Kas keliavote i Egipta?

26. Jan, 10:59

Sveikutes,mano svajone yra pamatyti EGIPTO PIRAMIDES,siek tiek ziurejau kainas ir nerandu keliones butent salia Egipto piramidziu...domina visa info,kaip,kas, kur?kiek mokejote?kokie atsiliepimai... ?labai labai lauksiu komentaru :)

03. Feb 2011, 22:00

oi toli dar ta kelione,paklausysiu Toveros ir vasara nevaziuosim,numirsim nuo tokio karscio,bandysime ziema,o tada jau ir ispudziais pasidalinsiu butinai Odeta ir ne tik cia,o aisku ir opagrindiniame psl ,juk svajoniu kelione gal pavyks igyvendinti 😛 aciu labai uz pasidalintus ispudzius ir info 😉

03. Feb 2011, 19:45

as kazkaip nejutau baisumo tos keliones autobusu, nes didziaja dali vaziavome juros pakrante, man buvo idomu stebet vaizdus per langa, o be to vaziuoja konvojus (apie 50 autobusu virtine), tai ner kada ten mandravot, graziai vorele visi ir tiek 😀 Gerda, nesibaidyk, jei nori pamatyt, drasiai vaziuok ir viskaas 😀 Lauksim keliones ispudziu 😀

02. Feb 2011, 17:04

dabar jau viskas aisku odeta 😉 Tovera rimtai? nu sakes ir vel tu mane sugluminai... 😃 nu kadangi pasaki,kad vasara ten nedaro ekskursiju,tai dar laiko bus pamastyti,tik idomu kiek kainuotu lektuvas iki tu dveiju miestu nuo hurgados?gal zinote?

02. Feb 2011, 14:03

jei dar kart keliauciau prie piramidziu tai tik skrisciau lektuvu, nes ta kelione man gyvenima koki 3 metus patrumpino 😀

02. Feb 2011, 13:51

Na kaip aiskiau issireiksti- jei busi Sharme, tai iki Kairo bus kazkur 500 km, o iki Luksoro virs 1000 km, tai autobusu is Sharmo ekskursiju autobusu i Luksora nedaro, galiam tik lektuvu nuskristi, o jei busi Hurgadoje ar Makady Bay ilankioje, ir noresi abu miestus pamatyt, tai bus 2 skritingos keliones. Nuo Hurgados iki Luksoro kazkur 350 km.

02. Feb 2011, 02:26

sori,kad cia tiek klausineju,nu bet vel nesupratau 😃 tai jei vyksim i Hurgada,sakai pamatysim abu miestus,vadinasi imanomair piramide ir Luksora pamatyti vienoj kelionej,tik ilgiau uztruks ...? 😀

01. Feb 2011, 11:57

Gerda, siu abieju miestu nepamatysi, nes jie skirtingose pusese. Pvz. jei vyksi i Sharma, tai i Luksora galima nuskristi lektuvu, o jei i Hurgada, tai su autobusu i abu miestus galima nuvykti. O tie neramumai tikrai pasibaigs 😀

28. Jan 2011, 01:50

labai labai aciu,kad nuraminote mane del tos varginancios keliones 😉 dabar jau tikrai nebebijau jos 😃 man irgi nesuprantama kaip iEgipta ir nepamatyti piramidziu 😀 del neramumu Egipte tikrai baisu,bet mes keliautume vasara,todel iki tol tie neramumai greiciausiai dings,tikekimes 😀 Simute,gal atsimeni visbucio pavadinima,ar patiko viesbutis? o tai as teisingai suprantu,kad ir piramides ir Luksora pamatai vienoje ekskursijoje,turiu omeny viskas pakeliui?ar kaip cia?jei sakei Odeta,kad nuo Kairo iki Luksoro 1000km?

27. Jan 2011, 23:08

Taciau zinant kokie neramumai vyksta siuo metu Egipte,tikrai nemanau,kad ten saugu vykti

27. Jan 2011, 23:03

mes Egipte buvom pernai metais, lapkricio menesi, Sarm el Seicho kurorte 😀 viesbuti rinkomes,kad prie pat jo butu koralinis rifas-norejome snorklinti. Kadangi laukiausi,tai tu ekskursiju turejom laaabai minimaliai-vykome i Kaira. Kelione tikrai ilga,bet kaip minejo Odeta,isvystas vaizdas atperka ta varginancia kelione 😀 Ir siaip,neisivaizduoju,kaip galima nuvykti i Egipta ir neaplankyti piramidziu 😀
Su vaiku nevykciau ten tikrai.

