Judesiai pilve

07. Jun, 10:33

Labas mielos mamytes, norejau pasidometi ar yra mamyciu, kurioms leliukas buvo isitaises apatineje pilvuko dalyje ir judedamas kele nemalonius pojucius ir spardesi ypatingai inirtingai?:)

08. Jun 2010, 19:20

NU va 😃 😃 😃 y ranka kateteri state ar kur? 😃

08. Jun 2010, 19:19

nubego , istate kateteri pries vezant i operacine, pergulde i kita lova jau vesti , tarpdury sakau seselei "man atrodo kad kateteris nelaiko" , o ji man "man atrodo kad tau vandenys nubego" ...nei skatinamuju neriekejo nieko 😃

08. Jun 2010, 19:15

O jei 😃 😃 o vandenys tau nenubėgo ? 😀

08. Jun 2010, 19:14

mati vienom nugara kitom pilvo apacia, o va man tarsi skrandis sustojes butu taip uzspausdavo kad oro ikvept sunku buvo ir skausmas eidavo zemny, tai siauliuos ligoninej issivaipe tipo sako ko uzsivalgei ir zvengt pradejo. nu matai kad tupi nezino kad saremiai ties skrandziu ir gali prasidet ir pravemiau per visus saremius , tulzim ejo o atsigert nieko nedave 😃 mama sake akys tai vartes kaip pas velniai zino ka nes vazevo kartu su greitaja 😃

08. Jun 2010, 19:11

Kaip suėmė? 😀 greit papasakok kokie pirmi gimdymo požymiai tau buvo, nes aš net nenumanau kas turi atsitikt kad patikėčiau jog gimdau, dar pražiopsosiu 😃

08. Jun 2010, 19:09

😃 cia ir neblogas variantas 😃 man tai svarbiausia ties skrandziu sueme ir trecia naktis jau buvo kai skrandi suimdavo bet va trecia nakti net pavaiksciojus nebepraerjo 😃

08. Jun 2010, 19:07

pasiseke kad mama salia buvo 😃 Aš jaučiu griebčiau mobilų ir paskambinus mamai prašyčiau atvažiuot ir klausčiau kas man darosi 😃

08. Jun 2010, 18:58

man matai mama iskviete, nes as pirma mama pasizadinau 😃 kazkaip galvojau kad netikras pavojus ir nebezinojau ka daryt kol kelias eiti nepradejau,mama tada iskviete greitaja ir liepe Roka zadinti 😃

08. Jun 2010, 18:43

O, čia gerai su vyru 😃 reikės ir man pirmą išsikviest greitąją o tik po to vyrą žadint 😃 padaryt STAIGMENĄ 😃

08. Jun 2010, 18:39

as gydytojos klausiai del to kad nakti vaikas juda daugiau tai ji man ir paaiskino kad ir diena taip juda tik mes nejauciam, taip, nes tik ramybes busenoj pajauciam 😃

08. Jun 2010, 18:38

bet kristulia, zinok man tai nuojata buvo ir neisaledau todel su teciu i reisa vaziuot 😃 o beto ir isvakarese labai gerai jauciausi 😀 itin gerai 😃, bet nu tokia nuojauta buvo,nemoku pasakyti 😃 o va ir neapgavo manes 😃 o gerai suregavo kai vyra pakeliau sakau varom i lig. greitoji jau atvaro,o jis "ko ten?" 😃

08. Jun 2010, 18:35

mano kazkaip irgi suaktyveja kai at6sigulu miegot jau 😀 tada prasideda visi linksmumai 😃

08. Jun 2010, 18:34

Ojey, isivaizduoju kaip jam reikejo jaustis 😃 gerai dar jei neuzsupo 😃 galetu ir mano brangutis pasibelst netiketai 😃

08. Jun 2010, 18:31

😃 manoji net nepalauke , kai po gimsiuko ryta pagimdziau 😃 ir dar vyras atsvente mano gimtadieni, tai isivaizduok ikales vazevo paskui greituke i kauna 😃

08. Jun 2010, 18:25

Man pries einant miegot, tik atsigulu y lova ir prasideda zaidimnai, tada jau ir as prašau ramybės 😀 O pastarosiom dienom nebeklauso vaikutis manes, vos atsigulus pradeda tempt pilvą ir įsispiria jis (o gal įsirėmia) tai kiekviena vakarą juokaudama vyrui sakau - būk pasiruošęs, važiuosim gimdyt, o jis prašo palaukt bent iki ryto 😃

