Dovanos krikštatėviams

03. Jul, 10:49

Liepos pabaigoje krikstysime dukryte. Ta proga noretume krikstateviams ka nors padovanoti. Kriksto tevai is skirtingu seimu, tad reikes dvieju dovaneliu. Kokiu turite ideju, mamytes?

04. Jul 2010, 14:23

mes krikstateviams padovanojom po iremintus 10 isakymu su dukrytes nuotrauka,o seneliams po reminta nuotraukyte.pilnai pakako visi liko patenkinti😀

04. Jul 2010, 14:00

Živile, čia mano nuomonė ir aš tikrai jos neperšu 😉 jau ne kartą esu pasisakiusi apie krikštynas. Šiaips laikais požiūris į viską, tuo tarpu ir į tradicijas liberalėja 😉

04. Jul 2010, 13:47

Cia vaikucio svente, o ne giminiu suvaziavimas. Todel mes irgi tik kriksto tevelius ir savo tevelius pakvietem. Tokia diena visas demesys turi buti tik vaikui.O kai daug zmoniu susirenka, vaikutis kaip ir pamirstas lieka, prie stalo pradedama visokiom politinem temom sneketi.

04. Jul 2010, 13:38

goddess, mes krikstynas darysim tik su kriksto teweliais, net seneliu nebus, is principo, labai jau jie baliaus reikalauja krikstynu proga, o mes imsim ir nedarysim,

04. Jul 2010, 13:31

Lygiai tip pat kaip mano anyta pasake:
"Mano brolis su žmona mane visur kviečia tai jūs juos igi tursit pakviesti į vaiko krikštynas".
Man dabar įdomu, kaip žmonės dabar daro - kviecia visus gimines ir artimuosius ar kaip?

04. Jul 2010, 13:30

mano nuomone tai kažkokia nesąmonė 😀

04. Jul 2010, 13:15

justyte as gali buti, kad ismeciau jus is skaipo, pakwieski dar karta 😉

04. Jul 2010, 12:42

Atsiprašau labai, o kodėl reikia kazką dovanoti krikšto tėvams? seneliam? Kokia čia esmė?

04. Jul 2010, 12:28

juos atspausdina spaustuvese ar copy1, tik reik prasyt ant storesnio lapo 😀 natiuska as jus turiu skypei, bet jus neprisijunget kazkaip pastaruoju metu

04. Jul 2010, 12:07

o kur juos atspausdina??? nes noretumem jau krikstatewius pakwiesti i busimas krikstynas 😀

04. Jul 2010, 11:54

natiuska darau ir kvietimus 😀 nu kol kas darau nemokamai, tai patiems tenka atsispausdinti 😀

04. Jul 2010, 11:52

Toki puodeli galima susikurti paciam ir uzsisakyti internetu. Ziurejau Copy1 puslapyje, tai toks puodelis 19 lt kainuoja.

04. Jul 2010, 11:07

liuks gera mintis auksiuke, gal ir as taip padarysiu 😀
Jusstyteeee, o Tu darai kvietimus? as labai noreciau kriksto teweliams ypatingo kwietimo....ar padarytum?ir ar Tu atspausdini?

04. Jul 2010, 10:34

Galvoju galbut puodeli su mazyles nuotrauka ir uzrasais "Kriksto mamytei", "Kriksto teveliui".

04. Jul 2010, 09:52

seneliam dovanosiu po lazda (juoko forma) , o mociutem po skarele 😀 , kriksto teveliam remeli nuotraukai 😀

04. Jul 2010, 09:49

kur yra mano tema nemokamai, tai darau krikstynoms darbelius visiskai nemokamai 😉

04. Jul 2010, 09:48

jei seneliai jauni, galit diedukams padovanoti lazdelias, o jai jas turi, akinius linksmus kai buna su nosim ir dideliais usais 😀 o mociutems skarelias uzristi, virbalus su siulais 😀
kriksto tevams mes dovanojome kalendoriu su maziukes nuotraukelemis, isakymus, juos susukome ir idejome i dekoruota bonka, knyga instrukcijų knygele kaip auginti kriksto vaikeli pasiemus savaitgaliu jei neturi savu vaikuciu 😀

04. Jul 2010, 09:42

Aš sukūriau tokį trumpą filmuką įrašiau į DVD ir padovanojau.O seneliams modeline įspaudžiau dukrytės rankutę ir pėdutę nuspalvijau ir viskas.Grožis dažnai slypi paprastume...

03. Jul 2010, 23:10

mes visai neseniai pakrikstijome dukryte,nedovanojome nieko,nes tai vaiko svente ir dovanos buna jam,manau si tradicija atejo is svetur arba tai naujoviska tradicija,anksciau tokiu paprociu nebuvo,bet jei jau patarti tai dabar daug kas daro isakymus grazius ant kokio pergamento,puodelius pagalveles maikutes su vaikucio atvaizdu,jei visiskai simboliskai-angeliukus,dar girdejau daro sokoladus ar sokoladinius medalionus su atvaizdu,bet jie brangoki...

03. Jul 2010, 22:50

mes nieko nedawanosim.

03. Jul 2010, 22:49

Liepos pabaigoje krikstysime dukryte. Ta proga noretume krikstateviams ka nors padovanoti. Kriksto tevai is skirtingu seimu, tad reikes dvieju dovaneliu. Kokiu turite ideju, mamytes?

1 2