Judesiai pilve

07. Jun, 10:33

Labas mielos mamytes, norejau pasidometi ar yra mamyciu, kurioms leliukas buvo isitaises apatineje pilvuko dalyje ir judedamas kele nemalonius pojucius ir spardesi ypatingai inirtingai?:)

25. May 2010, 18:04

super😀

25. May 2010, 15:53

Jau vaikucio grooozis!

25. May 2010, 15:36

😃 nu kokia saunuole (mergaite jei neklystu 😀)

30. Jul 2010, 19:36

Oi, o poto kai jau baksnosis stipriai, tada prasysies, kad baksnotu ramiau 😃 😃 😃

29. Jul 2010, 11:05

Sveikutes..Man buvo 17 sav. kai jutau jog zuvytes plaukioja pilvuke,tai tesesi pusantros savaites..Ir kaip nurimo taip nurimo..Buvau pas daktaryte,dare echo mums viskas gerai,mano mazius duodasi kaip turi buti net pagauti sunku..Gydytoja sake jog taip gali buti,kitu judesiuku net pora savaiciu tenka palaukti,o be to mano placenta per zemai tai ir tas trugdo juos anksciau pajust..Db jau mums 20sav,tykiuosi mano mazius greitai prades baksnoti mane kiekviena diena😃

28. Jul 2010, 23:29

Labas Meskene, zinau tas baimes. As pajutau judesiukus gan anksti, nors ir laukiuosi pirmagimio, bet tai buvo tokie keisti plazdejimai ir gurguliavimai pilvelio viduje, po kuriu budavo, kad viskas ir aprimdavo. Taciau poto viskas susitvarke, jie tapo reguliarus, o dabar turim 36 savaite ir mano berniokas duodasi pilvelyje taip, lyg dar turetu marias vietos 😃 Taciau as irgi vis gyvendavau baimeje, kai vaikelis tapdavo tylesnis. Bet poto ismokau ramiai atsisesti ir isiklausyti, tada isgirsdavau nors "krepstelejima" ir sirdutej tapdavo ramu. Atmink, jei tu jau ir jauti tikruosius judesiukus, tavo leliukas dar yra toks msazytis, kad jis neturi pakankamai jegeliu spirti stipriai tau i sona 😃 Nors aisku jei labai neramu ir tu pastoviai stresuoji, geriausia kreipkis pas savo daktaryte, ji tikrai nuramins tave. O kiek tau savaiteliu, kai tu pajutai judesiukus?

20. Jul 2010, 14:47

bent jau mano leliukas kai pradejo spardytis,tai nei vienos dieneles ramybes nebeturejau 😀
kai pati judu-nelabai jauciasi sunelio judesiukai, bet kai tik ramiai atsisedu-mazylis duodasi kaip velniukas 😀
meskenas. o tu tikra,kad ten judesiukai buvo? manau geriau butu apie tai su savo gydytoja pakalbeti, jei jau po judesiuku kelios dieneles tylos...

17. Jul 2010, 21:08

Labas panelytes.. Man truputeli neramu,nes man atrodo kad pries pora savaiciu pajutau pirmuosius judesiukus,viena diena budavo aktiviau kita ramiau,o db jau kelios dienos kaip ramu...Gal ten nebuvo judesiukai?Ar taip gali buti prdzioj?

01. Jul 2010, 15:12

Aciu uz atsakyma Karolina17 😉

01. Jul 2010, 14:53

Merginos, norejau paklausti skaiciuojanciuju judesius lape - as pradejau skaiciuoti nuo 31 savaites, tai ta savaite priskaiciuodavau kartais netgi po 20-22 judesiukus per pusvalandi. Ir nezinau ar cia normalus skaicius. Dabar jau 32 i pabaigele, o judesiukai darosi retesni - po 9-10 i pusvalanduka. Ar tai normalu? Gal jie ir turi reteti, nes leliukui darosi sunkiau spurdeti, o gal cia karstis daro savo? Nezinau ka ir galvoti...

