Ka manote apie nepilnametes mamas ?

04. May, 07:08

kokia jusu nuomone apie jaunas - nepilnametes mamas ? iki 18 m . sakykite savo nuomone

24. May 2010, 13:47

mielos mamos (rasau draugiskai,be pykciu) o jus noretumet,kad jusu dukra 14-16m pradetu lytini gyvenima?pasvajokim: dukra eina i mokykla,lanko burelius,sokiu,dainavimo,bet ka.ji uzsiemusi,jai idomu.su tais bureliais ji baigia 12kl istoja mokytis,baigia mokslus,gauna gera darba,ir sukuria seima.na sakykim budama 24m.

24. May 2010, 12:58

kai palieka mociutem tai dar nieko,bet va tokias mamytes daznai matau kurios su vaikais geria vos ne iki zemes graibymo☹

24. May 2010, 12:51

sendien metukai😀😀 o tavo? taip,su vyru.. o tu?s kur esat?

24. May 2010, 12:44

😃 o kiek tavo angeliukui jau laiko? 😀 su vyru gyveni? 😀 tikiu tokiais angeleliais neimanoma atsidziuagti, as kai vakare mazute paguldau i lovyte mane griauzia sazine kad jai liudna gali buti 😃 ir sedziu salia kol uzmiega 😀

24. May 2010, 12:35

as dar pati neatsidziaugiau😃

24. May 2010, 12:34

saunuole nionkaaa 😀 seneliai matyt labia nori pasidziaugti savo anukeliu 😀

24. May 2010, 12:32

nieko cia blogo nematau, na aisku jai tai jaunai mamytei dar ne vaikas galvoj(maciau tokiu,pasigimde ir mociutems duoda o pacios bastosi),vat tokioms tai tikraj ne mamoms but... as pati pagimdziau 16.. iki siol su savo angeleliu buvau tik vienaj dienai issiskyrus,negaliu palikt niekam nors tevai siulo eit atsipalaiduot,bet man geriausias atsipalaidavimas manoaukselis😀)))))

23. May 2010, 18:19

Viskam yra savas laikas 😀

23. May 2010, 11:59

aš niekados nesmerkiau nepilnamečių merginų, kurios susilaukia vaikų. Tačiau smerkiu ir piktinuosi dėl tų, kurios tai daro neapgalvodamos, nesisaugodamos ir paskui nebežino ką daryti su vaikais. Tokiems vaikučiams likimai dažniausiai pasitaiko nekokie. Juk jeigu jau esi mama, mažylį turi saugoti kaip savo galvą. O paauglės nepilnametės nori eiti į vakarėlius, dūkti su draugais - vaikas jas varžo, todėl jos imasi aplinkinių - tėvų, giminių, artimųjų ar net draugų. Pakiša jiems vaiką ir sako: prižiūrėk. Tačiau niekada nesmerkčiau tų nepilnamečių, kurios iš tiesų to nori, tai gerai apgalvojo, suvokė kas gali būti ir tam pasirengė ir vaiką iš tiesų prižiūri ir pamiršta tuos visus dūkimus. Tačiau tikrai nekas, jeigu susilauki ankščiau nei šešiolikos, nes tai tikrai negerai. 😀

23. May 2010, 11:52

Cia panasiai kaip ir su rukymu - bene kiekviena mama zino kada jos atzala kuri mirksejo dideliom akytem sakydama - niekada pradejo ar prades traukti duma 😀 😃

23. May 2010, 11:51

tame ir esme 😃

23. May 2010, 11:48

Nu nakui - nuo 14 😃 bet vistiek dar sutiko reikia 😃 Tai va jei ka turi mamos 16metu dukros gyvenime kai gali bandyt kazka padaryt 😀 o daugiau - su zvake juk nestoves nei viena 😀

23. May 2010, 11:45

kristulia pagals istatymus legaliai galima myletis jau nuo 14metu lt tik su vaikinbu turi pasirasyt sutarti kad savo noru, kad tevai zajavo neparasytu 😃

23. May 2010, 11:34

Beto - nera 100procentiniu apsaugu - tik susilaikymas 😀 Gerai jei viresniu kelyje bernas veliau pasitaike, o jei jau netycia taip atsitiko ir suveike hormonai - geriau gimdyt nei valyt vaiky lauk - nes abortai, o ne vaikai gadina gyvenimus 😀 Stiprybes dar karta mielosios - su jumis ir uz jus 😀 😀

23. May 2010, 11:32

Labai labai daug stiprybes linkiu visom nepilnametem mamytem - svarbiausia nenuleiskit ranku - su vaiku tai dar ne mirusi - siekit ko esat uzsibrezusios - mokykites ir viena diena galesit praeit pakelta galva pro tuos kurie bade pirstais ar palydejo snabzdesiais - dievaz, kaikuriems galesit net y akis spjauti. Svarbiausia neleiskit jiem buti teisiems - kad susigadinot gyvenimus, ir viskas bus gerai. 😀

