Kalėdų rankdarbiai, įdomios idėjos

28. Sep, 04:31

Sveikos. Gal sakysite kiek ankstoka apie šias šventes kalbėti - Kalėdos, Kūčios, Naujieji, bet manau kuo anksčiau tuo geriau, ypač kalbant apie dovanas. Tad ši temukė dalintis idėjomis apie žiemos šventes, apie naudingas nuorodas, schemas ir pan. :) Jei mėgstate dovanoti savo rankų darbo dovanas, manau ruoštis jau pats tas laikas, ar bent dėlioti prioritetus ;)

08. Nov 2010, 21:04

na mūsu irgi pirmosios kaledos tyse bus,tai irgi labai laukiu 😀 tik ne vieni būsim nes gryžta mano mama ir anyta iš užsienio tai švesim penkiese 😀 bet jau dabar pradedu galvot apie dovanėles,šiais metais noriu nustebint visus savo rankų darbo dovanėlėm 😀 na gal ne visus 😀 kiek spėsiu.

08. Nov 2010, 14:50

Mums irgi bus prmosios kaledos ,tai nusprendem ir niekur nevaziuok ir sutikti ramiai tryse,pasipuosim eglute sidabrine,pupai jau suknyte raudona puosnia nupirkom ir teveliai truputi pasipuos ir va graziai pavakarosim. O dovanos tai visuomet galvos skausmas 😀 galvojam dovanot praktiskus dalykus,naudojamus,o tu suvenyru visi jau apsikrove 😀 pernai draugams dovanojom po medaus slovikeli,su medziagele apristu dangteliu - tai visiems labai patiko, tai arbatos is Gurmanas parduotuves, ivairiu skoniu,manau tokios dovanos praktiskos,mielos,visad atsimisns kai ziemos vakarais gers arbata, skaunaus medaus ar uzdeks zvake dovanota 😀 .

08. Nov 2010, 12:29

musu bus pirmos Kaledos ir Kucios kai neisim nei pas vyro nei pas mano tevus ir mociutes,pirmi metai kai busim su vyru dukryte ir tikimes dar vienu vaikuciu😀dovanelias jau po truputy perku,kaika gal ir pati darysiu...puosim seis metais dvi eglutes viena musu kambary kita vaikuciu,viena eglute bus dirbtine o kita tikra,galvojam dar daugiau lempuciu prisipirkt labai grazu ju zibejimas,Kuciu patiekalus taipat visus darysiu pati su vyro pagalba...😀kogero dar taip nelaukiau Kaledu kaip laukiu seis metais tokia ypatinga nuotaika jau nuo dabar...

07. Nov 2010, 23:04

Dovanėles tikrai darysiu pati, nes visi kaip ir visko turi, kažko brangaus nenupirksi, kai reikia apie 10-15 dovanų, o visokių niekų pilnai prikaupę ir tėvai, ir seneliai 😀 tad dekupažuosiu, versiu, megsiu pati 😀 ko nemoku, tarkim gražių megztų kojinių, gal paimsiu per mugę iš mezgėjų...mūsų šios Kalėdos bus šiltos, tikros ir išpuoselėtos mūsų rankomis 😀

07. Nov 2010, 23:00

Sveikutės 😀 šaunuolės jūs, tiek grožių pridėjote 😀 Kalėdos ir man pati laukiamiausia šventė, dievinu tą nuotaiką, tą ruošimąsi, tą jaudulį laukimo, kuris apima kai jau pradeda visi puoštis,,,gera 😀 dovanėles ruošti dar smagiau, tik šiemet stengsiuosi anksčiau pradėti ruošą, nes kai lieka pabaigai, tai toks lėkimas ir mažiau malonumo 😀 eglutei šiemet darysiu savo rankų dekopažuotus burbulus ir statysim tikrą eglutę 😀 šventinį stalą irgi darysiu nuo A iki Z pati, nes bus pirmos kūšios ir Kalėdos mūsų trise, vesim naujas šeimos tradicijas 😀 gera...