10. Jun 2010, 08:11

nieko, va vakar davesiu leliukas kaip pasiutes😃

09. Jun 2010, 16:16

kristulia, jei naturaliai buciau gimdziusi tai nebuciau ir as emusi, bet va kai cp tai teko bet emiau puse nejautros 😃
nuevo cia manau visom taip buna, tad graziai paprasyk kad pajudetu 😀 paglostyk pilveli 😀

09. Jun 2010, 15:29

Ei, man tai kartais buna, kad jei ramesnis leliukas, tada pradedi pergyvent kodel nejauti judesiuku ir nori nenori pradedi nervuotis☹

09. Jun 2010, 14:56

O as vis pamirstu paskaiciuot 😀
VilteKamile - butent del tokios priezasties - Adatu baimes, as ir neimsiu nejautros 😃

08. Jun 2010, 21:56

nera ko nerimaut nes taip ir bus 😃

08. Jun 2010, 21:56

as tai siaip irgi beveik pastoviai juos jauciu, bijau kad kai reiks skaiciuot, tada leliukas specialiai sugalvos patyleti 😃

08. Jun 2010, 21:55

ne karto, paklause ar jauciu judesius ir viskas net netikrindavo 😃

08. Jun 2010, 21:54

eik tu?! Nei viena karta?😃

08. Jun 2010, 21:52

😀 o svarbiausia kad niekas man to lapuko ne netikrino 😃

08. Jun 2010, 21:51

as ir taip galvoju daryt😃 kokis tris kartus😉

08. Jun 2010, 21:45

siaip 3-4 kartus ,kai netingedavau ir neturedavau ka veikti arba kai kanors idomaus per tv rodydavo 😃

08. Jun 2010, 21:42

o kiek kartu per diena skaiciuojat judesius?

08. Jun 2010, 20:58

aga tik to tereikia, va mano mamos laiakis nieko zymet nereikejo 😀

08. Jun 2010, 20:43

Ziurekit merginos, o anksciau lyg budavo, kad reikedavo zymetis visokiais burbuliukais atskirus judesius. O dabar supratau, kad pakanka tam lape tik skaiciu kiek judesiu buvo isirasyt?

08. Jun 2010, 20:30

Jei visa diena jausi mazai judesiuku nieko nelauk ir lek pas gydytoja.. Bet seip as irgi patarciau daryt kaip viltekamile sako,jei viena kart nesuskaiciuosi per pusvalandi daugiau nei 5,tai gulkis kita valanda ir vel skaiciuok..Jei ir tada jau nebus 5 judesiuku tai tikrai vertetu kviesti greitaja ir vaziuoti i priimamaji... As tai net neskaiciuodavau,bet jausdavau,kad mazyle gerai juda. Jei jau diena judedavo maziau tai atsiguldavau ir paskaiciuodavau,bet cia retas atvejis 😀

08. Jun 2010, 20:28

suskaiciuosi buk rami vienu metu nesuskaiciuosi po valandos gulkis na kol suskaiciuosi, svarbyu kad judesiukus jauti 😀

08. Jun 2010, 20:03

nezinau, kazkqaip as baiminuosi to skaiciavimo - lapa man jau isdave, bet liepe skaiciuot nuo sekancios savaites, t.y. nuo 30. As ir dabar atsisedu ir isivaizduoju, kad va, skaiciuociau, ir man tada leliukas nurimsta kaip tycia! 😀 Negi tikrai jei nesuskaiciuosiu penkiu per pusvalandi ar 10 per valanda reikia jau kreiptis pas gydytoja?....

08. Jun 2010, 19:48

o kaip su judesiais? man kai reikedavo skaiciuoti judesiukus, mazyte nurimdavo kaip mat ir neispesdavau judeisuku 😃

08. Jun 2010, 19:47

o man zinok kaip tik pats judejimas buna kai as pati pajudu ir tada atsisedu ar atsigulu. Kai jau kuri laika paguliu, tada ir leliukas aprimsta😀

08. Jun 2010, 19:22

i slapimo pusle 😀 juk para nepaejau 😀 o ir rankoj kateteris buvo 😀 geriausia buvo kai pamaciau nejautros adata 😃 as siaip adatu nebijau visiskai , bet kunas pagaugais nubego, na bet pries tai ledo nuskausminamuosius su plonyte adata o poto i stubura ana suvbare, tai tik uzpakalis nutirpo ir koju nebejauciau 😃

1 2