23. May 2010, 11:32

14metu yra dar azametes, o ne paaugles 😀 Pagal LT istatymus "legaliai" myletis gali nuo 16 metu - gavus pasa... Iki to laiko seksas laikomas tvirkinimu - ir yra baudziamas istatymais jei tik """""aukos"""" tevai to nori 😃 Man nepilnametei buvo baisu pagalvot net kad galiu sugult su kuo nors, bet ne delto kad neturejau diplomo ar pagrindo po kojom, o todel kad buvau nusiteikus rast ta savo vieninteli... O dabar 19 esu ir laukiuos. JOKIO pagrindo po kojomis, JOKIU normaliu pastoviu pajamu... Bet pilna sirdis stiprybes tvertis y gyvenima.. As jau pilnai pilnamete prisikentejau begalo daug del aplinkiniu nuomones - o man ju jau nebe 17, tai isivaizduot lieka ka patiria jaunesnes mergaites... Visos mandros pagrumot pirsteliu, bet kai ju rate taip atsitinka -nuomone iskart pasikeicia... Tie kurie smerkia - SPJAUKIT TRIS KARTUS PER PETY - ar tik neauginat mergaiciu? 😃

15. May 2010, 17:33

na ir kaip sako kad 14 metu gimdo jau, tokiom mergaitem dar lelem zaist o ne i bernus dairytis. kaip anksti vaikai nori iseit i suaugusius, nebespeja pasidziaugt vaikyste. ir is kur gali zinot tada kaip toki vaika auklet? juk labai daug itakos ir draugai daro...

15. May 2010, 17:27

tiek nepilnametes,tiek pilnametes darosi abortus vienodai..bet kalbeti reikia apie tai,kad jei jau uzsidege uzpakalis pasinaudokit apsaugomis.jusu tevai turi teise i savo asmenini gyvenima,o ne tik kad islaikyti jus,jusu vaika ir net jusu berna.deje deje tai tiesa.pilnas MK gal galit padovanoti daikteliu,drabuzeliu.mielosios galvoti reikia,mokslus baigti,o tada su bernu sugulti.

15. May 2010, 17:19

na nepilnamete mama, enlabvai cia gerai manau, bet jei jau taip atsikito, manau butina tokiai mamai padet ir palaikyt visaip kaip./

15. May 2010, 17:13

Jau geriau nepilnametems gimdyt kad ir jokio pagrindo po kojomis neturi negu kaip kitos moterys turincios pilnaverti gyvenima bet pasidariusios po 10 abortu ir dar aiskinancios kad vaikai apsunkina gyvenima!

15. May 2010, 12:13

visu pirma 14-18m panom siulyciau skaistybes dirza nesioti,ne kojas pries bernus issketus guleti,o smegenis treniruoti-mokytis mielosios!ir dar karta mokytis.kai pajusit,kad smegeneles suaugo tada vaikus darykit,kai turesit pagrinda po kojom,diploma rankose ir darba.nes priesingu atveju ne tik jus pacias tevam priziureti reikia,bet ir jusu vaikus!

15. May 2010, 11:55

Nepilnametes mamos yra tragedija..ziauru kai vaikus 14metes gimdo,.gi pacios dar vaikai..pacios savim pasirupint net negali.,tai ka jau kalbet apie rupinimasi vaikais.

13. May 2010, 15:19

ir dar kai vaikuti pavadina nasta...

13. May 2010, 15:12

nu man tai baisu kai tevai pasiulo aborta daryt

13. May 2010, 15:11

As pastojau 16 tai is vyro giminiu sulaukiau ''patarimu'' kad geriau aborta daryciausiu nes kam gi mums dabar sita nasta. mes su vyru net apsalom po tokio pasakymo. bet mano tevai mus palaike ir tikrai daugiau draros bei pasitikejimo buvo.

13. May 2010, 15:04

nu as manau kad is artimuju turi but pagrindinis palaikymas,nes jai artimieji nusisuks tai tikrai bus daromi abortai ir isvalymai bus siekiama to kad mergaites atsikratytu savo vaiku😕 ir seip jau jai atsirado rate toks zmogus nepilnamete nestuke ja reikia palaikyt pamegint suprast,as asmeniskai nezinau ka buciau darius jai 14 buciau pastojus man kazkokia pasaulio pabaiga butu buvus

13. May 2010, 15:02

Ir reikia tokias mamas palaikyt nes joms to reikia,kitaip ir meto vaikus. svarbiausia kad artimieji neatsitrauktu tada ir bus gerai.

13. May 2010, 14:59

saunuole ta mama kuri nepalieka savo vaiko bet kur ,jeigu ji pasiryzus 14metu isnesiot vaika ir juo rupintis tada tegul gimdo😀

13. May 2010, 14:55

nesmerkiu tavo nuomones,nes tikrai kai dar kokios 14met gimdo tai atrodo tikrai keistai,bet jeigu gimdo ir stengiasi rupintis,tai tas saunu nes ne bet kuri pilnamete sugeba taip padaryt,aisku lengviau atsikratyti benereikalingos nastos ir toliau belekaip gyvent,bet aisku yra ir tokiu nepilnameciu kurios pagimdo bet nesirupina vaikais. todel as kaskaip nesureiksminu tos nepilnametystes kaskaip.

13. May 2010, 14:43

IR AS DAR nesutikus nievienos nepilnametes 14-16,kad butu planavusios vaikiuka,tik netyciukai,o katada belieka daryt ,gimdyt as tik uz gimdyma

1 ... 13 14 15 16 17 18