man pavyzdziui labiausiai vargina remens grauzimas,atrodo verda ar dega kazkas skrandy :( ir dar begiojimas i toleta :) bet mums jau 30 savaite eina ,viskas juk spaudziama is vidaus . Kitas sako labai pykina,vemia daug ,man nieko panasaus nebuv nei karto .
labukas,mane labiausiai vargina nugaros skausmas☹ ir kaip vosoms tas lakstymas i tualeta😀 o siaip daugiau kaip niekas ir nemaiso kol kas😀
mane taip pat be galo kamuoja remuo ir lakstimas i tuoleta.o ypac dabar kai 37 sav tai atrodo kad apsigyvensiu tuolete😀
mane tai labiausiai vargino daznas kelimasis nakti i tuoleta ir remuo☹
mane labiausiai vargino kylančios rūgštys☹.niekas nepadėjo,dažnas noras šlapintis bei saulė...paskutinius mėnesiusbuvo vasara tai kambariuose buvo visur užleistos užuolaidos.Jau taip ji man trukdė...😀
as nescia budama taip uzsinorejau arbuzo, nuejau parduotuven, puse nusipirkau ir pamazu visa suslamsciau, patikekit, pasigailejau😃 tualetan nespejau lakstyt😃
i tuoaleta tik dienom begioju nes pries nakti skysciu negeriu 😀 labai pasiilgau miegojimo ant pilvo ir kai verciuosi nakti nepabusti 😀 nes dabar reikia pabusti pilvuka kartu pasiimti sukantis i kita sona 😀
na mame tai tik remuo vargindavo, net ir paskutinem dienom iki gimdymo man neteko kas penkias min begiot i toleta as kaiptik labai mazai i toleta uzsimanydavau😀
Nėštumo metu labiausiai pasiilgdavau miegojimo ant pilvo😀 O vargino lakstymas į tualetą ir amžinas norėjimas valgyti😀
jo naktim sunku kazkaip miegot, o dar tas nuolatinis begiojimas y tualeta, tik isitaisai lovoj, ziurek ir vel y wc norisi😕 per visa vasara su pilvu pravaiksciojau, karsta, visa susilus, sunku...😕 kaip ir blondi mane pykindavo, tas tai ziauriausia...😕😃
vargina remuo ☹
kartais nemiga
o dieve mane labai nervindavo paskutinemis menesio dienomis vaikscioti kas 5 min i tuoleta siaubas va to tai nepakesdavau😀
Mane labai vargina kojos, venos iskilusios-baisu
manes pykinimas visai nevargino gal truputi..😀 o dabar 23 savaite tai vargina sonu skausmas ir nugaros bet galima iskest😀
Aisku, kaip ir dauguma, tai pykinimas iki kokio 3 men....😀
O db , kAI jau 38 sav.tai vargina viskas😀ir blogas miegas ir nuolatinis lakstimas i tualeta...ir leti apsisukimai!😀
mums dar tik 3 menesiukai, kol kas vargina tik naktinis kelimasis i WC, o veliau kiek girdejau teks ir po keleta kartu begt... pacioj pradzioj uzeidavo toks sleikstuliukas retkarciais ir neturejau visai apetito, bet atrodo praejo 😀
o mane pykinimas vargino gal kokius 3 men tik mesai, negalejau valgyt nei kotletu, nei kepsniu. bet vemimu nebuvo pas mane. labiau vargino nugaros skausmai. jie buvo pries nestuma, ir dabar uzeina☹
mane tai vargina prastas miegojimas, sunkiai issimiegu nes galiu miegoti ti ant vieno sono tai visai netas miegas ☹ bet ka jau padarysi 😀
pas mane buvo atsirades pykinimas rytais, visiskai dingo apetitas, bet dabar maziau mane vargina sie simptomai..
mane vargino pykinimas iki 4 menesio, o paskui nestumas buvo labai sklandus ir lengvas 😀 tik paciom paskutinem dienom jau labai norejau kuo greiciau pagimdyti, nes pilvas buvo didelis ir niekaip nepavykdavo issimiegoti. o dar mazius mano labai judrus buvo, taip spardydavo, kad net sonkaulius skaudejo 😀
man tai ligtais nieko 😀bet ilgai nepavaikstau,kojas skauda ☹kaip pensininke 😀
kaj negali ilgaj pasedet tiesiai iskart sona pradeda skaudeti taj mane labiausiai vargina☹
isskyrus vemima,,daugiau nieko,,kad tik nereiktu vemti,,
man tai aga irgi remuo ☹ dar sunkoka is lovos issiristi 😀 o siaip kai zinau kad nebedaug liko tai per daug ir nepergyvenu, buna kad pazliumbiu vyrui kad ojoj kaip pavargau, bet 😀
pirmus menesius begiojau i tualeta veliau spaudimas zemas ramybes nedave, pirmu nestumu vemiau antru nepykino bet gale visu nestumu eduonies neisvengiau 😉
man pavyzdziui labiausiai vargina remens grauzimas,atrodo verda ar dega kazkas skrandy ☹ ir dar begiojimas i toleta 😀 bet mums jau 30 savaite eina ,viskas juk spaudziama is vidaus . Kitas sako labai pykina,vemia daug ,man nieko panasaus nebuv nei karto .