Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

25. May 2011, 13:22

As buhalterijos kursus esu baigus kai gryzau is airijos ir egzamina laikiau, bet kas is to visur reikia parirties, o kaip tos patirties gauti kai darbo niekas neduoda...
Maciau ir as, kad sandrute be elektros matyt vejas kaltas, nes paziurejus pro langa tai medzius lanksto negailestingai...as ir laukiu kada pas mane ji dings 😀 Mano velniukstis tai gerai visur jos pilna, jau uzlipa kaip profas ant kedes,nuo kedes ant stalo, zodziu spek ziuret kur ji ir ka daro 😀

25. May 2011, 13:16

Mokytis tikrai sunku po pertraukos, bet reikia žinių, tad verta susiimti 😀 Kaip Gustytė? Sandrutė mačiau be elektros gyvena...

25. May 2011, 13:14

Aš irgi noriu sportuoti, bet man aerobika netinka, tiksliau negaliu dėl nugaros, tai treniruokliai, Pilatesas...sakė draugė super Pilatesas, visam kūnui gerai 😀 dėl mokslų, kaip nors spėsiu, labai noriu prasiplėsti savo galimybes, o ekonomika ir buhalteriniam darbui, ir mokyklai, jei kada pravers 😀 dėl darbuko, iš bėdos turiu kur grįžti, bet ir taip nuo rudens pradėsiu ieškoti, gal kas užstrigs 😀 dabar mačiau įdomių skelbimų, bet per anksti 😀

25. May 2011, 13:09

Ka cia grazeju, po truputi pradedu save tvarkyti po Gustytes gimimo 😀 del klubo tai as ir pati nepamenu kada buvau, dabar net nejauku turbut butu eiti, kad nejuokinciau zmoniu 😀 o i pirtele visai noreciau, tik reikia maudoma isigyti, nes jau nepamenu kada maciau toki pas save 😀 Noreciau eiti pasportuoti i kokia aerobika pastrikineti, bet vel kazkaip vienai nesinori 😀
Kaip gaila, kad neatsirado mokyklos arciau, tokia atranka praejai ir se tau...bet aisku rinktis jums reikia, kas jums geriau, mieliau, o darba rasi visada 😀 Del studiju irgi saunuole, kaip tu viska speji? as ir noreciau ka nors pasimokyti tik nezinau kaip i galva lystu kasnors po tiek laiko 😀 Smagu, kad zukis sveikas, na, o su tais dantuliais tai jau kazkaip teks tvarkytis, nes jau nuo musu cia mazai kas priklauso 😀

25. May 2011, 13:01

Labuka 😀 Gražėji ir tu Lauryt 😀 reikės lėkti mums visoms į klubą 😀 gėda, bet nepamenu, kada buvau 😀 o gal kurį vakarą į oazę pasipirtinti? 😀 mes laikomės gerai, sąlyginai 😀 zuikis sveikas, linksmas, truputį paverkia kartais, nes labai dančiai kankina, bet miega kaip meškutė, tik vos mažiau valgo, bet niekis 😀 o man nerado mokyklos arti Kauno, tik Tauragė, Kretinga, kad būtų kokios garantijos po tų poros metų gauti, ką čia, tai vyktume, bet dabar neverta, neatimsiu iš vaiko baseino ir kitų galimybių, kas yra čia. Tad, jei kas atsiras, pakvies kitąmet. Juokiuosi, kad pasitikrinau savo vertę, įveikusi tokią atranką, o dirbti tegul vyksta be šeimų 😀 Apsiprendžiau toliau mokytis ekonomikos, finansų, tai ruošiuosi duoti prašymus stojimams. Vat tokios naujienos. Truputį liūdna, bet ne pasaulio pabaiga. Juk viskas kas vyksta, vyksta tik į gerą 😀

25. May 2011, 12:53

Labuka 😀 na matau tos apyrankes pradeda darytis labai madingos 😀 kazkur skaiciau, net esu uzsirasiu, kad uosus atbaido levandu kvapas, tai net galima nusipirkti aliejuko ir tepti vaikiukus irgi manau efektas bus panasus 😀 Dovile kaip jums sekasi? Vakar buvau uzsideti bio geli, tai labai patenkinta gryzau 😀 siandien dar uzmaciau nebloga suknyte internete tai uzsisakiau, jei bus tokia kokia nuotraukoj tai puikiai tiks krikstynoms man pasipuosti 😀

