Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

16. Mar 2011, 17:12

jau prasideda po trupuciuka, negaliu nei minutei nusisukt ne sismoko sliauziot tai tik spek ziuret 😃 kai parasei kas laukia tai toks malonus siurpas nubego....

16. Mar 2011, 17:01

Ingute, tavo irgi visi fainumai prasidės, kai pradės daugiau kalbėti, ropoti ir bėgti nuo tavęs, kai vėliau ims už rankos ir vesis pasivaikščioti po butą ar rodys knygutes ir prašys skaityti arba kartu lįsti po stalu 😀

16. Mar 2011, 16:58

kokia fainuole ta Vanesa negaliu....😀

16. Mar 2011, 16:52

Puodų ir mums reikia, bet nepirksim kol virtuvėje nebus remonto, vadinasi iki rudens teks pabūti su senais....

16. Mar 2011, 16:51

Ingut, tikrai, kad panelė darosi 😀 tik kalbėti galėtų daugiau, o tai vis savas murmutes murma 😀 nors va išmoko sakyti "eina", tai prieina ir vedasi taip nuo pc 😀 paskaitėm knygutes, matau miegelis perdaug neima, tai ir nelaužiu, vakare atsiguls vėl po aštuonių 😀 taip gražiai sutariam net gera 😀 matau, kuo su ja švelniau, tuo ji mano draugė didesnė...

16. Mar 2011, 16:39

as tai zepter rinkini pries 5 metus pirkau😀 siai dienai dar vis kaip naujas😀o kur pries metus pirkau, jau emale isbyrejusi😀

16. Mar 2011, 15:42

sveikos, mes siandien i laukuti isejoom su tikslu tai net nejautem kaip parbego beveik 3 val. 😀 buvom pas gydytoja pasoidarem kraujo tyrimus viskas liuks, tik kazkodel rodo alergija nros pas mus jos nera, jokiu paberimu ar kazkokiu kitu pozymiu nera 😀saunuole Vanesa jau visa panele darosi 😀

16. Mar 2011, 14:45

Mes jau po laukučio, grįžom su stintom 😀 netikėtai radom turgelyje, valiooo 😀 vakare skanausim, o dabar einam pietauti 😀

16. Mar 2011, 14:30

me snumigom gerą posmą. taip ir neisejom i lauka :/ Jau dabar laukiam tėvelio ir eisim kai gris. As ieskausi kur puodus nusipirkt, nes maniskiams nusvilo rankenos... aisku, ir taip jau ilgai laike - pusantru metu. o pirkti buvo uz 30 lt visas komplektas.

16. Mar 2011, 13:24

sveikos, mes is po sveciu mergaite miega o as kaifuoju😀 pieriekur kaip skoma😀

16. Mar 2011, 12:22

Kad vieną dieną rašėt, jog lekiat į Megą, šiandien vėl 😀 tai įdomu paliko, gal kas gero yra 😀 mažutė numigo, suvalgė jogurtuką ir eisim į laukutį 😀

16. Mar 2011, 12:15

Kodel kasdien? 😀 mes ten pagrinde i parduotuve nulekiam jei ko pritruksta 😀

16. Mar 2011, 09:24

Lauryt, ką jūs megoje taip veikiat kasdien? 😀

16. Mar 2011, 09:21

Labas rytas 😀 mes po pusrytuku, apsitvarkysim ir leksim abi iki megos po to dar po laukuti pasivaiscioti 😀 Ivetuk smagu maziukams nuoguciams pabuti, maniske mazyte irgi tokia patenkinta budavo kai palikdavau be pampio 😀 o del ritmu tai dar ne karta jie keisis, vaikiukas diktuoja kaip ir kada jam ko norisi, o tu mamyte pratinkis 😉 Ir Vanesyte kokia saunuole, tikrai tuoj nei tecio nereiks einant maudytis 😀 maniske kai maudosi tai visa vonia buna slapia ir as kartu, o ant grindu buna daugiau vandens negu vonioj 😀

16. Mar 2011, 09:18

saunuole vanesyte😉tai butinai susitiksim laukutyje 😀

16. Mar 2011, 09:16

Tai susitiksim lauke 😀 Mano nuotaika ir energija visai kitokia, kai saulutė yra 😀 tik mažiukė tokia vargstanti šias dienas ir viduriukai kieti, tai vakar jau valgėm slyvas, tikiuosi pramuš 😀

