Kaip susipažinote su savo vyru?

26. Jul, 08:32

Sveikos mielosios, vat pagalvojau, kokių tik gyvenime meilės istorijų nebūna, tad būtų įdomu sužinoti jūsų meilės istorijas - kaip susipažinote su savo vyru ir kiek laiko pradraugavote iki nusprendėte sukurti šeimą? :) iškart atsiprašau, jeigu tokia temutė jau buvo :)

29. Jul 2010, 15:47

😀 kokiu tik nebuna susipazinimu 😀

29. Jul 2010, 10:51

as su savo vyru susipazinom per interneta, draugas.lt turejau anketa, ir ziurinejau ten vaikinu, pamaciau grazu vaikina, paziurejau jo anketa bet nieko nerasiau. kita karta ateinu ir ziuriu kad laiskutis yra, net nutirpau kai maciau kad jis man parase. as tikrai galvojau kad toks man neparasys, nes save laikiau ne grazia bent sau.taip pasirasinejom, isaiskejo kad jis uzsieni. po kurio laiko nutruko musu rasymai, jis turejo drauge kuri ji apgavo tai jis ja paliko. ir mes pries naujuosius vel pradejom rasinetis, kol sutarem kad sausio1 d susitiksim. aisku ta diena niekas nedirbo tad vaziavom i jo buta, kur mes pabendravom. po 3 men paaiskejo kad nescia, ir mums paspartino vestuves, kurias planavom veliau. dabar mes kaip 2 metai susituoke, turim sunu arna kuriam 1.7men.

28. Jul 2010, 08:05

Aš su savo vyru susipažinau per mano geriausią draugę - jo sesę dvynę. Mudvi buvom studijų kambariokės, ji man ne kartą rodė jo nuotraukas, o tik pagalvodavau, kad gražus berniukas ir tiek, po poros metų kažkaip likimas lėmė, jog apsigyvenom su jo sese Kaune (tada dar draugavau su kitu) ir jos brolis gyveno Kaune, ten studijavo. Pradėjom visi susitikinėt vis dažniau ir gražią dieną jis manęs paprašė susitikt be sesės 😀 Aišku sesė žiauriai pavydėjo (neturėjo ką veikti, nes mudvi visur kartu eidavom 😀) Pradraugavom 1,5 m. iki santuokos, susituokę jau daugiau nei 2 m. Tačiau geriausią draugę praradau, bet visiškai nesigailiu, nes radau idealų vyrą.

27. Jul 2010, 23:33

Tai ne iš ko muilo operas kuria 😃

27. Jul 2010, 22:48

Išties kiekviena istorija savaip įdomi, kaip įvairiai žmonės susipažįsta 😀

27. Jul 2010, 20:14

susipazinau, per drauges vaikina per siauliu dienas 😀 pamenu kaip prase numeriuko, bet nedaviau,gavo numeri gal po kokios savaites prasymo 😀 ir labai lepino demesiu 😀

26. Jul 2010, 16:24

😃 nerealios istorijos 😃 cia koks Clintas Eastwoodas galetu uzklyst - oi butu ideju naujiems filmams 😃

26. Jul 2010, 16:01

o mes su vyru susukom tarnybini romana 😃 Dirbom toj pacioj firmoj. Nei vienas nenutuoke, kad mes jau pora, net ten pat dirbanti vyro sesuo 😀Visiems buvo netiketa, nes pradzioj mes su juo ziauriai nesutarem, jis pastoviai ieskodavo man priekabiu, uzkraudavo ivairiausiu darbu. Galiausiai pradejo i darba ateidinet per iseigines, vis koki reikala atrasdavo...kol viena diena pasisiule palydet namo..tada ir tapome pora. Atsimenu koks buvo sokas direktoriui, kai pamate einancius mus gatve susikibusius uz rankuciu 😛 vargsas vos vaziuodamas per automobilio langa neisvirto 😀 Musu romanas vyko 2m, paskui susituokem ir taip jau penki metai kartu 😀

