Klaipėdos gimdymo namai

03. Nov, 11:09

Sveikutės, kadangi artėja didysis momentas, tai norėtųsi išgirst komentarų apie šią įstaigą. Ir pasiruošti psichologiškai ;)

05. Nov 2009, 13:49

Mes su vyru nusprendem,kad neziuresim kas..kai dare echoskopa,is gero noro nieko daktare nemate,buvo nugara atsukes..bande ji pajudinr,nejuda ir viskas..nu sako ir su charakteriu mazylis 😀 Galvoju dabar su charakteriu,tai kas bus veliau 😃 O jus jau zinot leliaus lyti?

05. Nov 2009, 13:14

loretyte, mudvi panasiu metu turetume susilaukt stebukliuku 😀 mano terminas kovo 9+ 7dienos 😀
ar jau zinot ko laukiat?
o del marskineliu, tai manau kazkokius duos, nes juk visose ligoninese duoda ligoniams pizamas...manau tvarka nelabai skiriasi ir cia 😀

05. Nov 2009, 10:27

As pagal echoskopa tureciau kovo 5 diena,pagal menesines vasario gale,tai nezinau kada mazylis ateis i pasauli 😀 Kiek esu macius tai duoda gimdyvems tokius marskinelius,as tai savo pasiimsiu 😀 Duos gerai,neduos dar geriau 😀

05. Nov 2009, 07:59

vilira, lengvo ir sklandaus gimdymo 😉

05. Nov 2009, 07:58

as taip pat gimdysiu siuose gimdymo namuose, bet man dar toli grazu iki didziosios dienos 😀 kol kas nieko blogo apie siuos gimdymo namus negirdejau 😀

04. Nov 2009, 23:22

loretyte, turėčiau gimdyt lapkričio 10 d., bet TAI gali nutkti bet kurią dienelę 😉 O kada tu? braskute, norėjau paklaust ar reikalingi vyrui vienkartiniai rūbai, ar duoda gimdyvėms naktinius marškinėlius (chalatą) bent jau gimdymo metu, nes paskui, žinoma, savi mieliausi 😉 bet gimdant jie gi susitepa

04. Nov 2009, 19:54

As irgi gimdysiu Klaipedoje,nemanau,kad skirtumas yra kur gimdyt,visuose miestuose-visko pasitaiko😀 kada gimdysi vilira?

04. Nov 2009, 10:07

Gimdziau as Klaipedos gimdymo namuose.

03. Nov 2009, 23:09

Sveikutės, kadangi artėja didysis momentas, tai norėtųsi išgirst komentarų apie šią įstaigą. Ir pasiruošti psichologiškai 😉

1 ... 3 4 5 6