Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

07. Jul 2010, 13:36

reiktu foto ideti, kurioje vietoje piknikas bus

07. Jul 2010, 13:35

aha, kurk... super

07. Jul 2010, 13:32

17 dieną (šeštadienį) gal 15 valandą, nes nuo 11-15 geriau saulėje nebūti 😀 juk jei oras geras bus, šviesu būna ilgai, tad galėsime ilgai sau piknikauti 😀

tai kuriu temelę...

07. Jul 2010, 13:30

Super... manau apie kokia 14 val? Ar veliau?
reikia priminti kad visi turetu patiesaliukus.

07. Jul 2010, 13:28

2010 vasaros Kauno šeimų piknikas 😀 tokio renginio turbūt dar nebuvo 😀

07. Jul 2010, 13:27

temą pasekti, vis priminti, paraginti ir pakviesti galiu 😀

Dabar apibendrinant:

Laikas - ? - 17 dieną, po pietų, kai jau saulė mažiau pavojinga ar kada ? 😀
Vieta - žolynas santakoje 😀
Dalyviai - mamos, tėčiai, vaikučiai pabiručiai 😀
Su savimi turėti: gerą nuotaiką, idėjų ar priemonių žaidimams, užkandžių, nes laukutyje visi greit išalksta 😀

kas dar?

07. Jul 2010, 13:21

kad ne visos cia uzsuka kaunietes, gal reiktu atskira temele sukurti prie susitikimu ir ja vis zadinti, kad neuzsnustu 😀

07. Jul 2010, 13:21

Visi mes cia paprasti zmones 😉
Kuriam tema, darom sarasa. Kas apsiima?

07. Jul 2010, 13:18

galėtų tikrai daugiau šeimų, mamų prisijungti 😀 ir ineta su mažiuku gal prisidėtų 😀

07. Jul 2010, 13:17

aš irgi apie ten jau seniau pagalvojau, bet kažkaip nesiūliau, galvojau gal per prastai 😀 manau puiku ir ten būtų 😀

07. Jul 2010, 13:14

tikrai gal ten geriau, santakoje... nes man problema tik su atvaziavimu butu 😀

07. Jul 2010, 13:12

as dabar pagalvojau, kad gal ne visos seimos gales atvykti i raudondvari... gal geriau santakoje, ten per viduri ant pievutes ?

07. Jul 2010, 13:11

nu tikiuos ir man su dukryte pavyks prisijunkti 😀

07. Jul 2010, 13:04

Taigi taigi... piknikas nemokamas, galim puikiai organizuotis. Orą žada apie +26... tai ką? organizuojames?

07. Jul 2010, 13:00

reikia tikėtis, kad oras bus geras 😀 o jei ne, tada net nežinau...gal ir tektų nukelti, nes kažkokios alternatyvos nesumastau dabar...artėjant kitam savaitgaliui matysim kaip čia kas bus...

07. Jul 2010, 12:36

O gerai kad priminei... reikia paskambinti i dvara ir paklausti kaip situacija su piknikais, tuoj.
O ka arysim, jei oras bus prastas? Nukelsim kitai dienai?

07. Jul 2010, 12:16

Kaip mūsų susitikimas? 😀 17-18 d. ar tiko kam? ar taip negeso diskusijos? 😀

gal reikia sukurti susitikimo temelę MK susitikimai? juk čia tikrai nevisos Kauno mamos lankosi...

07. Jul 2010, 12:15

Tas tiesa goddess, kad svarbiausia, kad mūsų vyrai mus myli ir palaiko...

Gal ir kiek per jautri esu, bet tokia esu...blogiausia, kad visada pergyvenu dėl kitų...ir vakar mačiau kaip ji nuliūdo, man irgi liūdna bei nesmagu buvo, bet tai ir jos elgesio pasekmė, kad mažylė nepažįsta jos, kad nenori eiti pas ją ant rankų...išvis vaikui vakar buvo smagiausia pas vyro tetą, žvengė kaip reikiant 😀

turiu išmokti mažiau galvoti ir pergyventi dėl kitų...bei eiti savo gyvenimo keliu nekreipiant dėmesio į tai ką kalba kiti 😀

07. Jul 2010, 12:11

Taip atomine, taip jau yra,kad kuo daugiau saves atiduodi kitiems tuo labiau jie to nevertina, geriausiai yra viska atiduoti seimai, tai ji bent ivertins pastangas ir rupesti 😉 svarbiausiai, kad sutari su vyru, jis tave palaiko, turi grazia seima, o i visa kita mokinkis nekreipt demesio 😉