24. May 2011, 23:09

ORIGINALO PAKUOTE
- is abieju pusiu yra nepersvieciama (aliuminine fiksuojama pakuote),
- spalva yra zodziais uzrasyta ant pacios pakuotes,
- apyrankes dydis reguliuojasi "fiksavimo skylutese" principu
- yra "Made in Korea" (ir niekur kitur);

NEORIGINALI PAKUOTE (tuo paciu ir neveiksminga apyranke)
- yra su skaidria pakuotes nugarele, per kuria matosi apyrankes spalva,
- dydis reguliuojasi paprasciausiu lipuku klijuojant iki norimo dydzio
- dazniausiai yra "Made in China" (ar dar kur nors);

24. May 2011, 23:07

Aptikau pigiau tas apyrankes 😀 nors siųstis iš užsienio dar pigiau 😀 bet manau pabandysim vieną iš čia 😀 esu pirkus kitų daiktų, tai net į namus atvežė vyrukas 😀

23. May 2011, 15:15

vyro tiksliai uzklausiau, tai sake reikia sekti buna vos ne kaip aukcionas cia😀 tai uztaikem ant geros kainos apyrankiu, tai 60vnt kainavo mums 40lt. cia per ebeju parsiunte😀

23. May 2011, 13:40

20 litų už 20 vnt ar už vieną? susigundžiau 😀

23. May 2011, 13:37

tik cia 20vnt uz tokia kaina mes parsisiuntem per drauga 😀tokias pat 😀ziuresim koks poveikis 😀

23. May 2011, 13:34

Linee, baltai pavydžiu jums tokio romantiško savaitgalio 😀 džiaugiuosi, kad gerai praėjo 😀

23. May 2011, 13:33

Lauryt, smagu, kad geros žinios 😀 O tos priemonės dauguma nuo trijų metukų, bet kaip sakė galime ir mes naudoti, tik reikia žiūrėti, kad nenulaižytų 😀 Įdomu, o kaip tos apyrankės, nes manoji mėgsta viską paragauti, dėl to baisu...Aga, Tifer 4 fainuoliukai 😉

23. May 2011, 13:32

tiesa, apie apyrankes nuo uodu pirma karta girdziu. Gal galit placiau papasakot? Mes naudojam purskaliuka.Aisku, raso, kad vaikams nuo triju metu, bet teiravausi gydytojos, tai sake galima naudot ir mazesniems, tik ziuret, kad nenusilaizytu.O uodu sezonas tai siaubingas, manau jie kasmet vis labiau mutuoja ir didesni, bjauresni darosi.Pamenu, pernai birzelio menesi irgi labai ju daug buvo ☹

23. May 2011, 13:29

Sweikos mergaites 😀 oj kaip smagiai pasibuvot savaitgali ir susitikime, ir Hanza dienose..gaila, kad mums neteko niekur apsilankyt, bet dziaugiuosi ir tokiu savaitgaliu koki turejom😀 super praleidom laika su brangiuosiuoju, seniai taip nebuvo..ir pasiklabejom nuo dusios, ir santykius issiaiskinom, tiesiog meile gime is naujo 😀 aisku, zuikio savo beprotiskai pasiilgau, grizus nei per zingsni i sona nesitrauke 😀

23. May 2011, 13:22

Sveikos mielosios 😀 Smagus Kauno mamyciu susitikimas 😀 cia tifer visi keturi vaikiukai??
Jana fainuole tavo pupa 😀 smagu girdeti, kad su valgymu tvarkosi reikaliukai pas jus 😀 as savaitgali irgi buvau vaistinej ir klausiau ka galima nuo uodu ir erkiu tokiem maziukams kaip musu, tai irgi siule apyrankes, bet ju bus tik kita savaite ir kazkokius du preparatus vienas rutulinis, kitas purskiamas, bet nors pasirinkimas nemazas, bet daugumai stipriu skysciu ir purskalu mes dar per mazi ☹
Tiesa siandien buvom pas ortopeda profilaktiskai pasirodyti tai viskas kuo puikiausiai, kojytes tokios kaip turi buti ir neturi jis prie ko prikibti, dar tik del avalynes ka pasake, kad visa avalyne turi buti su uzkulne, gali buti kiauri pirstai ar sonai, bet uzkulne turi buti 😀 tai tiek 😀

23. May 2011, 13:03

va kaip mes skanavome kefyriuka, labai skanus, patiko 😃

23. May 2011, 12:46

bet ar as nepastebedavau anksciau ar kaip, bet sitiek daug tu uodu nu istikruju nebudavo..

