Gimdymas KMUK

24. Jun, 08:19

Labas visiems,laukiuosi jau 27 sav. ir zadu atejus laikui gimdyti KMUK ,norejau suzunoti kuo daugiau is ten gimdziusiu ar ka zinanciu mamyciu. Ko klausia atvykus?Ar reik kokias anketas pildyt ar i klausimus atsakineti? Kaip priima? Ar malonus kolektyvas? Girdejau kartais buna visos gimdyklos uzimtos ir tenka eilute laukti,ar jum taip nebuvo? IS ANKSO DEKINGA.

28. Jul 2012, 18:58

Bijau pameluoti bet man rodos, kad cp dare birzietis ir jis tikrai auksinis medikas, jok kysininkas 😀

03. Jul 2012, 00:14

Netyčia čia užsukau, nes gali tekti gimdyti klinikose, nors labai to nenorėčiau ... Mano sesė prieš beveik 2 m. gimdė pas Biržietį, žiūriu čia apie jį kaip tik buvo kalbėta, tai pasakiškas gyd., man ji irgi davė jo kontaktus, jei reiktų anksčiau laiko gimdyti. Atvirai sesė sakė, kad iki gimdymo jis nieko neima, o vėliau tėvai atsidėkoja kiek gali, bet sumos nepasako, jam neva ir 100 lt. būtų per akis, bet sesė davė gerokai daugiau vien už ypatingą pagalbą ir profesionalumą, kai kiti žadėjo baisias kompilkacijas, o viskas pavyko kuo puikiausiai.

17. Apr 2012, 18:13

Mielos Būsimos Mamytės! Siūlau užsukti į naujai susikūrusį Facebook puslapį SIŪLAU TAU, adresu http://www.facebook.com/pages/Si%C5%ABlau-Tau/404029796287462 , kuriame mamytės dalinsis savo mažylių išaugtais rūbeliais ir puikiais žailsiukais. Gal rasit kokį grožį ir savo netrukus atkeliausiančiam mažyliui? 😉

16. Apr 2012, 13:14

Man toks jausmas, kad tikrai tai ne Biržietis 😀 pas šį mediką giminaitė vyko iš kito LT galo, labai gerbiamas ir vertinamas visų medikų tiek Lt, tiek užsienyje...kadangi yra ir pažįstamų medikų, tai net jie tik jį rekomenduoja...bet taip kiekvienai savo 😀 tik keista, nes nei karto tiek blogo neteko apie šį mediką išgirsti....

16. Apr 2012, 12:28

Na tikrai nesutinku, kad Biržietis kyšininkas, visos nėštukės, kas pas jį gimdė, nei cento nenešė iki vaikučio gimimo, nes jis yra pasakęs, kad, kai turėsit vaikutį ant rankų, tada galėsit atsidėkoti. Pati buvau konsultacijoje ir nieko nenešiau, bet labai rūpestingai apžiūrėjo, atsakė į visus klausimus, net pati mano gydytoja, kuri šiaip prižiūri nėštumą, sakė, kad tai vienas iš tų daktarų, kurie dar nesugadinti...Jei laukdamasi pirmos dukrytės ir eidama tartis kaskart nešiau pinigėlių, tai Biržiečiui net minties nebuvo, nes net pažįstami medikai sakė tikrai jis nieko neims...tad labai neteisingas požiūris išsakytas....galbūt neteko susidurti su kitais, kurie ne tik ima prieš gimdymą, bet ir dar sumas pasako....

15. Apr 2012, 17:20

Atomine, gal gali i az parasyt kokios kainos tariantis dabar???

15. Apr 2012, 16:38

Šįkart lankiausi ir tariuosi su Biržiečiu, baisiai noriu pas jį gimdyti, tik kažin ar sulauksiu 😀 Jei ne, teks kviestis Vanesytę priėmusią gydytoją - Gembeckienę. Abu ramūs, šilti, daug patirties turintys. Pas Biržietį labai daug nėštukių, nes tikrai vienas nuostabiausių daktariukų, bet ir Gembeckiene likau labai patenkinta, gimdymas praėjo sklandžiai, ramiai, net prasidėjus mano nukraujavimui po visko, labai ramiai nuteikė, puikiai viską sutvarkė, tad apie ją irgi nieko blogo negaliu pasakyti 😀

15. Apr 2012, 10:11

Aš irgi sutinku, kad, jei bus lemta, tai bet kur gali kas nutikti, garantijų nėra...kaip bebūtų įrangos, medikų atžvilgiu KMUK yra saugiausia, ten greitai iš bet kurio skyriaus gali atbėgti, o iš kitur dar vežtų...aš pirmąją gimdžiau prie porą metų, tai išvis nei vieno rezidento nesutikau, tiesa lyg vienas gal ir buvo, kai jau palatoje kateterį iš rankos išėmė 😀 o daugiau viskuo super patenkinta buvau....o dabar irgi savo lėlytę planuojam pasitikti klinikose, tik, kai aš bailiukė, tariausi su norimu daktariuku, bėda tik ta, kad porai savaičių išvyksta, tai jau tariuosi su lėlytė, kad jo sulauktume, o grįžta kaip tik ant termino 😀 tikiuosi tokio pat lengvo, sklandaus, pasakiško gimdymo 😀

20. Mar 2012, 11:24

Sveikos būsimos mamos, siūlau nemokamą fotosesiją naujagimiams, daugiau informacijos šioje temoje:
http://forumas.mamyciuklubas.lt/klubas-naujagimiu/?t=7120