Jei rasiu ką gražaus, pažadu idėjom pasidalinti 😀

07. Nov 2010, 22:05

O kokios dovanų idėjos, kaip namučius puošit ? Man Kalėdos patiko nuo mažužės, ir kiekvienais metais vis labiau 😀

03. Nov 2010, 15:58

http://www.gami.lt/page/3

03. Nov 2010, 15:46

na o šiemet tikriausiai megsiu platų šaliką iš moheros siūlų ir su storais virbalais. Žinau, kad ji tokio nori.

03. Nov 2010, 15:45

aš praėjusiais metais mamai numezgiau kojines... priekyje dariau raštą: tris suktas pynes. Ir dar servetėlę pailgą nunėriau, nes nusipirko pailgą staliuką ir neturėjo tokios servetėlės. Mano piniginė nenukentėjo ir mama patenkinta liko... 😀

03. Nov 2010, 15:40

Aš jau nupirkus sesei ir jos draugui dovanas - pasilepinti vonioje, jie tokius dalykėlius mėgsta - druskytės, putos,muiliukai ir pan.Su vyru tarpusavyje tai nesidovanojam, nes esam vienas kitam jau dovana😀Norėčiau nusinerti dar angeliukus ant eglutės, tik žiūrėsiu ar bus laiko.Va norėčiau idėjų, kaip papuošti eglutę, nes šiais metais dūžtantys aislai eitų į trasą.Mažoji labai patrakus.

03. Nov 2010, 14:11

Atributika įvairiom progom http://balanda.lt/forum/73-551-1

03. Nov 2010, 14:09

Forume rasit nemažai idėjų tiek kaledom tiek kitom progom http://www.auksarankes.lt/forumas/viewtopic.php?t=2223&sid=7ae79c7c1a25789a9db2abf1182ca94a

03. Nov 2010, 14:05

Tada gera išeitis praktiškos dovanos ir galvos nereikia sukt ir piniginė dėkinga 😉 😃

03. Nov 2010, 14:05

Kalėdinė atributika http://zaliosrutos.lt/kaledine-atributika/

03. Nov 2010, 14:03

oj ankstoka tema 😀)) as tai net neisivaizduoju, negaliu pakest visokiu mazmoziu, kurie praktiskai zmonem nereikalingi, tai kiekvienais metais vis suku galva ka dovanot 😀

03. Nov 2010, 14:02

Kalėdinės mini dekoracijos http://mikoskioskas.blogspot.com/2008_12_01_archive.html

03. Nov 2010, 13:58

Sveikos, na ar sudarėte dovanų sąrašus, ką galvojate pirkti, ar gaminti ???
Pasidalinkim 😉
Aš saviškiui planuoju nupirkti skanių kvepaliukų, nes jau veik baigsis ant švenčių, plius kojines megsiu, tikiuos supėti ir šaliką 👍;
Mamai darysiu segę;
Draugei auskariukus gaminsiu;
Vyro mamai ir spėju kažką pati sumeistrausiu;
Tėčiui dar nežinau, gal savom ažos foto padovanosiu įrėmintą, nes apmdarytiaudu - neturi nei vienos . . .
Močiutei dar nežinau, bet teks ir kažką meistrauti;
Dar giminaičių krūva, spėju darysiu mini dovanėles - lauknešėlius su praktiškom dovanėlėm - šiltom kojinėm, puodeliais, saldainiais ir pan.

Kokių idėjų jūs turit ?

Pasidalinkit nuorodom 😉

04. Oct 2010, 22:25

Tai aš vis priminsiu 😃 nuorodom pasidalinsiu

04. Oct 2010, 22:19

gera tema tik apie tai dar negalvojau,bet va bus laikas po truputy pradeti 😀

04. Oct 2010, 22:13

Gera, tik dar kiek ankstoka 😃 Bet aš jau nesnaudžiu 😃

04. Oct 2010, 14:54

gera teme!👍

28. Sep 2010, 16:31

Sveikos. Gal sakysite kiek ankstoka apie šias šventes kalbėti - Kalėdos, Kūčios, Naujieji, bet manau kuo anksčiau tuo geriau, ypač kalbant apie dovanas. Tad ši temukė dalintis idėjomis apie žiemos šventes, apie naudingas nuorodas, schemas ir pan. 😀
Jei mėgstate dovanoti savo rankų darbo dovanas, manau ruoštis jau pats tas laikas, ar bent dėlioti prioritetus 😉

1 2