Kaip susipažinote su savo vyru?

26. Jul, 08:32

Sveikos mielosios, vat pagalvojau, kokių tik gyvenime meilės istorijų nebūna, tad būtų įdomu sužinoti jūsų meilės istorijas - kaip susipažinote su savo vyru ir kiek laiko pradraugavote iki nusprendėte sukurti šeimą? :) iškart atsiprašau, jeigu tokia temutė jau buvo :)

10. Oct 2011, 13:29

O mes mokykloi,as pakeiciau mokykla 10kl,ir atiduriau vyro kl,taip mes jau nuo 10kl. kartu.2005 baigymo mokslo metai.

07. Oct 2011, 20:56

Kadangu as gyvenu kaime,tad buvo bulvekasis,pas kaimyne nuomavo buta jaunas vaikinukas,jis su kaimyne atejo mums padet bulviu kasti 😀 tas vaikinas susipazino su mano sese ju metai sutapo,jie ten pradejo burkuoti,vakare po bulvekasio jis isvare y naktine dirbti,rytuij atejus jis paskambina savo pusbrolui kad jy parvestu pas mus, kaip pamaciau sese vaikino pusbroly man jis krito y aky tei pat ir as jam kritau,maniau kad su juo man nieko neiseis nes jis turejo pana,tad susisaudziau jo nr per seses vaikina pradejau su juo rasinetis bendrauti kol yvyko musu pasimatymas,vienas kita pamilom,jis mete savo ex del manes ir man pasiule rimtai draugauti. Draugavom 5 met 6 men kol yvyko musu vestuves. Stai kokia mano istorija :d

17. Nov 2010, 21:20

kokios,idomios ir grazios susipazinimo istorijos

17. Nov 2010, 16:04

Atsiprašau už klaidas🌷 😀

17. Nov 2010, 16:01

Važiavau vakare iš darbo ir ant kelio išlėkė stirnos kelios,priekyje važiavusi mašina staigiai stabdė,aš nespėjau nes iš pradžių nemačiau kas priekyje vyksta,kad stirnos pasivaikščiot sugalvojo,kaliau į tą mašiną.. Na ir viskas mašina supilta. Į darbą važiuot nėra kaip ,savaitgalis ant nosies,mašiną sutvarkyt reikia kuo greičiau,pabaiga mėnesio,piniginė apytuštė. Pravalas!
Kaip žinia,blogos naujienos sklinda greit. Iš pat ryto sulaukiu draugės skambučio-girdėjau mašiną sudaužei? Nu galvoju jau skambina sužinot kaip kas,kad paliežuvaut poto(mėgėja), palauk, daug girdi, tuoj aš tau pasakysiu porą gražių žodžių😃 O ji ir sako turiu draugą,kurio visas gyvenimas automobiliai,jis tau gali labai gerai,greitai ir su gera nuolaida sutvarkyti. Valio! Jamam !😀
Sutarėm,kad ryt atvarau pas ją į Vilnių,susitiksim su tuo draugu ,viską aptarsim. Rytas. Už lango pliaupia baisiausiai Tai kaip aš į tą Vilnių važiuosiu,autobusu,per tokį lietų? Skambina draugė,niekur nevažiuok,tavęs tuoj atlėks. Kas atlėks? Nieko nesuprantu. Atvažiuos JIS😀,apžiūrės tavo mašiną ir atveš tave į Vilnių,pabalevosim juk savaitgalis. Na gerai galvoju,išsipusčiau visa(dėl visa ko😀 ) Atvažiavo. Skambina,išeik. Išeinu galvą iškėlus,nosį užrietus,mandrumu apsišarvavus,😃o ten sėdi toks paprastas simpatiškas vaikinukas. Labas,pas tave rūkoma? Sveika,rūkyk,mašinos dabar nežiūrėsiu,lyja,ryt(tai kokio velnio čia šendien grūdaisi galvoju😃 ),važiuojam,jei bus baisu sakyk. O galvoju atsirado erelis pagąsdins😀 Na tai taip ir rūkiau iki Vilniaus vieną po kitos cigaretės,pelenai krito šalia peleninės,nes rankos drebėjo(pasirodo jis ralistas,dalyvavęs prof.sporte-man patinka😀 )važiavo kažkokiais žvyrkeliais,nežmonišku greičiu,mintyse meldžiausi ,kad tik gyva likčiau,bet pasakyt ,kad baisu ?na jau ne! Sėdim jau pas draugę,gauno JO žinutę,einam pasivaikščiot? Na einam. Pasivaikščiojom senamiesty,kavinėj užsisakėm ledų,vėliau nuvažiavom pas jį(persirengti jam prireikė),na ir į vakarėlį pas draugę,bekeik visą vakarą prasėdėjom balkone dviese plepėdami,jau ir vakarėlis į pabaigą,o dar tiek daug yra ką pasakyti... Važiuojam pas mane? Ir kas man šovė į galvą? Važiuojam! Beveik visą naktį prasėdėjom kieme ant suoliuko iki paryčių ir plepėjom,gurkšnojom brendį.. po savaitės persikrausčiau pas jį,po metų susilaukėm gražuolės dukrytės ir vis dar galim sėdėt ant suoliuko visą naktį ir turim ką vienas kitam pasakyti😀tikiuosi taip bus visada..

