Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

18. Nov 2010, 11:08

Geležies, hemofer ar kaip ten jie...dėl profesijos tai juokaujam, bet paryškintas noras analizuoti mūsų dantis - dantistės pakraika, gimnastiniai ir aktoriniai gebėjimai - kvepia šou verslu 😀 dar tas dėstymas taip rimtai tarškant ir spėsčiojant rankom - dėstymo talentas, oratore bus 😀 juokaujam taip 😀

18. Nov 2010, 11:06

O ka per lasiukus jus geret? gelezi? dar kol uzaugs tavo pupa N kartu paskeis profesija 😃
O su tais kisimais i burna kas papuola po ranka tai man irgi striokas buna, baisu ko nepamatyt...

18. Nov 2010, 11:03

Ot strioko buvo 😀 keičiu sauskelnes, o pupos gomurys baltai žalias, rankos tik nutirpo, galvojau, kad skalbimo tabletę susidėjo, puoliau kišti pirštus neišsiima, ir kvapo miltukų nėra, apverčiu, o ten maximos lipdukas prilipęs 😀

18. Nov 2010, 10:44

Aš irgi netikiu...ir bandysim valgyti mano pieniuką kuo ilgiau 😀 mano vaikas gal ir dėstytoja bus, nes atsisėdusi tiek skėsčioja rankomis, tiek dėsto kažką, ir mimikom ir kūnu 😀 daktarytei irgi paverkė o vėliau tiek burbėjo, tik rankom plast plast 😀 įdomuolė 😀 tiesa kraujukas susitvarkė, tai tų fui lašiukų galim nebegerti 😀

18. Nov 2010, 10:42

Smagu kai kiekviena menesi is daktarytes iseini su dziugiom naujienom, apie svriuka ir ugi 😀 dantukai vistiek pasibels anksciau ar veliau 😀 na, o del tu misiniu tada gal tikrai bandyt ta pienuka kazkaip islaikyti kiek imanoma ilgiau? Nu kazkaip nelabai tikiu, kad jau tas paprastas pienelis kokia zala darys....

18. Nov 2010, 10:35

Sakė, kad lyg viršuje dantenukės patinę, gal bus dantukų 😀 ir leido žuvytę ragauti, tai galvoju ką daryti...o jei baigsiu pati maitinti, aišku rekomenduoja mišinį, nes jis atseit artimesnis mamos pieniukui, geriau subalansuotas, naudingesnis ir kaip kiti sako karvės pienas veršiukui...viduje audra, nes esu prieš mišinius, tai gal geriau maitinti iki dvejų metukų 😀 kad tik pieniuko būtų 😀

18. Nov 2010, 10:33

Labas rytas 😀 mes jau po daktarytės, košė verda, lėlytė žaidžia ir dėsto gyvenimo tiesas savo žaislams 😀 esam be poros dienų 10 mėnesiukų 😀 ūgis 73,5 cm (priaugom 1,5 cm), svoris 8420 g. (pasunkėjom 520 g.), auga makenenė 😀 šlapia lauke, tad būsime namuose, tik vakare planuoju išbėgti į tokią prezentaciją 😀

18. Nov 2010, 09:53

Labas rytas 😀 kaip miegojot?

18. Nov 2010, 03:58

Na va... išvažiavo mano brangiausiasis jau. Suruošiau tai kaip į ilgiausią kelionę: prikroviau maisto, gėrimų ir visko ko gali prireikti. Net vaistu idejau, jei galva pradetu skaudeti. Būtų mano valia tai dar ir atsarginius marškinius bei kojines būčiau įdėjusi. Na, einu dar pamiegoti porą valandėlių. Aišku, jei pavyks užmigti. Šitam bute menkiausas krepštelėjimas man tragedija.
bet aš visada tokia buvau: pamenu kai su tėvais vilniuj gyvenau viena vasarą, tėvai išvažiavo kažkur į balių ir mane paliko namie, tai aš visą laiką su teta presnekejau telefonu, nes labai labai bijojau...