07. Jul 2010, 12:08

Viskas gerai. nera ko atsiprasinėti, nes visoms kartais reikia issipasakoti.
pas mus su lankymu tas pats buvo: pasakiau kad neleisiu niekam musu lankyti iki menesio laiko, nes mums reikia pasibuti visiems trims. Isizeide baisiausiai ir atleke vistiek kai dukrai savaite buvo.
O ir lygiai taip kaip ir apie ave visiems sako, kad palaikyti neduodu. Kur gi matyta?
Ar pameni kaip pasake, kad aš su ja maloni buvau iki vestuvių kad už Gedo ištekėčiau? Ji tikisi, kad aš pamiršau, bet nuoskauda liko... ir as niekada nepamirsiu to.
Taigi nurimk, svarbu kad vyras palaiko tave.

07. Jul 2010, 12:07

Ačiū jums 😀

07. Jul 2010, 12:04

Tikiu lauryt...bet kaip gyvenime yra, stengiesi būti geras žmogus, žmonėms atiduodi visą save, esi paslaugus ir nuoširdus, tu sulauki va ko...gal ir teisinga ta MK psichologės pasakyta frazė, kad nebarstyk perlų kiaulėms, jos tik sutryps juos...

svarbiausia, kad vyras mane palaiko, mane myli, brangina, vertina, man yra dėkingas už mūsų šeimą...juk buvo aktyvus laisvo gyvenimo mėgėjas, o susipažinęs su manimi, tokia rimta bankininke 😀 ir norėdamas būti kartu, mane sužavėti juk pasikeitė 360 laipsnių kampu 😀 vakarėlius iškeitė į šeimą ir yra labai laimingas, atrado savo "arkliukų" ir save realizuoja, kaip sako gyvenu nuostabų gyveminą už kurį dėkingas turiu būti tik tau...

07. Jul 2010, 12:01

mes cia tam ir esam, kad patartume isklausytume viena kita 😉 apie mane anyta ir kalba i akis graziai, o uz akiu tai patikek...bet jos jau nepakeisi...maniske isvis bendrauja su vyro buvusia pana, daboja jos vaika ir pan, tai atejus kavos atsigert tik apie ja ir girdziu pasakojimus, galima numanyti, kad jai patinka mane skaudint 😀 bet ateis laikas viskas atsisuks pries ja, blogo nelinkiu, bet lazda turi du galus 😉

07. Jul 2010, 11:58

Oj atomine, puikiai tave suprantu, bet turi moket nusispjaut i anyta ir jos kalbas, gal ne dabar , bet su laiku ismoksi, mano mama irgi labai skirias nuo anytos, ji viska supranta leidziaman paciai kaip as noriu rupintis vaiku, o vat anyta pyksta del daug ko nes darau ne taip kaip ji, kad dare kai augino vaikus, tai viena kart pasakiau gtaziai, kad savo uzauginai leisk man augintis savo paciai, bet ir as niekad neitikau ir neitiksiu, bet kuo toliau tai tuo maziau ir stengiuos, as ir ja vaiko neduodu tampyt, bet ji atejus is lauko net mano prasymu ranku negali nusiplaut tai kaip galiu jai vaika duot? toks jau musu likimas pries tas anytas buvom, esam ir busim blogos...ne visos sugeba suprast ir gerai sutart, nes daugumai tik vadovaut norisi, bet sakau su laiku ismoksi nusispjaut ir jau akmuo nestoves 😉 o ateity ziek viskas apsisuka daznai ir pati anyta nori pradet gerai sutart, tik ne visada jau pavyksta 😉

07. Jul 2010, 11:52

atsiprašau mergaitės, kad uždėjau jums savo bėdas, bet išsipasakojau, išsiverkiau ir palengvėjo...

negaliu sakyti blogo kažko, kaip žmogus ji tikrai gera, ir draugiška, ir visiems paslaugi, paprasta, ir kažkada puikiai sutarėm, bet va prabėgo juoda katė ir viskas...žinoma viskas prasidėjo nuo to kai išgirdau, kad kai mes su vyru pradėjome kartu gyventi, tai visai jiems nepatikau...tada kilo klausimas tai ko į akis visada gražiai kalbėjo...nuoskauda nuo tada liko...

