Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

03. Sep 2010, 15:40

taip yra, pries baznycia kiek zinau... o kuriame gale radot? gatve kokia?

03. Sep 2010, 15:36

kazinau man atrodo ramus, as cia nuo gimimo gyvenu, daug ka pazystu, bent is matymo tai kazkaip nieko... 😀 anksciau budavo neramiu nakti, kaip kas susisaudydavo ar ka suusdavo, bet retai 😀
dabar tik pastebejau pradejo dauget tokiu ereliu 12metu... bet manau ju visur daugeja, nes ir centre esu maciusi kai ant suoliuko sedi mazdaug 9metu vaikas su bernais ir ruko atsiputes.. baisu...

03. Sep 2010, 15:18

tai gerai, tuoj as tau pamajakinsiu 😀

03. Sep 2010, 15:14

o jus ryt ar siandien norit uzlekti pailmti? 😀

03. Sep 2010, 15:13

tai ok, as ir ja pakabinsiu 😀

03. Sep 2010, 15:07

http://i161.photobucket.com/albums/t204/justess22/justIN/20080410VestuvinedovanaPerlas.jpg

cia va su sniureliu 😀 tik rozeles tokios nemoku padaryt 😀

03. Sep 2010, 15:06

oki, pala foto mazdaug imesiu kaip su juostele 😀

03. Sep 2010, 15:04

labuka 😀 simonak jau beveik baiktas 😀 tik mastau ar virsuje pritvirtinti juostele, kad laikyt paemus galetum ar ne? 😀

03. Sep 2010, 15:02

nu taviske gal todel zmoniska su tavim, nes senai lankaisi... tu jai maloni buni ir ji tau... o matai jai tu jau tada zinojai, kad pas ja gimdysi ir ji ta zinojo, todel tau ji ir buvo gera,siunte daugiau kartu echo jai pas jus poliklinikoje pora kart priklauso... dave ir nuotraukeles nemokamai 😀
as savo poliklinikoje tik del foto nusivyliau, nes net 35lt praso, o jai butu mano daktare darius man echo butu matyt nemokamai davus, bet negaliu garantuoti... ji tik pasistenge, kad dazniau matyt lelka savo galeciau...

03. Sep 2010, 14:44

per nėštumą nieko nedaviau. pasiskambinau jai sužinojusi, kad laukiuosi ir per10 min buvau pas ją. Buvo 5 savaitės. jau tada žinojau, kad pas ją gimdysiu. kai lankaisi pas tą pačią gine nuo 16 metų tai kaip ir klausimų nekyla tartis, nesitrti, duoti pinigų, neduoti...
Jussstyteee, tau pasisekė, kad pataikei ant geros daktarės. O kai man poliklinikoje 8 nėštumo savaitę pasakė ginė: "Nesuprantu, kur ta jūsų ginekologė nėštumą mato"... kai pasakiau, kad gpas ją nesilankysiu nėštumo metu drėbė: "jei jau tokia turtinga, tai gimdykit Mažylyje. Aš už jus pasimelsiu"... Nu tai ką tokiai sakyti?

03. Sep 2010, 14:41

o dar cia pries pora savaiciu ja sutikau parduotuveje, pati ji priejo ir pakalbino mane su maziuke, ir dukrytei sako, labas pazysti mane? 😀 sako bent is balso turetum pazinoti 😀 tikrai maloni moteriske ir nelaukia kol atsilyginsi

03. Sep 2010, 14:39

o mano daktare pati paklause ar noriu papildomai pamatyt vaikiuka, sakau taip... tai sako parasysim, kad kas ne taip ir reik patikrinti... gerai sakau ir gavau papildomai echo be jokiu saldainiu ir pinigu kisimu

03. Sep 2010, 14:38

o tai kodel daktariu nekeiciat, jai jos tokios? virsune, kad taip...

03. Sep 2010, 14:37

reik paciam moketi pasiklausti 😀 o kai tyli tai ir nieko nesako ir nesiulo, dauguma cia taip 😀 patys tuos daktarus ir prilepina zmones, kai eina ir iskart kisa pinigus uz bet kokia apziura, po to ir laukia jie paskatinimo uz bet ka... o jai taip daros manau reik keisti gydytoja, kuri nesedetu ir neziuretu ant stalo dantu pakabinus kada tu jai ikisi atligi uz tyrimus ar echo...

03. Sep 2010, 14:35

Man be saldainiu dezutes mano daktare net to vieno echo nepadare kuris man ir taip priklause 22 lygtais savaite nepamenu tiksliai

03. Sep 2010, 14:33

Apie atsidekojima pries net kalba nevyksta, atsidekoji jau po visko visada todel ir tikiesi geros prieziuros. o kas siais laikais priklauso mes zinom, bet ne visada daktaras tau ta pasiulys kas tau priklauso kol negaus kazkokio, kad ir menko paskatinimo, galima gincytis iki pazaliavimo, bet siais laikais eja taip jau yra, kad jei duosi tai ziures, o jei ne tai ...

03. Sep 2010, 14:33

o daktarem jai nekisa pinigu ir nepraso tai ir mato viena kart vaikeli pilvelyje... o jai tai turim gauti nemokamai nematau tikslo ir moket joms uz tai kas priklauso nemokamai...