20. Mar 2012, 11:24

Sveikos būsimos mamos, siūlau nemokamą fotosesiją naujagimiams, daugiau informacijos šioje temoje:
http://forumas.mamyciuklubas.lt/klubas-naujagimiu/?t=7120

22. Jul 2010, 08:26

jolitas as taves jau pasigedau zinok 😃 kur tu dingus buvai? 😀

22. Jul 2010, 08:16

na klyzmytes man ir nereikejo, dare cp 😀

19. Jul 2010, 14:25

Tai taip...nu aciu tau uz info nuraminai😀

19. Jul 2010, 14:20

Taip ,pradėjau gimdyti natūraliai, paskui sustojo veikla ir teko daryt CP.O gandų neklausyk, vistiek tau bus kitaip.Aš gimdžiau rugsėjo 26 Ten skyriai per du aukštus.Ir man kaip prasidėjo sąrėmiai tai tikrai teko truputi palaukt kol atsilaisvins gimdykla.Betgi viskas ten vyksta proto ribose.Juk jeigu prasideda sąrėmiai, gali dar ir palatoj pagulėt.o po gimdymo mesa gulėjom dviese, bet ir tai kelias dienas buvau palatoje viena.O šiaip daug gimdyvių, jukiš aplinkinių miestelių suvažiuoja.Didelis miestas...

19. Jul 2010, 14:06

Tai tu su cezaziu? Matai as cia prisiklausau visokiu gandu,po to bandau issioaiskinti kiek juose tiesos😀 O tu rudeni gimdei?ar daug skyriuje buvo mamyciu? Nes siandien drauge gulasi tai sake laukia jau nzn kiek laiko kol atsiras kur paguldyti..

19. Jul 2010, 14:00

Nei klizmų, nei skrandį valė.Dabar jau taip nedaro.aišku, būna išimtinių atvejų.Matai, aš pati prieš išvažiuodama pasidariau tą naminę.bet ten nieko nebuvo.ir cp darė bet jokių klizmų nei skrandžio nevalė tik katiterį į šlapimo pūslę įvedė

19. Jul 2010, 13:52

Aisku,aciu.Taip ir padarysiu. O kaip ten su klyzma? Girdejau dabar ja visom daro..Tiesa dar toki dalyka nugirdau,kad skrandy valo pries pat gimdyma,atceit kad neuzspringtum skrandzio sultim ar pan...ar cia yra bent dalis tiesos?

19. Jul 2010, 13:45

70lt

19. Jul 2010, 13:45

Aš gimdžiau su epidūru KMUK.Nieko niekur nereik mokėti, tik nusipirk tokį rinkinį.Jis būna tiek pas gydytojus pirkt (klausk jų) tiek KMUK vaistinėj.Bent jau rugsėjo mėn. buvo.Kaina kažkur apie ų0 lt, bijau suklysti.Ten įeina adatos ir kiti dalykėliai.Bent jau mes papildomai tikrai nemokėjau.

19. Jul 2010, 13:37

Sveikos mamytes...Turiu klausimeli kas gimde kmuk ar zada gimdyti...Kaip ten su epidiuriniu nuskausminimu? Ar daktarei pinigus duoti ir viska padaro ar savo vaistukus vestis?o gal kasoje uz ta procedura reik moketi ir ciakiuka kaskam paduoti? Man rugseji gimdyti ,zadu ten gimdyt tai dabar labai susidomejau...😀

18. Jul 2010, 18:14

Tikras grozis😀

18. Jul 2010, 18:06

tikra grazuole ji pas tave 😀

18. Jul 2010, 15:34

parasiau kitam vienisi tevai 😀 bet labai puikiai 😀 va vartytis pradejo jau galvyte syumazejo 😀
va siokia tokia foto antra para po operacijos 😀 o daabr jau kaip pasiutus duiodasi 😀 iseme pikta vandeniuka tai palengvino maziukei 😀

18. Jul 2010, 15:12

kaip Viltyte Kamilyte tavo laikosi?

18. Jul 2010, 15:07

kaip idomiai, mum leido skambinti ir del vaikelio ir del save s😀 labuka giedrut 😀

18. Jul 2010, 14:37

Aš gimdžiau KMUK.Ką aš žinau, priežiūra tikrai esu patenkinta.Tik nesuprantama man buvo, kad jeigu ko prireikdavo tai reikdavo eiti į kabinetą ir skambinti, kad ateitų sesutė.Vieną kartą iš palatos paskambinau,tai tipo jeigu dėl vaikučio, tai čia neskambinama.Tai kol ateidavo...

18. Jul 2010, 13:53

o jolituke atsirado pagaliau 😘
ai vistiek nebenoriu as ten ir bandysiu vaziuot i kita ligonine 😀

18. Jul 2010, 12:56

giedra as kaun o klinikos konsulacijom taip pat nusivlus, juk jie nemato po sia diena mano vaiko smnegfeneliu... bet va gimdykloj ir daktarai dalyvave visi ten tai super 😀

17. Jul 2010, 18:34

na man siuntima ten israse uz tai ir vaziuot reikejo. manes ten net suristos daugiau nenutems niekas 😀

17. Jul 2010, 17:34

tai tu daugiau ten nevaziuok giedra, yra ir kitu ligoniniu, as net nesusimastau apie ten, manes net netraukia ten...

1 2 3 4