26. Jul 2010, 14:38

as su savuoju esu pazistama nuo pat kudikystes,galima sakyt jis mane augino kieme 😃 kai pasakojo tevai,jis net neleisdavo niekam vezimelio pastumt,visada jis su manim 😀 zaidem kartu smelio dezei ir pan 😀 paskui dovanodavo ziedukus kur su kramtoske budavo ir sakydavo kad busiu jop zmona 😃 paauglystei teko keliems meteliams issiskirtis,nes isvazevo pas teva italija.kai grizo turejau pirmaja meile,kaip tik tuo metu ta pirmoji meile pane paliko o as puoliau i isterijas ir pan, tada manasis pagalbininkas buvo jis.tadair supratau kad siaim zmoguj esu neabejinga ir viskas taip susikloste kad as esu jo zmona 😀

26. Jul 2010, 14:32

Mes susipažinom radijo laidų pagalba 😀 Bet tai buvo prieš beveik 7m. kai tokie būdai dar naujiena buvo. Aš "pasiskelbiau", jis - parašė, susirašinėjom ir susiskambindavom porą mėn, kol išdrįsom susitikt. Jau beveik 4m kaip vedę ir turim sūnelį metinuką.

26. Jul 2010, 13:22

😃😃😃

26. Jul 2010, 13:21

visi bendradarbiai po siai dienai apake vaiksto😃😃😃

26. Jul 2010, 13:19

😃 super 😃 bet vat kaip taip yra, kad daznas variantas, jog zmones buna salia, bet vienas kito nepastebi, ir bacc praregejimas😀

26. Jul 2010, 13:09

su savo dabartiniu vyru susipazinau buvusioje darbovieteje,kartu pradirbome 2metus,buvome tiesiog kolegos,nebuvo net rankos niekada ant peties uzdejes😃net nezinau del kokiu priezasciu ji atleido is darbo,taip ir nebebendravome.praejo gal kokiu pora men gavau is jo sms,tipo klause ka veikiu?pasakiau kad nieko,pasiule susitikti paplepeti,galvoju reikia mauti vistiek idomu tiek laiko nesimatem.nueinu as i ta vadinama musu susitikima,sedi ziuriu pasipuoses pasitempes,koks jis man tada grazus pasirode net nemoku apsakyti,sedim plepames,rankos dreba,siurpuliukai po kuna laksto,nu vienu zodziu pati nelabai supratau kas darosi😀istikro tada pastebejau kad ir jis sedi visas kaip nesavas.sedejom sedejom,ziuriu jau ir ranka ant peties padeta😃😃zodziu po savaites jau gyvenome kartu😃😃gal kam ir pasirodis keista kad taip greit,man tiesiog nebuvo ka prarasti,ji kaip zmogu pazinojau labai senai,o kaip vyra,is pirmo karto supratau kad man skirtas😃😃😃gyvenam 6metai kartu,turim suneli Beniuka😀

26. Jul 2010, 12:36

tikrai kad visas kortas sudeliojo likimas 😀 va jau kiek istoriju, nereikia net holivudiniu filmu 😀

26. Jul 2010, 12:09

Buvo taip - draugė pasiūlė važiuoti įšventę su dviem vaikinais, manęs tai paprastai neleisdavo važinėt tad truputį pamelavau, akd su drauge jos svyresne sese ir jos draugu važiuojam tad leido mačiutė 😃 Na ką maniškis buvo su mano drauge bent turėjo būt nes jie savaitę tik pažįstami buvo. Bet man antrasis vaikinas išvis nepatiko, vaikiškas buvo, o maniškis labai patraukė dėmesį, vyresnis, rimtesnis, jis ir mane žvilgęiojo. Taip išėjo, kad toji draugė išėjo su anuo, su kuorieu ir jau seniai buvo pa-įstami ir pradingo porai valandų, o mes likome abu nepažįstami . . . pora valandų susipažinome, kalbėjomės, paprašė nr, dar spyriojaus neduoti, kad pasinervintų, palydėjo iki durų, paspaudė ranką 😃 r kitą d susitikome, o dar kitą jis išvyko į užsienį, ten porą mėn prabuvo, bet man nuolat skambino, kažkuo patraukė js mane, grįžo ir pradėjome draugauti. Sakom pats likimas suvedė 😀 Jau 4metai kartu iš jų beveik du metus vedę 😀

