Gyvybės draudimas

14. Jul, 10:07

noriu apdrausti savo berniuka. koki draudima jus pasirinkote?

15. Jul 2010, 13:29

o kur reikia kreiptis del draudimo?

15. Jul 2010, 13:21

o kas del tos taupomosios pencijos,tai jo as ir nesuprantu.kiekviena men po 150lt persiveda.o paskaiciavus ju yra maziau sukauptu,nei pervestu...bet juk bankas tikrai saves nenuskriaus.tokia jau ta teisybe...galvoju gal atsiimti tuos pinigelius...na matysiu.seb banke

15. Jul 2010, 13:18

tovera.tai jo jei nieko nenutinka tai ir ismoki nemaza suma.bet pagalvojus,jei neduok dieve kasnors nuriktu.tuomet ta sumoketa suma tikrai issimoketu...jei kokia liga ir tt...ar jei kas baisiau...

15. Jul 2010, 13:17

tovera- trumpai apie ji pasiskaityt gali cia:
http://www.ergo.lt/lt/pages/privatiems/studiju-draudimas

15. Jul 2010, 12:24

as labai galvoju apie tuos draudimus irgi, bet kaip paziurejau kad daugiau sumoki nei gauni naudos, kaip ir su pencija 😀 jau kiek sumoketa o ataskaitos rodo ka kita 😀 apie ergo pasidomesiu, man ir visai patiko ka oodetaa parasei 😉

15. Jul 2010, 12:17

mes apdraudem ir visa seima.gyvybes,sveikatos bei kelioniniu draudimu.nemazai iseina,bet manau reikalingas toks dalykas...mes apsidraude norgeje😀

15. Jul 2010, 12:15

As dukra esu apdraudusi ERGO kaupiamuoju studiju draudimu. Moku po 114 Lt. perr men., kazkiek susigrazinu deklaravusi pajamas. KAs mane suzavejo sitoje draudimo kompanijoje- o tai, kad man mirus, draudimas nenutruktu, liktu ta pati sutarta suma ir negana to, iki 18 m. gautu dar naslaites stipendija.

15. Jul 2010, 11:51

as siuo klausimu nieko negaliu pasakyti, nes tuos dalykus wyras twarko, pati niekonesuprantu.. va tame ir esme tovera, kad vaikiukas apdraustas nuo nelaimingu atsitikimu, ir kartu pinigiukai kaupiasi.
mums butu per sudetinga kas men.perwedineti i atskira sask., zinau, tada atsirastu kur reikalingiau padeti tuos pinigiukus, 😃 o cia bankas nuskaiciuoja ir viskas....
na mums gerai, nesigailim..

15. Jul 2010, 11:51

mes turime Sampo vaiko draudima, po 100lt i menesi mokame,kaupiamasis ir gyvybes

15. Jul 2010, 11:42

natiuska kokirizikingumo procenta pasirinkot ? as tai pries tuos draudimus, jau geriau saskaita atidaryti ir det po ta 100 lt kas men 😀

15. Jul 2010, 11:30

mes apdzraudem SEB kaupiamuoju ir gyvybes draudimu 👍
10 metu, mokam po 100lt. o kokiai sumai, db nepasakysiu 😀 nes neatsimenu...

14. Jul 2010, 22:07

noriu apdrausti savo berniuka. koki draudima jus pasirinkote?

1 2