Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

12. Jul 2010, 07:49

Gretusiu, sekmės. Laikykis. Labai tavęs lauksim.

12. Jul 2010, 07:49

Labas rytas, aš vakar užmigau ant saulės patiesaliuko ant žemės prie vintiliatoriaus, jau taip silpna buvo...
Mes tai šią savaitę pas mus į kaimą ruošimės važiuoti pauogauti trise. Labai jau neprotinga būtų pirkti, kai pas senelius nuvažiavus, perėjus per kelią - miškas - vaistažolės, grybai, uogos... Viskas vienoje vietoje

12. Jul 2010, 07:27

Labas rytas, mergaites 😀
Griztu i ligonine ☹ ☹ ☹

11. Jul 2010, 22:58

Gretusiu, laukiam tavęs grįžtančios 😀

P.s. per vėlai matyt nuėjau į turgelį 😀 nors kiek teko kalbėti su pardavėjais, tai sakė jau paskutines braškes atvežę žmonės buvo...gal dar kokią dieną žemuogių gausiu 😀 nes noriu dar bent litro 😀

11. Jul 2010, 22:45

Mes irgi tik įžengėm į namučius 😀 žmonių tokios marios, kad sukom ratus kol radom normalią vietelę su pavėsiu 😀 bet pavyko 😀 išsikepėm dešrelių, mažylė pažaidė, atrado žolytes, vėliau numigo valandą 😀 aš kankorėžių, akmenukų prisirinkau ir jau kai visai tuščia paliko dar sumasčiau nusimaudyti, o jau gėris...😀 pasaka 😀 pupai kojytes irgi įkyšau, bet daugiau nesinorėjo, nes toje karjero pusėje perdaug man vanuo nepatiko, ne tai kad nešvarus bet labiau sudrumstas, nes arti kasamas...kai vanduo kaip arbata ir man šaltyšei gerai 😀 noriu dar 😀 rytoj bandysim kažkur už bernelių palėkti, sakė Skirmantas geras vandenukas ten būdavo 😀

11. Jul 2010, 22:35

Įtariu, kad peršilau šiandien - silpna labai
atomine, kaip vandenėlis?
mes tai lampėdžiuose pamirkom. buvom jau vakarop tai oro temp. 28, vandens 25 laipsniai...

11. Jul 2010, 20:15

Gretusiu sekmes tau neliudek labai viskas bus gerai 😉 lai tave supa tik pacios graziausios mintys 😉

11. Jul 2010, 17:18

Grizom, ruosiuos rytojui, ryte turiu grizti i ligonine ☹ RIMI nusipirkau bliuskyte - visiems virsutiniams rubams 50% nuolaida.
Ale jau antra diena nuo maisto supykina, sakau, gal su antru pastojau 😃 😃 😃 Pas mama bimbinejau, vyrai dirbo, o as mama po pieva su fotoaparatu saudziau 😀

atomine, 9 ryto Silainiu turguj buvo ir braskiu ir zemuogiu, as tik tresnes, avietes ir melynes pirkau 😀

11. Jul 2010, 16:17

as saviskei uzvakar kai buvo sode prie prudo imerkiau kojas i vandenuka tai tik sustiro kaip styga rankose (nors vanduo nebuvo saltas) ir pradejo zyst, kad traukciau lauk ,toks juokas paeme 😀

11. Jul 2010, 15:15

Pas mus kai saulė vakarinė, tai dar namie pakenčiama...o vakare tai lauke pavėsyje tikrai geriau 😀 dėl maudymo, jei vanduo švarus ir šiltas kodėl gi ne...nors čia kiekvienų tėvelių pasirinkimas...jei vandenukas bus šiemet švarus kur važiuosime, mes irgi gal kojeles įmerksim 😀

11. Jul 2010, 14:37

Kankina mamos vaikus... su vintiliatoriais namuose +30... tai gal tikrai geriau lauke pavesyje? Ruošiu sumuštinius piknikui, pakuojamės, važiuojam prasiplauti naujo būsto, o tada prie vandens...
Šiandien vyras šnekėjo su draugais. Jų berniukas 1,5 vyresnis už saule. sakė turi 6 dantis, sveria 9 kg, ūgis 76... o kai gimė tai buvo didelis, Kai jis buvo 2,65 mėn, o saule menesio, tai atrode kaip dvigubai didesnis. dabar sveria abu vienodai.
Jie dar nemaudo vandens telkiniuose. susimąsčiau, gal ir aš negerai darau?