17. Nov 2010, 14:55

...mus labai norejo supazindinti mano sesuo ir mano vyro pusbrolis pas kuri jis ir atvaziuodavo atostogauti is kito miesto 130 km atstumu...nors jis turejo tame paciame miestelyje drauge su kuria draugavo per atstuma..na is manes susidomejimo nelabai ir buvo zinant kad jis turi drauge... bet va lemtingoji 2000-uju naktis padare savo...mes naujuosius nusprendeme svesti vien tik merginos(sesuo,jos ir mano drauges kelios)tevus issiunteme pas senelius kad butu laisvas plotas...artejo 12 valanda mes po truputi ruosemes i lauka prie eglutes pasiememe sampano ir iskeliavome,,,susitareme kad eisime po 12 val susitinkame visos namuose...na ir ka as truuti uztrukau pas draugus,bet pasiseke is ten pasprukti...praverusi namu duris pamaciau pilva zmoniu...ir aisku tame tarpe buvo mano vyras...nereikejo niekam musu supazindinti mes is karto kritome vienas kitam i aki ta tikraja prasme...visa vakara neatsitraukeme vienas nuo kito ir nesvarbu kad jo ta drauge buvo taip pat ten...bet ji isejo neuzilgo namo...tai mes nevarzomi burkavome.Tada jis issiskyre su tuomete drauge nors mes ir nedraugavome tik palaikeme rysi laiskas.Kartas nuo karto susitikdavome.Ir kas keisciausia tik atsirasdavo zmogus mano gyvenime ir apsireiksdavo mano vyras,aisku draugyste nutrykdavo.Taip praejo 9 metai ir atsitik tu man taip vel pirstus [rikiso sesuo mane paskatinusi vaziuoti pas vyra svesti naujuju ir po 9metu mes vel naujuosius sventeme kartu.Atvaziavau pas ji...ir likau... 11metu bus kaip pazistami,vede 1,5 metu, turime grazia dukryte ir gyvename sau puikiai...va likimas ir suvede mus...neveltui norejo mus supazindinti sesuo ir pusbrolis...esame jiems dekingi😀

17. Nov 2010, 13:44

o mudu su vyru buvom klasiokai 😀 bet mokykloj ne i galva nesove jokios meiles... ir isvis as visada kartojau kad su jokiu klasioku neprasidesiu 😉 bet.... baigem mokykla, praejo metai, grizau savaitgali is studiju ir va... kazkaip netiketai susitikom... o dabar jau 5 metai kartu 1 metai vede ir turim suneli 😀 ir kaip liaudies ismintis byloja "niekada nesakyk niekada" 😃

