Kas labiausiai vargina nėštumo metu?

22. Aug, 02:27

man pavyzdziui labiausiai vargina remens grauzimas,atrodo verda ar dega kazkas skrandy :( ir dar begiojimas i toleta :) bet mums jau 30 savaite eina ,viskas juk spaudziama is vidaus . Kitas sako labai pykina,vemia daug ,man nieko panasaus nebuv nei karto .

12. Aug 2010, 13:31

pries nestuma visada buvau energinga, begimu maratone dalivavau ir t.t,o db sunku toliau nueiti nors tik 22 savaiteles...skauda nugaros apacia, nakti vargina meslungis,tas irzlumas per siltesnius orus 😀 bet uztai jauciu gan smarkius vaiko spirius nakti,net apsiverkiu is tos laimes kad busimas vaikutis jau energingas kaip mamyte

11. Aug 2010, 21:25

as del remens irgi dar issiverciu be vaistuku. bet buna kai uzeina kokias 3 dienas is eiles, tai taip grauzia, ypac, kai atsigulu....bet praeina po keletos dienu tai ir uzsimirsta kazkaip 😀 tai taip ir nevartoju vaistu, nors ta renie turiu jau senai. daug kam reikia jo musu seimoje 😀
o kas vargina,bent jau siuo metu tai irgi miegojimas, sonus paskausta...ir tt. vartausi vartausi, o dar i wc lakstymas...

11. Aug 2010, 16:22

mane vargino remens grauzimas labai ☹ bet va nusipirkau renie ir nebegriauzia, bet va vaistuku as negeriau 😀 savaime isnyko. nu gal dar prireiks 😀

11. Aug 2010, 15:40

jei ilgai pasedziu tai labai skauda nugara ir sonkaulius ☹ nakty remuo... ☹ kartais papikina ryte bet jau laikas eina i pabaiga tai stengiuosi priprasti nors tai ir nelabai lengva 😀

14. Jun 2010, 14:11

o mane labiausiai vargino norėjimas sysioti kas minutę... nespėji liftu nusileist ir še tau, kad nori... 😃

14. Jun 2010, 13:56

Mane vargina, kad negaliu gerai issimiegoti, nes ant sono jau pavrgstu 😀

14. Jun 2010, 11:34

Mane nuolatiniai pykinimai ir vemimai kankino,remuo nuo 7men ,nugaros skausmiukai nuo 8men...

10. Jun 2010, 11:27

vartytis ir man sunku, sake vyras girdi kartais kaip as nakti versdamasi dejuoju 😀 😃

10. Jun 2010, 00:39

na man su batais irgi problema bet tai atlieka vaiko tevelis uzrisa visada😀 sunku man bent jau apsiverst ant sono kito kai viena nuguliu su tokeis padusavimais tai darau ...😃

10. Jun 2010, 00:24

Mane tai beprotiski nugaros skausmai jauciuos kaip pencininke 😃

09. Jun 2010, 22:36

batus ir man jau sunku apsiauti, dar apsiaunu bet jau sunkkoka ir kojnes 😃

09. Jun 2010, 22:24

o mano nestumas toks kad tik paziurejus i veidrodi prisimenu kad laukiuosi😃mum jau 38 sav. o dar einu i darbeli😀vargina tik tai kad labai jau sunku batus apsiaut😀

26. May 2010, 10:56

na mane pykinimas taip pat vargino....iki kokiu 4 menesiuku mazdaug. kartais iki vemimo, bet dazniausia tada kai nepavalgius budavau, mane tampyt pradedavo...aciu dievui viskas sekmingai praejo, tfu tfu tfu, ir del to neteko gulet ligonineje...o dabar mums jau beveik 25 savaiteles, ir kazkaip gerai jauciuosi, tfu tfu tuf vel gi 😀 valagu viska, kojos netinsta bent jau kol kas, gal ir netins...nugaryte kartais labai nedaug paskausta, bet ne iki asaru 😀 tik miegoti darosi sunkiau, kazkaip pilvas tempia i apacia, ir sonus paskausta....

26. May 2010, 10:47

na mums jau 34 savaite, tai iki siol sunkiausia man buvo nestumo pradzia, lb pykino ir vemiau, teko du kartus pagulet ligonineje, bet sulaukus kazkur 12-13 sav tai pasibaige, o db viskas normaliai sakyciau, na buna pavargsta kojos, patinusios rankos... bet cia nieko tokio manau, lb nevargina tai kolkas.