11. Jul 2010, 14:24

Lindau, nes reikėjo 😀 buvau šeimos atstovė apsipirkimui 😀 mano pupa miega, eisiu skalbinių tvarkytis, o po formulės lėksim jau į lapes prie vandenuko...ten miškelis, tai truputį pabūsim...

P.s. aš tai kaip aš, bet kad mamos su metukų pypliais lauke vaikšto 12 valandą, tai man nesuvokiama pasirodė...saulė stadioną plikina, o vos paeinantys leličiukai vaikšto...

11. Jul 2010, 14:15

Atomine kose tai dar mes vargais negalais valgom, bet su misiniu tai va problemos jau senai...na bet ka darysi teks kovot 😀 as tai stebiuosi, kad tu dar isvis islindai siandien i lauka 😀 as jau kambaryje su maziuke prie vejalio ir tai karsta, mazge siandien tik valanda miegojo tai pikta ir neuzmigdau niekaip...o ir kita ziema nusimato labai salta, nes liepa dabar be proto karsta. ☹

11. Jul 2010, 14:15

Atomine kose tai dar mes vargais negalais valgom, bet su misiniu tai va problemos jau senai...na bet ka darysi teks kovot 😀 as tai stebiuosi, kad tu dar isvis islindai siandien i lauka 😀 as jau kambaryje su maziuke prie vejalio ir tai karsta, mazge siandien tik valanda miegojo tai pikta ir neuzmigdau niekaip...o ir kita ziema nusimato labai salta, nes liepa dabar be proto karsta. ☹

11. Jul 2010, 14:10

Lauryt, ateis šventė ir į jūsų kiemą 😀 valgysit kaip reikiant 😀 nors man draugė irgi sakė, kad esu labai laiminga, kad Vanesytė taip gražiai ir noriai valgo nuo pirmų šaukštelių, tiek ji, tiek jos sesuo labai vargo...

Žinokite mano ėjimas į turgų prilygo savižudybei 😀 nuo karščio akyse liejosi, grįžau visa šlapia...baisu...uogų beveik nieko negavau, sako per tokį orą visai nėra derliaus...nei žemuogių, nei braškių nebebuvo, pirkau tik aviečių, mėlynių ir žirnių...turėjom tikrą storą šaltą žiemą ir nerealiai karštą vasarą...

11. Jul 2010, 10:11

Pavydziu (baltu pavydu aisku 😀 ) toms mamoms, kurios neturi problemu su vaikais del valgymo 😀

11. Jul 2010, 09:42

Labas rytas 😀

Vaziuojam pas mamule i kaima - ieskosiu pavesio 😃

11. Jul 2010, 09:38

Labas rytas 😀 lekiu į turgų uogų ir daržovių 😀

11. Jul 2010, 08:53

Labas rytas. Vakar vėl kepiau pyragą 😛 Jau skanumas gavosi... nusisekusį receptą radau. Šiaip visad skeptiškai žiūriu į reklaminius receptus (tuos kur būna prie miltų, cukraus ar pan.) bet šį kart surizikavau ir super... Na o jei pavyko du kart iš eilės vadinasi ne atsitiktinumas.

lauryt, aš tai pasiruošiu maistą kad po tų 3 val maitinti ir laukiu, kada pareikalaus. neleidžių įsirėkti, bet "mokau kantrybės". saulė nakčiai užmiega jau vėliausiai 22 val. O šiaip apie 21 val. jau stengiuosi, akd būtų pavalgiusi ir gulėtų lovoje.
Nors būna išimčių. Vakar kai buvo svečių tai ji miegoti nuėjo gal 23 val. Ir štai - miega skersai lovelės įsitaisiusi.