16. Nov 2010, 10:05

aš savo vyrą pirmą kartą pamačiau Kolegijoje ant laiptų 😀 prasilenkiant susitiko žvilgsniai ir per kūną nubėgo šiurpuliukas... tada pamaniau "simpatiškas vaikinukas". Po kurio laiko sutikau jį bendrabutyje, dar po kiek laiko su draugėmis šventėm ir taip nutiko, kad pasiploviau nuo viso baliaus ir koridoriuje sutikau kitą draugę. Taip bepliurpiant prie mūsų prisidėjo ir mano vyras... nors gyvenime nerūkiau, norėjau pasirodyti kieta ir kartu surūkėm po cigaretę... taip po truputi pradėjom kalbėtis, mano draugė dingo ir likom vieni... pavaišinau aš jį arbata, nes mano draugė draugavo su jo draugu ir paprašė mano vyro truputi "nepareiti" į kambarį... tai mudu iki pat penkių ryto praplepėjom 😃 Pamenu mūsų rytus, kai aš pabudusi užkaičiu kavos, pamajakinu jam ir prieš eidami į paskaitas mes ramiai išgėrę kavos susikibę už rankučių išpėdindavome į paskaitas... Po metų draugystės mano vyras pasipiršo, likus dviems mėnesiams iki antrųjų metų draugystės metinių atšokome vestuves. Prabėgus dviems metams po vestuvių sulaukėmė sūnaus... dabar mūsų pipirui metukai ir dešimt mėnesių... kitais metais atšoksime penkerių metų vestuvių sukaktį 😃 Dievinu mūsų savaitgalio rytus, kai vyras grįžta namo... ryte pabundu nuo Emiliuko "mama apu", vyro bučinio ir katino murkimo prie kojų 😃 visi įsitaisome mūsų lovoje ir ramiai žiūrime multikus 😃

16. Nov 2010, 09:33

juokinga as su savuoju tai pat internete susipazinau tada dar buvo populiarus pazinciu puslapis one.lt😀 tai su drauge susilazinom kas daugiau draugu prisikvies 😀 tai ir kvieciau visus iseiles ir maniskis kazkaip papuole tarp ju... ispradziu susirasinejom per ta one.lt(melagis ne savo foto ikeles buvo) norejo apgauti o as savosios niekur nekeliu tai paprase kad pastu atsiusciau na tada ilgai galvojau bet nusiunciau... tada apsikeitem nr ilgai susirasinejom as jau ir jo varda buvau uzmirsus tik uzsivardinau SIRDUKAS,viska apie ji zinojau tik vardas visada pasimirsdavo😃 turejau drauge kuri norejo mano sirduko nr bet vis neduodavau as jei nes maniau kad ji grazesni ir nuvilioti gali... tai ta mano drauge kazkaip pasivage vistiek nr bet nieko man nesake😀 po kiek laiko mano sirdukas parase kad drauge mano rase jam ir siule susitikti ji jam masaza padaryt bet jis ja pasiunte.... na pamaniau ir drauge... nuo to laiko jis man siele susitikti o as vis bijodavau mus skire 100km galvoju o jei koks banditas... po 3metu susirasinejimo per kuria padarem gera 3men pertrauka( nes buvau vaikinuka susiradus kuris mane paliko) supykus ant viso pasaulio pagalvojau kad blogiau nebus ir susitarem susitikti vilniuje (teko man vaziuoti i vln kuriame gal 2karta gyvenime buvau) aautobusu stotyje😀 kodel autobusu stotyje nes lengviau pabekti butu😃 pamaniau jei koks banditas paziuresiu net neisiu artyn😃 jau isanksto tel garsa isjungiau ir nuvaziavus kaip niekur nieko paklausiau kur jis laukia o jis parase kad ant laiptu ejau ir ieskojau kur tie laiptai salta buvo o as su sijonuku ir ne is salcio drebejau bet todel kad jaudinausi kaip atrodys jis gyvai juk 3metus bendravom kaip geriausi draugai gal jis mane pamates pabegs... bet taip atsitiko kad kai pamaciau pagalvojau O MAMA... issimylejau vos pamacius net nepastebejau is kur jis miela meskiuka istrauke😃 nuo to laiko mes kartu nuo to susitikimo autobusu stotyje😀 mes jau kartu 4 metai... turim sunu kuriam 2metai ir 7men... ir laaaaabai myliu savo sirduka😀