26. Jul 2010, 11:11

beje del manes ir nebesikerpa plikai ir treningus ne kaip pasipuosima devi, o pagal paskirti 😃

26. Jul 2010, 11:07

😃😃 gera istorija 😃 mano manymu is pirmo zvilgsnio yra tik susizavejimas, o meile ateina su laiku 😀

26. Jul 2010, 11:04

sveikos mamytes 😉 as tai is drauges paprasiau nr ir parasiau, vat siaip sugalvojau nors nei macius nei ka buvau... jis pasiule susitikt... na ir susitikome kai pamaciau, kad jis ateina mintyse pagalvojau "su situo gyvenime nebusiu" 😃 skustas su treningais vaajeee..l. 😃 bet va as jam lb patikau... is spradziu spyriojaus, bet jis lb atkaklus buvo. pradejom susitikt, supratau, kad ir rupet pradejo jis man po to ir isimylejau... viskas po mazu 😀 db jau pries pora dieneliu buvo 8metai kai mes kartu, 6 metai gyvenam kartu, greit bus metukai kaip vede, turim nuostabia puses metuku dukryte... Labai myliu savo vyra ir dukryte. p.s. nevisada meile buna is pirmo zvigsnio 😉

26. Jul 2010, 09:25

baisu, buna visokiu gyvaciu

26. Jul 2010, 09:22

baisu..na bet uz kancias visada atlyginama - dabar uztat turi nuostabia seima 😉

26. Jul 2010, 09:11

daivutes atveju, manau, pasitvirtino teiginys, kad sena meile nerudija😀
lieposmamyte, manau, kad visgi likimas yra, ir kai sutinki tau skirta zmogu, tai atrodo lyg kazkokia jega trauktu prie to zmogaus 😀

26. Jul 2010, 09:07

as dazniausiai pirma ir prasydavau nr, buvau gan drasi😀

26. Jul 2010, 08:56

teisingai - atėjau, pamačiau, supratau kad man skirtas ir nebepaleidau 😃

26. Jul 2010, 08:56

Kaip fainiai😀 mes tai labai greit viska, skubejau kad nepabegtu😃

26. Jul 2010, 08:54

😃 šauniai, bet vat kaip gyvenimas viską sudėlioja į savo vietas 😀 Aš su saviškiu ilgai esam pažįstami, galima sakyti buvome tikrai labai geri draugai ir tokių minčių, kad galėtume būti daugiau nei draugais net nebuvo...bet vat kažkaip vienu metu abu praregėjom ir pamatėm viens kitą kitomis akimis 😃 tai iki vestuvių dar išdraugavome 2 metus ir dabar jau turim 6 mėn. dukrytę 😀

26. Jul 2010, 08:47

as salia to namo kur maniskis gyveno issinuomavau kambari.Po kokiu 2 men buvo kaimynu baliukas ir susipazinome😀 Tiesa is pradziu man jo draugas simpatizavo, bet gavosi taip, kad su saviskiu pradejome artimiau bendrauti.Praejus kokiai savaite kartu apsigyvenome😀Rugseji bus 2 metai kai mes kartu, auginame 8 men maziuke😀

26. Jul 2010, 08:32

Sveikos mielosios, vat pagalvojau, kokių tik gyvenime meilės istorijų nebūna, tad būtų įdomu sužinoti jūsų meilės istorijas - kaip susipažinote su savo vyru ir kiek laiko pradraugavote iki nusprendėte sukurti šeimą? 😀 iškart atsiprašau, jeigu tokia temutė jau buvo 😀

1 2 →