Sveikutes,mano svajone yra pamatyti EGIPTO PIRAMIDES,siek tiek ziurejau kainas ir nerandu keliones butent salia Egipto piramidziu...domina visa info,kaip,kas, kur?kiek mokejote?kokie atsiliepimai... ?labai labai lauksiu komentaru :)
Sveikutes,mano svajone yra pamatyti EGIPTO PIRAMIDES,siek tiek ziurejau kainas ir nerandu keliones butent salia Egipto piramidziu...domina visa info,kaip,kas, kur?kiek mokejote?kokie atsiliepimai... ?labai labai lauksiu komentaru :)
Suaugusiam 1900 kazkur, o uz vaika 900 Lt.. Iki 2 . vaikams nereikia is viso moketi, o kadangi mano mergina jau buvo 6 m, tai mokestis didesnis. As nebuvau Mozes kalne, todel i Egipta dar karta tikrai sugrisiu, kad paziuret visa Jeruzale. O Luksore tai labai grazu, visiska priesingybe Kairui, nes jame daug zalumos, nes ten Nilo delta. Ispudingi faraonu kapai, deives Chacepsut sventykla.
kaip faina,jau dabar isivaizduoju 😛 o kiek viena sbilietas kainavo gal atsimeni,nes uz vaika irgi moekejot,bet tikriausiai maziau 😉 o Egipte zinau tik piramides 😃 tai gal gali apsviesti kas ispudingiau Mozes kanas,ar Luksora?
Mes keliavom i Egipta 2008 m. Kelione pirkom is anksto su 30 proc. nuolaida. 9n. viskas iskaiciuota 2 suaugusiems ir vaikui kainavo 4700 Lt. Viesbuti kai rinkomes, tai ziurejom, kad butu europietiskas meniu vaikams, bei sildomo vandens baseinas. Oro temepratura buvo kazkur apie +30, Kaire, Luksore apie +50, bet dukra, kuriai buvo tada 5 m. atlaike visas ekskursijas kuo puikiausiai. Musu viesbutis buvo Makady bay ilankoje (ji netoli Hurgados). Viesbucio kategorija 4+ zvaigzdutes. Salia buvo viesbutis, kuris skelbesi esas 5+ zvaigzduciu, bet paskui kai kelaivom i ekskursija, gyventojai skundesi, kad ne koks, tai butina pasiskaityt atsiliepimus. Siaip buvom labai patenkinti viskuom. Ekskursiju kainu nelabai atsimenu, bet per visa kelione isleidom kazkur 8000 Lt. ir niekur netaupem. Jei nori aplankyt piramides ir Mozes kana, tai geriau skrist i Sarma, jei nori pamatyt piramides ir Luksora, tai tada i Hurgada ar Makady bay.
Pridedu nuotraukele, kur daugmaz matysis, kokia teritorija. Gyvenom tokiuose namukuose, kuriuose po 9 kambarius. Turejom kambari su terasa.
Na padrikai cia prirasiau, jei kazkas domina, klausk, mielai atsakysiu. 😀
Sveikutes,mano svajone yra pamatyti EGIPTO PIRAMIDES,siek tiek ziurejau kainas ir nerandu keliones butent salia Egipto piramidziu...domina visa info,kaip,kas, kur?kiek mokejote?kokie atsiliepimai... ?labai labai lauksiu komentaru 😀