Gyvenimas ne santuokoje

30. Jan, 09:56

Ka Jus manote apie ,tai?Kai vyras yra vyresnis?O moteris jaunesne ir jau yra vaiku...Gyvenam jau 2metai,yra du vaikai,man 20m,jam 28:)Vaikai pametinukai:)Vestuves bus ,kai man bus 21metukai:)

blogietee blogietee 01. Feb 2010, 17:54

Kai eini gatve ir matai einančią šeimą, gi nežinai jie turi tą popierėlį ar ne.. ir tuo domėtis nereikia net.. jei žmonės gyvena, sutaria, augina ir auklėja vaikus, koks skirtumas tas oficialumas? Pati ištekėjusi, bet visiškai nesmerkiu nesusituokusių, čia kiekvieno asmeninis reikalas kaip jiems gyventi. Su pirmu vyru santuokoje nebuvau ir dabar tuo labai džiaugiuosi, nes kaip ir kažkuri mamytė sakė- nereikėjo po teismus tasytis dėl skyrybų. Nors visoms kartu gyvenančioms mamytėms nelinkiu skirtis, o atvirkščiai- kuo ilgiau ir laimingiau gyventi! 😀

01. Feb 2010, 17:20

as irgi pritariu kazkatrai cia ner skirtumo santuokoj ar ne byle laimingai, va as buvau istekejus, spejau issiskirt ir daba turiu netikra (busima) vyra ir turim grazia dukryte, kazkaip kai pastojau neskubejom begti tuoktis kaip dauguma daro, nes vistiek esam drauge ir tikim kad taip bus, na zodziu tenorejau pasakyt kad jei lemta but drauge, jokia santuoka ar priesaika nesukludys o jei ne tai ne 😀

rugpjutis rugpjutis 01. Feb 2010, 17:09

kiekv asmeninis dalykas nors is sono paziurejus jug tik popierius paprasciausias tik kad anspaudas ir tiek bet kaip sakoma ka zmones pasakys ir as nesmerkiu tokiu zmoniu kurie gyvena susimete

31. Jan 2010, 22:39

Oi aciu uz teigiamus atsiliepimus...Bent Jus nesmerkiant😀Aciu,ir sveikateles Jum visoms,ypac tokiu oru 😀

31. Jan 2010, 13:09

svarbiausia kad jus geri jaustumeties tada ir kitiem netrukdys 😉

31. Jan 2010, 12:01

Raganyte, taip kaip jus gyvenate tai ir yra seima, juk vedat bendra uki, auginate vaikus, jei jums yra gerai tai ir nesvarbu tas popierelis, nes esate seima, sekmes Jums🌷

31. Jan 2010, 09:07

pati ilgai gyvenau ne santuokoje, bet kur atkreipiau demesi kad reikia to liudijimo tai kur nors valsybinese imonese, jei esi ne santuokoje ne karta diskriminacija pajutau, net ligoninej pora kartu susiduriau, o man rodos kad kiekvieno reikalas kas kaip nori gyventi, o su pirmu kai skyriausi net gerai kad ne santuokoj buvom, isejau ir viskas, o cia dar vark su skyrybom 😃

31. Jan 2010, 09:02

as tai ir nieko pries neturiu pries ne susituokusias poras 😀 bet pati tuokiausi kai suzinojau kad laukiuosi, nes su vyru pasnekejom ir jis norejo ir as 😀 na tai ir nieko nelaukem 😀

31. Jan 2010, 00:19

siaip popieriukas nieko nekeicia... 😀 as del to nesigriauziu, kad netekejau, pati nenorejau 😀

30. Jan 2010, 22:53

visai teisingai,ziedeli galima ir kita proga gauti😉 as tai sakau visiems kad vestuves bus kai neliks kitu progu pabalevoti😃 juokauju aisku😃

30. Jan 2010, 22:50

tigras111-Butent...Na tik noriu ziedo,tai sake vyras padovanos pervalentino diena..Nors ne oficialus,bet vistik vyru vadinu..:")

30. Jan 2010, 22:41

geriau be santuokos bet laimingi,kas is to kad buvau istekejus ir per asaras veliau kelio nemaciau. db turiu drauga bet teketi dar nenoriu,man popieriukas nieko nekeicia😀

30. Jan 2010, 22:36

nionkaaa-Todel ir klausiu...Yra sakoma,kad ne santuokoj gyvenimas,nuodeme,bet ka daryt,kad kitaip neina😀Bent siuo metu😛

30. Jan 2010, 22:09

as taip pat gyvenu nesantuokoja.. man cia nieko blogo,bet kiek pastebejau zmones labai kritikuoja toki gyvenima😀

30. Jan 2010, 21:56

Ka Jus manote apie ,tai?Kai vyras yra vyresnis?O moteris jaunesne ir jau yra vaiku...Gyvenam jau 2metai,yra du vaikai,man 20m,jam 28😀Vaikai pametinukai😀Vestuves bus ,kai man bus 21metukai😀

1 2