Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

06. Sep 2010, 09:02

Labas rytas 😀 tu kalbi apie Kalėdinius žaisliukus? aš jų nesu dariusi, bet nete tikrai info yra ir galbūt goddess jau tau padės, nes daro 😀 maniškis tai pasiūlė taip papuošti namų eglutę, gal reikės daryti 😀

05. Sep 2010, 23:33

labanaktuka mielosios 😀

05. Sep 2010, 23:33

dekui atomine 😃 pradeti, ryt tikiuosi jau turesiu pirmus 😃 tai butinai parodysiu 😀
as noriu visko daug, kartais ir per daug, bet vis knieti ka naujo ismeginti 😀

nete ziurejau ideju dekupazu puostu zaisliuku, dar goddess paminejo kai buvom susitikisios, tai dabar is vis uzsimaniau pabandyt 😀 tai va, ko sitam dalykui reik? 😀

05. Sep 2010, 23:28

jussstyteee tu tikra barbė devyndarbė 😀 papuošaliukai jau padaryti? 😀

pavakarieniavome, višta gigantė iškepė, tai jau galim eiti ilsėtis 😀

Saldžių sapnų 😀

05. Sep 2010, 22:59

Žiūrint ko tau reikia

05. Sep 2010, 22:42

gal kuri dekupazu mokate dirbti? 😀

05. Sep 2010, 22:13

Kiti nešioklę naudoja dėl patogumo visur praeiti ir pan., bei dėl artumo su vaiku 😀 kiekvienas turi savų priežasčių ir požiūrių 😀 man patogiau lėlytę rankose neštis, jei jai vežime pabosta ar man norisi jos šalia 😀

05. Sep 2010, 21:46

man tai labai patogu, tik kam nesiokle jei vaikas vezime guli

05. Sep 2010, 21:41

mega, o konkursui laišką parašei 😀 būna ir šiaip visokių rašinių konkursų, pirmyn 😀

05. Sep 2010, 21:40

Goddess parduosite 😀 arba liks ateičiai 😀 mes buvome pasiskolinę, bet man nepatiko, nugarai netiko, o ir Vanesytei nebuvo jau labai gerai, tai nenaudojome, nors yra žmonių, kurie labai mėgsta ir nuo pirmų dienų naudoja...

05. Sep 2010, 21:39

Turiu talenta rasymui,bet nera kur pasireikst😃😃😃

05. Sep 2010, 21:26

Sugalvojau vieną dieną ir nusipirkau nešioklę. Panaudojom vos porą kartų - Saulė kuo puikiausiai sėdi vežime. O dabar kur ją dėti ☹

05. Sep 2010, 15:55

labuka 😀 ogo mega kiek prirasyt pasistengei 😃 😃 😃 net skaityt pavargau 😃 😃 😃

05. Sep 2010, 13:08

Labutis😀Gretusiu jau ne daug ir liko,pasidziaug dar poilsio minutelem😀
mamukai,pritariu pilnai goddess,kad numoti ranka i toki elgesi negalima,tai jau ne oziukai.patart mazai ka galiu,bet vis tik pasidalinsiu,mano panele irgi megsta kai viska darai taip kaip ji nori,zinoma ji jau daug vyresne 4.5metuku,bet vienu metu situacija irgi tapo nebevaldoma,ji pas mane labai aktyvi,jai reikia veiklos visuomet,jei jos nera ji zyrzia,kad nera ka veikt,kad liudna,kad mama zaidziam ir pan. visai atsitiktinai nuvedziau pas neurologa,visai del kitu priezasciu ir jis apziurejes pasake,kodel negydot igimto jautrumo,man akys ant kaktos vos neislipo,kas tas yra,as net nezinojau,kad dar tokiu diagnoziu buna,tai zodziu pasake,kad butinas rezimas grieztai,laikas miegot ypac,jokio pervargimo,nes tada vaikas buna dirglus,geriausiai jei dienos ritmas kas diena butu kuo pastovesnis,na daug nepripasakojo,bet liepe dar karteli atvesti,jei noresiu jis mane pamokins kaip reikia su tokiais vaikuciais elgtis(nes ji gan ir nemaza zliumbale pas mane,arba,kai isiduksta nebegali sustoti,nezino saiko)tai va uzregistravau dabar,kai vesiu maziuka,vesiu ir ja kartu.Na dabar turbut mane prikalsit prie stulpo,bet yra ji ir dirziuko gavusi pas mane,aisku jau tikrai buvo uz ka,bet visada pasakau jai ,kad dabar gaus dirziuka uz ta ir ana,po visu kaprizu butinai pasisnekam ir susitaikom.Taip pat daug padeda pokalbiai,kai ji geros nuotaikos,aptariam viena ar kita jos,ar kito kokio vaikucio elgesi,tada jai buna paskata elgtis geriau.Taip pat jokiu budu nenusileisti,kas liecia rimtus dalykus,maista,rubus,miega,tvarkymasi,del paskutiniojo man suveike taisykle,kad jei zaisliukai,ar drabuzeliai nesutvarkyti metos,vadinasi jie nereikalingi, jei nereikalingi galima juos atiduoti,arba ismesti,keleta kartu teko zaisliukus surinkus i maisa isnesti i balkona,dabar jau po pasakymo susitvarkom,jei nereaguoja,primenu,kad zaisliukai gali iseiti.Svarbu negasdinti,bet teseti savo pazadus.Su valgymu vel kai suvalgysi rimta maista,gausi saldainiu,suveikia😀 zinoma ir nuolaidziauju ,daug laisves turi ji pas mane,neleidzia sirdis gi visai vaika suvarzyt tai tokias teisykles taikau tik jau rimtiems dalykams.Su pirkimu nuo mazumes pratinau,kad nuejus i parduotuve gali issirinkt kazka sau,tai prisirenka ten tarkim saldainiu,zaisliuka,gumos,sulciu ir t.t paskui liepiu is visu siu dalyku issirinkti viena,kuris jai atrodo reikalingiausias,dabar jau atskiria ka pirkti labiau apsimoka,ar gumos ar tarkim sausainiu 😃Niekada nebijau pasakyt vaikui,kad nera pinigeliu,kad tas ar anas kainuoja brangiai,kad pinigelius teveliai uzdirba, ne is dangaus jie nukrenta.Zinoma tavasis gal dar per mazas tokiom filosofijom,bet manau nuo mazens reikia vaikuciui kalbeti ir duoti suprasti,kas yra virsesnis ir kad ne visi norai yra igyvendinami,kad tevelis su mama pavargsta ir pan.kai atsirado brolis isigudrino mane santazuot savo zodeliais,kaip kad tu broli myli, manes ne,su broliu graziai sneki,o su manim grieztai ir pan., nu sirdis plysta tokiu pretenziju klausantis,bet stengiuos susiimt ir paaiskint,kad brolis dar mazas,kad myliu ja ir pan.zinau,kad zino,kad ja myliu,taciau puikiai isigudrino tuo manipuliuot☹

