Sveikos mamytes,nezinau ka daryti,mano vyras uzsimane analinio sekso,gal zinote koks tai jausmas ir ar skauda?bukit geros atsakykite,nesigedinkite,lauksiu atsakymo.
Sveikos mamytes,nezinau ka daryti,mano vyras uzsimane analinio sekso,gal zinote koks tai jausmas ir ar skauda?bukit geros atsakykite,nesigedinkite,lauksiu atsakymo.
Geras jausmas verta pabandyti tikrai ?
Sveikos,esu naujokė čia..bet noriu pasiteiraut klausimo,ką manote apie poroje naudojimą vibrotorių,ar tai normalu yra?koks tai jausmas,ar nėra taip,kad lyg su dviem vyrais myliesu tada?kam išvis to reikia?!prašau atsakykit,vyras kažkaip užsiminė.
patarkite kaip patikimiausia apsisaugoti nuo nepageidaujamo nestumo. kokios yra pstikimiausios priemones?
evelina, jei vyras dar kada užzimanytų, duok šitą straipsnį paskaityt: http://suaugusiems.15min.lt/straipsniai/sveikata/analinis-seksas-pavojingas-moterims-1309
o teisybe kad po gimdymo iskarto vel pastoti daug didesne tikymybe nei paparastai 😀
po gimdymo neilaukem gyditoju rekomendaciju,manau moteris mati jaucia kada jau...
pries sakant slykstu reiktu giliau pasidomet situom,paskaitinet siektiek,ir jei dar nebandyta ir nereikai nei neigt nei kaifuot...
daktarai rekomenduoja palaukti 6 savaites, vienos islaukia kitos ne, kitos dar ilgiau nesimyli.. cia kiekviena indvidualiai, bent as jau mylejausi po 3 savaiciu ir nebuvo jokio skausmo
noreciau pakalusti mamyciu kurios jau pagimdziusios. Myliuku uzsiiminejate su vyru po gimdymo drasiai ar po tam tikro laiko, ir ar nebuna skausmu?
Na mes su vyru tai bandeme ir man patiko, vyrui taipat, bet realiai labiausiai jaudina ta mintis nei pats veiksmas, bet mano malonu, tik kas nakti to daryti nesinori, nes cia jau kaip isivaziuojam tada labai buna gera. O del "tamsiuju zymiu" paskui ant penio tai pas mus niekada to nebuvo. 😀
Maniškis irgi norėjo, bet aš pasakiau griežtai ne. Mano manymu, ta vieta skirta kai kam kitam. Gal dėl to manau taip, nes turiu vidurių užkietėjimo problemų kartais.
ir visai jie nieko 😃
taip skirtingi zmones skirtingi poziuriai
ir visai juk nieko 😉
😃
niekas nepuola, tiesiog kaip ir tu isreiskia savo nuomone, as ir nemegstu ledu, bet kaip karsta, ir norisi kazko gaivaus, as ju lyzteliu 😃
vysniuke as ta ir suprantu vis del to mes visi skrtingi
as noriu tik ta pasakyti, kad man taip nepriimtina ir tai tik mano nuomuone man nereikia net bandyti;D cia kiekvienos vis kitoks poziuris, gerbkime tai o ne uzsipulkime
rima as tau pritariu 😀
asiukas😀tau ir 😃
kaip pabandai tai nei slykstu nei ka 😀 yra slykstesniu dalyku gyvenime... o viena karta pabandzius neprivaloma nuolat taip daryti, nenori nedarai, darysi kaip vel noras uzeis 😀
tau slykstu o gal man ne 😃
tai tau gerai kad abu sutaret 😀linkiu taip ir visada 😀
Mano vyras, kai juokais uzvedziau tema apie analini seksa, taip juokingai issireiske 😃 😃 "Dar to betruko kad po sudus vazineciau" 😃 Nu bet rimtai, tai juk slykstu 😃
tai as nieko pries ir nesakau, jei as taip nedarau tai ir jus taip nedarykit visos renkames kaip pamaloninti savo vyreli, as taip niekada nedaryciau o ir manasis pries 😀
man tik juokas ima kad tai labai sureiksminat jei jum nepatinka tai ir neduokit o kam patinka tai lai duoda 😀
tai as suprantu kad pabosta manau tikrai yra n dalyku kaip pamaloninti vyra ir kitaip ne vien sitaip😀😃
bet pabosta vien tas pats per ta pati o poto moterys verkia kai vyrai pabega pas kitas nes jos gal daugiau lovoje atsipalaiduoja 😃 😃 😃
as savo vyrui niekada neatkisiu savo uzpakalio,ne tam skirtas jis😃
rima- as kalbu apie tai kaip vyrai uzsimano uzpakalio😃