23. May 2011, 12:22

isties uodu nemazai, po vakar keliones visi apkandzioti likome, tik pupa apsaugojom 😀

23. May 2011, 12:16

Sandrav, oi laukiam žinių, nes visa suvalgyta po Trakų esu...laimei, tik aš, matyt skaniausia 😀

23. May 2011, 12:13

tiesa, mes jau gavome apyrankes nuo uodu, kai isbandysiu pasidalinsiu atsiliepimais 😀

23. May 2011, 12:12

Atomine gaila kai atrimieji serga, gal bus ne vezys

23. May 2011, 12:12

ir mes aplankem senelius pabuvom kaime 😀

23. May 2011, 12:11

Sandruska kaip jus kankinates del dantuku, kad greiciau jie pasirodytu 🌷 Goddess mes dar nesuplanavome atostogu, norejau vaziuoti pas seseri i anglija bet finasai neleidzia atidesim kitiem metams, o ir pupa bus didesne 😀 Atomine as ir miegeja paskaityti lengvesniu knygu, turiu pupai pripirkus knygeliu bet dar neskaitau, jai labiau lopsines patinka 😀 del maistelio tai mes kosiu valgome 4 kartus dienoje, bet gal del to kad nelabai uzkandziaujam gal reiktu daugiau duoti 😀

23. May 2011, 11:47

Tiesa, jau tvarkomės namo reikaliukus, anyta priėmė labai teigiamai šią žinią. Tik va labai blogai jai su sveikata, kaklo 4 slankstelis lyg negyvas, įtaria ir vėžį, tai šią savaitę paaiškės...tikiuosi, kad viskas bus gerai...tad tokios ir geros, ir blogos žinios iš vyro apsilankymo pas ją...

23. May 2011, 11:45

Oi Sandrut, kiek buvo tiek 😀 nuostabus mūsų savaitgalis 😀 šį teks pailsėti, nes tėčiui varžybos Lenkijoje, o kitą lekiam į Juodkrantę, Preilą, Nidą 😀 norisi šią vasarą, kiek galima daugiau pamatyti 😀 tai jei kur tik lekiam žiūriu, ką aplankyti 😀 mūsų vasara bus senelių sodyboje, kartu su jais aplankant Anykčius, Biržų ežerą, ir pajūris, važiuosim dar ir mini zoo aplankyti, tad nieko įspūdingo, bet tai ko mes norim...Svarbu, kad sveikučiai būtume 😀 Sandrut, jau rimtuolė kokia tavo lėlytė 😀 Sveikit, gal tikrai tuoj naujų perliukų bus 😀

23. May 2011, 11:30

Labas rytas, Kauno mamyčių susitikimai palaiko tradiciją, tiesa? Na ką padarysi... toks jau tas Kaunas 😀
mes praleidome tris dienas prie ežero. Su vyru prisimaudėm, prisipramigavom, o man ir darbams pavyko istaikyti pusvalanduką prieš išvažiuojant 😀 tik labai jau daug uodų ☹ Tikiuosi kai vaziuosim atostogauti bus maziau... ar jau planuojate seimos atostogas?

23. May 2011, 11:04

Bet jau gerai, mes irgi prieš baigiant ryte ir vakare MP valgėm, tada du kartus kruopų košę ir kartą daržovytes su mėsa, dar užkandžių visokių, o vėliau MP pati galima sakyti atsisakė. Pamažu ir jūs pereisit tik prie rimto maistuko 😀 Dabar tai vartau dekupažo knygą, kurią senis šaltis atnešė 😉 ir "Mažąjį princą" skaitau, va užsimaniau tokios lengvos knygos, tiksliau dabar šio autoriaus dauguma minčių visai kitaip priimu, perprantu, nei tada vaikystėje, pirkau Vanesytei knygą, bet dar ir pati pasinaudoju 😀