumpinsim prieš darželį. Po kirpyklos įkelsiu nuotraukytes 😀
o mano maziui tai ilgi netinka plaukai ☹ jo atvirksciai galva kaip kamuolis 😃 tai su ilgais plaukais atrodo labai didele galva 😀 o kerpames trumpai del to 😀 kerpa mus tevelis.va mes is sono 😀
Dabartine musu sukuosena bet nevykusi
Butinai lila imesk foto😉 na ir mano vyruko siek tiek raitosi, bet kai apkerpam baigiasi garbanojimasis, mes tai kerpames namuose, nes kaik nueinam i kirpykla baisus zviegimas lug ji kas judytu