27. Jan 2011, 22:28

taip, mes buvo ir ten ir ten. I Kaira kelione labiau varginanti, bet pamatyti vaizdai atperka viska 😀 O jei lyginant tuos du miestus, tai Luksoras patiko labiau tiek man, tiek vyrui.

27. Jan 2011, 19:03

o tai tu Odeta buvai ir piramidese ir Luksore?

27. Jan 2011, 17:37

malonus tas kelioniu nuovargis 😉

27. Jan 2011, 17:28

aha skaiciau 😃 nu tai as gerai cia suskeliau 😃 maniau,kad Luksoras yra prie piramidziu,o piramides tai Kaire...oi nezinau sukasi galva,kaip tas piramides pamatyti ir nenuvargti ,o pasilepinti kelione ☹

27. Jan 2011, 17:19

Gerda- jei apsistosi Kaire, tai iki Luksoro bus 1000 km 😉 Ner ten taip baisu, ir tas masitas ner blogas, tik reikai pasidomet 😉 Ir enreikai ten imtis saviveiklos, geriausiai yra vaziuot su kelioniu agenturom. As Turkijoj paklausiau rekomendaciju pirkt keliones is vietniu, tai tiek turejau kuriozu ir nuostoliu, kad perzegnojau. Geriau brangiau, bet zinai, kad uz viska pilnai atsako kelioniu agentura. O kaip ten deretis, tai gidaipamokina 😀 Mes is viesbucio su taxi vaziavom i Hurgada, tai kai issikvieti taksi is akrto susideri, kad vaziuosi, bet tik uz tiek ir viskas.

27. Jan 2011, 17:16

as kuo toliau skaitau tuo labiau pradejau bijoti 😃 prisikaiciau ten su tais taksistais kaip buna,su maistais...sunku apsispresti nes i egipta noriu vien del piramidziu,o idomu butu imanoma rasti koki visbuti salia Kairo,nu kad ir tas piramides aplankytume ir Luksora,nes tiek kilometru vaziuoti autobusu,nu kosmaras,o dar juk ten kaip karsta....tau jus kuri nors vaziavot i ta ekskursija i piramides?

27. Jan 2011, 17:14

aij, dar prisiminiau- labnai skaiciau atsiliepimus apie viesbucius, nes kelioniu agenturoje patare pasiskaityt ir sake, jei rusai girs, vadinas tikrai viskas ok 😀 Jie labai reiklus poilsiautojai 😀

27. Jan 2011, 17:12

dvika- na musu buvo 4+, bet tikrai viskuom patenkinti.

27. Jan 2011, 17:11

Mes tai buvom Sahara Hurgada resort, ar kaip jis ten vadinasi.Vaizdelis, aptarnavimas, liuks.Nu bet maistas - baisu, man tiesiog neskanu buvo valgyt. Kitiems lietuviams taip pat. Jau net juokavo vienas vyras, sako, jeigu jau kepenis valgau, tai kažkas čia keisto😀
Pas mus taip pat buvo viskas įskaičiuota.Bet, tikrai ne to tikėjomės. Aišku, ir viešbutis ne penkių žv. patarčiau, jeigu į Egiptą, tai tik penkių žvaigžd.
Oi, kaip prisimenu, buvo tiek kuriozinių situacijų, net juokas ima.

27. Jan 2011, 17:04

Jei gyvensi Sharme, negalesi nuvaziuot i Luksora. Nuo Makady bay kuroto (kuriame viesbuciai l. geri. iskyrus Azur) iki Kairo 550 km. Isvaziuojama nakti apie 1 val., o kaire bunama kazkur 9 val. Iki Luksoro vaizuojama per pus trumpiau. Isvykom 4 val, o 9 jau buvom.