11. Jul 2010, 08:26

Labas rytas 😀 gogdess tarp misinio as ir stengiuos daryt 3 val tarpa nors ji jo daug neiveikia bet kartais atrodo kad po tu 3 val ji dar nenori valgyt...o koses valgo gana noriai aisku priklauso nuo oro ir nuotaikos...ji dar karta valgo nalti, nes uzmiega jau visam tai apie 21.30 tai visos nakties neismiega, o ir kelias 6-6.30 nezinau kaip cia jos ta miego rezima pakoreguot, kad eitu veliau gult ir keltusi nors kazkiek veliau.

10. Jul 2010, 23:36

Saulė valgo 4 kartus per parą.
pirmas valgymas - 210 ml mišinio
3 val. tarpas
antras valgymas - 250 g daržovienės
3 - 4 val tarpas
trečias valgymas - 210 ml mišinio paruošto su daržovių nuoviru
3 - 3,5 val tarpas
ketvirtas valgymas - vaisių tyrė, tiek kiek valgo. Kartais į pagalbą pasitelkiam ir misinuko 120 ml
3 val tarpas
penktas valgymas - iki 200 g pieniškos košės.
miegas iki ryto

10. Jul 2010, 23:03

atomine manau ir nebus 😀

10. Jul 2010, 21:59

mes jau po laukelio namie..gera, vėsiau...😀 einu kompoto virti 😀

lauryt, džiaugiuosi, kad viskas sėkmingai baigėsi...

inetaa, kodėl dar tavęs nėra sąraše? 😀

10. Jul 2010, 21:56

gal kas galit pasidalint savo vaikiuku valgymo yprociais? jei maitinat misinukais ir kosytem koks jusu laiko tarpas tarp valgymu?as paskaiciavau, kad dabar mes valgom 6 kartus per para 4 kartai misinio po 120 kartais maziau ir du kartus valgom koses, gal per daug to misinio mums gal reiktu mazint? beda ta dar, kad ji to misinio nelabai kartais valgo stengiuosi maitint kai buna snaudzianti tai bent suvalgo ramiau.

10. Jul 2010, 21:01

laime*

10. Jul 2010, 21:00

laryt vaje tikrai baisu!kaime sekmingfai viskas baigesi,o tu gretusiu laikykis!as su 1cm adaru ilgai ir nuobodziaiu vaiksciojau ir su gresianciu gulejau,nors gydytojasi visa nestuma mano laike neeiliniu ir pirmu tokiu lietuvoj,bet ne bereikalo 😉

10. Jul 2010, 21:00

laryt vaje tikrai baisu!kaime sekmingfai viskas baigesi,o tu gretusiu laikykis!as su 1cm adaru ilgai ir nuobodziaiu vaiksciojau ir su gresianciu gulejau,nors gydytojasi visa nestuma mano laike neeiliniu ir pirmu tokiu lietuvoj,bet ne bereikalo 😉

10. Jul 2010, 20:58

atomine kad manasis jau nebe lialius 😛

10. Jul 2010, 20:03

Siandien isgascio apturejau tai daug, rankos drebejo sirdis galvojau issoks is krutines...kaip ir kiekviena diena maitinau mazaja kose, ji jau su kiekviena diena valgydama prisimasto visokiu pasaliniu uzsiemimu tai sukinejasi tai guguoja tai dar ka daro, zodziu ne valgymas galvoj.na ir siandien tik idejus jai sauksteli koses taip po keliu saukstu, kad pradejo ji koset galvojau gal apsimeta, nes megeja pakoset, bet ziuriu ne tik paraudo visa ir pradejo springt, kaip griebiau uzverciau i sižona bet nieko vaikas kaip springo taip springsta, tada ant keliu zemyn ir pradejau baksnot per nugara tai atsigavo, bet paciai koks man sokas buvo tai nemoku apsakyt ☹

10. Jul 2010, 16:14

Aš su 3 cm vaikščiojau 2 mėnesius. Viskas bus gerai. gal bent ligoninėje vesu.