17. Nov 2010, 23:15

Na, na, niekas nebliaus 😀 jei bus liūdna ateisim mes 😀 liko išdžiauti skalbinius, atsigerti arbatos ir bus galima eiti ilsėtis...ryte eisiu į dušą ir vyksim pas daktarytę, kad pažiūrėtų kaip gerai augam 😀

17. Nov 2010, 23:07

aj, džiaugiuosi tik kad rytoj su atomine į tą renginį eisim, tai bent tiek užsimiršiu. o tai su vaiku namie visai nusibliaučiau

17. Nov 2010, 22:37

Na, Migle tu gi pas mus tokia kieta 😀 pamatysi grei praeis tas laikas kai tevelio ir vyro nebus, poto pati is saves juoksies 😀 sekmes ta su tuo darbu 😀 papasakok kaip sekesi atsiskaitineti 😀

17. Nov 2010, 22:31

Tikiu...man irgi sunku būtų išleisti...

17. Nov 2010, 22:18

Kaip gedas sako: verki kaip prie karsto... bet kad mes per visą laiką kiek kartu gyvenam esam ilgiausiai kartu nebuvę tai tą naktį kai saulė gimė - kai aš pooperacinėj palatoj gulėjau. Va kokia aš kartais skysta būnu ☹

17. Nov 2010, 22:02

Miglute viskas bus gerai...aš irgi pedagogikoje daug kur bendra patirtimi, savo pastebėjimais analizuoju 😀

17. Nov 2010, 21:52

Baisiausai rašau taip kaip man atrodo... na dabar jums be jokio pasirengimo reikėtų palyginti kelias teorijas... manau ir jūs rašytumėt iš gyvenimiškos patirties, bendro išsilavinimo ir bendro vaizdo kaip tas vaikas auga, kaip jį veikia aplink, tėvai ir visas kitas socialinis pasaulis, tiesa? Jau nekalbu apie atsiskaitymą, kuriam reikia pasiruošti :/ na kaip nors...
Liūdniausia kad Gedo ryt nebus. Kai man koks atsiskaitymas būdavo aš visada su juo kalbėdavau, kai kas nepavykdavo kas nors paskambinus išsipasakodavau... suprantu kad tik vienai dienai, bet ašaros kaip pupos. Galėčiau tai neišleisčiau.

17. Nov 2010, 21:43

Tiesa, tavo Gedas rytoj anksti išvyksta...sėkmės rašant darbą 😀

17. Nov 2010, 21:43

tiek ilgai vakaroja? Maniškė šeštą pabudo ir jau pusę devynių leisgyvė krito 😀 miegaliukė, bet ir duodasi kol nemiega 😀

17. Nov 2010, 21:42

mūsų tėtis jau miega, o saulė loveleje žaidžia. Aš gvildenu vaiko raidos teorijas... nieko nesuprantu bet gvildenu...

17. Nov 2010, 21:24

Tylu...vakarienė suvalgyta, burbulai džiūsta, einam rūbų lankstyti 😀

17. Nov 2010, 20:08

Mes jau po voniu, verdam kose ir eisim liuli liuli 😀

17. Nov 2010, 20:06

Sulaukėm tėčio, tai Vanesytė jau maudosi jo prižiūrima 😀 prisijuokė iš savo pilvuko 😀 suima lašinuką ir juokiasi 😀 o aš eisiu skalbinių lankstyti, kitus dėsiu skalbtis, o tarpe dekupažinsiu 😀

17. Nov 2010, 19:39

as turiu ir telafona jei reikia.

17. Nov 2010, 19:34

as tai ten tam puslapyje neradau kontaktu... kazin kodel... nzn ☹ ruduo2007@gmail.com

17. Nov 2010, 19:17

as tu kaladeliu puskapi ziurejau ir jau issirinkau, grysiu uzsisakyciau. bet kaip??? Buciau dekinga 😀 aciu

17. Nov 2010, 19:13

Tu puslapi jos duok yra public fotki as ziurejau 😀
Dovile tikrai, kad mazos arsios buna 😃

17. Nov 2010, 18:42

susiradau kontaktus tos merginos... reikia? Duosiu el paštą.

17. Nov 2010, 18:38

goddess, kaip tu is to saito nusipirkaitas kaladeles?

17. Nov 2010, 18:35

Pabudo maniškė, o kad kalbos yra, atsisėdusi viena tik rankom skėsčioja ir kad pasakoja kažką 😀

17. Nov 2010, 18:12

Lauryt, tos mažiukės dar aršesnės būna 😀 sprendžiu pagal save 😀 aišku viskas teisingai kovojant 😀