03. Sep 2010, 14:32

uz papildomus echo gal ir reik susimoketi, jai nori be priezasties... bet jai yra priezastis kodel daryti nemaciau, kad reiktu moketi... plius uz foto kur domejausi sako, kad nereik nei cento moketi, nes jos priklauso ir taip... o poliklinikose jie patys kainas uzsideda uz echo foto...

03. Sep 2010, 14:30

matai gal savo gydytoja tu dazniau palepini todel taip ir yra... 😀 o as gydytoju nelepinau pinigeliais ir jie buvo malonus man...
o kad sandelininkas gautu kaip chirurgas jam reiktu dirbti virsvalandzius ir kiek visko tasyti, devinta prakaita lieti... as nesakau atsidekoti galima gydytojui po visko, bet ne pries, kad viska isigyti pinigais... 😀 as savo gydytojai kuri seke visa nestuma po gimdymo kai ejau apziurai nunesiau saldainiu, bonka ir kavos, po gimdyo klinikose as tada atsidekojau daktarams kurie rimtai dirbo ir stengesi savo darba atlikti be priekaistu 😀

03. Sep 2010, 14:27

jussstyteee, nesapnuok: per neštumą priklauso tik 2 echo. Tuose pačiuose g.n. kitos išvis tik vieną kartą yra mačiusios mažylius, per nėštumą, ir už nuotrauką susimokėdavo po 10 Lt. pas mus poliklinikoje irgi sakė, jei nori daugiau echo - turėsi susimokėti

03. Sep 2010, 14:25

Juk neini tartis pas gydytoją, kurį esi mačius vieną kartą ir nežinai ar ji priklausoma nuo nuotaikos... nors pavyzdžiui aš esu girdėjus labai įvairių nuomonių apie savo gydytoją: kad mėgstanti pinigus, kad nedraugiška, kad susiraukus... O aš blogo žodžio pasakyti negaliu apie ją. Gal dėl to, kad labai daug kas priklauso kaip tu elgiesi su gydytoju...
o dėl padėkos pinigais tai irgi slidus reikalas: jei sandelininkas gauna tie kiek chirurgas, tai manau, kad reikia chirurgui vokelį duoti

03. Sep 2010, 14:23

bet tyrimai priklauso visoms, todel nemanau, kad reik uz tai dekoti, kai daro echo visur nuotraukeles visada duoda... isskyrus dainavos poliklinika plesikai... 😤
matot kai per gimdyma ir nei per viena apziura nesusiduriau su blogos nuotaikos daktare, todel gal taip ir manau 😀 kazkaip pataikydavau ant super gydytoju 😀

03. Sep 2010, 14:19

tai zinoma, bet priklauso viskas ir nuo problemu dydzio... jai taip galima pasakyt 😀 betai ar apsimoka moket daktarui uz jo gera nuotaika? kur tai galima gauti ir be pinigu... plius jie ir taip gauna algas, o mes sumokam taip pat kaip alga jiems... kodel daktrai turi but isskirtiniai ir gauti po kelias "algas"? kaip atsidekojima uz gera prieziura ir priemima galima atsidekoti veliau mazesne suma 😀

03. Sep 2010, 14:18

Tai va, lauryt, aš susimokėjau savo 250 Lt už epidūrą, 650 Lt už gimdymą, gydytoja padėjo gauti mokamą palatą be jokių problemų, vyras visas naktis miegojo šalia ir dar galvojau, kad per mažai gydytojai davėm, nes ir echo darė per nėštumą gal 5 kartus ir kiekvieną kartą nuotraukytę gaudavom, ir tyrimams siuntė, ir bet kada konsultuodavo...
Jussstyteee, apie tai ir kalbu: geriau aš susimokėsiu ir žinosiu kad man padės gydytoja, kuri kad ir kokios nuotaikos bus, tai netrugdys jai bendrauti su mumis. Esam matę, kaip ji ateina iš po budėjimo, priėmusi 10 vaikų per naktį, pavargusi kaip šuo, bet vistiek maloni visoms gimdyvėms.

03. Sep 2010, 14:15

Justyte siais laikais pinigai daug ka gali, o uz tokias sumas kokias plesia gydytojai tai jau jie noredami ar ne bus pacios geriausios nuotaikos, nes uz tai jiems bus gerai atlyginta... taip visi mes zmones ir turim savu problemu, bet atejus i darba ir ne bet koki turi pamirst tas problemas, nes gimdyti tai ne danti rauti pati supranti.

03. Sep 2010, 14:12

bet gi jie ir zmones, turi problemu kaip ir visi, todel jie negarantuoti uz savo nuotaika ta diena...

03. Sep 2010, 14:10

bet,kad ir su savo gydytoja susitarus nezinai kokia jos nuotaika bus 😀 ir kaip ji gali ta diena jaustis ir bendrauti su tavim 😀
tai zinoma, kad renkames kuriai kas geriau... 😀

03. Sep 2010, 14:10

Todel Goddess, kad jie gydytojai, isivaizduoja, kad jie - VISKAS...bet anaiptol...

03. Sep 2010, 14:04

Kodėl aš atvažiavus gimdyti turiu dar būti priklausoma nuo jų nuotaikos? Aš geriau susimokėsiu ir gausiu kokybišką paslaugą.

03. Sep 2010, 14:03

Yra N pavyzdziu del vieno ar del kito, priklausomai nuo galimybiu mes kiekvienas renkames kaip mums geriau, turi pasverti visus galimus uz ir pries ir priimti sprendima. niekada nezinai kaip kam gali buti.o atsarga gedos nedaro.