27. Jan 2011, 12:41

labai aciu uz pasidalinta informacija...jei prisiminsit parasykit viesbuciu pavadinimus,kad butu i s ko rinktis,kur tikrai zinotum,kad taipa r anaip...siaip planuojame vaziuoti be mazikes,per maza ji,bet neisivaizduoju kaip ant savaites ja reiks [alikti pas jai visiskai svetima zmogu-nmociute ☹ bandysim savaite prie tai apsiprasti ir tada,net nezinau,dar reikia daug ka apmastyti...as vis tiek svajoju pamatyti pirmaides is arti,skaiciau,akd jei apsigyveni Sarmo kurorte,tai ten vyksta tos ekskursijos i pirmides,i tas visas kapavietes ,muziejus,tai jus man dabar paaiskinkit,600km yra iki ten ,tai kiek laiko vaziuoji,kiek trunka visa ekskursija?

27. Jan 2011, 11:39

Tai jei pasiimi viskas iskaiciuota, praplovimui gauni ko tik nori 😃 Man labai patiko ju vietinis vynas, vietoj sulciu geriau 😃 O maistas musu viesbuty buvo labai neblogas ir ivairus. Viesbucio vaizdai :http://www.google.lt/images?hl=lt&q=domina+makadi+bay&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=9DxBTeOQG8SgOvD29JoC&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=6&ved=0CF0QsAQwBQ&biw=1280&bih=899

27. Jan 2011, 11:36

Siaip man rie paciu piramidziu nelabai patiko, bet va prie Sfinkso labai😀 Ir nacionalinis muziejus ispudingas. As i piramides vidu nejau, vyras ejo, bet nieko nepamate, tai tikrai neverta to 50 doleriu aukoti 😀

27. Jan 2011, 11:36

aš tai dar patarčiau įsimesti kokį nedidelį buteliuką, kad praplauti skranduką😀nuo egiptietiško maisto.Tame viešbutyje, kuriame mes buvom, man maistas buvo tiesiog neskanus.Ir ne man vienai...

27. Jan 2011, 11:21

Labas, mes keliavo me 2009 sausi tik su vyru, nes vaiku dar neturejom😀 Nuo pat vaikystes mano svajone buvo pamatyti piramides. Buvo nelabai karsta apie 28, vandens temperatura apie 25. Mes daug keliavome, netaupeme, pirkome daug lauktuviu tai su viskuo isleidome apie 6000 lt. Nebuvom tik Jeruzaleje. Seip kelione visumoje patiko, bet as ka norejau ta pamaciau ir daugiau nenoreciau ten grysti. Viesbuciai geri, aptarnavimas geras, jura nuostabi, oras puikus, na bet antra karta negrysciau....

27. Jan 2011, 11:21

mes su vyru pirmu metiniu proga planuojam vaziuoti i egipta geguzes menesiu, kaip tik vyro bus gimtadienis, dviguba svente, vaziuosim be dukreles, jai bus 8 men tai bandysim palikti mociutei, nenorim dar tokios mazos vezti 😀

27. Jan 2011, 10:27

As ir ieskau vasario gale keliones 😀 biski baisu su lelium mazu varyt, bet .. 😀 Egipte jau esu buvus, noriu sugrist ten vel ir vel 😀

27. Jan 2011, 10:22

Sveikutė.Mes keliavom Egiptan 2008 metų gruodžio mėn. Nepasakyčiau , kad buvo labai karšta. Normali temperatūra. Tada mokėjom vienam asmeniui apie 1800 lt.Kas skrido su ecotravel, be maitinimo mokėjo apie 900 lt. Ir gerai padarė😀.
Mes buvom tik Luksore. Nors jeigu nori, prieš pirkdama bilietą, paprašyk kad duotų tau vietą, kur galėtum pro langą matyti iš viršaus piramides😀Pilotas patspasako, kad dabar galit pamatyti piramides.
O šiaip kiek girdėjau apie Kairą. Mus perkalbėjo dėl kelionės ten. Pirma, kelionė labai ilga, ir ten tik pamatysi pačias piramides. Jeigu nori į vidų - mokėk 100 baksų (bent jau taismetais taip buvo)>kiek šnekėjo, nieko ten tokio blatno.
O Luksore ką rodė - Karnako šventykla, plaukėm Nilo upe. Ką patarčiau, jeigu siūlys į bananų salą - neplaukit,tikrai nėra ko ten plaukti.
O šiaip ilgiau pabuvus, pakalbėjus su vietiniais, turint žemėlapų, ten tiek pats gali pamatyti, ir be jokių ekskursijų. Reik tik domėtis.

27. Jan 2011, 10:10

na cia parodau, kad zalumos yra 😉

27. Jan 2011, 10:09

dar vaizdeliu is Luksoro 😀

← 1 2