Noriu paklausti ir gauti naudingos info iš kur mamytės siunčiatės visas vaikiškas gėrybes ? Vaikiškų dainelių neturiu, tik lopšines, tad dažniausiai leidžiu per youtube mažiukui. O gal žinote ir iš kur parsisiųsti kitokių dainų, ne tik mažyliams, bei filmų ? Pasidalinkite informacija iškarto dėkoju :)
paniurele už ką taip su tavim pasielgė 😃
Na bandysiu pasinaudoti šiais patarimukais ačiū 😉
mes irgi per Zemule siunciam , buvau torentuos uzsiregistravus, bet ismete😃
robke isiinstaliuok Imesh ,per ten galesi daineles siustis 😀
mes is stepashka.com per torrenta.
mes siunciames per zMULE
as siunciu is torrentu 😀
😀
Taigi mulkina ir tiek 😀
mes ir kiek per google ieskojom nemokamai ka parsisiust tai vis prasydavo susimoketi,tai galetu is vis neskelbti,kad nemokamai😀
Beje interneto greitis labai priklauso ir nuo gyvenamos vietos, pas mus omni conect ir prie sienos gyvenam tai laaaaabai lėtai juda, o va nuvažiuojam pas tėtį, ten bent dvigubai greičiau 😀
Įvedu google užklausą 'vaikiškos dainelės nemokamai parsisiųsti' išmeta rezultatų aibę, kur einu visur visgi mokėt reikia, arba užsieninius puslapius meta, nors darau, kad ieškotų lt puslapiuose 😀
zMule programa gali atsisiust tik paieskok per google ten bus zmule parsisiuntimas ir instaliuok,si programa nors ir leta bet patikima,mums ji patinka,ir dar nuo interneto daug kas priklauso jei letas tai ir letai sius ir nieko cia nepadarysi😉
na taip torente ir as vaikisku daineliu nerandu, bet kas del animacijos tai tikrai nemazai yra. O daineles siunciuosi taip pat per google.
Hm, gal dar kas patars ką 😀
o anksciau viska siusdavausi per dc++ arba per emule bet ten lb jau ilgai siuncia
as filmu nesisiunciu, nes mazoji mano dar per maza jiems ziureti 😀 o torentuose daineliu vaikisku kiek ieskojau neradau, tik nesamones visokias...
Nagi sudominot gal galit plačiau apie Zmule 😉 Nelabai laiko turiu landžioti po google ir ieškoti ☹ tad reikia varianto, kad vietoj būtų ir kuistis daug nereiktų 😀
emule ir zmule taip pat turejau tik ten labai ilgai siunciasi
o kaip kokius filmus ar filmukus atsisiunti per google?
Anksciau turejau isiinstaliavus emule, tai truko kantrybe laukti kol ka nors atsius ☹ Dabar siunciu viska per torenta, liuks programa, visko galima surast ir greitai parsiuncia.
mes tai daugiause siuncemes per zMule programa😉
Linkomanijoj ir pakvietimo reikia . . . man norisi parsisiųsti, mažyliui patinka dainelės, klipukai, beto kurt filmukam reikia garso takelio ☹
Hm, šit kaip yra. Na yra pažįstamų rate kas torrent naudojas, reiktų paklausti 😀
man tai nesamone torent... nieko isvi ten nera... as jei ko ieskau tai i per google ieskau ir tiek
na bent jau as tai nemoku nei uz viena torent, nes esu seniau prisiregistravusi. na nebent noretum ratio pasikelti mokamai, bet galima ir kitais budais. E-torent dabar prisiregistuoti taip pat girdejau, kad liktai 5lt. jei neklystu. Bet kad torrent.lt butu mokamas tai tikrai nesu girdejusi, tik kaip ir rasiau i ji pakvietimo reik. Dar zinau kiti siunciasi per Linkomanija, tik apie ja nieko negaliu pasakyti, nes nesinaudoju.
O torrent kiek girdėjau mokama taip ?
Mes siunciames filmus ir dainas is torrent.lt, tik ten reik pakvietimo ir dar is e-torrent.net Taip pat ten galima rasti daug animacijos maziesiems is disney kolekcijos, bent jau savo mazajai tai esu daug prisiuntusi ir jai labai patinka 😀
Noriu paklausti ir gauti naudingos info iš kur mamytės siunčiatės visas vaikiškas gėrybes ? Vaikiškų dainelių neturiu, tik lopšines, tad dažniausiai leidžiu per youtube mažiukui.
O gal žinote ir iš kur parsisiųsti kitokių dainų, ne tik mažyliams, bei filmų ? Pasidalinkite informacija iškarto dėkoju 😀