Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

02. Sep 2010, 10:48

kažkaip niekur nesu užmačiusi, gal bazėje būtų...

02. Sep 2010, 10:47

Kai atsigulu pirmą, antrą, tai bent iki aštuonių pamiegu 😀 mes jau po pirmo miegelio, einam košę virti 😀 lauke toks vėjas matosi, brrrr, kaip greitai atšalo...

02. Sep 2010, 10:46

labas rytas, maniske tai 10val atsikele 😀 pati nustebau, spejau atsikelus ir knyga paskaityti 😀 reiks dabar lekt i miesta apsipirkti 😀 o gal kas zinot kur galima rasti vaikisku graziu karoliuku verimui? 😀 kokiu katinuku, gelyciu ar dar ko vaikisko 😀

02. Sep 2010, 10:35

Koks lokys Vanesa pasidare 😀 , bet is dalies gerai pati gali ilgiau pasnausti 😀 o diena jai matyt uztenka ir tos valandeles.

02. Sep 2010, 09:22

Labas rytas 😀 tikrai buvome be elektros, nes mūsų mikrobangė irgi be valandų 😀 Vanesytė įsikirto kažkokį meškos miegojimo rėžimą ir miega nuo 20:30 iki 8:30 😀 valgo tik 24 val. ir 6 ryte, bet ir tai miegodama 😀 tik dieną trumpiau miega, kokius tris kartus po 45-1 h. bet šaunuolė 😀 sakėm tokį rėžimą ir palaikysim tai bus lengviau ateityje į daržiuką keltis, kai anksti gulsis 😀

02. Sep 2010, 09:02

Labas rytas, o kodel kelsi taip anksti? del elektros tai pas mus nieks nebuvo donge o tai dujine nulius rodytu 😀 jau vakare pastebiu, kad greiciau temsta,o ryte jau ilgiau neprasvinta 😀 tikrai ruduo ne uz kalnu, bet mano pupa vistiek nuo 6 ryto pradeda blaskytis miegodama ir neuzilgo prabunda..ech..

02. Sep 2010, 06:38

Labas rytas. Tai naktį elektra buvo dingusi, ką? Mes gera indikatorių turim - mikrobangę: atsikeli ryte ir matai, kad vėl nuliai mirksi.
Tuoj eisiu kelti savo pupą. Taip gaila... miega kaip šernas. Miegotų dar ir miegotų...

01. Sep 2010, 21:45

tikriausiai geguzi tik leisiu, bet taip gaila pagalvojus, nesinori, galeciau tai visai nevesciau 😀 bet siaip mokintis noriu ir reikia 😀 o tokiu grafiku kaip ji namie nieko nepasimokinsiu tikrai 😀

01. Sep 2010, 21:41

gulėjo ji pirmą mėnesį 😀 čia iš tų vaikų, kur malasi, duodasi, viskas įdomu ir visko reikia 😀 o dar kaip išsireikalauti moka, ypač iš manęs 😀

kada tavo pupa į daržiuką?

01. Sep 2010, 21:39

taip iseina, ismoks visko kai nores 😀 saunuole, kad neguli vietoje bent 😀

01. Sep 2010, 21:38

tai va jusstytee, kad maniškė tikras vijurkas, tai turi kas veikti 😉 tik man norėtųsi, kad labiau mokytųsi sėdėti ar taisyklingai ropoti, o ji palinguoja, palinguoja, pamato, kd slysta ir griūna ant pilvo šliauždama 😀 pasodini, tai nusėdi tik ant lovos, jei ant pledo, tai iškart puola šliaužti, bet matyt jai taip geriau 😀

01. Sep 2010, 21:26

oi maniske ir taip judri buvo, pati ropojo, vaikstyniu neprireike 😀 es ka tik is vaiku kambario grizom 😀 smagiai pasizaidem 😀

01. Sep 2010, 21:24

Gyvsidabriai tie mūsų leliai 😀 Vanesa irgi mokėtų stovėti, tai turbūt taip ir miegotų 😀 nes labai patinka stačiai, dabar pusiau ropom miega 😀 tik kad net nebando stotis, kiek paropoja mato, kad slysta ir šliaužioja, bet tokiu greičiu, kad vos gaudau 😀 na spėsim dar visko išmokti 😀 patiktų jai ir šokliukas ir vaikštynė, bet kai nešiojom freiką, tai jokiu būdu negalima, nors ir šiaip mūsų gydytoja prieš tokius dalykus, tad užaugsim be to, gal ir vėliau pradėsim vaikščioti, bet maža bėda 😀

01. Sep 2010, 21:12

Jei dar prieš savaitę rami pasėdėdavo manieže tai dabar jau niekur rami nepasėdi.
Lauryt, pasiimu tavo prekytes rytoj į rankinuką, jei važiuosi kur iš namų - parašyk SMS. Atsiunčiu telefoną į asmenines žinutes.