25. May 2010, 19:03

o mane tai neramina, nors gydytoja sake tai normalu

25. May 2010, 18:47

man belieka tik pavydeti, kad priaugote mazai svorio.. 😉

25. May 2010, 18:02

man jau 28 savaiteles, apie pykinima pradzioj jau nebeprisimenu, apie gresiancius persileidimus taip pat, nespejau pagimdyt ir jau viska pamirsau, su viduriais tai tfu tfu viskas gerai, tik jo , tas lakstymas i tualeta, ypac nakti,nors ir keliuosi tik karta ir tai ne visada uzknisa. mane labiausiai jaudina, kad priaugau mazai svorio(300gr) ir kad man rodos per lengvai man cia viskas klojasi. bet mama sako, kad cia tiesiog man paranoja😃

25. May 2010, 17:26

sveikutes laukiancios leliuku mamytes, man 19 savaite, nestumas mano kaip ir milkes pasakyciau kad be problemu, pirma trimestra papykindavo rytais karts nuo karto ir viskas, tik pradzioje buvo lb sunku del viduriu uzkietejimo, nes siaip mano medziagu apykaita lb greita (uzvalgau ir i vc) bet db viskas kuo puikiausiai..=)

22. May 2010, 09:02

Labas rytas. Paskaicius koks buvo augustytes nestumas, galiu teigti, kad mano nestumas labai lengvas (na bent jau kol kas.. tfu tfu tfu.. bar bar bar..) Manes nepykino, nevemiau, tik skrandukas labai streikavo, bet ismokau kitaip valgyti ir viskas susitvarke. Viduriu uzkietejima isvaduoju valgydama kivius. Labiausiai bijau remens grauzimo, kuris pasireiskia paskutiniais menesiukais. Tai belieka tik laukti.. 😀

22. May 2010, 08:53

Sveikutes mamytes komentuojancios apie nestuma;
mane labiausiai vargino nuolatinis pykinimas ir vemimas iki 6men,net tris kartus teko guleti ligoninei per pirma nestumo trimestra.Oj koks nefainas jausmelis.Kojos netino nes priaugusi buvau neperdaugiausiai,14kg,nuo 7mem pradejo remuo kankinti,net iki vemimo sukildavo rugstys ,nepadedavo jokie vaistukai,teko iskesti.Dar nuolatinis begiojimas i tualeta,ir uzkieteja viduriai.8men prasidejus pakilo kraujospudis 100 ant 150,110ant 1170 ir taip dvi savaites pastovei sokinejo.Del kraujospudzio pagulde i ligonine.2savaiteles teko paguleti.O 38 savaiciu budama dare man CP,gime dukryte.Galima viska iskesti del leliuku savo...

21. May 2010, 23:01

Na, mamytės būsimos mielosios, kur gi jūs išties...jei nematyčiau kaip jūs inirtingai ir šauniai kalbatės čia, forume, pagalvočiau, kad jūsų visai nėra 😀 Nejaugi neatsiras tarp jūsų, kuri norėtų žengti pirmoji ir dalyvauti konkursėlyje - ar gi taip baisu ką nors nupiešti ant pilvuko ir dar gauti už tai dovanų! 😀

13. Feb 2010, 22:17

aciu 😀 nuraminai

laurora laurora 13. Feb 2010, 21:29

bailiuke, cia kiekvienai skirtingai labai. kaip ir su pykinimu, taip ir su kitais pozymiais vienoms labiau, kitoms maziau, o kitoms ir isvis gali nebut. pvz knygoj radau kiekvieno menesio pozymiu kruva surasyta, bet tik keli is isvardintu man yra (mums dar tik 5 men)

13. Feb 2010, 21:13

sveikos mane pirmus menesiukus vargino pikinimas,paskui remens deginimas ir nuovargis nuo didelio priaugusio svorio labai kojos paskausta greit ir nugara

13. Feb 2010, 20:46

labuka mamaytes, sakykit nugara pradeda skaudet tik kai jau buna daugiau savaiteliu ? man siandien uzejo skaudeti nugara, apacioja, tikriausia strenas... taip neistisai, bet paskauda keik laiko,praeina ir tt.

13. Feb 2010, 19:16

o man labai skauda sonkaulius, vos galiu ka padaryt, jei ne sie skausmai, visa kita tai tik juokas

08. Feb 2010, 15:55

Sveikutes. Mane vargina ryte abieju koju blauzdu skausmas.pabundu nuo jo ir turiu keltis.atsikelus praeina. ir klubus siek tiek paskauda.

08. Feb 2010, 14:02

Nu man 29 sav jau, iki naujuju metu laikas labai greitai praejo, o dabar visai sustojo

08. Feb 2010, 12:12

astonja kiek tau savaiciukiu? 😀 man ties dvidesimt ketvirta savaite buvo labai prailges nestumas, laukiau vis o dienos atrodo stovejo vietoj 😀 bet dabar jau 36savaciukes o laikas bega nepastebimai ... juk jau maziuke pamatysiu neuzkalnu 😀

08. Feb 2010, 11:21

Mane remens grauzimas ir uzkieteje viduriai, jau laukiu nebesulaukiu kada tas nestumas baigsis, visi sake kaip greit tas nuostabus laikotarpis - nestumas praeis, o man taip prailgo, atrodo kad jau pora metu kaip nescia

← 1 2