15. Nov 2010, 19:20

mes su vyru susipazinome darbe, toje imoneje dirbome abu bevik metus laiko bet vienas kito niekada nebuvom mate, nors taip negalejo buti paprasciausiai niekada nepastebedavome matyt 😀 man reikejo eiti pas ji dirbti i skyriu o as sukeliau visa valdzia ant koju kad ten nedirbsiu, siaip netaip nusileidau ir nueju viena diena pabandymui kaip tik ten buvo tik vyriskas kolektyvas su visais puikiai sutarem bendravom kaip draugai niekad nebuciau pagalvojus kad jis bus mano vyras nes niekuo neissiskyre, pradejo parsyti tel nr kviesti kavos, bet as kaip tik turejau drauga tuo metu ir jokiu nr niekam nedaviau, galiausiai parasiau ant lapelio nr ir ikisau stalciuje giliai tai vargsas sake val laiko ieskojo bet nerado tik atejes ryte pamate 😃, zodziu viskas tesesi ilgai nes abu buvom labai uzsispyre jis tiek mane kabino o as uzsispyrus vaidinau nepasiekiama 😀 nuejom vienakart kavos na ir taip prasidejo musu susitikimai, pradejom draugauti po 2 savaiciu jau apsigyvenom kartu, is ju daugiau nei metai susituoke ir turim 2 menesiu dukryte 😀

15. Nov 2010, 12:53

Mes su vyru susipazinome du metus atgal per laidotuves,mire jo motinos pussesere,o as ten nuveziau savo senele as jam patikau o jis man ne,bet taip gavosi kad po menesio mano senele su mano dabartyne anyta mus supirse ir mes esam laimingio iki siol ir laukiames sunelio😀 Taigi kaip as anksciau nenorejau su juo but tai dabar esu begalo laiminga kad ji turiu ir jis mano vyras😀

13. Nov 2010, 14:41

kiek cia idomiu istoriju,malonu skaityti jas,o meile is pirmo zvilgsnio tikrai buna

13. Nov 2010, 14:08

mes su vyru pries beveik 4 metus susipazinome kai jis i Lietuva buvo atostogu atvaziaves is Airijos. Pamaciau ir isimylejau, buvome kartu draugo gimtadieny sodyboje. Buvo labai smagu, kol 3 diena, kai jau i Vilniu gryst reikejo, jis man nepasake, kad isvaziuoja rytoj i Airija 😃 As nesupratau, klausiu ko tau ten vaziuot ( jau planu buvau prisikurusi kaip graziai draugausim), o jis sako, taigi as ten gyvenu... Ot tai tau pagalvojau.. Suzavejo ir isvaziuoja... Pamaniau, kad nebepamatysiu jo, kol po menesio sulaukiau skambucio 😀 Sake kiek jis ieskojo mano numerio per draugu draugus, klausinejo ar kas pazysta mergaite is to gimtadienio 😃 Na ka, taip telefonu iki galo kaip sakant susipazinom ir po puses metu as sedau i lektuva ir isskridau pas ji 😃 Visi sake man, kaip tu cia vaziuoji pas nepazystama, parduos tave ir panasiai.. 😃 Bet nepardave, vede ir padovanojo man mano mergyte 😀) Ir kas galejo pamanyti, kad buna meile is pirmo zvilgsnio 😀

13. Nov 2010, 13:09

ziuriu cia jau taip ilgai poros kartu 😀 🤓12m tuoj jau ir jubilejai bus😀...grazu

13. Nov 2010, 10:27

Susipazinom su vyru pries beveik astuonis metus😀 Jis vazinedavo pas mano drauge o kaip anksciau buvo madinga drauge aisku pasiimdavo ir mane😀 Jis buvo daug vyresnis jam 23, man 15😀 Bet palaipsniui jis pradejo dometis ne drauge o manimi... As sakydavau , kad jis labai senas, neidomus, kad niekada su tokiu neprasideciau😀 Kai man buvo 16 jis man pasiule draugauti, as sutikau "ant bajerio" 😀 Tas bajeris tesesi penkis metus, po penkiu metu draugystes nunesem pareiskimus ir susituokem😀 Sia vasara buvo du metai kaip gyvename santuokoje, ir taip pat sia vasara susilaukem savo sunelio😀

13. Nov 2010, 00:26

Mes susipazinuome su savo vyru mokykloi, as dar mokinaus o jis dirbo dare remontus mokikloi , man buvo 14 ,jam 20 .Man jis patiko suzinojau jo nr pradejom susirasinet , beja jo sesuo gyveno tame paciame miestelije kur ir as jis pas ja pasiligdavo ,na susirasinedavo pasiule susitik dar nezinojau kad turi kita ,bet poto po kiek laiko suzinojau,bet vistek bendravom ,susitikinejom kasdien mokykloi ,vakarais vaiksciodavom. Su buvuse isiskire ir pasiule man draugyste. Draugavom 2 metus,poto suzinojom kad laukiuos ir susitokem .dabar jau tuoj bus 4 metai kai mes kartu ir turim 2mergaites grazias vienai 3metukai , o kitai 7 menesiai ir esame laimingi visi kartu.