16. Mar 2011, 09:15

Labas rytas, Ivetuk 😀 jūs dar mažytės sugrįšit į visus ritmus 😀 vaikui smagu nuogučiui pabūti, tad kas rytą lepinkitės taip 😀 Vanesytė vakar naują pasiekimą parodė tėtis į rankytes įpylė jos dušo gelio, o ji kad prausėsi ir galvytę, ir rankytes, ir pilvuką, ir pažastytes 😀 tuoj pati maudysis 😀

16. Mar 2011, 09:13

taip taip,mes irgi eisim pasivaikscioti.cia turbut as daugiau ddziaugiuosi nei gabriele, kad galim eiti pasivaikscioti ir kad toks nuostabus oras...😀saulyte gerai nuotaikai nuteikia 😉

16. Mar 2011, 09:12

labas rytas😉mes siandien isejom is valgymo ritmo☹tikiuosi greitai vel ji sugrisim 😀atsikelem irgi ankstokai 7 val.tai mano Gabriele issireikalauja kad rytais nuimciau pampi ir leisciau kokia valandziuke be jo buti..😉o ji tada krykstauja,net smagu ziureti 😀

16. Mar 2011, 09:09

Diena tikrai graži ir rytas man toks gaivus buvo...eisim ir mes kaip visada apie pirmą į laukutį 😀

16. Mar 2011, 09:03

mes siandien irgi ankstyvos. Tikines kad tetis uzves vezima ir eisim i kiemuka pasivaikscioti.

16. Mar 2011, 08:41

Labas rytas 😀 mes šiandien labai ankstyvos, pabudom net septintą 😀 tiksliau pažadino mano tėtis, nes atvyko į Mažeikius parvaryti sesers mašinos, bus ramu, kai nebereikės rūpintis ir ja 😀 papusryčiavom, tėvelį išleidom į darbuką, tai vakare jau pusę šešių bus namie, smagu 😀

15. Mar 2011, 21:57

Man ir 100 daug 😀 bet pernai nesakė, kad galėčiau daugiau susigrąžinti, matyt pakako mano pajamų, o šiemet pati pasiūlė...na esmė, kad kitąmet tikrai iškart sakysim, kad per abu, nes pajamos mano dar mažesnės ir ateityje žinosim kas kaip 😀

15. Mar 2011, 21:48

Gedas pernai už 2009 metus kai deklaravo tai jie skaidė per abu, tai susigražino daugiau nei šiaip būtų. Bet ten nedideliu skirtumu - gal simtu ar pora simtu.

15. Mar 2011, 21:44

Nesinervuok, nuvyksit ir bus ramu...mes irgi nežinojom, kad galima per abu skaidyti, tai gal pernai ir būtume daugiau pasiėmę, bet tiek to, kas buvo tas buvo, patys kalti, kad laiku nesidomėjom....nors seniau ir mano pajamos didesnės buvo, tai gal nešė visą sumą....

15. Mar 2011, 21:36

Tai mes irgi vaziosim, nes kol pas Geda darbe prisiprasys, kad paziuretu buhalterijoj tai vel ko ne su paskutiniais atsiimsim. Na man labai skiriasi, tai del to ir susinervijau...ziuriu kad dar uz 2006 metus reikes kad paziuretu....nu zodziu bus matyt.

15. Mar 2011, 21:31

Tai tik už gruodį turi grąžinti, na man viską gerai rašo, o kur gruodis skiriasi, bet kadangi visokių nuansių buvo, tai nulėkėm į VMI ir per penkias minutes sutvarkė, negaišau laiko analizuodama ir bandydama pati...

15. Mar 2011, 21:18

Žinokit, esu paklaikusi... paziurejom mano deklaracija, raso viena suma, o sodra mokejo kita - niekur nefiguruoja kad nuskaitydavo pinigus nuo motinystes pasalpos. Vaziuosim penktadieni i VMI. Ten viska normaliai sutvarkys ir nereikes nervuotis, nes dabar raso, akd man grazins 4 lt.

15. Mar 2011, 20:51

Ačiū Ivetuk, gal kažkada buvau girdėjus, bet išgaravo 😀 tuoj bus galima tik ryte ir vakare eiti į laukutį dėl saulutės, tai migdysimės taip ir pereisim prie vieno miegelio..nors va šiandien antro nebemigdžiau ir viskas aštuntą jau alpėjo, išsimaudė ir jau irzli užmigo...prigaminau maisto trims dienoms, tai jau tokia šaunuolė jaučiuosi 😀

15. Mar 2011, 20:34

kakur apie 13 val eina miegoti