Gimdymas KMUK

24. Jun, 08:19

Labas visiems,laukiuosi jau 27 sav. ir zadu atejus laikui gimdyti KMUK ,norejau suzunoti kuo daugiau is ten gimdziusiu ar ka zinanciu mamyciu. Ko klausia atvykus?Ar reik kokias anketas pildyt ar i klausimus atsakineti? Kaip priima? Ar malonus kolektyvas? Girdejau kartais buna visos gimdyklos uzimtos ir tenka eilute laukti,ar jum taip nebuvo? IS ANKSO DEKINGA.

25. Jun 2010, 15:10

oi pas mus seniau siauliuose senuose gimdymo namuose buvo tarakonu, ejau drauge lankyt o virs vaikelio ant sienos tarakonas ziuriu ☹ siaubas, o man atvirksciai kas gimde kauno klinikose visi tik geri atsilepimai, ka pazystu... tik kai vaziuoji konsultacijom tai ziauriia nusivyliau, labai prasta ziuri, elgiasi kaip su sunimis

25. Jun 2010, 15:03

tuoj nieko lietuvoje nebeliks, nebent pencininkai ir ubagai... nenaujiena kodel visi bega is lietuvos...

25. Jun 2010, 14:56

tikiu pilnai,man isvis baisu darosi pasiziurejus zinias ir laidas visokias kas darosi lietuvoje tiek su sveikatos problemom ir ju nugydymui,tiek su vaikais,nusikalstamu pasauliu,baisu.nesijausciau siuo metu saugi gyvendama lietuvoje,o ir valdzia kokia,baisiau negu baisu

25. Jun 2010, 14:52

tai jo, manes ten niekas nepriverstu sugristi...

25. Jun 2010, 14:50

ne nu tokie kosmarai tik lietuvoje ir gali buti,baisu....

25. Jun 2010, 14:49

tai va va... ir pries tai diena buvo tikrinti ligonines, o po to nakti prie toleto radau 😕

25. Jun 2010, 14:47

o siaube-ligonineje tarakonai!!!!!!kosmaras!!!

25. Jun 2010, 14:35

oi man antroje nepatiko guleti, nes tarakonu buvo ☹ drauge ir nesenei gulejo su leliuku ir liko labai nusivylus antra ligonine

25. Jun 2010, 14:14

as tai zadu gimdyti antroje ligonineje turbut, nes negirdejau nei vieno blogo atsiliepimo apie ja. sakau kad yra va tu kurios gimde ir nieko ir labai geri atsiliepimai bet dauguma mano tarpe tikrai yra nusivyle. as nepersu savo nuomones tiesiog sakau ka girdejau 😉

25. Jun 2010, 13:56

na mane taip pat su greituke veze i KMUK is zemaitijos,bet prieme skubiai ir priziurejo gerai,ten gulejau ilgokai,ta nakti kai man prasidejo mirtinas kraujavimas ligonine buvo sausakimsa,nes visos nestukes-gimdyves buvo atveztos ir is marijampoles-tuo metu ten buvo tas ivykis del dvynuku nudeginimo.oi buvo sumaisties tada....na zinot,gal delto ta prieziura itin gera buvo,kad buvo problemu,o siaip tai net nezinau kaip dabar ten viskas yra,mano pirmagime i pasauli atejo pries 8metus.

25. Jun 2010, 13:56

mum ir viska siule, maitinti mokino graziai, su vaiku graziai elgesi atsargiai... 👍

25. Jun 2010, 13:50

o gimdziau pries 4men

25. Jun 2010, 13:50

priime super, veze su greitaja is siauliu, baisus jau saremiai buvo, tai neklausinejo mama visus dokus uzpilde 😀 nes vyras nespejo atvykti 😀 patys padejo nusirengti reikia soc pazymejimo 😀 asmens.t.korteles ir siuntimo 😀
po gimdymo labai dziaugiausi nes rupinosi super ir viska siule jei reikia ir zvakutes,net pirktis nieko nereikejo is vaistu.... 😀

25. Jun 2010, 13:37

nu as gimdziau pries metus su puse ir man labai patiko, gimdyo palatos sutvarkytos, naujai irengto ir tikrai nebuvo baisus kolektyvas nei daktariu nei seseliu 😀

25. Jun 2010, 13:21

Giedra, o kur tu zadi gimdyti?

25. Jun 2010, 13:17

mano viena drauge sake jeigu gimdysi KMUK as taves neateisiu net aplankyt, nes saves negerbsi ir dar atiduot zadi savo vaika i demonu rankas. labai blogi atsiliepimai is ne vienos pazystamos mano sake cia nebent paskutiniu atveju nes kazkokia tragedija. daktares seseles akuseres ir visi visai atsiprasant padeje ant nestukiu jei ju nuotaikas sugadina kas nors, aisku dar sako kad nuo pamainos priklauso bet as tai geriau nerizikuosiu ir nevaziuosiu taip ir teks drebint kinkas ant kokios pamainos papulsiu. baisu. na zinoma cia MK teko girdet ir geru atsiliepimu bet nedaug.

25. Jun 2010, 12:56

siaip jau yra tema apie KMUK. man jau 38 sav, noreciau ten gimdyt. Bet nzn kaip bus, nes nesitariu su jokiu gydytoju. pries pora dienu, nakti su vyru ten nuvaziavom, nes man pasirode kad vandenys nubego, tai prieme nelabai maloniai, vos ne pirmas klausimas buvo - kaip jus cia sugalvojot atvaziuoti? net pasimeciau, vyras sako, norejom cia ir atvaziavom, tada ji sako vaziuokit i mazyli arba krikscioniskus, nes vaikas jau isnesiotas, jei ir gimdysi nebaisu jau, mes neturim kul guldyt.... tai ir vaziavom i krikscioniskus, ten prieme lb maloniai, paklause vaiko sirdies tonusus, apziurejo ir isleido namo. Tai taip supratau kad klinikose jei nori but tikra kad priims reikia but susitarus su kokiu gydytoju.

24. Jun 2010, 20:19

Labas visiems,laukiuosi jau 27 sav. ir zadu atejus laikui gimdyti KMUK ,norejau suzunoti kuo daugiau is ten gimdziusiu ar ka zinanciu mamyciu. Ko klausia atvykus?Ar reik kokias anketas pildyt ar i klausimus atsakineti? Kaip priima? Ar malonus kolektyvas? Girdejau kartais buna visos gimdyklos uzimtos ir tenka eilute laukti,ar jum taip nebuvo? IS ANKSO DEKINGA.

1 2 3 4