12. Nov 2010, 23:58

nu sakes tovera,a cia tai istorija kaip si filmo 😃 sugalvok tu man 😃

12. Nov 2010, 23:01

Mes susipazinome per interneta, gyvenom viename name, jis isilauze i mano kompa ir mano cv rado icq nr (panasiai kaip skype), pradejo kalbint, erzint, sako as zinau kur tu dirbi, kur mokais etc, visa kompa isnarse kur nezinos 😃 Ir taip atsitiko, kad po 7 metu bendravimo mes jau 2 metai vede ir turim nuostabu sunu 😀

12. Nov 2010, 22:41

As su savo pirmu vyru susipazinom gamtoi prie lauzo,mes sventem vienos mano drauges gimtadieni,as skambinau gytara,o sale stovyklavo trys berniokai,ir vienas is ju taip pat turejo gitara,taip per gitara ir susipazinom,po metu susituokem dik gaila trumpam. O su antruoju turgui,drauge nusizejo vyruka o su juo kalbejos mano kaimynas,tai norejau juos supirst 😀 o gavos taip kad jis tapati vakara tai mano draugei jis pasake atleisk tu nepatinki man o patinka tavo drage,taip gavos pirsau draugei o radau sau vyra 😀 po gero pusmecio susituokem ...

12. Nov 2010, 22:14

juraratek😃 tavo faina istoryja😃 😀

12. Nov 2010, 22:09

mes su vyru susipazinom,laiptineje.Mums sugedo duru spyna,uzstrigo ir neatrakinam.Kvietemes kaimyna,kad padetu atejo pas ji draugas,na taip ir tapo vyru,kaimyno draugas

12. Nov 2010, 20:53

lb grsazios istoryjos😀.Maluonu skaityti😀 ir ipac kai tiek laiko tiek metu zmones kartu ir myli vienas kyta ir gerbia ir palaiko 😀 ir turi angeliukus😀

15. Aug 2010, 17:35

mes su vyru susipazinom per draugus.as per drauge savo jis per drauga.pamacius savo vyra pagalvojau dieve tu mano koks baisus senas kazkoks (na man tada buvo vos 16metu o jam 23)tuo metu net pagalvot buvo baisu kad kada nors tolimam ateiti busim kartu.praejo puse metu mes vel susitikom dar karta pasakiau fu senas😀)) poto dar karta po puses metu susitikom tada jau dar geriau isiziurejau ir pagalvojau kad visdelto visai nieko pradejom bendrauti matitis kasdien bet kaip draugai.na ir viena diena per velines as pas ji su drauge uzejau i svecius na ir jis man pasiule draugauti viskas buvo juoku formoj galiusei mes po 5men draugistes nunesem pareiskimus paduot i santuokos rumus ir po metu mes susituokem(na kai buvo vestuves as jau 2 men buvau nescia)ir db mes kaip susituoke jau 1ir 4men ir turim dukryte 9men.

14. Aug 2010, 22:57

superines istorijos 😃

10. Aug 2010, 22:17

Mes su vyru buvo Best friends, i mokykla eidavom kartu, varydavom i tusus, klubus, tiek jo panas tiek mano bernus pazinojom, kol viena vakar (kur beja buvo daug alkoholio) atsitiko kaip atsitiko, ir taip ir iki dbr dar esam kartu. Daznai pagalvojam, kodel anksciau nesumastem jog tinkam vienas kitam, bet tikriausiai tam turejo ateiti laika 😀