05. Sep 2010, 12:15

spėsi 😀

05. Sep 2010, 12:05

Gretusiu jau tuoj tuoj 😀

05. Sep 2010, 11:44

Labas rytas 😀
39 savaitė... NOOOORIU GIMDYTIIIIII!!!!!

05. Sep 2010, 11:31

Šiandien miegojome su rytine pertrauka iki 11 😀 visa kaip sudaužyta jaučiuosi 😀 lauke lyg vėl nebloga diena 😀 gal link mūsų šventės ir bobų vasara atlėks 😀

05. Sep 2010, 11:28

laba laba atomine 😀

05. Sep 2010, 11:24

Labas rytas 😀

05. Sep 2010, 11:21

butinai aciu jum😀

05. Sep 2010, 11:16

sekmes 🌷
pranesk kaip seksis 😀

05. Sep 2010, 11:12

tai su seneliais jau ir vyras kalbejo bet tas pokalbis tai tik tam kartui☹ todel dabar stengemes buti maziau net lauke kad maziau susitiktu diedukus. na o db neuzilgo tetis isvyksta i uzsieni liksim vieni stengsiuos kazkur ji nusivesti kad maziau butume namie, na gavau jau daug jusu patarimu ir stengsimes bandysim keistis ir lb tikiuosi kad pavyks☹

05. Sep 2010, 11:04

kai pamatys, kad nereaguojate ilga laika pats supras, kad tai jau neveiksminga norint ka gauti... tada paaiskink, kad reikia tartis graziai, vietoj vieno daikto kuris negalimas pasiulyk ka kit ka

05. Sep 2010, 11:00

aš įsivaizduoju, akd kantrybės neužtenka stovėti ir žiūrėti. Bet reikia. Tegul klykia, tegu spardosi, tegu... jis manipuliuoja, nes žino, kad reguojama į jo elgesį. Kažin kas bus, kai nebus reakcijos? Gal galima su seneliais susesti ir pasneketi, kad dabar bandysim taip iveikti jo ozius.

05. Sep 2010, 10:58

neleiskit imti mociutei ar diedukui ir nesioti, uzdaryk i koki kambari kai isterikuoja... pats gal tada nurims ir ateis ramus...

05. Sep 2010, 10:57

o kaip jusu vyras elgesi su mazylio tokiais oziais?

05. Sep 2010, 10:56

tai va tas ir yra kad mociute ir diedukas gyvena prie pat musu, o jis juos tai super moka paskdinti, pvz pamato mociute ir viskas vaikas jau nebmoka vaikscioti ji turi nesioti o jis dar ir nurodineja kur ji nesti, bet jei jo noro neispildo tada jis pradeda rekti as stengiuosi nekreipt demesio ir ji bandyt nukalbinti bet jis nereguoja net i mane o stovi isikibes i mociutes padalkas ir toliau reke iki kol mociute vistiek ji paims ant ranku ir prades nesioti, va sito tai ir negaliu pakesti☹

05. Sep 2010, 10:51

Susitvarkyti su tokiu vaiku sunkus darbas ir reikia žinoti tiek, kad auklėjimu užsiimate jūs, o ne močiutės: pvz. nuvažiavus pas močiutę vaikas pradeda isterikuoti. jei esate nusprendę, kad nereikia kreipti dėmesio, tai ir nekreipiate demesio visi. Tai galioja ir mociutems.

05. Sep 2010, 10:48

na taip bet jis jau toks buvo ir pries broliuko atsiradima☹beabejo suprantu kad jam dar ir pavydas☹ zinai istikro bet ka padaryciau jei tik iseitu pakeisti jo sita buda, ir istiesu pasinaudosiu tavo patarimu ir bandysiu padaryti kaip sakai,😀