08. Jun 2010, 18:20

pritariu tau kristullia 😀 tikrai nejausdavau, o ir pakenciama buvo 😀 ir labai malonu ,na tik nakim prasydavau kad pailsetu, nes neleisdavo ir man pamiegoti ir siusdavo 😀

08. Jun 2010, 18:15

O, pažįstamas reikalas 😀 Manasis ir pūslę užspaudžia taip, kad visą laiką be išimties y WC noriu, ir apačioj įsitaisydavo taip kad siaubingai traukdavo žemyn, ir kai įspirdavo tada jau net susiriesdavau.. Šonkauliai taip pat mėgstamas jo žaisliukas, juos vis iš naujo kasdien aptinka... 😀 Bet galiu pasakyti vieną - kaip bebūtų, kai jis pradeda duotis, apima tokia euforija kad nejunti jokių nepatogumų 😀 😀

08. Jun 2010, 17:46

o va apie pusle ramu buvo tik paskutinem parom ejau naktim i tulika 😛 pries nakti mazai skysciu gerdavau, gerai kad netroskino 😀

08. Jun 2010, 16:29

visoms mamytems problemos su slapimu jauciu ipusejus nestumui😀 as irgi to neisvengiau, vienakart vienu prisedimu gal puse arbuzo sukirtau tai jetau jetau kas buvo, praktiskai tualete galejau miegot😃 iki dekretiniu darbe irgi lakstydavau tualetan nezmoniskais tarpais, bet svarbiausia kad ne kiek padarai, bet kiek nori!😃

08. Jun 2010, 16:25

tai as ir sakau - siandein va irgi isvaziavau i miesta reikaliuku tvarkytis, reikia vaiksciot, o negaliu - atrodo i kelnes tuoj pridarysiu 😃

08. Jun 2010, 08:58

man buvo 😀 visa nestuma mergina taip buvo isitaisiusi,kad man temdavo labai randa ir nuo pat trecio men kenciau siaubingus skausmus

08. Jun 2010, 08:32

man anksciau taip nebuvo, bet daktarytes klausiau, sake viskas normalu: vienoms slapimo pusle dirgina, kitoms skrandi spaudzia. Cia jau nuo leliaus priklauso kur isitaiso 😀

07. Jun 2010, 23:31

taip taip, man dar maziau savaiteliu nei tau bet buna, bet kai nueinu tai padarau sysiu, jis tik suzadina ta nora... 😀 na kutent man pradeda, kad sujaudina 😀 ot isdykelis lelius 😀

07. Jun 2010, 23:16

tai vat man butent su pusle man problemos ir prasidejo, man jau 29 savaite. Atrodo uzmynes lelius ja laikytu, pastovus noras slapintis, o nuejusi nieko nepadarau. ir susivarto kazkaip labai stipriai ten apacioje.

07. Jun 2010, 23:11

man dabar 26 savaiteles 😀 ir jau koki menesi tai tikrai lelius buna isitaiso, na isisriria i viena pilvo apatines dalies sona, ir taip tempia vis stipryn stipryn, o po to dar lyg butu maza, i ta pacia vieta, su kokia rankyte ar kojyte suduoda, tai toks guziukas 😃 na jausmas smagus, bet kartais keistas toks 😀 atrodo pilvas puciasi puciasi kaip balionas puciamas. net jauciu kai vaikstau kur, kad lelius jau sumislyjo taip pasiduoti vel 😀 o kartais tai taip nesmarkiai juda apacioje , kad atrodo lyg tuoj ora pagadinsiu, atrodo visai apacioje 😀 na keista taip 😀 ir sysiu buna uzsimanai ir pusle kutena ir nesuprasi kas ten daros 😀

07. Jun 2010, 22:53

gal ir neispirdavo,nezinau,ka ji ten darydavo... 😃

07. Jun 2010, 22:52

sveika,mano lelyte nuo 7 menesio buvo isitaisiusi zemyn galvyte,taip ir pasiliko iki gimimo :0 spardesi gana inirtingai,o del nemaloniu pojuciu tai buvo taip: kazkur nuo 8 menesio tai ohoho,kartais taip ispirdavo ten apacioj,atrodydavo,kad jau kokia rankyte iskiso lauk 😃 kazkoks keistas jausmas labai buvo ir tikrai laabai nemalonus 😀 na bet aisku,palyginus su tikruoju lindimu,tai... 😃

07. Jun 2010, 22:33

Labas mielos mamytes, norejau pasidometi ar yra mamyciu, kurioms leliukas buvo isitaises apatineje pilvuko dalyje ir judedamas kele nemalonius pojucius ir spardesi ypatingai inirtingai?😀

1 2