Sveikos mamytės :) beje sveikinu visas su artėjančia švente :) Man pasidarė įdomu kiek jūs išleidžiat per mėnesį savo vaikiukui ir kokio jis amžiaus? Gal turit įdėjų kur galima pataupyti? Mes savo 7 mėnesių dvynukams išleidžiam mėnesiui apie 2000LT :( Galvoju ar mes taupyt nemokam, ar taip viskas brangu ?:(
Dėl kėdučių ir aš maniau nereiks, bet sugaudyk juos du, ir košelė ataušta 😀
o pvz.rubelius vaikuciams perki is vaiku prekiu parduotuves?
sunku tikrai taip😕
Bandėm ir rašytis išlaidas, bet nieko nereikalingo neperkam ☹ aišku būna kurį mėnesį ir mažiau išleidžiam. Šiaip košytes pati jiems verdu, bet turiu ir pirktinių greitai paruošiamų ekstra atvejams, nes kai rėkia du vaikai tai geriau greitą košytę paruošti. Vien batukai, striukytės, kepurytės kainuoja.... ant maisto nepataupysi, ne gi mažiau mišinuko duosi ar pamperso ilgiau nepakeisi .
taip su vienu susitvarkyt lengviau, nei su dviem😀 jau zek kitakart ir su tuo paciu vienu nesusitvarkai, o cia du😀
as irgi neturiu ir man kazko jos nebereikia, o dvynukams aisku kitaip.Du mazyliai viskas dvigubai gaunasi.
jo sunku😕
na vaistuku nepaminejau ir keduciu , na bet cia ne kiekviena menesiuka 😀
aciu .aga tikra prabanga dvynukus turet..😀
neturejau maitinimo kedutes ir zinokit neprireike, bet du vaikiukai tai ne vienas...
uoga .idomu butu manau mums visoms suzinuot kam jus isledziat men. dvynukams 2000lt 😀 ka perkat? 😀
Na kol kas gyvenam neblogai, algą gerą gaudavau, o už dvynukus juk moka dvigubai. Na ir vyras ačiū Dievui dirba 😀 Apie 500 lt vien mišinukam išeina, juk valgo du . Dar visokios košės, tyrelės, mėsytė , vaisiai ,pampersai, vaistukai, žvakutės, rūbai ir t.t. Augam tai vaikštukų reikia, tai buteliukų didesnių, tai maitinimo kėdučių ir t.t. Panašu, kad dvynukus turėti šiais laikais prabanka. Su jais auga ir jų poreikiai ☹ baisu pagalvot apie darželį ar mokyklą ☹
paimkit susede koki vakara ir susirasykit pvz sio men islaidas ir pamatysit kiek tikrai islaidavot, nors vietomis tikrai buvo bereikalingos islaidos😀 kita kart pries darydami pamastysit ir pasilaikysit lt smagesniems dalykeliams (tik nepagalvokit, kad mokau kaip gyvent)😃
mes kai pradejom gyvent atskirai, bute tai iskart susidarem sioki toki plana kiek kam galima max isleist pinigiuku😀 kartais praslysdavo koks lt pro sona, bet kai prasidejo sildymo sezonas is max paliko minimum😃
Tiksliai niekada ir nesuskaiciuosi ,nebent viena men .galima paskaiciuoti.Juk ne kas menesi reikia vaikui pirkti naujus rubus,zaislus ,kazkokius vaistus ar tepaliukus.Na o 2 tukstanciai tai manau labai daug,net dvynukams,nebent jus visas darzoviu ir vaisiu tyreles perkate,koses grudu ir tt.Bet manau ir turint pakankamai pajamu,nera gerai vien pirktinis maistas.Na o pampersam ir misinukams 2 tukst.tikrai neisleisit.
na mano mazajai 2menesei ir isleidziu max 300lt pampersam maistukui ir zaisliukam, nes rubelius sesuo is uzsienio siuncia bet ir tai turbut tiek neisleidziu 😃 na kukius 250lt
Sveika uoga, senai matyta mamyciu klube😀 na nzn kaip patarti, gal pasiskaiciuokit ko tikrai reikia?daug isleidziat, bet manau stenkites pasispausti siek tiek, pasitaupysit kitiems dalykams😀
ups uoga-nepastebejau kad dvynukai pas tave😀 bet manau kad imanoma ir pasispaust ir maziau isleist, na bet jei pajamos dideles, tada galima sau ta leist😀
na mes taipogi neislaidaujam per daug, rubeliu karts nuo karto gaunam, drauge pridave ju, nuperka seneliai(kadangi tiek is mano puses, tiek is vyro-seneliams tai pirmas anukas) zaisliuku irgi gaunam dovanu, karts nuo karto patys kanors nuperkam. pagrinde litukai siuo metu pamperiam isein. o taip pro sona pinigeliu stengiames netaskyt-viska butas+nuoma suryja😕
uoga-gerai gyvenat kad tiek Lt galit leist sau isleisti😀 musu su vyru net pajamos tiek nesiekia😕 net 1500lt sudejus negaunam...😕
as mazdaug 500lt i menesi isleidziu vaikui ne daugiau. pampersams, misinukams ir kitam maisui. Drabuzeliu ir zaisliuku mums parupina. bet kartais ir nusiperku koki grazu daikta, man nieko vaikui negaila.
oj o mer niekada ir neskaicuojam kiek savo mergytei isleidziam... gal reiks pradet..
cia nesupyk, bet ka reikia pirkti, kad tiek isleidziate vaikuciams?😀
Na musu pajamos tai tik 800 lt kolkas.O ju turi uztekti ir nuomai ir mokesciams, ir maistui ir vaikui😀 tad neislaidaujame.Rubelius pagrinde susirinkom is dovanotu, maitinu pati, tik isleidziu pampersams ir zaisliukams is devetu
Sveikos mamytės 😀 beje sveikinu visas su artėjančia švente 😀 Man pasidarė įdomu kiek jūs išleidžiat per mėnesį savo vaikiukui ir kokio jis amžiaus? Gal turit įdėjų kur galima pataupyti? Mes savo 7 mėnesių dvynukams išleidžiam mėnesiui apie 2000LT ☹ Galvoju ar mes taupyt nemokam, ar taip viskas brangu ?☹