01. Sep 2010, 20:58

Atomine prabegs tos dienos nepastebimai 😀 maniske irgi sedet nenori visiskai pati arba truputi pasiremia su ranka ir ant sono ale sedi 😀 geriau stotis ir stoveti 😀 jau net ropot nelabai nori, o anksciau tik padek ant lovos ar zemes tai tuoj nuropos kurnors.

01. Sep 2010, 20:20

Apsipirkom, tėtis lėlytę maudo, o aš vėl sėsiu prie šventės reikalų 😀 atrodo liko 25 dienos, bet čia niekis 😀 reikia ir visokius papuošimus, įsakymus, saldainius, saldainių medžius pasidaryti, tai net nepajausiu kaip prabėgs tas laikas 😀

O mano Vanesytė visai nenori sėdėti, pasodini, tai verčiasi ir šliaužia, bando ropoti 😀 šiandien pristačiau barikadų, bet buvo mažas tarpelis, kurio net nemačiau, o ji sau ramiai iššliaužė 😀 jau tik ant žemės jai rojus, nes ir supynė, ir žaidimai lovelėse trumpa, o čia rojus 😀

01. Sep 2010, 20:07

nju o maniskei nelb patiko vaikstynej, ji labiau mego isiremusi i siena eiti😀 tai butinai susiorganizuosim visos susibegima😉

01. Sep 2010, 19:55

As saviskei irgi vaikstyne nupirkus tai, kad duodasi joje ojojoj 😀 siandien pirkom ir auto kedute didesniam amziui, nes toj mazojoj jau nelabai telpam 😀 Migle tai man visai netoli, daznai namo pro tave vaziuoju 😀

01. Sep 2010, 19:31

sveikos. niu as niekaip pas jus i diskusijas nepataikau? ☹ ziuriu nauju mamyciu yra,taigi ir sakau kad butu visai gerai liniuotes maziau prisistatynet reiktu 😀

01. Sep 2010, 19:10

Žinokit susigundžiau ir nupirkau vaikštynę savo tinginiukei. O tai visai nerodo noro vaikčioti. Žengia kelis žingsnius ir sėda batus, žole, akmenukus pačiupinėti. O įstatėm į vaikštynę ir žigiuoja

01. Sep 2010, 18:44

Aš prie taubučių gyvenu.

01. Sep 2010, 18:33

Idomu kada mano kelsis ryte 10 valanda? na galetu bent kokia 8.30 keltis 😃 dabar tai kaip ;aikrodukas 7.20 arba anksciau 😀 pramerkiu akis o ji stovui lovytej ir ziuri i mus 😀

01. Sep 2010, 18:28

Tai aisku vaziuosiu Migluze i miesta ir pro tave reiks prasukt beabejo 😀 kurioj tu mazdaug vietoj gyveni? Auksulia suorganizuosim kada susitikima butinai visos 😀

01. Sep 2010, 17:32

mano rami siaip, nerekia nieko, bet padukus baisiai 😃 auksulia galima kada su mazylemis nueit i mola vaiku kambari 😀 toki orai bjaurus lauke nelabai pabusim 😀 nebent nutaikysim gera diena 😉

01. Sep 2010, 16:17

nju panasiai ir maniske, tik ji nakti keliasi, valgyt nori, arba prie manes pabuti..

01. Sep 2010, 15:56

Žinai, man tai pavyzdžiui atrodo, kad Saulė tikra nenuorama, o gal kitam atrodo, kad sėdi vienoje vietoje... Negali žinoti. Bet manau, jei išmiega nakti nuo 22 val. iki 10 ryte, pietų miega du kartus... tai labai rami. O kad kai nemiega dūzgia ir beveik nebenusėdi vienoje vietoje... tai visi vaikai tokie 😀

01. Sep 2010, 15:45

o ramus jusu vaikuciai?

01. Sep 2010, 15:45

as ir noreciau su jumis susitikti, tik db kebli padetis, mano masina taiso ir neaisku kada sutvarkys..

01. Sep 2010, 15:35

Lauryt, gal kada vaziuosi iki silainiu ar siaip i miesta? Susitiktume 😀

01. Sep 2010, 15:28

o kiek daug mergyciu😀