07. Jul 2010, 11:49

Kaip prabėgo juoda katė tarp mūsų po pupos gimimo taip ir nėra bendravimo...kai gimė lėlytė visiems sakėm, kad lankytojus priimsim tik po mėnesio, nes norim patys apsiprasti, susipažinti, vaikiuką pripratinti prie naujo pasaulio, tai maniškiai be jokių sunkumų suprato, gerbė mūsų sprendimą, grožėjosi nuotraukomis, mažyte žavėjosi, gyrė, bučinukus siuntė, o vyro mama baisiausiai įsižeidė, nei vieno gero žodžio nepasakė, maždaug pamatysiu, pažiūrėsiu kas čia...aplankė, pažiūrėjo, bet man jau nuoskauda buvo...vėliau pati lankė gal kartą per mėnesį, nes tai atseit laiko neturi, tai per toli, kai pas drauges važinėjo ir bėdų nebuvo, taip Vanesytė visai jos nepažino ir kai buvo paskutinį kartą, laikė rankose, tai visą laiką pupa sukosi į mane ir zirzaliavo, po to karto sekantį kai susitikome, vaikiuką laikiau rankose, tai visiems prikalbėjus kokią čia esu nenormali, kad vaiko palaikyti neduodu ir t.t., bet juk tai ne daiktas, galų gale jei vaikiukas pats neina, tai kam per prievartą kažkam duoti...vakar atėjo, tai galvojau nuo visų smerkiančių žvilgsnių į žemę sulysiu, Vanesytę paėmė vyro tetą, tai jai taip patiko ši moteris, kad jos ilgai siuto, o į močiutę net nežiūri ir neina...tai ką dabar padaryti, kad vaikui kitas žmogus vakar buvo mielesnis...ji išvis ne pas visus eina, juokiuosi, kad labai skiria kas geras žmogus ir ją labai myli 😀 taigi vėl įsižeidimas ir t.t., ir gaila jos, ir pikta...mes išviso nesuvokiame kas gali būti per noras atėjus tampyti vaiką per rankas, juk čia ne daiktas, gal pats vaikiukas to nenori, juk pasakyti negali...man tarkime niekada nėra nori imti lankomo vaikučio, nes puikiai galiu jį pakalbinti, paimti už rankytės, pažaisti ir taip...o čia ateina patampyti vaiko...nesuprantu ir nesuprasiu...o dar paskutinį kartą kai matėmės išsikalbėjom, kad eisiu prisiminti kaip vairuoti, tai jau tokiu veidu pasakė "tu vairuosi?", maždaug ką tu čia galvoji, juk nieko nesugebi...vat yra tokia nuoskauda ir viskas...jaučiuosi tokia niekam tikusi, tokia bloga...☹ visada su visais stengiuosi sutarti, visiems kiek galiu padedu, linkiu tik gero...bet...

07. Jul 2010, 11:45

atomine, ko dabar? prisnekejo gal kas ko?

07. Jul 2010, 11:36

tai va , o maniske dar sliauzti nemoka, malasi lovoj ir pykst pradeda, bet neiseina, ateis laikas ismoks 😀 o ko tu asaroji dabar?gal anyta ko uzgavo?

07. Jul 2010, 11:33

būtent lauryt 😀 aš irgi sakau, kai ateis laikas sėdės 😀 mums to ir nereikia, nes norim dabar šliaužti 😀 beto dar nei 6 mėn. neturim, kiti patys sėdasi ir sėdi tik 9 😀

pagaliau prapliupo ašaros, gal išsiverksiu bus geriau...kaip išėjo vyro mama su giminėm vakar, taip užgulė akmuo ant krūtinės ir jau net dusina...

07. Jul 2010, 11:22

goddess man nuo pirmo menesio kai apsilankiau klinikose vaiku sekimo kabinete tokiu baisybiu prisnekejo, kad isejus per asaras kelio nemaciau, taciau poto pagalvojau ir nusispjoviau i visas darktaru kalbas nes pamaciau, kad jie puses nesupranta patys, o daug sneka, mano mergyte sveika ir as net nepergyvenu del vieno ar kito, ko nedaro siandien padarys kita diena, kiekviena diena yra kupina atradimu ir nemanau, kad jei versim vaikus kazka daryti, nes aceit jau laikas jam bus nuo to geriau.pats vaikas pasirenka kada jam ateiti, kada sestis ir pan. 😀 o del mociutes tai as isvis nekreipciau demesio, arba pasakyciau kai ateis laikas viskas bus 😉