10. Aug 2010, 21:13

as su savuoju susipazinau per sms netesiogai. Su draugem sedim balkone kalbames ir viena drauge sako va pas mus naujas kaimynas atsikrauste o as tai parodysi ji. Nu ir tuo tarpu kaip tik po balkonais praejo jis su draugais pamaciau neaukstas treniginis toks tipo krutas ismetes rema. Draugem ir sakau pingvinas grynas ir tuo pasibaige kalba.sedziu viena diena pas drauge skamba telefonas atsiliepiu ir sako labas cia toks ir toks zinau kad turi diska viena kur man patinka ar galetum paskolint jam sakau kai pareisiu namo pagalvosiu beje jis ir buvo is to pacio namo. Einu namo ziuriu jie visi kieme sedi ir sako nu tai galesi paskolint o as sakau nezinau ir namo greit man tada buvo 18 jam 25.tai drauge atejo pimt disko daviau. Atidave per drauge. Sedim su drauge virtuvej kava geriam ne girdet negirdejau kaip zinute atejo o ten su labanakt eilerastis nieko neatrasiau nu ir pradejo skambinet kiekviena diena prasydavo kad susitiktumeme bet as vis sakydavau laika neturiu.taip visa savaite prasydavo. Atejo savaitgalis nera kas veikt sedim su draugem kava geriam nu ir paskambino jis nu nusileiskit i apacia taip paprikolinsim nebuvo kas veikt tai nusileidom taip pakalbejom o jis su draugu sugalvoju varyt taip i pachoda as is pradziu nenorejau drauge ikalbejo taip ir isvaziavom ispradziu net nesikalbejau su juo kiek kalbino truputi alaus atsigeriau tai liezuvis atsiriso taip pradejom kalbetis paryciai viena isvariau namo. Nu ir prasidejo susirasinejimai bendravimai visur kartu o jau 6metai kartu bet perejom visko per tuos metus turim keturis vaikus ir lyg viskas gerai.

10. Aug 2010, 20:25

nu as tai isvis nerealioj vietoj susipazinau, kaip internetas ir niekur kitur kaip riteriu karai 😃 jis buvo mano priesas, erzindavom vienas kita... rasinedavo jis man zinutes naktim kai matydavo kad pasijungus, veliau skaipu pasikeitem, na tada prasidejo aktyvus susirasinejimas, bet toks kad vienas kita tik erzindavom o rimciau jis mane tiesiog isiutindavo... poto numeriais pasikeitem, tai kai isiutindavo as isjungdavau skype tai skambindavo dar damust 😃 buvau as jam pasakius kad nezinau kas per durne gali su tokiu gyvent, na ir ka gyvena viena tokia kuria kiekviena ryta pries veidrodi matau 😀 o ir leliuko laukiu jo 😃 jis dabar juokiasi juk sakiau tau kad mama tave padarysiu 😃

09. Aug 2010, 08:34

As su savo vyru susipazinau per savo vaikystes drauges vestuves. Vestuves vyko tradiciskos, lietuviskos, ir taip jau likimas leme, jog "suklijavo" mus i pirmas poras 😀 Per vestuves nerodem jokiu simpatiju, po savaites vyko bromo nuversuves, ten vel susitikom, bet ir vel pabendravom ir tiek, o paskui netiketai susitikom miesto turguj, tada jau jis pagaliau isdryso mane pakalbinti, paprasyt telefono numerio ir pakviete i miesto svente, kaip siandien atsimenu, jog koncertavo Suzi Quatro, lijo, stovejom po skeciu ir tada pirma karta pasibuciavom 😀 Draugyste truko 2 metus, o susituoke jau 9 metai.

08. Aug 2010, 23:57

darbe 😀

29. Jul 2010, 22:48

Mūsų pažintis tokia banaloka, bet likimas yra likimas 😀
Susipažinom internete, ne kur kitur, o one.lt.
Aš jį žinojau iš senų laikų, toks simpatiškas berniukas buvo, tiesiog užėjau į jo anketą.
Po kiek laiko jis man parašė.
Taip susirašinėjom, bet vis nesusitikdavom, nes jis nedrįsdavo.
Labai nepasitikėdavo savimi, nors nebuvo ko, vis gi panelės kardavosi ant jo kaklo.
Susitikom ir prasidėjo draugystė. Po poros mėn.kartu išvažiavom į užsienį ir pradėjom planuot vaikutį. Po metų draugystės pagimdžiau ir susituokėm. Jau beveik 2.5 m kartu 😀

Beje, kaip po to paaiškėjo, dar net nesusirašinėdavom, jis kai važiuodavo gatvėj ir mane pamatydavo, sakydavo draugui "Kokia graži, kaip norėčiau susipažint" , draugas "Aha, kabink, šita gera 😃 "

Va čia manau likimas ir niekas kitas 😃

← 1 2